HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése

Welcome to Abbey Mount

Földszint
avatar
abbey mount institute Ez az iskola földszintje, ami nap közben elég csendesnek mondható. Ez alól kivétel az ebéd idő - amikor mindenki a menzába özönlik, - vagy ha a diákoknak torna, esetleg drámaórán kell részt venniük. A nagyobb iskolai ünnepek és bálok a bálteremben kerülnek megrendezésre, ahol minden diák elfér. Délután és kora este a társalgó általában cseng a beszélgető, nevetgélő fiatalok hangjaitól.
11 téma és 47 poszt
Nincsenek új hozzászólások
Holden x Daisy...
2017-11-16, 11:25 am
Daisy Rose Watts Legutóbbi hozzászólások
Udvar
avatar
abbey mount institute Az iskola kertészei nagy figyelmet fordítanak a kert élő világának. A növényeket sokszor nem kell megötözni, mert Angliában elég esős az időjárás, de védeni őket egyéb kártevőktől muszáj. A diákok azért szeretnek idejárni, mert a levegő tiszta és a virágoktól illatos. Sokszor, főleg ősszel és nyárral madarak dalolnak. Itt-ott különböző kisebb-nagyobb szobrok vagy szökőkutak díszítik a csodálatos helyet.
8 téma és 41 poszt
Nincsenek új hozzászólások
Testvériségek lakrésze
avatar
abbey mount institute Itt találod a testvériségek lakóépületeit. Mindegyiknek külön alfóruma van, a játék pedig ugyanúgy megy, mint a többi alfórumban: nyiss magadnak és a játékostársadnak egy topicot, a címe a nevetek legyen, aztán mehet is a játék.
22 téma és 116 poszt
Nincsenek új hozzászólások
dana x holden
2018-02-24, 5:22 pm
Dana Preston Legutóbbi hozzászólások
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum