HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Devlon Garvan Wise

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Devlon Garvan Wise   2014-11-26, 6:30 pm

Devlon G. Wise

Éjsötét sportkocsim nyikorogva áll meg a robosztus, régi kastély előtt. Mindig is mocskosnak találtam ezt a helyet, talán a múltja miatt. Hiába a hatalmas kert, az ezernyi rózsaágyás és a tucatnyi formára nyírt sövény. Még a kőből faragott, ósdi szökőkút is csak ront az összképen. Mennyire undorító! Hatalmas giccshalmaz, csak azért, hogy elrejtse a vár bűneit és mocskait. Semmi szükség rájuk, így is mindenki tudja, hogy milyenek a Wise-ok. Kiszállok, majd neki dőlök a frissen polírozott járműnek, miközben agyamban végigpörgetem a számomra fontosnak mondható állatfajtákat.

Először is, az anyám.
Anyám szobalányként kezdte itt az életét, majd a kastély úrnője lett. Aztán a férje halálát követően, ő volt a hely vezetője és első számú kéjhölgye. A madame! Egész gyerekkoromat ledér nők hada lengte be. Anyám semmibe vett, de mindig akadt egy épp szabad lány, aki gondoskodott rólam. Persze ahogy jöttek, úgy el is mentek, mindannyian. Némelyikükre még ma is emlékszem. Rózsa és vanília illat lengte be őket. Szőkék, barnák, vörösek, feketék, apró keblek, hatalmas dinnyék, ringó csípők. Aprócska, szinte áttetsző rongyokba bújtatva. Néhányan bőrben. Ostorcsattanás, kéjes sikolyok. Füst, alkohol és a romlottság édes bűze! Eleinte nem fogtam fel mi történik, majd ahogy cseperedtem, úgy vált egyre természetesebbé mindez. A balhék, az öreg kéjencek, a púder, fojtogató aromája. Na meg a gyámügy folyamatos látogatása is. Végül bezáratták a helyet, még mielőtt elértem volna azt a kort, mikor már nem csak megszokás, hanem öröm is lett volna ennyi nő keblének látványa. Csupán pár fénykép maradt és a máig berendezett pince, hátha anyám egyik eljövendő férje értékelni fogja perverzitását.

Aztán persze a második és harmadik mostoha apám.
Jött a második férj, aztán a harmadik, aki egy mostoha húggal is megajándékozott. Egyébként nem normális a nőci! A másodikról nem tudnék sokat mesélni. Vén volt és büdös. Halál szag lengte körbe, akár hányszor megmozdította remegő kezeit. Hamar át is vergődött a túlvilágra. A harmadik viszont egy görény volt. Agresszív, iszákos barom. A gimnáziumi évek alatt többször volt nálunk a rendőrség, mint én az iskolában. Ha nem a lányát, akkor anyámat vagy épp engem idomított. Amíg fel nem lázadtam! Onnantól kezdve nem őt, hanem engem vittek be éjszakánként a sittre. Persze pénzzel minden megvehető, így voltaképp soha sem kerültem börtönbe. Ha nem vitte volna el a szívroham, ami akár mérgezés miatt is lehetett, valószínűleg egyszer kinyírtuk volna egymást. Épp az egyik ilyen balhénk alkalmával figyelt fel rám egy reklám ügynökség. Túl a hatodik tetoválásomon is ajánlatot tettek. Azóta mutogatom ezt a fantasztikus testet a nagyközönségnek. A világ nyolcadik csodáját! Szóval, volt valami értelme annak, hogy velünk élt az a szemétláda!

A mostoha húgom.
Térjünk ki egy kicsit a lányára is! Az én egyetlen mostoha húgocskám…egyelőre! Vevina, még a neve jelentése is az, hogy édes lady! Olyan ártatlan volt és tiszta. Tettem róla, hogy ne legyen az! A névnek igaza volt! Édes, akár a méz! Hófehér, makulátlan bőr, tűzvörös hajzuhatag. Akár egy nimfa, úgy libbent be az életembe. Szende volt, csendes és jóravaló. Megszeppent, apja akár hányszor csak ránézett. Riadt volt, mikor ajakam először talált az övére. Annyira riadt! Kitágult pupillái hatalmassá varázsolták ragyogó szemeit. A szűk felsőbe bújtatott keble, észvesztő gyorsasággal pihegett. Fel és le, fel és le. Mintha csak attól tartana, hogy menten vámpírrá változom és átharapom a torkát. Megrontottam? Nem! Csak megtanítottam neki a felnőtt élet gyönyöreit. Azóta megváltozott! Bár láthatná most az apja! Levetette szende jellemét és egy igazi vadmacskává fejlődött. Hasonlít rám, azt hiszem. Önző lényemmel hasonszőrűvé formáltam. Ő szeret engem és én is, szeretem magam! Igazán egyedi a viszonyunk manapság. Testvéri, némi extrával és két kanál vegytiszta gyűlölettel.

A negyedik mostoha apám.
Végül a negyedik. Voltak közben gubancok. Például az apám kiléte máig rejtély. Talán egy régi kuncsaft. Vagy anyám akkori vőlegénye, aki azóta is, az életfogytiglani büntetését tölti. Ezért viselem anyám vezetéknevét a mai napig. Aztán ott volt a rendőrségi ügy a harmadik mostoha apa távozásakor. Anyámat sorozatgyilkossággal gyanúsították. Azt feltételezte a nyomozó, hogy sorba megmérgezi a férjeit. Ki is nézném belőle! Végül nem tudták rá bizonyítani a dolgot. Majd egyszer talán! Nagyot ugrana egy ilyen hírtől az ázsióm! Azóta fekete özvegynek hívják! Csoda, hogy sikerült fognia még egy gazdag balekot. Szerintem már csak megszokásból csinálja, hisz elég szép vagyont felhalmozott a sok vízszintes tornával. Tőle örökölhettem a szenvedélyes oldalam. A negyedik mostoha, akit én csak négyesnek hívok. Mit is mondhatnék róla. Unalmas bróker. Ontja magából a lóvét, de semmi másra nem jó. Csak vigyorog! Mindig, mindenen vigyorog, az igénytelen szivar pedig ott csüng a szájában. Ócska szürke öltönyeitől kiég a retinám. Ráadásul mindig olyan vádló tekintettel méreget, mióta felgyújtottam a kedvenc verdáját. Rosszabb, már nem is lehetne.

És ennyi! Nem túl hosszú a lista, bár a volt pszichiáterem még bele számolhatnám.
Kedves és hajlékony nő, egy igazi szexbomba, de elviselhetetlenül sokat kérdezősködik. Főleg mióta ő is a kastélyban él, mint anyám magán orvosa. Még jó, hogy én azért használhatom, ha más nem akad. A kanapéja hihetetlenül feltölti az embert. Az egyetlen baj az, hogy a házi jósnőnk mellett van a szobája. Mintha nem lenne elég nagy gond, hogy manóföldén dekkolunk, egy ezer éves kastélyban, mióta csak az eszemet tudom, még egy rakás bugrist is beköltöztetünk az otthonunkba. Elmebajosok válogatott gyülekezete. Néha szívesen rájuk gyújtanám a kócerájt! Csakis az akadályoz meg ebben, hogy én öröklöm egyszer! Rengeteg titkos szobája van, ami tökéletes lenne egy-két nem épp legális dologra.


Sóhajtva felpillantok az emeleti erkélyre. Most is ott van! Otthonunk szelleme! Négyes nővére. Nem ismerem őt, totálisan agybeteg! Nem beszél, nem érint, nem csinál semmit, csak szellem módjára jár-kel és néz, ahogy neki tetszik. Vevina szerint vicces, szerintem valaki átsegíthetné már a pokolba. Vén idióta! Eddig csupán kétszer akartam megfojtani, de gyors, mint a villám és kísérteteket meghazudtolóan tűnik el az ember szeme elől. De egyszer úgyis elkapom és akkor élő személy ki nem szedi a kezeim közül, amíg lélegzik! Nem tűröm, hogy még egyszer a szobámban settenkedjen, amíg én leplezetlenül fantasztikus testtel szundítok. Merev, magabiztos mozgással közelítem meg a hatalmas ajtót, de amint benyitok, valami felém repül, és a hajamat kezdi el tépni.  A rohadt életbe! Ez a kis görcs már megint. Anyám cukormókusa veszettül rángatja értékes tincseimet.
-Caitlyn! Tüntesd el, ezt a szörnyeteget mielőtt tapétát csinálok belőle! – Üvöltök a ház úrnőjének, miközben kezem lendül és az apró szőrgombóc tökéletes ívben átrepül a folyosón, egészen a nappaliig. Tönkre tette a hajam! Az ocsmány kis dög! Nem kellett volna hazajönnöm a szünetre. Még át sem léptem a küszöböt, de máris idegcsomó gyarapszik a gyomrom tájékán. Azt mondják, hogy a rablókból lesz a legjobb pandúr. Remélem, hogy az elmebetegekből meg a legjobb pszichológus, mert akkor, fantasztikus leszek!
Üdv, a nevem Devlon Garvan Wise, 21 éves vagyok, 1993 március 17.-én, Limerick, Írországban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Ír. Jelenleg diák vagyok és a Mather House csoportba tartozom. Stephen James arcát vettem kölcsön.
Jellem

Hajlamos teljességgel hihetetlen hazugságokat halál komolyan előadni. Aztán persze azzal sem törődik, hogy senki sem hisz neki! Pofátlan, de tett egy próbát legalább.

Manipulatív és kegyetlen. Imád másokat irányítani úgy, hogy az még csak fel sem tűnik az illetőnek. Ilyenkor persze arra játszik, hogy valami módon a saját malmára hajtsa a vizet, illetve tönkretegye a kiszemelt áldozat életét. Puszta szórakozásból. Élvezi mások kínlódásait.

Csöppet veszélyes és némi szadista hajlam is elveszett benne. Ne akarj kötözködni vele, ne bosszantsd fel! Tényleg ne! Nem azért, mert egy izomagy. Nem az, annál sokkal rosszabb! Őrült, aljas szemétláda, aki addig fog rugdosni, amíg képes vagy beszélni, majd mielőtt kinyuvadhatnál, meg is aláz mindenki előtt. Ez a jobbik eset! A rosszabbikat pedig, azt tényleg senki sem akarja tudni. A bosszúállás alapeleme, játék csupán.

Rosszabb napjain nem törődöm, pimasz, minden létformával szemben. Legyél fiatal, vagy idős. Beszólogat, szurkálódik, fenyeget, szítja a vitát. Egy görény, aki sokkal ijesztőbb, ha suttog, és nem kiabál.

Hirtelen haragú és arrogáns, mindenkit lenéz. Úgy jár-kel, mintha ő maga lenne az atya úr isten! A baj az, hogy sokszor ezt meg is teheti. Mert ki állítaná meg? Ennek ellenére, mégis jó barát tud lenni, vagy legalábbis tűrhető. Csakhogy igen kevés ember képes elnyerni eme dicső címet! De ha sikerül, s valaha bajba kerülsz, ő lesz az első, aki segít majd neked, bármi áron. Ilyen a betyár becsület!

Könnyen megbocsájt! Amilyen hamar felkapja a vizet, épp olyan hamar higgad is le. Az más kérdés, hogy előtte bele veri a fejedet a falba. Nőket soha, de soha nem bántana! Kivéve a néha napi szado- mazot, de az nem számít az értelmezése szerint.

Egyszerre szadista és mazochista is. Nem bántja, ha fájdalmat okoznak neki, perverz módon még élvezi is, ha úgy hozza a sors. Elégedett vigyora olyankor mindenkinél kivágja a biztosítékot.

A bűntudat hiányzik a szótárából! Nem ismeri ezt az érzést. A saját anyját is simán eladná, ha megérné neki. Ez alól kizárólag a hozzá legközelebb állók kivételek.

Hihetetlenül kétszínű tud lenni ( Az egyik percben sziruposan csöpögő lovag, majd hirtelen arra eszmélsz, hogy egy bazi nagy kést tart a nyakadhoz).  Devlon már csak ilyen. Udvarol, vagy épp haverkodik. Kedves, türelmes és megértő. Aztán elszakad a cérna…

Mindig megkapja, amit akar, így-vagy úgy. Hihetetlenül makacs! Ha valamit igazán szeretne, azért oroszlán módjára küzd és nem rest illegális segédeszközöket is bevetni.

Imádja a nőket, de nem tiszteli őket. Lenyűgözőnek tartja a női nemet, némely példányt istenít is, persze a kiemelkedően szépek közül. A baj csak az, hogy tiszteletet tanúsítani számára olyan, mint egy kínai szöveg lefordítása. Jobbára lehetetlen.

Képes szeretni, nagyon is. Vágyik mások figyelmére, gyengédségére, csakhogy még soha sem találkozott olyannal, akit jobban, vagy legalább annyira képes szeretni, mint saját magát.

Nem káromkodik, vagyis ritkán, naponta párszor, de általában megválogatja a szavait. Persze csak józan állapotában! Még a költői idézetek sem állnak messze tőle, úgy ahogy a gitár és ének tudása is lenyűgöző. Mégis, csak egyetlen helyen kamatoztatja mindezt. A hölgyek körében!

Nagyképű, önimádó, érzéketlen. Egyetlen személy, akit tisztel, szeret és némileg talán becsül is, az önmaga. Soha, senkire sem számíthatott igazán, így ez nem is olyan meglepő. Ki sem tartott mellette senki, ezért vált egy idő után érzéketlenné. Jobb, mint örökké fájdalomban élni. Kapard meg a burkát, s talán akad még alatta némi emberi érzelemgubó.

Szenvedélyes, érzéki, figyelmes az ágyban! Eszméletlenül jó, ami nem csoda, hisz a legjobbaktól tanult. Anyja ismerőseitől és léha modellektől. Mégiscsak jó valamire, ha az ember bűnben és mocsokban cseperedik fel.

Bosszantóan intelligens, ami nem azt jelenti, hogy kitűnő tanuló. Tanulmányi átlaga szilárd közepes, mégis, ha vitába mernél szállni vele, holt biztos, hogy mindenre tudna mondani valamit. Hogy igaza lesz-e? Nem mindig…

Karizmatikus, könnyedén felkelti mások figyelmét. Erős, férfias kisugárzása egyes egyedekből vonzódást, másokból azonnali taszítást vált ki. A férfiak többsége rühelli, amire lássuk be, van is okuk. A nők pedig… Velük még több gondja van. Nagy százalékuk szívesen bújik az ágyába, egy vagy akár több alkalommal is. Ez részükről lázadás a szülők, a tanárok, vagy a világ ellen. Még egyetlen olyan nő sem volt, aki hosszú távon is elbírta volna viselni.

Határozottan heteroszexuális! Ennek ellenére senkit sem ítél el. Nagy ívben leszarja, hogy ki kivel, mikor és hol.

Az a fajta srác, akitől mindenki félti a nővérét, húgát, unokatestvérét, szerelmét és persze az anyját is. Nem túlválogatós, a 17 és 47 közti korosztályból szívesen hentereg bárkivel, aki minimum 5-6-os a saját szépséglistáján. Aki kevesebb pontot ér el, az a szemében nem is nő. Ebből adódóan, a flört sem áll távol tőle. Napi, vagy inkább óránkénti szinten gyakorolja.

Töménytelen mennyiségű alkohol elfogyasztására képes, drogokat viszont ritkán használ. Szinte soha, de ha mégis, akkor is csak gyengébb változatokat. Egy füves cigi, pár tabletta a maximum. A világért sem tenné tönkre a külsejét, már csak azért sem, mert manapság jó pénzt hoz neki. Érdekes módon mégis mindig tud anyagot szerezni. Olyan akár a mikulás zsákja, hiába eresztett le, még az alján lapul valami. A cigiről pedig csak annyit, hogy abból mindig kifogyhatatlan készlete van.

Szégyentelen. Egy szál semmiben is lazán végigbaktat a kampuszon, ha arról van szó. Végül is a magazinokban már bárki láthatta, Ádám kosztümben. Modell! Ki nem nézted volna belőle, mi? Imádja a szörnyet játszani a szépségek mellett.

Szókimondó! Ha rondának, vagy büdösnek tart, azt bizony rezzenéstelenül a képedbe fogja vágni. De ugyan így megmondja azt is, ha jók a virgácsaid, vagy épp menő a séród.

A bulikban mindig feltűnő, és sokszor eltűnő is. Pár óra a mosdóban ezzel, pár óra a kocsiban azzal. Ilyesmi előfordul a vadabb éjszakákon. Máskor meg, spontán kiüti magát úgy, hogy aztán egy filmkockára sem emlékszik.

A külsejére finnyás! Foltos, koszos vagy épp nem gyárilag szaggatott cuccban ki nem lépne az utcára. Nagy általánosságban a kiegészítőit is gondosan megválogatja. Hanyagnak tűnhet, de sosem az!

Külső

Hogy nézek ki? Édes! Nézz és láss! Vak vagy cicám? Egy félisten áll előtted, talpig semmiben! Ne csak az ezredesre koncentrálj! Vele majd később barátkozhatsz! Kezdjük felülről! Minden egyes engem jellemző mondatért, egy ruhádat kérem cserébe! Áll az alku? Akkor kezdjük is el!

-Barna, rendezett haj, stílusában sokszor változó a munkám miatt. Selymes és ragyogó, akár csak a gazdája! Most le is veheted a pólód! Igen, ezt már szeretem! Jöjjön hát a következő.

-Kék, érzéki szemek, melyek épp a szoknyádat szeretnék a padlón látni! Rajta! Ne kéresd magad! Tudom, hogy te is akarod!

-Sármos mosoly, aminek még te sem tudsz ellenállni! Ugye nem tudsz? Nem baj, neked nem is kell!

-Lehengerlő arcél, férfias vonások, erotikusan mély hang. Beleborzongsz, mikor a füledbe suttogok, ez nem vitás! Megigéz az ártatlanságod!

-Szálkás, izmos test, ezernyi tetoválással díszítve. Tudtam, hogy ez lesz a kedvenced, kis huncut!

-Magas, enyhén sportos alkat, majd 190 centi tömény szenvedély. Attól tartok szépségem, hogy már nincs mit veszítened! Nem baj, ne félj! Csókokkal is kárpótolhatsz! Tudod, semmi sincs ingyen, de hajlandó vagyok elfogadni egy ilyen felajánlást! Csak mert rólad van szó istennőm! Gyere….

Ruházat:
Egyszerű pólók, atléták, ingek, melegítők, farmerek, kapucnis pulóverek, bőrdzsekik, tornacipők, bakancsok. Mind a legújabb divat szerint, mert amit egy fotózáson rám adnak, azt bizony én haza is hozom! Így nincs gondom az öltözködéssel. És a legjobb, a puszta bőröm. Ennél nincs egyedibb és tökéletesebb. És te, megérintheted! Épp itt és most! Érezd mennyire felbőszítetted a hormonjaimat hercegnőm! Már csak pár csók és eléred a célod! Meg is lesz az a leírás. Hihetetlen vagy!

Kiegészítők:
Mobil, ami gyakorlatilag hozzám van ragadva. Ebben van az életem. Zenék, telefonszámok, meló időpontok, szóval minden.
Épp ezért van most is az éjjeliszekrényeden, pont a tiéd mellett!

Órák, nem gagyi, műanyag szarok, hanem igazi, több ezret érő csodák. Arany, ezüst, kizárólag a legjobb és legújabb márkák közül. Mert megérdemlem! Te pedig meztelen dombormű, engem érdemelsz meg!

Piercingek , fülbevalók, fültágítók, ami épp illik a ruházatomhoz, a kedvemhez, vagy épp az adott melómhoz.

Alkohol! A kedvencem! Ebben nem válogatok, olcsó, vagy drága, lefolyik a torkomon bármelyik. Elég nagy gyakorlatom van már benne, így gyakorlatilag igazi pusztító vagyok ezen a téren, azt hiszem! A kedvencem, ha egy nőről kell lenyalnom! Nincs nálad véletlenül egy-két üveg tüzes víz ?

Cigaretta! Koporsószög, mondják sokan! Hát az én faládám tutira nem lesz nyitva! Néha olyan füst leng körül, mintha épp egy gálára vonulnék be. Vonulásban jó vagyok, vonaglásban meg te leszel az, csak percek kérdése!

Pénz, pénz, pénz, bankkártya és még több pénz! Nem vagyok fukar, egy cseppet sem! Csóró meg nem is voltam soha! Anyám keményen megdolgozott a pénzért, aztán puhább matracokat vásárolt!

Végeztünk is te kis vadmacska! Most már tedd le a tollat és jöhet a móka! Az ezredes már epekedve vár…….

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
Online
avatar


Elliott ❅ logic princess

Elliott ❅ logic princess
Csatlakozott : 2012. Apr. 22.
Posztok száma : 500
Motto : “She captured a feeling, sky with no ceiling, the sunset inside of a frame.” Age : 23 Titulus : sweet as cinnamon Foglalkozás : bolondgomba Play by : Emma Stone
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon Garvan Wise   2014-11-26, 7:49 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education

Hát fiam, ha nálad ez a nem nagy szám... akkor mi az? Bekajáltam rendesen, érdekes volt, részletes, egyedi, okosan, gondos aprólékossággal felépített. Nem mondom, én biztos megtartanám a két lépést, ha nem a tízet az úrtól, de ez is csak azt bizonyítja, hogy eléggé nagyon király karakter lett, remekül megírva, de hát ezt tőled már meg is szoktam :3 Foglalózz, és terrorizáld a népeket…(;

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education(lenyúlod, letöröm a kezed<3)
Vissza az elejére Go down
 
Devlon Garvan Wise
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: