HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése

Growing like a newborn

Karakteralkotás
avatar
hogyan is kezdj neki? Itt találsz meg mindent, ami a karakteralkotáshoz szükséges. Hogy valaki játékossá váljon, annak ki kell töltenie a karakterlap-mintát. Mielőtt bárki is nekiállna karaktert alkotni, az mindenféleképpen nézzen be az avatarfoglalóba, hogy lássa melyik hírességek szabadok és melyik nem. Sokan szeretnek canon vagy keresett karaktert alkotni, hisz kellemesebb, amikor az ember tartozik valakihez, nem? Mind a két topic ajánlott.
22 téma és 121 poszt
Nincsenek új hozzászólások
Karakterkereső...
2018-03-13, 9:32 pm
Gemma Russo Legutóbbi hozzászólások
Elfogadásra váró karakterlapok
avatar
hajrá, hajrá! Nyiss magadnak egy topicot a karaktered nevével, majd illeszt be a kész, vagy félig kész előtörténeted. Két heted van befejezni a karakterlapod írását. Ha valamiért nem elég az idő, feltétlenül szólj valamelyik adminnak, különben a határidő leteltével a regisztrációd az eltávozott karakterek csoportjába kerül. Ha csak félig elkészült előtörténetet posztolsz be, ne felejts el szólni valamelyik staff tagnak, ha elkészültél!
14 téma és 185 poszt
Nincsenek új hozzászólások
Kész vagyok!
2018-05-06, 12:30 pm
Annie Rosalia Evans Legutóbbi hozzászólások
Elfogadott karakterlapok
avatar
a kemény munka meghozza gyümölcsét Ha már ügyesen elkészültél az előtörténeteddel és valamelyik admin már elfogadta az írásod, akkor a karaktered élete idekerül, ami azzal egyenlő, hogy hivatalosan is játékossá váltál az oldalon.
53 téma és 107 poszt
Nincsenek új hozzászólások
Gemma Russo
2018-03-05, 7:57 pm
Gemma Russo Legutóbbi hozzászólások
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum