HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Devlon & Becca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Devlon & Becca   2014-12-30, 11:01 pmVannak dolgok, amiket tényleg nem kéne elfogadnom csupán egyszerű jószívűségből. Marci azt mondta seggnyaló vagyok, ami egyébként nem igaz, mert nem seggnyalás a nyár első hetét a kampusz nyári táborában tengetni, több őrülten rohangáló férfinak becézett kisfiúval, meg megszeppenve sutyorgó lánykával, mint amennyit kedvem lett volna megszámolni az elmúlt egy napban. Nem, ez nem seggnyalás kérem szépen, ez kőkemény önmarcangolás, csak azt nem tudom, mit követtem el, amiért a bennem rejlő kis dög olyan lelkesen jelentkezett a feladatért. Ez most úgy hangzik, mint ha skizofrén lennék, vagy valami, de az igazi oka annak, hogy itt kell lennem, csupán a türelmetlenségem szüleménye: nem vártam meg, amíg Mr. McKinnon végigmondja a mondókáját, hanem rögtön gólyavezetőnek jelentkeztem. Éppen gyönyörű nevemet körmölték a kis papírra, amikor Mr. McKinnon tájékoztatta az évfolyamunkat, hogy egy házból csak egy valaki jelentkezhet vezetőnek. Mert ugyebár nem lenne fer, hogyha az újoncokat hét darab Elliott-os és egy darab valamimásházas diák készítené fel az egyetemi évekre. Azt hittem, hogy ott esek le a székről, és Ledával olyan kínszenvedő fejjel bámultuk egymást a beszéd elkövetkezendő hat és fél percében, hogy a körülöttünk lévők már tűkön ülve várták, hogy mikor állok fel az asztalra, és éneklem el Mercutio halál előtti búcsúdalát. És meg mernék rá esküdni, hogy valaki hangosan benyögte a tömegben, hogy: ez szopás Twain. Mondjuk lehet, hogy az agyamban vinnyogó kis hang volt a tettes. Már nem vagyok biztos ebben sem.
Így kerültem ide. És így kerültem Devlon Wise fölé. Mármint úgy értem én kerültem a közös emeletes ágyunk emeletére. Kinsley és Lovell hamar lestoppolták a gólyavezetőknek fenntartott faházban lévő, legjobb állapotban lévő emeletes ágyat (a lányka valami olyasmiről hadovált, hogy ez megfelel a "feng shui"-nak vagy mi), a Pierson srác véletlenül legjobb haver volt a Goddardos sráccal, Dunant pedig pont olyan befogadó, mint ahogy azt híresztelik róla, szóval könnyen megegyeztek Winsterrel, hogy melyik ágyon osztozzanak, és ki hol aludjon. Így maradtam én, Elliott, az egyetlen házzal, amit nem kedvelek. Mather.
- A rohadt életbe Devlon Garvan Wise, hogy képtelen vagy egy kicsit is tekintettel lenni másokra. - Amióta kilestem a nevét a névsorból, azóta nem is hívom máshogy. - Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha soha többé nem kelnél fel ebből az ágyból, de most engem baszogatnak azért, mert te nem vagy képes időben ott lenni időben a találkozón. Rád vár az egész tábor! - Olyan dühvel rontok rá a még pihengető idiótára, hogy még a saját hangom is felsérti a dobhártyámat.A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2014-12-30, 11:38 pm
Az élet szép! Gondoltam én, mikor megjelent a legutolsó fotózásomra kapott zsé a számlámon. Szép kis összeg és két újabb felkérés egy napon! Ennél jobb nem is lehetett volna. Persze ez nem maradt így sokáig. Tetves egyetemi tanárok! Mit meg nem kell tennem azért, hogy átengedjenek, ha kimaradok egy-egy vizsgából. Ráadásul ezt a tenyérbe mászó pancsert még szexel sem tudtam lefizetni. Pedig elég dögös bukszát ismerek ahhoz, hogy a kedvére valóval álljak elő. De nem! Ez a faszfej csak attól boldog, ha bevág egy rakat szűz kurva és vinnyogó zsebhokis közé. Gólyatábor! Az enyém is rémálom volt, alig jutottam piához, most meg a kis csótányokén poshadhatok. Remek! Még indulás előtt is reménykedtem, hogy az egyik harsány, de használható macát azért beválogatják, hogy szórakoztasson, de csalódnom kellett. Ezen a tetves helyen gyülekezik az összes frigid, aki valaha megfordult a rohadt egyetemen. Élen a királynővel! A Lovelles ribanccal, aki bár igazgyöngynek néz ki, momentán nem egyszer lesüllyedt a prostik szintjére. Személyes tapasztalat! Bezzeg társaságban, adja a nagyasszonyt. Majd nyomok egy kis exet az esti kakaójába. Ezekkel a gondolatokkal vágtam bele a nagy kalandba, bár vágtam volna eret inkább. De, hogy végül, hogy a tetves picsába kerültem egy emeletes ágyra, fölöttem Miss. ki, ha én nem kisasszonnyal, arról fogalmam sincs. Na, őt aztán még a falon csüngő penész is ismeri. Hangos, és garantáltan nincs olyan hely, ahol ne bukkanna fel. Buzgómócsing! Ez rá a jó szó! Nem is zavarna, ha nem épp az egyik legjobb álmomból akarna felkiabálni. De ezt teszi, méghozzá könyörtelenül!
-Halgass, te véres szívű hárpia! Miattad kellett a mezőn henteregnem este! Tiszta szalma a valagam! – Morgok zord, még rekedt hangon. De jó volt a tegnap este! Bár emlékeznék belőle valamire, azon kívül, hogy rohadtul kényelmetlen volt odakint.
-Örülj neki, hogy végre baszogatnak! Már tényleg rád férne egy kiadós menet! Még segítenék is rajtad, ha nem lennél ilyen elviselhetetlen! De az vagy, így sorry baby! Lemaradsz a legjobbról! – Ezzel a végszóval levágom magamról a takarót és úgy ahogy vagyok, éppenséggel egy szál semmiben végig trappolok a helységen, hogy aztán a táskámból kihalászott tiszta gatyát magamra húzzam. Úgyis csak Becca van itt, na meg amúgy sem érdekel, hogy más meglát, vagy sem. Teli van a csupasz seggemmel egy csomó magazin, akkor most mit szarakodjak? Maximum a kis szőkeség érezheti kényelmetlennek a szitut, azt meg én kifejezetten élvezném.

"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2014-12-30, 11:57 pmCsak a homlokomat ráncolom, amikor a szalmáról meg a seggéről beszél, és próbálok rájönni, hogy ez a kettő dolog mégis hogy fért össze egy mondatban és ha össze is fért, akkor miért kellett mindenképpen összeférnie, de aztán rájövök, hogy hiába keresek értelmet a mondandójában, ha körülbelül annyi ésszel verte meg a sors, mint ahány ruhadarabbal kelt ma fel.
- Fú, de bánom, hogy lemaradok egy ilyen rendkívül bájos férfi kényeztetéseiről - forgatom meg a szemeimet, olyan erősen, hogy attól félek szembe találom magamat az agyammal, majd összecsapom a tenyeremet. - Jaaaj, de azért ugye tetoválsz nekem a fenekemre Hello Kitty feliratot? De csak miután befontuk egymás hajááát - vinnyogok minél idegesítőbb hangnemben, hátha sikerül olyan frekvenciát megütnöm, amitől rövidzárlatot kap az egész agyontetovált teste.
- Jézusom - kapom a tenyeremet a szemem elé, és a szokásos rendkívül nőies módon felhorkanok. - Takard már el magadat, senkit nem érdekel, hogy hányszor ment át rajtad a varrógép. Öt perc! - szögezem le, és kilépek a faházból a bódító forróságba. Lehuppanok a kis székre, és ott várom, hogy a hercegnő elkészüljön.


A hozzászólást Rebecca Twain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-12-31, 1:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2014-12-31, 12:19 am
Bár még kába vagyok, mégis látom, hogy ragyogó szemei mögött nulla értelem evickél. Olyanok lehetnek az agysejtjei, mint az én úszóim a buli sokadik óráján. Az ezredes mindig készen áll a bevetésre, mégsem lettem ennyi év alatt egyszer sem apa. Pedig aztán sokszor azt sem tudom, hogy mit és kivel, nem hogy azt, merre találok gumit. Szóval ja, közel egy szinten lehetnek. Látszik, hogy az a pancser, akivel eddig futott, nem sok élvezetben részesítette, ha már az éjszakát és a szalmát sem képes összekötni. Az arcába vágnám, hogy szűzoltottam baszki, de visszafogom magam. Végül is nem vagyok kisiskolás, hogy kikiabáljam az ilyesmit. Na meg, ha a seggfej fülébe jut a dolog, tuti megbuktat jövőre.
-Ha szexről van szó, nem igazán vagyok bájos! Kérdezd meg a kis barátnőidet! A többségük bizonyára kapásból elszórakoztat egy kis élménybeszámolóval. Bár annak a prűd lelkednek, lehet, egy ilyen sokkot okozna! - Isten bizony, felélénkít a csaj szövegelése. Olyan, mintha csípős paprikád dörzsöltek volna a legnemesebb felemre. Máris kirobbanó formában vagyok.
-Majd bele rágom abba a telt seggedbe azt a nyomorék macskát, rögtön, miután befontuk a sünöd tüskéit!  – Szégyentelenül pillantok az ágyékára, hogy ezzel is jelezzem, melyik sünre gondoltam. Úgyse venné be az agya magától az infót. Kötelességem segíteni. Enyhe sikkantására persze perverz vigyor ül ki az arcomra. Ó, igen! Itt állok Ádám kosztümben, és ha lenne tükör előttem, holt biztos, hogy egy mesterművet látnék benne. Azért csak felrántom a boxerem.
-El ne cseppenj már te kis vadorzó!  – Fennhangon cukkolom még egy cseppet, mielőtt bevágná az ajtót, majd harsány röhögésbe kezdek. Ilyen nincs! Ez egy vérbeli, pókhálós pukkancs! Kicsit sem sietek. Ráérősen megmosakodok, felöltözök és egy cigit is elszívok, majd jó fél óra múlva, kilépek az ajtón.
-Hiányoztam sünikém?  –Fölé magasodva, kajánul vonogatom a szemöldökömet, várva, hogy kitörjön a vulkán. Egész vicces ez a Rebecca Twain!

"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2014-12-31, 12:52 amA gondolattól, hogy vele kell töltenem az elkövetkezendő egy hetet, felváltva kell sírógörcsöt és idegrohamot kapnom. Próbálom elfeledni azt is, hogy Ledával milyen jól szórakoznánk most, és Ledával kapcsolatban inkább csak arra igyekszem összpontosítani, hogy ő mit tenne a helyemben. Valószínűleg sokkal higgadtabban kezelné ennek a vadállatnak az idomítását, de én egyszerűen képtelen vagyok nyugton maradni mellett, amikor minden egyes megszólalásánál azt érzem, hogy inkább égnék a pokol tüzében az idők végezetéig, mint hogy még egy percet is mellette kelljen elviselnem. Alapvetően miért vagyok ideges? Nyugi Becca, nyugi, próbálok mély levegőt venni, és rájönni, hogy nem is olyan vészes a helyzet.
Összegezzünk. Végül is ma még csak egy percet beszéltem vele, de ezalatt az egy perc alatt tudomást szereztem a szalmás seggéről, megtudtam, hogy szerinte igen gyorsan szexelnem kéne valakivel, és azt is elmondta, hogy velem ő nem fog, illetve hogy egyébként "nem igazán bájos" az ágyban, de rengeteg kis barátnőmet megkérdezhetem róla - baszki, nekem vannak kis barátnőim? -, és akkor hadd ne említsem meg, hogy már láttam anyaszült meztelenül, pedig én aztán nem veszem a tinimagazinjait amiben magát villogtatja, és valahogy még az én meztelen testemet is belekeverte a dologba, amihez aztán semmi köze nincsen, nem is volt, és nem is lesz, amíg világ a világ.
És egyébként meg tényleg mondta, hogy...
- Lehet, hogy telt, de nem hájas! Nagyon is jó seggem van - pattanok fel, lassan végigmérem, és miután megállapítom, hogy majdnem mindenhol van rajta ruha, ahol illik hogy legyen, elindulok a várakozó táborlakók irányába.
- Héttől nyolcig volt reggeli torna, nyolctól fél kilencig pihenhettek és készülődhettek, fél kilenctől tízig volt reggeli idő és most... - a telefonom kijelzőjére pillantok - ...három perc múlva kezdődik valami csapatépítő cucc, hogy megismerjék egymást. A gólyavezetők párosával kapnak majd csapatokat, és mivel eddig is olyan jól közreműködtél mindenben, Mr. McKinnon pedig imád engem ugráltatni, ezért egyet tippelhetsz, hogy kivel kell párban lenned - magyarázom el neki a dolgokat, bár gondolom feleslegesen és hátrasandítok rá a vállam fölött. - Kezdj el agyalni valami csapatépítő játékon, vagy valamin, mert nekem gőzöm sincs mit kéne kezdenünk velük - dünnyögöm még oda neki, majd a következő lépésemnél meg is állok, mert megérkezünk Mr. McKinnon, a másik három segítő tanár, és a többi gólyavezető elé. Ja meg persze, természetesen, az ifjoncok négy részre osztott serege is várakozott már ránk.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2014-12-31, 1:21 am
Most fordulnék a másik oldalamra, ha nem kellett volna eljönnöm ide. Vagy akár most rúghatnám fejbe azt a kis köcsög kukkerest, aki minden áldott délelőtt a furulyán próbál gyakorolni. Mindkettőt rutinosan csinálnám, erre tessék! Itt vagyok egy faházban! F.A.H.Á.Z.! Buddha, te átkozott! Ez még a kastélyunknál is rosszabb! Öt éves korom óta nem aludtam emeletes ágyon, és nem is szándékozok többet! Mire lemegy a nap, nekem normális ágyam lesz, az biztos. Miss., takard el a gyíkod, mert a pír gőz formájában távozik majd a fejemről pedig, majd alszik, ahol akar. Talán megkönyörülök neki és felengedem a lábamhoz. Nem, az túl kegyes lenne tőlem! Meg egyébként sem szeretek nőkkel aludni. Vi persze más kategória, de a többieknek mindig megmutatom, hogy hol tágasabb egy-egy spontán menet után. Nehogy már nyomorogjak a saját ágyamban. Na és most, mosakodtam, felöltöztem, még azért füstölök egyet. A kis szőke várhat! Nyugisan gyújtok rá és pimasz mód, az ablakban állva pöfékelek. Szarni rá, ki lát meg! Pang a tüdőm, mint Becca temploma! Kell a nikotin, neki meg egy jó nagy…. rendelek neki egy vibrátort és átadom a nagy tábortüzes bulin. Ami minden csak nem buli. Végül, miután tisztességesen a falon elnyomtam a dekkem, csak felrántottam az ajtót, hogy bele vessem magam a pokol összes bugyrába.
-Te egész végig, ezen kattogtál? – Felvonom a szemöldököm, majd sokat sejtető vigyorba rendezem a képem. Ja, lenéz meg minden, de azért zavarja, hogy nagynak tituláltam a hátsóját. Hogy ez a csaj mennyire tipikus! Futószalagon gyártják őket, vagy mi? Közben már masírozik is előre, s csak úgy dőlnek belőle a szavak. Basszus, meg sem húztam, mégis hallgatnom kell a nyavékolását? Milyen istenverte büntetés ez? Az egészből csak annyit fogok fel, hogy vele leszek párban, de legalább fantasztikus rálátásom van a hátsójára. Elég nyíltan meg is bámulom és ezt csak akkor hagyom abba, mikor hátra pillant.
-Most mi van? Csak meg akarom állapítani, hogy akkor most hájas, vagy sem!- Lenyomom a kamu szöveget, de nagy ívben leszarom, hogy bevette-e. Jól esett nézni és kész. Újra megtenném, vagyis vélhetőleg megfogom, még mielőtt lediplomázok. Mr. McKinnon előtt áll meg, én pedig, elég közel hozzá. Úgy szólván beletrappolok a magán szférájába. Mögöttünk senki nem áll, így ki is használom a helyzetet, míg a tanárok szövegelnek.
-Csapatépítésként lehetne mondjuk, popó mustra! – Rezzenéstelen arccal súgom a fülébe, majd egy könnyed mozdulattal, egyszerűen megmarkolom a fenekét. Épp, csak annyi időre, hogy ne legyen esélye se lereagálni a dolgot.
-Nos, talán tényleg nem hájas! – Hajolok ismét közel, s a fülébe duruzsolok. Közben persze több tucat, csillogó tekintetű elsős mered ránk. Na most visíts hercegnő!

"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2014-12-31, 1:52 amIdegrohamcsillapító sóhaj törik fel belőlem, amikor közli velem, hogy a hátsó felemet vizsgálgatja, és bár azért igyekszem úgy beállni a kicsik elé, hogy Mr. Mather-nek ne legyen páholyos rálátása a fenekemre, leginkább azt sajnálom, hogy pazaroltam rá az időmet, és megpróbáltam komolyan elmagyarázni neki, hogy mi történt, és mi fog történni az elkövetkezendő órákban. Tényleg nagyon vicces dolgokat tud a fejemhez vágni, és olyan frappáns visszaszólásai vannak, hogy hú, meg hű, csak az a baj, hogy egy perc alatt ráuntam ezekre a húkra meg hűkre. Gondoltam, ha azt nem említem meg, hogy még fél óráig várakoztatja a népet, akkor legalább egy kicsit megpróbál feladatra koncentrálni, de azt hiszem ő annyira nagyon egyszerű, hogy semmi másra nem tud koncentrálni, csak arra ami éppen a szeme előtt van, vagy amit a kezébe adnak. Mint mikor odaadod a hároméves gyereknek a csörgőt, el van vele fél órát, másra nem is koncentrál, majd elveszed tőle, adsz neki egy macit, és mintha nem is létezett volna a csörgő, mert ő már csak a macit látja.
A magasba szökik a szemöldököm, amikor egy kéz téved a fenekemre, és még mielőtt hátra kaphatnék, hogy elsöpörjem onnét, vagy leüvölthetném a kéz tulajdonosának a fejét a helyéről, már el is tűnik. Meg az is eszembe jut, hogy előttem egy hadseregnyi padawan issza minden szavunkat, szóval mondjuk jó lenne nem lejártani az iskolát, de mindenekelőtt magamat előttük. Nem fog kifogni rajtam ez a két lábon járó hímzővászon, bármilyen "menő arc" is legyen. Amikor ismét valami tök jelentéktelen dolgot suttog a fülembe, lesújtóan hátrapillantok rá, de egy szót sem szólok, mert nem, csak azért sem fogok megtörni. Leda ereje van velem, és ő a higgadtság megtestesítője. Egyszerűen csak ismét a tömeg felé fordulok, és az eddig magam mellett lógó karjaimat, összekulcsolom a hátam mögött, hogy ezúttal a saját kezeimtől ne lehessen hozzáférni a fenekemhez.
Amikor a csapatok gólyavezetőkhöz való kisorsolására kerül a sor, meglepő módon a buta fiút, meg engem kérnek meg, hogy húzzunk a kalapból.
- Sir Devlon, átadom neked ezt a megtiszteltetést - dünnyögöm, és még mielőtt tiltakozhatna arrébb is ugrok, a háta mögé, hogy ezúttal ne ő legyen mögöttem, és ne tudjon folyamatosan ostromolni a hülyeségeivel. Aztán, hogy ő kihúzza-e a csapatot, vagy sem, az már annyira nem az én problémám, hogy nagyon nem.Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-12, 5:17 pm
A röpke tapizást követően, nem történik semmi. Miss. Tökéletes hangtalanul tűrte az én kis játékomat. Hamar rá is unok a csajra. Nem meglepő, a legtöbb nőnemű lény épp ennyi ideig képes lekötni. Unalmasak! Én pedig, utálok unatkozni. A tanárok is csak pofáznak rendületlenül. Lomhán kémlelek körbe, hátha találok a tömegben egy használható alanyt némi játszadozáshoz. Sajnos az előttem állók többsége, ronda vagy öreg és taszító! Inkább a jobb kezem, vagy az a nyominger bal, mint ezekből egy. Visszavándorol a tekintetem a szőke alfeléhez, mit most saját kezeivel próbál takarni. Hát nekem így is jó! És már sunyi módon nyúlok is a felsője felé, s egyetlen gyors mozdulattal, a felsője anyagán át kapcsolom ki a melltartóját. Közben épp beszél hozzám, majd eztán el is vonják a figyelmem, így sajnálatosan lemaradok a megvető ábrázatáról. Míg én húzok egy lapot, ő a hátam mögé veti magát. Már majdnem kibuggyan belőlem, hogy; Szivi, nyugodtan visszaadhatod, amit kaptál. Én élvezném, ha nyúlkálnál! De inkább kihagyom. Helyette magasra emelem az általam kihúzott lila papír fecnit.
-A lila csapat lesz a miénk! Szuper! Miss. Twain életstílusához, pont passzol ez a szín! – Jó hangosan jegyzem meg a dolgot, mire innen-onnan, halk nevetések törnek elő a tömegből. A fiúk nagy részének leesett, hogy mire céloztam. Persze, a kielégítetlen nők színe a lila. Az előttem dekkoló vén fószer rosszallóan rázza a fejét, mintha rohamot kapott volna. Bár úgy lenne! De nem! Pedig már fél lábbal a koporsóban van! Szívós vén csótány, nevetséges parókával! Ennyi a jellemzése. Tovább is gondolnám a dolgot, de feltűnik egy egész dögös szempár úgy tőlem pár méterre. Nagy keblek, formás lábak, csinos arc, hosszú haj. Minél tovább nézem, annál jobban tetszik. Még a tekintetét is sikerül elkapnom és csak fél füllel hallom, hogy mindenki vegye szárnyai alá a csapatát.
-Nekem csak vasvillám, szarvam és farkam van, de az jó nagy! – Morgok magam elé, kissé hangosabban a kelleténél. Ismét a figyelem központjába kerültem, ezúttal akaratom ellenére. Nem zavar, de talán Becca másként éli meg a dolgot.
-Bocs! Neki van glóriája, meg pókhálós temploma! Szóval totálisan angyali, úgy ahogy a bibliában meg van írva! A szárnyait meg éjjel lerágtam kínomban. Rohadt kényelmetlen volt az ágy! – Lököm a sódert, figyelembe sem véve, hogy miket ugatok. Nem tök mindegy? Vágok egy hátra arcot, intek az ifjaknak és megindulok az orrom után, magammal húzva a pukkancsot.
-Most mit csináljunk ezekkel? Felvilágosító órát gondolom, nem tarthatok. – Elhúzom a számat, majd rögtön utána elő is kaparok egy cigarettát. Így kell példát mutatni. És most lássuk, hány jó buksza került a csoportunkba.


"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-17, 7:00 pmMég szerencse, hogy Devlon Garvan Wise van olyan találékony, hogyha a farpofáimhoz nem tud hozzáférni többé, akkor az új, számára még felfedezetlen területeken próbáljon szerencsét. Ha egyszer hazajutok innen anélkül, hogy lezuhannék az idegroham és az agyvérzés szakadékába, akkor attól kezdve egész nyáron otthon fogok poshadni, és minden este megköszönöm Istennek, hogy vigyázott rám, és visszatartott az öngyilkosság kecsegtető gondolatától. Vagy ne legyen a nevem Rebecca Twain... Jó mondjuk azért Franciaországba elmegyek, ha már anyáék annyit szervezték, meg minden, és elvileg Ledus is velünk jön...
Halálra vált arccal meredek magam elé, ellenségem hátának közepét fürkészve. Ekkor tűnik fel, hogy nem csupán tapizásra indultak azok az elgémberedett ujjak, hanem valódi cél vezette őket. Kikapcsolta a melltartómat. Bár kívülről leginkább úgy festhetek, mint egy frissen faragott kőszobor, legbelül olyan pánikroham törik rám, hogy azt sem tudom, mire gondoljak, nem hogy azt, mit kéne tennem. Soha nem voltam képes bekapcsolni a melltartómat. Mindig a hasamon csatolom be, megforgatom, és utána bújok a pántokba. Számomra lehetetlen mutatvány hátranyúlni, és két mozdulattal visszakapcsolni. Legszívesebben elsírnám magamat. Hülye, hülye, hülye Devlon Garvan Wise! Mért érzem úgy magamat, mint valami ovis kislány, akit nem hagy békén egy mamlasz nagycsoportos?
Még arról is lemaradok, hogy savanyú képet vágjak, amikor az életstílusomról, meg a lila színről hadovál valamit. A szavak üresen csengenek, mintha csak tátogna, de biztos valamit beszólt, mert különben nem hörögnének fel néhányan a tömegből, és Mr. McKinnon arckifejezése sem sugall semmi jót. Valamiért úgy döntök nem kérdezek vissza, hogy "miva'?", mert egyrészt, nem biztos hogy mekegésen kívül bármi más kijönne a számon, másrészt pedig nem akarom, hogy még több embernek leessen a poén, amit én nem is hallottam.
- Remek, most hogy reklámoztad magadat el is indulhatunk - morgom vissza, még mindig csak halkan megkockáztatva a beszédet, és amikor megindul az egyik irányba halkan lépdelek mellette, egészségtelen óvatossággal.
- Devlon... - válaszolom halkan, és talán most először normális hangszínt megütve. - Khm... - megköszörülöm a torkomat, és még mielőtt megkockáztatnám a kérdést még hatszor átgondolom, hogy kimondjam-e. - Szóval miután kiadunk nekik valami feladatot, és akkor ott ellesznek egymással... izé... visszakapcsolod a melltartócsatomat? - nyögöm ki, mint aki az utolsó mondatát közli a világgal, mielőtt örökké eltávozik. Nos, én ezzel a mondatommal köszöntem el a méltóságomtól, hogy békében hagyhassa el az élők világát.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-17, 8:23 pm
A szőkeség szokatlanul elcsendesedett. Talán a melltartó kikapcsolás a hangerő szabályozója, vagy ilyesmi. Nem tudok kiigazodni rajta. Kioszt, kiabál, pofákat vág, megnémul. Olyan, mint egy csillogó új játék, ami, ha megunom, menten átalakul valami mássá. A gyerekekkel ellentétben, nekem nem az az első gondolatom, hogy játsszak vele. Sokkal szívesebben szedném szét és nézném meg a belsejét, hogy megtudjam, mitől ilyen változatos. De persze azt a törvény bünteti. Egy élve boncolást még talán nekem sem sikerülne csak úgy megúsznom, hiába dől a lé az ablakon. Na meg kár lenne érte! Eszemben sincs megtartani, de még piszkálgatnám egy kicsit, legalább a tábor idejéig.
-Szivi, nekem nem kell reklámoznom magam! Kelendő termék vagyok, csupa extrákkal!  – Teszek egy elég pimasz ágyék kiemelő mozdulatot, csak hogy szemléltessem a legkapósabb testrészem. Egyébként is elég reklám az, hogy a címlapokon szerepelek. Sok csajnak ennyi épp elég ahhoz, hogy kérés nélkül letolja a bugyiját. Sajnos pár igen rusnya egyednek is, de ezeket seperc alatt úgy leoltom általában, hogy többet rám sem mernek nézni. Ezért is tartanak némelyek rohadéknak. Én élvezem, ez a fő, na meg az, hogy be legyen lőve a hajam. Mindkettő megvan ma, így nem panaszkodhatok, de megteszem, mert ilyen vagyok. Becca meg, kiejti a nevem. Szemöldököm rögtön kíváncsian ugrik fel. Furcsa, túl halk, túl kedves. Mi a francot akarhat? Csak pillanatokkal később kapok választ a kérdésemre. Épp egy újabb mély slukkot szippantok a cigarettámból, s majdnem belefulladok. Ennek ellenére is ördögi mosoly ül ki az arcomra. Szóval kapcsoljam be!
-Hát jó, ha ez minden vágyad!  – Elintézem egy vállrándítással, mintha nekem aztán mindegy lenne, de fejben már azon agyalok, hogy mi jó származhat nekem ebből. Semmi sincs ingyen! Lazán eldobom a parázsló dekkem. Ha kigyullad valami, az nem az én gondom.
- Csináltassunk velük bizalompróbát! Az elég vicces tud lenni!  – Hatalmas ötlet pattan ki belőlem. Látni akarom, hogy borulnak ezek a kis tacskók. Remélem, a sarat fogják csókolni nemsokára.
-Álljatok be kettesével, egyikőtök a másik háta mögé. Az első ember dőljön hátra, a hátsó kapja el! Lássuk, kik tudnak bízni a társaikban!?  – Kiadom a feladatot és elvárom, hogy mindenki azonnal csinálja is, de egyesek csak totyorognak.
-Mi a fenére vártok?  – Kiáltom el magam, mire egy csapásra rendeződnek a viszonyok. És most, eljött a pillanat, hogy megtegyem, amit meg kell tennem. Hősies tettre szánom el magam. Megindulok Becca felé, majd szorosan előtte megállva, mindkét karommal átkarolom. Kezem már bent is van a pólója alatt, ajkam pedig az övére tapad. Nem szenvedélyes, még csak nem is igazi csók ez.  Csupán két száj elnyújtott érintkezése a hecc kedvéért. Arra számítok, hogy baromi pipa lesz, már csak azért is, mert gyakorlatilag az egész csoportunk látja a jelenetet. Viszont, mire ellépek tőle, máris újra teljes az öltözete. Melltartó bekapcsolva! Másképp is lehetett volna, de az nem én lennék. Most már legalább tudom, hogy milyen is a csípős nyelvének érintése.
-Ez is megvolt! Szívesen!  – Pimaszul nézek a szemébe, várva a kirohanást. Egy kis hiszti, vagy egy pofon. Nem is tudom, hogy melyik lenne igazán drámai.


"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-17, 9:08 pmElég könnyen beleegyezik. Túl könnyen. Lehetséges, hogy támadó szavak nélkül, rendes hangszínt megütve még ő sem a világ legnagyobb gyökere? Összeráncolt szemöldökkel méregetem, miközben a zöldfülűeknek osztja a parancsait, és olyan arcot vágok, mint aki valami keserű dologba harapott bele, miközben az eldobott csikkhez sietek, gondosan eltaposom, majd felveszem a földről, és a zsebemből előhúzott papír zsebkendőbe bugyolálom.
A hátam mögött eközben toporognak a gólyák, megismerjük Devlon Garvan Wise vasszigorát, és ezután olyan gyorsasággal verődnek kettes csoportokba, mintha varázsütésre történne az egész. És nem ez az egyetlen dolog, ami varázsütésre történik. Zsebre dugom a zsepit, és épp azon kezdek el gondolkozni, hogy hol is van itt a legközelebbi kuka, mert addig rábízhatnám az ördögre a kicsiket, amíg elmegyek kidobni a szemetet, de amikor felkapom a fejemet, hogy a szememmel is keressek, ne csak az emlékezetemmel, egy emberi arc takarja a kilátást. Meg mondjuk úgy mindent takar, ami körülöttem van.
Mire felfogom, hogy ez a két lábon járó ostobaság lekapott a gólyák szeme láttára - na nem mintha kevésbé lennék miapicsatörténikvelem-hangulatban, ha nem mások szeme láttára csinálná, de azért ez mégiscsak ad egy plusz okot a döbbenetre - addigra már el is húzódik, és megint azzal az önelégült képével nézhetek farkasszemet, ami mondjuk még mindig sokkal jobb, mint az előző pár másodperc. Mit is gondoltam arról az öngyilkosság dologról?
Az arcom valószínűleg már így is olyan vörös, mint ennek az idióta figura házának a színe, és természetesen dühtől, mert hogy érzem a halántékomban a lüktetést, és az ökleimben az energiát. Jaj de arcon kéne törölnöm, és elküldeni a pokolba. Jaj de fel kéne törölnöm vele a padlót. Csak hogy tudom, ha most pofon vágnám akkor olyan lenne, mintha valami latin-amerikai szappanoperából szöktünk volna meg, ha meg hisztizni kezdenék, akkor a gólyák előtt csinálnék magamból idiótát. Esetleg megpróbálhatnám ököllel orrba verni, de félek, hogy ha rosszul ütök, akkor a csuklóm jobban sérülne, mint az ő bugyuta feje.
A legnőiesebb lehetőséget választom: a kézfejemmel letörlöm a számat, összegyűjtöm a nyálamat, és precízen lába elé köpök.
- Kösz seggfej! - vakkantok mérgesen, és olyan sértődöttséggel fordulok a csoport felé, mintha én magam lennék az angol királynő, és úgy csinálta volna meg mindezt.
- Mit bámultok? - kérdezem, mintha tényleg nem lenne itt semmi látnivaló. - Csináljátok már, és közben ha lehet próbáljátok megjegyezni egymás nevét! - morgom, és törökülésben letelepszem a száraz fűbe. Eszem ágában sincs még egyszer hozzászólni ehhez a szemérmetlen hülye gyerekhez.


Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-17, 10:35 pm
A pukkancs arca úgy vörösödik, hogy attól tartok, menten felrobban. De nem üt meg, nem is kiabál. Lassan kiül arcomra a csalódottság, aztán olyat tesz, amilyet eddig csak a mucsai parasztoktól láttam. Szó szerint kibukik belőlem a röhögés. Gúnyos kacajomtól zeng az egész környék. Persze, hogy ez megint felkelti mindenki figyelmét. Szavaitól meg, az én fejem piroslik. Nem a méregtől, nem is a szégyentől, csak már nem bírom a nevetést. Erre nem számítottam! Ez a Becca tényleg nem rossz játék. Sokkal jobban szórakoztat így, mintha önként elém vetné magát és órákig játszhatnék vele az ágyban. Bár nem igazán az esetem. Jobban szeretem az ártatlan szüzeket és a vadmacskákat. De ez a lány olyan semleges. Nem az egyik, de nem is a másik. Valahol a kettő között van. Mondhatnánk, hogy átlagos, de ez nem rossz, nem is baj, csak én jobban szeretem az ínyencségeket. De szórakoztató, nagyon is!
-Nököd bármit, tehínpásztor!  – Kiáltom utána jó parasztosan, mert ez illik csak a viselkedéséhez. Nem is rejtem továbbra sem véka alá, hogy mennyire szórakoztatónak találom a helyzetet. Egyes nők, játékra születtek. Ő határozottan az a fajta. Figyelem, ahogy duzzogva odébb sétál, majd kiosztja az ifjoncokat, aztán a fűre huppan. Atya ég, mekkora egy színésznő ez!
-Hallottátok az úrnőt! Jegyezzétek meg egymás nevét, de előbb bemutatkozhattok egymásnak. Engem meg Devlonnak hívnak, minden szépséges kis hölgy rendelkezésére állok, aki éjjel lesz elég bátor meglátogatni.  –Sármos, fogvillantó mosolyt küldök a csapat felé. Nem érdekelnek a gólyák, de tudom, hogy Miss. tökéletes, ezt a lépésemet sem fogja jó néven venni. Hát még a következőt.
-Ő pedig, Miss. mindjárt szétütlek Rebecca kisasszony. Csak a legbátrabbak látogathatják meg villanyoltás után, de vigyázat, harap és köp is néha! Még nevelésre szorul, vagy szájkosárra. Ez még képlékeny.  – Egészen végig arra várok, hogy mikor kel már ki magából. Lopva rá is nézek többször, miközben az előttem ügyetlenkedőknek szövegelek. Azt hiszem, csípnek a lurkók, legalábbis sok pozitív reakciót látok, többnyire lányoktól, na meg attól a szépségtől, akit már a csapatosztás idején kiszúrtam. Épp a vén fószerral beszél tőlünk jó pár méterre. Az biztos, hogy nem egy a gólyák közül, de akkor, ki a csuda ő?
- Most utálsz, vagy azért duzzogsz, mert megálltam egy csóknál?  – Tovább feszítem a húrt, megközelítve a vulkánnak kikiáltott nőstény egyedet. Tekernem kéne egy füves cigit, úgy még élvezetesebb lenne ez a kis közjáték. Tisztára, mint az ananász expressz.
-Tudod, elég válogatós vagyok, ha szexről van szó. Nem csinálom akárkivel!  – Nem hogy lehalkítanám a hangom, egyre hangosabb leszek, majd, mondjuk úgy ráadás gyanánt, még címezek felé egy mondatot.
-Mondtam, hogy nem fekszem le veled, ne erőszakoskodj!   - Ezt a háborút megindító szöveget már olyan hangosan ejtem ki, hogy a tanárok is könnyedén meghalhassák. El is érem vele azt, hogy a vén kecske, megdöbbenve nézzen rá Beccára.
-Na de, Miss Twain! Ezt nem gondoltam volna, kérem, fogja vissza magát! – Oktatja ki fennhangon, én meg lassan bele halok a visszatartott nevetésbe. Ennél gyerekesebb és szórakoztatóbb dologban rég volt részem. Ash, nem tudod, hogy mit hagytál ki."beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-17, 11:13 pmNem, nem, egy szót sem szabad szólnom. Ennek a nagyra nőtt, tesztoszterontól bűzlő óvodásnak csak azért sem fogom megadni azt az örömöt, hogy úgy táncoljak, ahogy ő fütyül. De nem ám! Inkább ülök itt, amíg nem szólok hozzá, nem nézek rá, és nem hallom meg, hogy mit mond a gólyáknak - akik egyébként szintén fent vannak a fekete listámon, pedig tényleg nem tettek semmi rosszat -, akkor talán lehűl az agyvizem, és majd magából csinál idiótát, mert belőlem már nem tud. Olyan vastag falakat fogok magam köré építeni, hogy ha megpróbálja áttörni, akkor majd beletörnek a csontjai, és akkor kénytelen lesz valaki mást szórakoztatni a hülyeségeivel.
Meg se szólalok, összeszűkült szemekkel méregetem. Most meg mit akar ez? Ezúttal, hogy próbálkozik meg a felrobbantásommal?
Most meg mit jön itt az álldumával, hogy ő Szent Devlon, aki soha, senkivel, semmit?! Összeszűkült szemekkel vizslatom. Épp dorgálnám, hogy ne üvöltsön már, itt áll tőlem fél méterre, amikor egy kicsivel arrébb lép a képből, és láthatóvá válik számomra a tőlünk pár méterre ácsorgó tanári kar. Felpattanok, és már ellenkezésbe kezdenék, de még rátesz egy lapáttal, elmondja az utolsó mondatot, a torkomból pedig egy árva hang sem jön ki, nem hogy szavak, amikből mondatot formálhatnék.
Nem. Hiszem. El. A szám lassan becsukódik, ahogy farkasszemet nézek magával az ördöggel, és amikor McKinnon hangja üti meg a fülemet, lassan lecsukom a szememet. Kérlek, istenem, hadd ébredjek fel otthon, a saját szobámban, vagy az Elliott házban. Vagy tudod mit, bárhol, bárhol, csak derüljön ki hogy ez egy rossz álom.
A szemem felpattan, és olyan szikrázó szemekkel nézek az öregre, meg az ovisra, hogy félek megvakulok.
- Nem? Nem gondolta volna? - nem emelem meg a hangomat, mert nem szeretnék még jobban a figyelem középpontjába kerülni, de a hangom olyannyira csöpög a szarkazmustól, hogy túladagolás lehet hallgatni. - Jaj, elnézést Mr. McKinnon, de tudja annyira nehéz visszatartani a szexuális vágyaimat, amikor itt áll előttem maga Devlon Garvan Wise, az egyetlen, és utánozhatatlan. Egyszerűen képtelen vagyok ellenállni az ostoba fejének, meg az agyon csillámtetkózott testének, azoknak a butaságot árasztó szemeknek, túlságosan is vonzódok az olyan fickókhoz, akiknek az agyi kapacitása körülbelül egy üveg uborkáéval egyenlő. Nem tudom visszafogni magam. Sajnálom. És azt hiszem emiatt jobb lenne, ha hazaküldene, tudja mit, nem is kell kimondania, ne fáradjon vele, megyek és csomagolok - magyarázom, és bepótolom azt a pár perc némaságot, amit ezelőtt produkáltam. Ha ebből nem esett le ennek a vén baromnak, hogy semmi kedvem megosztani az ágyamat Mr.Mather-el, akkor reménytelen eset. Fogom magam, és még mielőtt egy szót is szólhatna, sóhajtva elindulok a faház felé. Vesztettem. De leszarom, mert most haza fogok menni, ami nagyobb nyeremény, mint itt poshadni.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-17, 11:49 pm
Tudtam, hogy nem bírja majd a végtelenségig a némaságot. Őt nem olyan fából faragták. Nem képes csendben ülni és tűrni, mert mindig, mindenre van valami mondani valója. Igazi minden lében kanál. Talán ezért lépett meg az exe is egy tanárnővel. Legalábbis ezt pletykálják. Vajon frigid ez a lány? Hmmm… Kiderítsem, vagy ne derítsem, ez itt a kérdés! Egy pillanatig szájtátva mered rám. Már megérte! Komolyan mondom, lenyűgöz a reakciója, nem csak szórakoztató, de pszichológiailag is elég tanulságos. Érdekes az emberi elme, főleg, ha feldúltak az érzelmei. Azt hiszem, egyszerre fogom imádni a szakmám és kihasználni. Ő pedig tökéletes alanya kis játszadozásomnak. Fogadok, hogy azt hiszi, egy agyatlan tuskó vagyok. Mindenki azt hiszi, én meg semmi pénzért sem világosítanám fel őket. Jó ez így! Főleg, mert úgy tudom irányítani az eseményeket, mintha nem is tenném. Tökéletes! Ennél jobb már nem is lehetne. Csendes mosollyal hallgatom végig kifakadását, miközben az öreg professzort figyelem. Menten infarktust kap az öreg! Miss. tökély a végén kinyírja a vénséget. Hát ez tényleg haláli! Az, hogy miután hosszú perceken át ócsárolt, úgy vonul el mint egy primadonna, csak hab a tortán. Csípem ezt az undok kis békát!
-Úgy tűnik, túlságosan megsértettem a visszautasítással!  – Sóhajtok egy nagyot színpadiasan, miközben a gólyák folyamatos suttogása adja a háttérzenét. Azt taglalják, hogy vajon miért utasítottam vissza egy ilyen dögös csajt. Ezek komolyan bevették a szövegem! Nem hiszem el! De, ha már így alakult, miért is ne önthetnék olajat a tűzre. Maximum késsel a hátamban végzem. Vagy jól megkorbácsol az úrnő.
-Bocsánat, de mennem kell! Ha ennyire akar, muszáj kielégítenem a vágyait! Kérem, ne zavarjanak egy-két órán át! De lehet, hogy három lesz belőle!  – A nagyérdemű felé fordulok, hogy komolyan adjam elő a záróbeszédet, utolsó két sorom leginkább a megdöbbent tanári gárdának intézve. Most már tuti kimúlik az öreg. Bezzeg a szépség, aki mellette áll, huncut mosollyal szemléli a helyzetet. Ez a csaj! Hátra arc és irány a hisztérika után. Lesz, ami lesz! Pár perc múlva, már a szobaajtó csapódik be mögöttem.
-Na, ne duzzogj szépségem! Gyere, elviszlek egy kiengesztelő zuhanyra, aztán rendelünk neked egy kis feszültség oldót!  – Negédesen beszélek hozzá, mintha olyan közel állnánk egymáshoz. Persze ez nincs így. Vi az egyetlen nő, aki ténylegesen közel áll hozzám, nem csak szexuálisan, lelkileg is. Mégis, néha jól esik megjátszanom magam és egyes nők igazán értékelik. Persze a fejemet rá, hogy Becca nem olyan. Szerintem valamikor karót nyelt és azóta megmerevedett. Aztán jöttek a denevérek és a pókhálók. Rá férne egy kéményseprő, vagy legalább tarthatna álló fogadást. De csak duzzog szüntelen. Ebből akar diplomázni, vagy mi?
-Legalább most már nem hiszik azt, hogy frigid vagy!  – Egy kis biztatás ráfér. Ezzel a gondolattal fordítom el a kulcsot a zárban és teszem zsebre. Innen ki nem mész, kisanyám, főleg mert rácsok vannak az ablakokon.
-Azt mondtam nekik, hogy szükségünk van pár óra magányra!  – Nevetve veszem elő a cigis dobozt, majd a számhoz tűzök egy szálat és meggyújtom. Erre mit lépsz cicám? Vajon a duzzogás után megint alpári lesz, vagy hisztérikus? Ütni, sírni, vagy köpni fog? Már alig várom.


"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-18, 12:36 amKönyörgöm, csak hagyjanak elmenni. Tényleg nem lenne nagy cucc. Jövőre úgyis végzős leszek, aztán már nem oszt nem szoroz, hogy a kis gólyák hárpiának gondolnak-e, McKinnon véleménye sem érdekel túlzottan, mert hát valljuk be, ha ennek Szent Devlon-nak bedőlt, akkor azt is fél perc alatt elhitetem vele, hogy van egy gonosz, erkölcstelen ikertestvérem, aki minden áron le akar járatni mások előtt. Lényegében tökmindegy. Otthon meg rendes ágyban alhatok, rendes kaját ehetek, nem kell korán kelnem, nem kell ügyekben intézkednem, és ami a legfontosabb, olyan távol leszek Devlon Garvan Wise-tól, amennyire csak távol lehetek.
Békésen előhúzom a bőröndömet, lefektetem a földre, és elkezdem összehajtogatni benne a dolgaimat, hogy minden beleférjen.
Mögöttem becsapódik az ajtó, és hiába imádkozok az égnek fél másodpercig, hogy McKinnon legyen az, és küldjön haza, ehelyett egy ma már túl sokat hallott hang üti meg a fülemet. Mélyet sóhajtok, és felé sem fordulok, inkább tovább hajtogatom a ruháimat.
- Ha kell elrágom a rácsokat, de én biztos, hogy nem maradok itt - jegyzem meg a zár kattanásának hangjára, és amikor az utolsó ruhadarabot is összehajtogattam, becsukom a bőröndöt, és összecipzározom. - Tudod, én nem bukok meg semmiből, ha lelépek innen, úgyhogy nincs mi visszatartson - az ajkaim sarkában önkéntelenül is megjelenik egy önelégült mosoly. Lehet, hogy elvesztettem a csatát, de most mégis én vagyok az, aki hazamehet. - De neked jó szórakozást! - teszem hozzá, és felmászok az emeletes ágyam tetejére, hogy ott is összekapirgáljam a cuccaimat. Tényleg nem tud békén hagyni, és leszállni rólam? Bahh... idegesítő hülye gyerek. Biztos borzalmas gyerekkora lehetett, hogy ilyen undorító jelleme van.
Amikor az amúgy tök alaptalanul feltételezett frigiditásomra tesz megjegyzést - bár nem, nem is alaptalan, ha egy nő Őt nem akarja, akkor bizonyára a nőben van a hiba -, csak a fejemet csóválom, amikor pedig közli, hogy kért nekünk pár óra nyugalmat, abbahagyom a fészkelődést, és pakolászást. Fáradtan rápillantok.
- Borzalmas egy ember vagy te Devlon Garvan Wise. - közlöm vele a tényt, majd mint aki jól végezte dolgát ismét pakolászásba kezdek. Csak tudnám hova raktam a Kardok Viharát... Hogy vagyok képes elveszteni egy ezeroldalas könyvet?
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-18, 11:27 am
Most aztán tényleg kihoztam a sodrából. Túl könnyen ment! Olyan egyszerű ez a teremtés, mint az egyszer egy. Tényleg átlagos, tettei egy hisztérikához hasonlóak jelenleg. Aztán ki tudja, lehet, hogy egy perc múlva ismét változtat a dolgokon, úgy, mint eddig. Akár hányszor megunom a szívatását, ismét felkelti a figyelmem. Mintha vágyna arra, hogy teljesen kikészítsem. Általában, nem ilyen okokból töltöm el az időt a nőkkel, de ez esetben kivételt teszek. Ki tudja, talán arra is rádöbbenek, hogy egyes nőstény egyedek, szexen kívül másra is használhatóak. Bár ezt kötve hiszem, azért sietősen követem a primadonnát. Mire bevágtatok a helységbe, már pakol. Olyan, mintha épp elhagyna az egyik nőm, miután megtudta, hogy a barátnőjét is kielégítettem. Van ez így! Most persze nincs szó ilyesmiről, mégis a végkifejlet ugyan az. Pakol, hogy leléphessen. Csak a gyáva kutyák menekülnek el minden elől Miss. Tökéletes!
-Csak tessék, ha úgy érzed, hogy vashiányod van, ess neki! – Nagylelkűen engedélyezem, hogy elrágja a rácsokat, ha már annyira akarja. Hiába kalimpál és osztja a nem létező észt. Az igazság az, hogy kulcs nélkül innen nem jut ki. Még a szellőző is csupán húszcentis, szóval esélytelen. A kulcs meg ugye, nálam leledzik. A pénz hatalom, most meg a kulcs az! Bár csak egy rövid ideig kell kibírnia. Amint megunom, már mehet is!
-Én sem feltétlenül édes, tudod, az én világomban nem csak tanulással és jó magaviselettel lehet kiváló jegyeket szerezni! Vannak kiskapuk, de persze te ezeket biztos nem ismered! – Muszáj lereagálnom a dolgot, miután megpillantom önelégült vigyorát. Most rajtam a sor, hogy ördögi mosolyt villantsak. Azt hiszi, megbuknék, ha lelépnék? Nem hallott még a szex, a pénz és az erőszak édes hármasáról? Mindent lehet, csak akarni kell!
-Kösz, megvan! Egyelőre egész jól szórakozom! – Ismét a hátsóját stírölöm, míg ő az emeletes ágy felső részébe küzdi fel magát. Ez a tájéka, tényleg egész kívánatos, ellenben a többi részével. Rosszul van ez összerakva! Frigidségét taglalom, de egy szót sem szól. Végül megjegyzem, hogy kértem pár óra nyugalmat számunkra, majd nyugodt szívvel rágyújtok. És ekkor fordul felém Szörnyella, de nem sír, nem kiabál és még csak le sem köp. Csupán egyetlen mondatba foglalja a rólam alkotott véleményét. Ez ismételtem vigyort csal az arcomra.
-Köszönöm az észrevételt! – Úgy mondom ezt, mintha épp most bókolt volna nekem, majd újabb slukkot szívok a cigimből, s mélyen letüdőzöm. Becca meg tovább keresgél, még akkor is, mikor az ablakhoz lépve kinyitom azt, s a rácsokon elnyomott dekkem kidobom a fenébe. Épp visszaülnék a helyemre, mikor megakad a tekintetem egy vaskos könyvön. Ezt keresi? Lehuppanok, random felütöm a papírhalmazt és fennhangon olvasni kezdek.
-"Az anyám ugyanezt mondja. Italt főz nekem gyógynövényekből, tejből és sörből,hogy termékennyé tegyen. Minden reggel iszom belőle. Azt mondtam Robbnak, hogy biztosan ikreket adok neki. Egy Eddardot és egy Brandont. Azt hiszem, örült neki. Mi... majdnem mindennap próbálkozunk, hölgyem. Néha kétszer vagy többször is.  A lányt megszépítette a pír.  Ígérem, rövidesen gyermeket várok majd. Minden éjjel imádkozom az Anyához odafent." – Hangom mély, mégis valamennyire felveszi a szerepet. Élethűen adom elő a kis szösszenetet, majd felvont szemöldökkel pillantok fel.
-Te erre szoktál baszturbálni? – Szemrebbenés nélkül teszem fel neki ezt az intim kérdés, majd kíváncsian várom a választ. Bár attól tartok, az nem jut majd el hozzám, csak egy adagnyi gúny."beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-01-23, 9:22 pmSemmit nem is utálok jobban az életben, mint amikor nem én vagyok a nyertes. Persze, tudom én, ha most lelépek, akkor azzal beismerem az ő győzelmét, és megint én leszek a töketlen, de hát most mit tegyek, természetemből adódóan is tudom, hogy valójában inkább vagyok beszari, mint kemény. Nem mint ha szeretném ezt a tulajdonságomat, mások orrára kötni meg még kevésbé van az ínyemre, de nekem nem újdonság a szökés, sőt, én tudom a legjobban, hogy hogyan meneküljek azon dolgok elől, amiket nem tudok az irányításom alatt tartani. És most akkor hadd ne hozzam fel szerencsétlen Felix-et, aki a legjobban ismeri ezt a tulajdonságomat.
Csak egy rövid sóhajjal, és a bal szemöldököm felvonásával reagálok mondatára. Na persze, ő meg a világa. Az ő világa sem fog ám sokáig tartani, majd felnő, meg benő a feje lágya, és rájön, hogy mekkora egy gennyládának mutatta magát élete fénykorán. Nem mintha volna értelme ezt ecsetelni neki, elvégre nem nagyon fogja fel a megrovó szavakat, inkább venné bóknak, mint sértésnek.
- Szívesen - vonok vállat, mert hát valóban ezer örömmel közlöm vele a számon is kikívánkozó gondolataimat. Nem vagyok az az ember, aki magában tartja a véleményét, és az sem gátol túlzottan, hogy semmi jót nem gondolok az előttem álló személyről. Még ha Ledának kéne megmondanom, hogy szerintem mi nem okés vele (bár vele aztán pont minden okés), akkor megrágnám ötször a mondataimat, mielőtt közlöm vele, elvégre sosem akarnám megbántani. De ennek a tahónak elég a jelenléte, hogy úgy érezzem kihúzza belőlem a véleményemet, mintha csak ő lenne a mágnes, a szavaim meg a vasdarabok. Persze, apró vasdarabok, amik aligha sértik fel ennek a megátalkodott mágnestömbnek a telehímzett felületét.
A könyvem keresése közben ismét megszólal Mr. Mather, én pedig olyan erővel kapom felé a fejemet, hogy majdnem kitöröm a saját nyakamat. Hála a magasságos égnek olyan helyen nyitja ki a könyvet, amin már túljutottam, így nemcsap arcon valami idegtépően izgalmas spoiler-el.
Lemászok az ágyról, és egy darabig előtte toporgok. Megvakarom a tarkómat, és megkockáztatom:
- Igen, erre. Szóval vissza is adhatod... - nyújtom felé a kezemet. - Légyszi? - Csak ne jöjjön rá, hogy ellenem az a könyv felér valami atomfegyverrel.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-02-07, 6:23 pm
Kezdem ismét elunni magam. Becca valami csoda folytán egyetlen megmozdulásomra sem kapja fel a vizet. Kicsit sem szórakoztat, és ez eléggé bosszant. Miss., ki ha én nem kisasszony, csak pakol és lapít csendesen, mint egy jól nevelt rab, aki épp most nyerte el a szabadságát. Már pedig, csak azért sem fogom kiengedni azon a kibaszott ajtón! Szenvedjen, amennyit akar, vagy üljön csak csendesen. Legrosszabb esetben előhalászom a dugi piámat és felöntök a garatra. Aztán meg lesz, ami lesz! Maximum megutál, de a fenét sem zavarja! Bár, ha valahogy rá tudnám venni, hogy bevegyen pár viccbogyót, menten jobb lenne itt a hangulat. Milyen lehet enyhén felturbózott állapotban ez a frigid kis boszorkány?
A sors segítségemre rohan, amint pimaszul kivágom a csikkem az ablakon. Egy könyv formájában vágódik nekem a szerencse, hogy egy újabb csatát indíthassak a szobában lévő lány ellen. Véremben van a szívózás azt hiszem, de ha egyszer olyan jó, miért hagynám abba? Semmiért, ez a válasz! Nem is teszem, inkább feldobok egy érdekes kérdést, amire persze megint nem úgy reagál, ahogy elvárom. Helyette viszont, valami meglepő történik. Mindenki réme, maga a jégkirálynő lép lábaim elé, s kiejti édes ajkain a varázsszót „Légyszi”! Ohó, itt valami sunyiság van! Szépen kéri? Ez a csaj még az életben ki nem ejtett a jelenlétemben egy deka kedves szót sem.
-Mit adsz cserébe? – Úgy közelítem meg, mint vadász a prédát. Komoly tekintettel bámulok az arcára, hátam mögött tartva legújabb kincsemet, hogy még véletlenül se szerezhesse meg. Bárhonnan nézzük is, szerintem a mozdulataim egyértelművé teszik, hogy miféle fizetséget várok.
-Mit szólnál egy újabb csókhoz cicám? – Neki szögezem a kérdést, akár egy kiélezett dárdát. Lássuk, mennyire akarja ezt a szar papírhalmazt. Őszintén, még csak nem is az hajt, hogy ajkaink találkozzon. Inkább csak tovább akarom húzni az idegeit, míg el nem pattan az a bizonyos húr. Nem várok választ, inkább teszek felé még egy mozdulatot, majd inkább, csók helyett csak a fülébe suttogok.
-Tudod mit? A könyv izgalmasabbnak tűnik… - Ezzel kikerülöm, és nyugodt lélekkel mászok fel az ő helyére. Sose csíptem az emeletes ágyakat, de most motivált vagyok. Más esetben persze, soha az életben nem választanék egy könyvet egy nő helyett. Most viszont, felütöm a lapokat, és úgy teszek, mintha nyugodt fetrengésem közepette olvasgatnék.
-Egyébként, itt maradt az egyik melltartód! A csipke jobban illene hozzád! – Dünnyögve megemelem a párna alól kilógó fehérneműt, majd kritikusan szemrevételezem. Hát, ettől jobbat is láttam már!
-Nem bánt veled az ég túl bőkezűen. – Ismét egy körmönfont megjegyzés egyenesen tőlem, neki. Arcom enyhe grimaszba rendeződik, majd felcsillanó tekintettel nézek le rá.
-Na jó, ha felmászol ide és adsz egy csókot, megfontolom, hogy visszakapd mindkettőt! – Sunyi mód célzok a könyvre és a ruhadarabra, remélve, hogy annyira talán mégse frigid a csaj. Igazán jó volna, ha magától feltolná azt a szexi valagát ide és nem nekem kéne felpakolnom. Ugyanis fűrész nem lévén, kénytelen vagyok a súlyunkkal lejjebb küzdeni az emeletet. Holt biztos, hogy még egy éjszakát nem töltök úgy, hogy valaki a fejem felett liheg.

"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-06-23, 9:06 pmPersze, ha van isten, akkor engem biztosan nem kedvel, mert valahogy mindig úgy alakul a sorsom, hogy szar helyzetbe kerüljek. Kezdjük azzal, hogy eleve itt kel lennem, és folytassuk azzal, hogy egy kreténnel az oldalamon. Nem tudom miért ver engem a sors, de most meg még távozni sem távozhatok kedvem szerint.
Cserébe? Miért kéne bármit is adnom azért, hogy megkapjam azt, ami az enyém?! A nyelvemre harapok, még mielőtt ömleni kezdene belőlem az átkok, és szitkok. Nehéz kibírni, hogy a világ legidegesítőbb embere mellett ne legyél ideges. De emlékeztetnem kell magamat, hogy kettőnk közül még mindig ő a szerencsétlenebb, mert ő nem hagyhatja el ezt a helyet (mert olyan kurva ostoba, mint a föld).
Éppen mérlegelni kezdeném az ajánlatot, hogy mi lenne, ha mondjuk megcsókolnám, leharapnám a nyelvét, aztán visszaköpném a szájába, de az egész jelenet olyan undorítóan fest, hogy el is felejtem. Mármint nem a harapósra gondoltam, semmi bajom nem lenne, ha Devlonnak nem lenne többé az az undorító dolog a szájában, amit gyalázat emberi nyelvnek csúfolni. Egyszerűen egy újabb csók gondolatától fordul fel a gyomrom. Nem az, tudom, hogy egy csók aztán tényleg nem jelent semmit (nem a mi korunkban, főleg nem ezzel az emberrel), de félek, hogy értékes agysejteket veszítenék, ha egy méternél közelebb kerülnék hozzá, meg amúgy is, ennyi erővel egy vízköves csapot is szopogathatnék, abban is több az emberség. Nem alázkodom meg egy ilyen kretén előtt.
- Utálom a csipkét! - közlöm undorodva, de valójában nem is a csipkét gyűlölöm ennyire, hanem a férfit, aki felhozta. Mindenesetre, jobb a csipkét szidni, és így kiadni magamból a bennem tomboló mérget. Meg sem hallom a megjegyzését, elvégre pont nem az ő véleményére vagyok kíváncsi.
- Na jó... - sóhajtok. - Kössünk üzletet. Te visszaadod a melltartómat, és nem nyúlkálsz a cuccaimhoz, cserébe én maradok. Visszaadod a könyvemet is, és még mindig nem nyúlkálsz a cuccaimhoz, cserébe... - cserébe mi? Nem jut eszembe semmi. - Este, amikor a kicsik szórakoznak, azt teszem amit te mondasz. És mindent megcsinálok, szabály ellenes dolgokat is. Kivéve a csókolózást, a szexet, meg ezek társait. Testi kontaktust leszámítva, mindenre hajlandó vagyok - szavalom, és kinyújtom felé a kezemet. Van egy olyan érzésem, hogy ez életem legdurvábbnak ígérkező estéje, de jöjjön aminek jönnie kell, csak essünk már túl ezen a pár istenverte napon.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2014. Nov. 25.
Posztok száma : 34
Motto : EVIL ISN'T BORN, DEARIE. IT'S MADE Age : 24 Titulus : beast among playboys Foglalkozás : Stephen James Play by : Félisten
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-07-02, 4:29 pm
Kegyetlenül ritkán találok olyan nőt, aki képes elszórakoztatni engem. Többnyire szex után máris untatnak, előtte pedig csak arra koncentrálok, hogy az aktus összejöjjön. Ez a helyzet viszont más. Beccának úgy tűnik nem jövök be és mit ne mondjak, ő sem az a nő akiért eret vágnék. De, hisztérikus stílusa a kedvemre való. Jól áll neki az ideg, ezért úgy érzem, gondoskodnom kell a feszültség pótlásról. Már nem is bánom, hogy ezen a retek helyen kell csöveznem. Pia van, szűzlányok adottak és itt ez a kis buzgó mócsing is aki elszórakoztat. Az élet nem is olyan szörnyű! Önnön szórakoztatásom könnyedén összehozható ilyen körülmények között.
-Utálom a csipkét mert nem gőgből kötötték! - Vékony hangon, nyikorogva gúnyolódok. Utálja, hát! Az ilyenek mindent utálnak amit nem szín arannyal kentek be. Kivéve egy jó nagy... de kétlem, hogy Beccának volt már dolga méretes szerszámmal. Akkor nem lenne ilyen baromi savanyú. Egyszer élvezhetné is az életet, rájönne talán, hogy nem fáj az! Na jó, talán néha egy kicsit, de attól csak még élvezetesebb.  Kössünk üzletet? A hercegnőnek elgurult a gyógyszere! Úgy nézek én ki, mint egy üzletkötő?  Ha egy csepp ész lenne abban a szőke haj fedte fejében, nem bízna bennem egy szemernyit sem.
-Édes, te így se-úgy se tudsz kimenni innen, ezt elfelejtetted? Ejnye-bejnye, túráztasd meg egy kicsit az agyad! Bár, nekem az is elég, ha  továbbra is ilyen peckesen rázkódnak az apró dombjaid miközben magyarázol!  - Tekintetem kebleire szegezem, hogy nyíltan megbámulhassam azok szexi táncát.
-Na, ez már valamivel jobban tetszik, de mi a garancia rá, hogy ha békén hagylak, tényleg teljesíted majd a parancsaimat? És a szex miért lett kizárva? Az a két szépség örülne a kényeztetésnek, úgy látom! - Tekintete helyett, továbbra is kebleivel nézek farkasszemet. Tudom, hogy lassan kihúzom a gyufát és igen csak begerjeszt ez a tudat. Egyesek vulkánként fognak kitörni erre felé.  Elé lépek és egy pillanatig csak nézem a felém nyújtott kezét, majd hirtelen felé nyúlok, de nem megszorítom, hanem magamhoz rántom a nőt. Egyik tenyerem máris a fenekére simulva szorítja testét az ágyékomhoz, másik pedig a felsője alól kilógó melltartó pántja után kap, s enyhén megrántja.
-Ha annyira utálod a csipkét, ezt most le kéne tépnem rólad! - Suttogom a fülébe, majd kéjesen megnyalom a nyakát, mielőtt hátrébb lépve elengedném.
-Na jó, mondjuk, hogy megegyeztünk! A kölköknek amúgy is nemsokára lámpa oltás. Felejthetetlen éjszakád lesz, ezt garantálom! - Ördögi vigyorral szagolom meg a még mindig nálam lévő ruhadarabját, majd lazán hozzá vágom.

"beast among playboys"
I am made up of faded memories

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   2015-07-11, 11:30 amCsak tikkelő szemekkel bámulok rá, amikor a csipkés megszólalásomra tesz megjegyzést. Meg sem lep, ha a világbékéről kezdenék el beszélni, akkor azt parodizálná, ha pedig a tejbegríz receptjét magyaráznám neki, akkor azt. Nem mintha nagyon válogatni akarna, hogy akkor most mire szól be, és mit. Lehet ez nála ösztönös. Mint nálam az, hogy zsigerből utálom őt.
Háromszáz százalékig biztos voltam benne, hogy az alkudozásomra majd megint elkezd valami tök lényegtelen, tök nemideillő, és lehetőleg még bosszantó dologról is beszélni. És mondjuk igazán lehetne ötösöm a lottón is, ahelyett, hogy beigazolódik amit vártam ettől a kreténtől, mert abban a minutumban, hogy erre gondolok, Devlon elkezd a melleimről beszélni. Jaj, istenem, miért egy szellemileg fogyatékos egyeddel zárt össze egy szobába a sors?! Istenem, miéééért?
- Ez a két szépség pont annyira undorodik tőled, mint én, szóval fogd be és fogadd el... - te pöcsfej, teszem hozzá gondolatban, de inkább nem kockáztatom meg, hogy sértegetni kezdjem, mert a kezét nyújtja felém, ez pedig nem csak hogy reményt kelt bennem, hogy végre leáll a kleptomániájával, de letaglózóan meglep. Ha akarnám sem tudnék tovább beszélni, úgy ragadom meg a kezét, mintha az amerikai elnökkel ráznék kezet. Csak a helyzet az, hogy ez nem az amerikai elnök...
Egy pillanattal később már olyan közel találom magamhoz, hogy nem is látok mást, csak az arcát. A pillanatnyi zavartól megint csak nem tudok megszólalni, és amiért csak még jobban utálom magam, az a nagyon-nem-akarásnak-nyögés-a-vége és pont egy ilyen halk nyögés szökik ki a számból. Ó, baszki, most tuti azt fogja hinni, hogy én is a bugyimat akarom mutogatni neki... belülről.
- Rendben, akkor mondjuk, hogy bele is egyeztél seggfej! - vakkantok rá élesen, és hátrébb hátrálok, a karomat pedig összekulcsolom a mellkasom előtt, mert rettentően zavar, hogy bámul, mint borjú az új kapura. - És ne nyúlj hozzám, a végén még átmásznak rám az agyrágó bogaraid, mert rájönnek, hogy nálad nincs elég táplálék - morgom keserűen, és begyömöszölöm a bőröndömbe a visszaszerzett ruhadarabot. Brr... Mért érzem úgy, hogy lepaktáltam az ördöggel?

Pár perccel később (kiszabadulva a várbörtönömből) visszasasszézok Mr. McKinnon-hoz, meg a többi vén kecskéhez, és bocsánatot kérek, azért, amit nem követtem el. Csak annyit kérnek, hogy "legyek felelősségteljesebb, és ne okozzak többet ilyen műsort". Nem ígérem meg nekik, csak megjegyzem, hogy megpróbálom, mert van egy olyan érzésem, hogy Mr.Mather nem szentjánosbogarak elfogására fog utasítani az este, és hát, már neki odaadtam az ígéretemet. Azt pedig kénytelen vagyok betartani, mert becsületes ember vagyok (már ha sikerül becsületesen viselkednem). Egészen estig nem is nagyon beszélek Devlonhoz, a végén még öngyilkos lennék azelőtt, hogy Ő felszólítana az öngyilkosságra az este. Amikor azonban kezd sötétedni, odalépkedek hozzá, és magabiztosan elé állok.
- Na... Csillogtasd meg azt a  rusnya fantáziádat - morgom kéretlen kelletlen.
Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Devlon & Becca   

Vissza az elejére Go down
 
Devlon & Becca
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Real time játékok-
Ugrás: