HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése

Social media

Telefonhálózat
avatar
Iphone, telefon, téglafon Teljesen mindegy, hogy kinek mije van, a lényeg, hogy egyik diák se tud nélküle boldogulni. Manapság a mobilok olyan fontosak lettek, mint például egy vizsgán a tudás. Bárhova is pillant valaki, mindig találhat legalább egy személyt, aki a kijelzőjét bámulva nyilvánosan kockul.
64 téma és 724 poszt
Nincsenek új hozzászólások
http://instagram...
2017-10-13, 10:59 pm
Bailey Bothwell Legutóbbi hozzászólások
Internethálózat
avatar
a globális kapocs Mi is lenne a fiatalokkal az internet nélkül? Még a telefonok többsége is net-centrikus napjainkban, tehát nem csoda hát, hogy a számítógép-hálózat a diákok mindennapjainak részévé vált.
19 téma és 113 poszt
Nincsenek új hozzászólások
ohreally-illtell...
2017-10-18, 7:57 pm
Ash Skylar Legutóbbi hozzászólások
Abbey News
avatar
a suliújság Különféle, érdekes cikkekkel büszkélkedhet a felsőoktatási intézmény újsága. Minden újdonság benne van, tehát kizárt, hogy valaki lemaradjon valamiről. Nyomtatottat az iskolában, illetve interneten érhető el. Csupán az iskola diákjainak tollából származó cikkek kerülnek bele.
10 téma és 12 poszt
Nincsenek új hozzászólások
Elnöki hírek
2017-06-10, 5:29 pm
A dékán Legutóbbi hozzászólások
A diákokkal kapcsolatos dolgok
avatar
több a karakterekről Ha jól tippelek, akkor magadtól is rájöttél arra, hogy ez a fórumrész a diákokról szól. Az egyik lefontosabb alfóruma a kapcsolatlisták. uganis itt tudhatod meg, hogy a diákok egy része milyen viszonyban van a többiekkel. Ahogy minden iskolában, így Abbey Mountban is terjengnek a pletykák, amikről a Pletykafészekben olvashatsz. És ha ez sem volt elég, akkor bekukkanthatsz a diákok kincseseibe, ahol több róluk szóló dolgot is találsz. Jó olvasást!
31 téma és 99 poszt
Nincsenek új hozzászólások
#luckybluesmith...
2017-08-22, 8:51 pm
Bailey Bothwell Legutóbbi hozzászólások
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum