HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Cherry McAllister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather ✘ Elnök

Mather ✘ Elnök
Csatlakozott : 2015. Jan. 15.
Posztok száma : 24
Motto : It's my life, don't you forget! Age : 23 Titulus : szabadszellemű Foglalkozás : diák, önjelölt tetováló Play by : Anna April
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Cherry McAllister   2015-01-15, 2:55 am

Cherry McAllister
Mindennek megvan a helye és az ideje és az az egyetem, ahogy mondani szokták. Hát én abszolút ezen elv szerint élek. A szüleim az ikerbátyámmal együtt küldtek a neves Abby Mount-ba, hogy ott „embert faragjanak belőlünk”. Nem biztos, hogy pont erre gondoltak…
Amúgy Londonban láttuk meg a napvilágot mindketten, egy felsőközéposztálybeli család gyerekeiként.  Az apánk elég befolyásos ember volt, az országgyűlés alsóházának tagja, így hát anyagiakban igazából sosem szűkölködtünk. Az már más dolog, hogy kiskorunk óta mindketten a szüleink agyára mentünk. Hiába igyekeztek konzervatív, vallásos nevelésben részesíteni (mindketten anglikán általános iskolába jártunk), mi mégis fütyültünk mindig a szabályokra. Már óvodában is égedelem rossz gyerekek voltunk, állandóan egymásnak ugrasztottuk a többieket a testvéremmel, aztán jót nevettünk rajtuk. Az iskolában se lettünk könnyebben kezelhetőek. Nehezen ültünk meg a fenekünkön, a figyelmünket lekötni végképp nehéz volt. Nem arról volt szó, könnyen felfogtam én is, a bátyám is mindent. Éppen ezért volt unalmas az egész. Nem csoda, hogy állandóan valami csínyen törtük a fejünket mindketten. A tanárok rémei voltunk. Vagy aludtunk órán, vagy szabotáltuk a tanítást valamivel.
Középiskolában a szüleink úgy látták, talán kezelhetőbb lesz valamivel a helyzet, ha nem vagyunk sülve-főve együtt. Mindkettőnket vallásos iskolába adtak, engem lány-, őt fiúsuliba. Borzalmas egy hely volt. Még annyi unalmas szentfazekat egy rakáson! Egyébként is mindig jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal, így itt nem is igen kötöttem barátságokat. Ebben az időben kezdtem el úgy öltözködni, ahogyan most is, a hajamba is ekkor rakattam raszta tincseket. Mondanom sem kell, az apácák, akik tanítottak, nem voltak elragadtatva tőle, az osztálytársaim csodabogárnak néztek, de nem érdekelt.
Tizenhat évesen, csak amolyan lázadásból csináltattam meg az első tetoválásomat, hogy kiborítsam a szüleimet, a tanáraimat, mindenkit. Akkor varázsolt el a tetoválószalonok világa. Mindig is szerettem rajzolni és végre találtam valamit, ami érdekelt. Eldöntöttem, én tetoválóművész leszek, ha törik, ha szakad. Persze a szüleim hallani sem akartak erről, ők „tisztességes” szakmát akarnak nekem. De az álmomat azóta se adtam fel. Onnantól kezdve állandóan ilyen helyeken lógtam, egy jó arc tetováló még a szakma alapjait is megtanította nekem, meg persze folyamatosan figyeltem az ott folyó munkát és úgyis sok mindent tanultam. Na meg közben jó pár további tetoválással és piercinggel is gazdagabb lettem.
Itt az egyetemen végre újra a tesómmal együtt lehetek, bele is csaptunk a lecsóba rendesen. Buli, buli hátán, ahogy azt kell. Otthonról persze úgy próbálnak fogni, hogy megvágják a költségvetésünket rendesen. Én azonban ezt is megoldottam ám! Mégpedig összekötöttem a kellemeset a hasznossal, a szobámban ugyanis gyakran tetoválok az egyetemi csoporttársaimra. Persze nem kérhetek el érte annyi pénzt, mint a profik, de cigire, alkoholra tökéletes. Vagy akár úgyis megfelel, ha állják az esti fogyasztásomat a következő buliban. Nem járnak vele jól amúgy, elég jól bírom a piát. Összességében én csak nyerek ezzel. Sokba került a tetoválófelszerelés, meg volt egy-két elrontott mintám még az elején, de szerintem egyáltalán nem csinálom rosszul, érzem magamban hozzá a potenciált és a kitartást, hogy egy nap tényleg elismert és neves lehessek ebben a szakmában. Tuti nem bánja meg ma már senki, ha rám bízza a „bőrét”. Odavarázsolom én az áhított mintát.
Akkor volt még nagyobb buli ez az egész egyetemesdi, mikor tavaly a tesómmal megkaptuk a házunk elnöki és alelnöki posztjait. Az tuti, hogy olyan bulikat se előtte, se azóta nem látott az Abby Mount. Mostanság is igyekszünk azért nyomást gyakorolni, amennyire tudunk a jelenlegi elnökre és alelnökre, nehogy partik nélkül maradjon itt a jó nép. Persze csak mértékkel, azért a buli maga fontosabb, mint a kampányolás.
Mert hát buli nélkül nem is lenne igazi az egyetem. Alkohol, meg haverok, ennél több nem is kell. Elég sok barátunk van, a tesómmal nagyjából közös a haveri kör, jó részt fiúkból áll, de azért akad egy-két jó arc csajszi is. Tartós kapcsolatom sose volt még, a középsuliban nem érdekeltek a srácok, meg hát könyörögöm, full lányiskolába jártam, kivel? Ami meg az egyetemet illeti, itt sem találtam még olyat, aki miatt ellepte volna a rózsaszín köd az agyamat. A legtöbb csávó egyébként se a magamfajtára bukik. Ez persze nem jelenti azt, hogy megvetném a kalandokat. Ha úgy alakul, főleg egy-egy alkoholmámoros éjszaka során, simán beengedek az ágyamba egy helyes pasit (vagy akár csajt). Elég válogatós vagyok egyébként, nem fekszek össze akárkivel. A szimpátia fontos. Aztán ha jól kijövünk egymással, több éjszaka is lehet belőle, de lekötni magam nem szeretném egyelőre. Akár több ilyen viszonyt is szívesen futtatok egymás mellett párhuzamosan ideig-óráig, de csak semmi érzelem! Ezt meg is szoktam mondani az elején, ha valakinek nem tetszik, arra az ajtó, lehet távozni. Nem mintha elzárkóznék a szerelem elől, de amit nem érzek, azt nem lehet erőltetni. Ki tudja, talán majd egyszer eljön az is.
Addig is, pia, szex, tetoválás, cigi, néha egy kis kávé, mi több kellhet még? Ja, hogy a tanulás, meg az órák hogy férnek be? Ugyan, kérlek! Ez egyetem, nem kell minden órán ott lenni. A vizsgákon meg eddig is átevickéltem valahogy. Nem lesz itt gáz. Nyugodtság. Ennyi. Csak a fontos dolgokkal kell foglalkozni. És ne mondd már nekem, hogy az a reggel nyolcas előadás fontosabb, mint a ma esti kocsmázás!
Üdv, a nevem Cherry Ann McAllister, 21 éves vagyok, 1993.12.04-én, Londonban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg diák és önjelölt tetováló vagyok és a Mather csoportba tartozom. Anna April arcát vettem kölcsön.
Jellem
Te bajkeverő! Hányszor mondják ezt nekem! Pedig én egyáltalán nem keresem a bajt. A baj talál meg engem! Valójában csak arról van szó, hogy élvezem az életet és szeretem azt csinálni, ami tetszik. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Ha buli van, én ott vagyok. Vad parti, vagy csak lazulós ivászat, kedvemtől függően bármelyik jöhet. Általában azt és csak azt szeretem csinálni, amihez és amikor éppen kedvem van. Ezt pedig sokan nehezen tolerálják. Nem mintha érdekelne. Teszek én magasról arra, ki mit gondol rólam! Ezért meg azt is megkapom persze, hogy flegma, meg felelőtlen vagyok. De én csak cigizek tovább nyugodtan a sarokban, ha erre terelődik a szó. Nehéz kihozni alapvetően a béketűrésemből, már csak ezért is, de jaj annak, aki megteszi. Ha valami sérti az igazságérzetemet, akárcsak egy kicsit is, azért fel fogom emelni a szavam. Egyébként nyugodt embernek tartom magam, de tényleg. Na jó, egy-két (négy-öt) sör után elképzelhető, hogy picit hangosabb és szókimondóbb vagyok, de hát ki nem? Meg most ne mondja már nekem senki, hogy a cigi, az alkohol meg alkalmasint egy kis szex annyira rossz dolgok lennének. Ki nem élvezi ezeket? Amúgy nem ártok én senkinek, csak rajzolgatok nyugodtan a sarokban. Nem ártok én senkinek, amíg nekem nem ártanak, de tényleg.
Külső
Fura lány. Így szoktak jellemezni, akik csak meglátnak. Tény, hogy nem az a fajta vagyok, aki mellett csakúgy elmész az utcán. Nem vagyok egy szürke egér típus, az már tuti. Általában egyedi feliratú, kissé szakadtnak tetsző ruhákat hordok, többnyire jó sok színes, csomózott karkötővel a csuklómon. Nem vagyok túl magas, a 165 cm-es magasságommal olyan átlagosnak mondanám magam, de összességében nem nézek ki rosszul szerintem a kék szememmel, meg a szőke hajammal. A hajamban egyébként van egy-két raszta tincs, már csak azért is, mert így még a fésülködéssel sem kell bajlódnom különösebben. Utálom az ilyen macerákat. Nem úgy a pierciengeket és a tetoválásokat. Akad mindkettőből jó pár. Azt ne várjátok el, hogy mindnek az elhelyezkedését és a mintáját pontosan feltárjam, mert elég intim területekre is el kéne kalandozni. Amik láthatóak, azok a bal al- és felkaromon egy-egy tetoválás, a combjaimon, az egyik vádlimon, az oldalamon, a mellem fölött és a hátamon. A többi maradjon az én titkom. Ugyanúgy a orr, az ajak, a nyelv és a köldökpiercingemen kívüli esetleges többi is. Jut eszembe, ha már itt tartunk, nem szeretnél esetleg egy tetoválást? Biztos vagyok benne, hogy meg tudnánk egyezni, olcsón megcsinálom, tényleg…
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott ❅ logic princess

Elliott ❅ logic princess
Csatlakozott : 2012. Apr. 22.
Posztok száma : 501
Motto : “She captured a feeling, sky with no ceiling, the sunset inside of a frame.” Age : 24 Titulus : sweet as cinnamon Foglalkozás : bolondgomba Play by : Emma Stone
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Cherry McAllister   2015-01-15, 11:23 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education

Naná, hogy elfogadva! Először is elmondhatatlanul örülök neki, hogy lescsaptál egy canon karira, elég nagy szeretettel készítettük őket, de hát szokás szerint annyira nem kelendőek, úgyhogy tényleg igazán hálásak vagyunk (; Ráadásul úgy gondolom, hogy tökéletesen jó kezekbe került a kisasszony, nagyon szép, részletes lett a lapod, úgyhogy nincs is más dolgod, mint foglalózni, és csapj a lecsóba, mutasd meg a kampusznak, milyenek a Mather bulik!

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education(lenyúlod, letöröm a kezed<3)
Vissza az elejére Go down
 
Cherry McAllister
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: