HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
jang seungcheol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 14
Motto : may the bridges I burn light my way right to the top Age : 23 Titulus : messed up morals Foglalkozás : egyetemista Play by : kim minseok
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: jang seungcheol   2017-05-27, 3:37 pm

Jang Seungcheol
2015
Úgy jön be a szobámba, mintha csak hozzá tartozna, kopogás nélkül, majdnem kitöri a nehéz, mahagóni ajtót. Hátra sem kell néznem rá, hogy tudjam, látszólagos nyugalmának álarca alatt tombol, tarkóján pulzál az a bizonyos ér, és ha tehetné, legszívesebben az apartmanunk ablakán át hajítana ki Szöul belvárosának utcáira, hogy ugyanolyan szánalmasan dögöljek meg a saját vérembe fagyva, mint amilyen szánalmasan élek az ő állítása szerint.
- Mégis kinek képzeled te magad, Jang Seungcheol?
Na tessék, csak gondolnom kellett erre. Közönyösen fordulok felé a székkel, elsimítva az arcomból pár kósza hajtincset és farkasszemet nézek vele; zúzódásokkal tarkított arcomat fürkészi, és elképzelem, milyen lenne, ha az ő ökle is az arcomon csattanna, fröccsenne a vér és reccsenne a csont, aztán magyarázhatnám a kórház baleseti osztályán, hogy a saját apám törte el az orrom, csak mert valamelyik pletykalapban felfedezett egy cikket arról, hogy véletlenül letörtem valaki autójának oldalsó tükrét, amikor próbáltam kitolatni a szórakozóhely parkolójáról.
- Tudod te egyáltalán, milyen fényben fogja ez feltüntetni a családunkat? Édesanyáddal keményen dolgozunk arra, hogy a bátyád és te megkapjatok mindent és te így hálálod meg?
Megint kezdi; lassan már a hányinger vesz elő attól, hogy számukra a családunk reputációja fontosabb, mint a saját fiuk mentális egészsége és mindehhez még úgy emeli piedesztálra a hét perccel idősebb bátyám, mintha ő maga lenne Jézus reinkarnációja. Szinte várom már, hogy oltárt emeljenek neki - hiszen ő a Tökéletes Gyerek™, akivel nem szégyen publikusan megmutatkozni, mert mindig szívélyesen mosolyog és integet, mindenkihez van egy kedves szava, tudja, milyen alkalomra hogy öltözzön fel és mindenek előtt nem hagyta ott az egyetemet már két alkalommal, csak mert hülyeségnek találta a szakirányt, amire beíratták.
- Miért nem tudsz példát venni Seungkwanról? Ő rendesen egyetemre ment, rólad pedig már két éve hazudozunk a médiában, miért nem vagy képes befejezni legalább egy évet a jogi egyetemen.
Elhúzom a szám; mert kurvára nem akarok jogász lenni? Az arcába akarom köpni a szavakat, de visszatartom magam, mert a meggondolatlanságom nem csak rajtam ütne vissza; az egészben ott van még Seungkwan, a hét perccel idősebb bátyám, aki ugyanúgy megszenvedi az engedetlenségem, mint a családunk reputációja. Talán ő nem is tud róla, hogy a háta mögött pont miattam beszélik ki, de... Ha nem akarnék ennyire keresztbe tenni a szüleinknek, tényleg tennék ez ellen valamit, de így csak odáig jutottam, hogy egyszer eltörtem az egyik rosszakarójának az orrát, mielőtt a kis barátai kisegítették volna. Két törött borda és egy lebaszás, miért nem tudok nyugton ülni a hátsó felemen és tanulni, mint a bátyám... Meg se kérdezte, hogy vagyok.
Az normális, ha legszívesebben az apám fején törném össze a székem?
- Én ezt nem fogom tovább tűrni, Seungcheol. Vagy összeszeded magad, vagy pakolod a dolgaidat és egyedül boldogulsz az életben, mert én nem vagyok hajlandó eltartani egy magadfajta élősködőt a nehezen megkeresett pénzemből.
Hallom, ahogy anyám felzokog a folyosón; vajon ő mit mondana, ha lenne bármi beleszólása? Az öngyújtóm halkan koppanva esik a kezemből a földre, ahogy végül kapitulálok és rezignáltam fordítok neki hátat a székemmel egyetemben, amit végül nem török szét a fején.
- És ha valahol a világ másik végén akarnék egyetemre menni?
- Amíg nem hozol szégyent a családunk nevére, azt még szponzorálom.
Még be sem fejezi ezt a mondatot, de már a küszöbön áll és már tudom, hogy ezt a vitát elvesztettem. De hát a világ másik vége már fél szabadság, nem? Főleg, hogy egy fillért sem kell adnom érte.

NAPJAINKBAN
- De fogd már fel, hogy nem foglak beengedni!
Apró tenyere a mellkasomnak feszül, pedig majdnem két fejjel magasodok fölé; reszkető kis elsőéves, vastag keretes szemüveggel az orrán, a testvérem szobatársa, aki elhatározta, hogy majd visszatart attól, hogy lényegében ajtóstól rontsak a szobájukba és áttúrjam az ikertestvérem cuccait a jegyzetei után kutatva, csak mert megint átaludtam az egyetlen órát, amire mindketten járunk és így a sajátjaimra nem számíthattam. Nem akarok rászólni, hogy neki nem sok beleszólása van, egyrészt azért is, mert fiatalabb és alacsonyabb nálam és különösebb probléma nélkül kárt tehetnék benne, másrészt pedig azért, mert ha Seungkwan a szobában lenne, minden bizonnyal megengedné, hogy kölcsönvegyem a jegyzetfüzetét és visszaélve a kapcsolataimmal, amik a könyvtár egyetlen attraktív dolgozójával vannak, lefénymásoljam őket, hogy a következő vizsgámat ne bukjam el olyan spektakulárisan, mint az elmúlt évben.
- Egyébként is, ez nem a te házad kollégiuma, egyáltalán miért vagy itt? Hogy jöttél be?
Nem akarom kiábrándítani még szegény, naiv lelket azzal, hogy közlöm vele, a szabályok számomra csak szimbolikusak és sosem volt szokásom betartani őket; de rémült, sipákoló hangja irritálóan mar a fülembe és legszívesebben tényleg átgázolnék rajta, akár szó szerint, akár átvitt értelemben, csak hogy végre megszerezzem azt, amiért jöttem. Mindkettőnknek egyszerűbb lenne, ha egyszerűen ellépne az utamból és visszagörnyedne a könyvei fölé, mielőtt én teszem őt oda vissza.
- Nézd, kölyök... Csak a bátyám jegyzeteiért jöttem, szóval nagyon hálás lennék, ha valamilyen módon megszerezhetném őket; te sem akarod, hogy megbukjak, ugye?
Undorodom saját magamtól, ahogy mézesmázos hangon, állatias mosollyal az ajkaimon mondom ki ezeket a szavakat; a fiúcska megremeg, de nem hátrál meg és egy pillanatig a falhoz akarom csapni, mielőtt eszembe jutna, hogy nem hiányzik egy súlyos testi sértés az aktáimba.
Sóhajtok.
A kis rohadék tényleg azt akarja, hogy megbukjak.
Főleg, hogy az arcomba csukja az ajtót.
- A jó kurva isten basszon meg!
Öklöm tehetetlenül csapódik az ajtónak, miután a kulcs kattan a zárban. Kapitulálok; pedig I'm short on money again és nagyon reménykedtem abban, hogy a jegyzetekkel pár száz fontot is kölcsön tudok majd venni a bátyámtól anélkül, hogy feltűnne neki.
És miért nem említette, hogy lecserélték a szobatársát?
Az utolsó szál cigim gyújtom meg, ahogy átvágok a kampusz területén, kezeim mélyen a zsebeimbe süllyesztve. Még magam előtt is letagadom, hogy szíven ütött, hogy a saját testvérem nem akar kisegíteni, mert megint elnyelte a föld, annak ellenére, hogy korábban beleegyezett, hogy átugorjak hozzá a jegyzetekért. Megjegyzem magamnak, hogy soha többet ne vigyem el magammal sörözni, ha ennyire ignoránsan áll hozzám és az edukációmhoz; aztán kikapcsolom a telefonom, hogy még véletlenül se tudjon elérni.
Gratulálhatsz magadnak, Jang Seungcheol. Ez aztán a felnőtt viselkedés.
Üdv, a nevem Jang Seungcheol, 23 éves vagyok, 1993. december 27-én, Daegu-ban, Dél-Koreában láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem koreai. Jelenleg kriminológia szakos egyetemista vagyok és a Mather csoportba tartozom. Kim Minseok arcát vettem kölcsön.
Jellem
Jellemét nagyban alakította az, hogy állandóan hét perccel idősebb ikertestvére árnyékában élt; míg Seungkwan volt a szülők favoritja, addig ő volt a Jang család fekete báránya, a lázadó, a botrányhős. Igaz, még most is az; ha valahol balhé van, az biztos, hogy valamilyen szinten ő is benne lesz, mert szinte már tudat alatt, mágnesszerűen vonzza a bajt. Hajlamos arra, hogy gyorsabban beszéljen, mint gondolkodjon, amivel gyakran akaratlanul is rengeteg ellenszenvest szerez magának - és ha kell, ütni is fog, amennyiben valakitől olyat hall magáról, ami nem tetszik neki, még annak ellenére is, hogy alapjában véve nem mondaná magát agresszornak.
Bár a Mather ház ismertebb bajkeverői közé tartozik, nem tipikusan házibuli-járó, nem önti magába literszámra az alkoholt, ellenben nem veti meg az illegálisan beszerezhető, tudatmódosító szereket, módszeresen téve tönkre ezzel a saját életét. Bár nem látszik meg rajta, vannak ambíciói, még ha ezeket nem is éli ki, csak hogy szüleit bosszantsa, akik sose engedték neki, hogy a saját útjait járja. A Jang-szülők kitartóan törekedtek arra, hogy fiukat olyannak neveljék, akit nem fognak majd szégyellni, ha be kell őt mutatni a koreai magazinok címlapjain - etikett-, és zeneórákra járatták, elegáns és rendezett embert akartak nevelni belőle, de ő ilyen sose volt; amióta csak az eszét tudja, szabad szellem, aki nem fél kimondani a véleményét és nem riad vissza attól, hogy valamennyi személyes vonzerejét bevetve kényére-kedvére manipulálja azokat, akik hagyják magukat az ujjai köré tekerni. Tudja, az emberek mit akarnak hallani tőle, mert bevallása szerint elég jó emberismerő, és általában meg is adja nekik ezt, még ha gyakran nem is ért egyet azzal, amit mond - hiszen amíg az érdekeit szolgálja, hogy mások azt hallják tőle, amit hallani akarnak, miért ne adná ezt meg nekik?
Annak ellenére, hogy teljesen más környezetben nőtt fel, mint diáktársainak többsége, elég jól adaptálódott Európa és Anglia szabad szelleméhez; ha kell, a társaság szíve és lelke lesz, ha kell, akkor a váll, amin kisírhatod magad, hiszen kaméleon módjára képes levedleni egy-egy felvett szerepét, attól függően, épp mire van szükség a társaságban. Úgy tűnhet, hogy igazából nem érdekli őt senki és semmi, hiszen bármennyire is gazdag társasági életet él, senkihez sem áll kifejezetten közel, még a kis baráti társaságához sem, amelyikkel általában kószál a kampusz területén; inkább magának való, macskamód járja a saját útjait, csupán néha téve egy kitérőt, hogy lehorgonyozzon valaki mellett, aki valami módon még képes őt a felszínen tartani, hogy ne süllyedjen el abban az erkölcsi fertőben, aminek lejtőjén már elindult lefelé.
Külső
Érdemes megjegyezni már a legelején, hogy kettő van belőle; ő és a testvére identikus, egypetéjű ikrek, de hála Seungcheol lázadásának könnyedén meg lehet őket különböztetni. Hiába ő a fiatalabb testvér, szinte egy teljes fejjel magasodik bátyja fölé a maga száznyolcvanhét centijével, de jócskán alatta marad az alig hatvan kilós testsúlyával, mert rendszeresen "elfeledkezik" arról, hogy normálisan étkezzen. Első látásra lerí róla, hogy ázsiai felmenőkkel rendelkezik, de szerencsére egy ennyire multikulturális helyen már senki sem figyel fel rá; egyedül azzal vonzza magára a tekinteteket, hogy hajszínét majdnem heti rendszerességgel változtatja; nem kizárt, hogy a pantone-paletta összes színét végigjárta már, de még mindig kitalál valami újat, amit művelhet a fején. Az arcába hulló, kósza hajtincsek eltakarják ébenfekete szemeit a fürkésző tekintetek elől, ellenben tökéletesek arra, hogy őt is elrejtsék valamelyest, amennyiben kritikusan akarna végigmérni valakit.
Kinézetében nincs semmi kifejezetten kirívó, legalábbis ami a gardróbját illeti; stílusára a fekete összes árnyalata jellemző és valami letisztult, közönyös elegancia még annak ellenére is, hogy ruháinak nagy részét pulóverek, farmerek, flanelingek és egyszerű pólók teszik ki, amiknek nagy részét internetes aukciókról szedte össze féláron. Ékszereket nem visel, ellenben előszeretettel tetováltatja magát kétes hírű stúdiókban és magánlakások kanapéján, amíg biztos lehet abban, hogy az, aki tetoválja, elég megbízható ahhoz, hogy ne rontsa el a dolgot. Eddig összesen hét felvarrt mintával rendelkezik, amiből három van viszonylag látható helyen (a bal csuklóján, alkarján és a tarkóján), négy pedig ott, ahol csak a kiváltságosaknak mutogatja majd őket. Legközelebb a szívéhez a varjú áll, amit a csípőjére tetováltatott a bal oldalon és aminek a párját a bátyja viseli (és amire lowkey nagyon büszke, hiszen ez volt az egyetlen alkalom, amikor testvérét rá tudta beszélni arra, hogy nyíltan fellázadjon a szüleik ellen).
Jellemzője még, hogy állandóan vanília és cigarettafüst illata lengi körül; ez előző nagyrészt azért, mert literszámra hajlamos önteni magára a vanília illatú tusfürdőt, még annak ellenére is, hogy gyakran rászólnak, hogy ez nem épp a legférfiasabb választás. Amennyiben pedig ez még nem tüntetné őt ki eléggé a tömegből, még mindig marad az a tény, hogy minden bizonnyal ő lesz az, akin állandó rendszerességgel lesz valamilyen karmolás, véraláfutás vagy zúzódás, esetleg kötés vagy ragtapasz, tekintve, milyen gyakorisággal keveredik valamilyen balhéba. Ott, ahol senki sem látja, testét ezer és egy heg tarkítja, amiknek nagy részét saját maga okozta magának, még ha ezt be sem vallaná, mert mocskosul szégyelli, hogy egy időben ennyire gyenge volt... Sőt, még most is.
abbey mount
institute for higher educationyou control the tempo;;
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 594
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: jang seungcheol   2017-05-28, 10:41 am

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdv itt, ifjú matheres! szerelmes

Bizonyára elég nehéz élete van azoknak, akiknek már gyerekkoruk óta vetekedniük kell a testvérükkel, ennél pedig csak az keményebb, ha olyan emberek utódjának kell lenni, akiknek nehezükre esik elfogadni, hogyha két ember testvér, nem törvényszerű, hogy ugyanolyanok legyenek. Tulajdonképpen az esetek 98%-kában nem is azok... meglepett
Látszik, hogy ez a srác el van nyomva, a bátyja árnyékában kell élnie, és még ha próbálkozik, hogy a szülei kedvében járjon, senki - még csak a testvére - sem támogatja. Így nem meglepő, ha nagyban tesz a családfők kéréseinek... tehát itt egy srác, akinek a lába alatt rezeg a talaj, hisz nincs meg az alap biztonság, amit a családnak kell megalapozni. Mindennapjai abból állnak, hogy megpróbál olyanná válni, aki nem is akar lenni, csakhogy megfeleljen az elvárásoknak. És mivel olyan célt tűz ki magának, ami tulajdonképpen nem is a sajátja, kudarcokba fullad minden próbálkozása. Ennek következtében olyan világba menekül, ami pár órára nyugalmat, kikapcsolódást biztosít neki. Nos, a megoldás alapötlete nem rossz, azonban a kivitelezésen lenne mit csiszolni. Sajnos a kábítószerek könnyen rántják le a sötét mélybe az embert, ahonnan később nagyon nehéz kimászni.:/ Vigyázz magadra jobban!
Kellemes időtöltést az oldalon és rajta ne kapjalak vandálkodáson!  heart
Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
jang seungcheol
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: