HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Bae Bothwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Bae Bothwell   2017-05-28, 12:34 am

Bailey Bothwell
"Bailey,

Határozottan beszélnünk kell! Nem tudom hol rontottuk el, hol rontottam el, hol rontottad el te a kapcsolatunkat. Csak azt akarom, hogy tudd, ha haragszol is rám, szörnyen sajnálom. Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Nem is kellett volna összebarátkoznod velem, mert mindenkit bele értve téged is magam ellen fordítok. Nem akarom, hogy haragudj rám. Hogy én haragudjak rád. Egyszerűen belefáradtam. Nem tudnám megmondani mibe. Talán ebbe az egészbe. Hogy úgy mész el mellettem, mintha nem ismernél, mintha nem lenne közös múltunk. Pedig van. Lennie kell valamicske halvány emlékfoszlánynak odabent az elmédben… rólam. Nem szeretlek. Úgy értem nem vonzódom hozzád, mert szeretni szeretlek, csak nem szerelemmel. A társaságodra lenne szükségem. Érted? Ugyan, dehogy érted. Ha értenéd akkor még mindig beszélnénk egymással. Miért hagysz kétségek között? Gyakran nem tudom eldönteni, hogy vajon bennem van a hiba vagy benned, de téged védve mindig az elsőre voksolok és mindenért magamat hibáztatom, minden ok nélkül.
Keress fel, könyörgöm!

Mr. B.A.B. aka rosszabb esetben Mr. Bean lenne, de te is tudod, hogy nem róla van szó.
"

Az iménti szösszenetet olvasva rá kellett ébrednem, ha nagyon érzelgős kedvemben vagyok és semmiképpen sem józan állapotban, akkor elég kétségbeesett tudok lenni. Pont a naplómba kellett ilyesmit firkálnom, ráadásul olyan ferdén amilyen ferdén csak lehet és már túltesz az olvashatóságon. A többi összeszedettebb és letisztultabb gondolat mellett ez eltörpül. Még akkor is ha az vehető ki belőle, hogy nem vagyok kibékülve saját magammal és hiányzik valami. Igazából mindenem megvan, a szüleim bizalmán és támogatásán kívül. Miért? Mert ők realisták, én nem. Hiszek a lehetetlenben, ők nem. A pénz rabjai, én a festészeté, e kettő meg sosem lesz egyenlő. Ilyen egyszerű a képlet. Annak érdekében, hogy nyugtuk legyen fizetik az egyetemünk, ellátnak minket pénzzel és ennyi. Hogy mikor hidegültünk el ennyire egymástól? Amióta megesküdtem, hogy sosem fogom az ő diákkori álmaikat beteljesíteni. Az egyikük azt szeretné ha orvos lennék, a másik azt, hogy ügyvéd, viszont én csak az álmaimat akarom követni, mert semmi kedvem sincs egy olyan munkát a magaménak tudni, amit nem szívből tennék, nem lelnék benne örömöt. Vagy fogalmam sincs miként fejezhetném ki magam, hogy lásd mire is próbálok utalni. Az álomfoglalkozásra. Ami lehet, még csak egyszerű hóbortnak tűnik, egy céltalan kitűzött oknak, amivel a szüleimet hergelem rossz gyerekhez híven, de idővel bármi lehetséges. Ebben a percben csak a most számít és én bátran mocskolom be a kezem a festékkel, a temperával, amit használok. A festékben fetrengek, míg te a sár gyatra ölelését élvezed. Te is láthatod a különbséget. Ha most nem, majd fogod. Most kérdezhetnéd hol vagyok és mit csinálok, honnan jönnek ezek a gondolatok, józan vagyok egyáltalán?
Hadd szögezzem le, hogy nem vagyok partyarc, bár elrángatni bármikor el lehet csak kitartás kell hozzá és elég nyomos ok. A gondolataim meg csak úgy jönnek. Éppen alkotok ha érdekel. A szökőkút előtt néhány lépésnyire. Modell nélkül. Szóval aki lát az lát és képzeleg rólam amit képzeleg. Most a nagy semmire összpontosítok. Tehát a semmi fontosabb, mint egy egy kedves köszönő vagy üdvözlő esetleg érdeklődő szó. Figyelmen kívül hagyok mindent. Csak én vagyok és a szökőkút. A pointillizmust gyakorlom, ennek köszönhetően nem csak az ecsetet, hanem néha mind a tíz ujjam használom, ha nagyobb pöttyöket akarok. Egyszer csak elsötétült a kép.
Nem ájultam el. Csak valaki megelégelte a faképnél hagyásomat, a hallgatásomat, a nyugodtságomat, a reakciómentességemet, eltakarta a szemeimet. Kérdem én, hát szabad ezt? Persze, hogy szabad! Most gondolom jön a megszokott kérdés, hogy na vajon ki vagyok? De nem jött. Aki ilyesmit mer művelni az elvárja, hogy egyből rájöjjek vajon ki lehet az. Csak nehezen realizálja bárki a problémát miszerint tenyér és ujjak érintéséből nem tudom megállapítani nőről vagy férfiról van szó. Mert nem látom még a különbséget, egyrészt azért mert nem mindig takarja el valaki előlem a láthatárt, másrészt csak a barátaim, az ismerőseim ennyire felbátorodottak. Tehát ja jó gondolkodást nekem! Aztán megérzem. Mármint feldereng az illető ismerős illata és jellegzetes parfümje. Szépen, mindenféle durvaság nélkül elhúzom a kezét a szemeimről és megfordulok.
– Áh! Úgy tudtam, hogy te vagy az! – tör ki belőlem a megkönnyebbülés és egyből elszáll a keletkező haragom.
– Dehogy tudtad, akkor kimondtad volna a nevem. – igaza van, még halvány sejtésem sem volt. De inkább éljen ebben a tudatban, mint másban.
– Dehogyisnem, tudtam.
– Bailey, most komolyan hazudni próbálsz? Mert szólok, hogy elég béna vagy ebben.
– Bocs, nem vagyok tökéletes. – azt azonban nem tettem hozzá, eszem ágában sincs annak lenni. Aki szeret az elfogad így, aki nem az sosem fog és kész. Ennyi.
Üdv, a nevem Bailey Adolar Bothwell , 20 éves vagyok, 1997.04.26.-án, Brightonban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg diák vagyok és a Pierson house csoportba tartozom. Lucky Blue Smith arcát vettem kölcsön.
Jellem
A, mint alkalmazkodó. Az egyetlen dolog, amit a szülei szerint jól csinál. Őket teljesen hidegen hagyja a művészete, vagy az, hogy mibe kezd bele. Csak ne legyen láb alatt és lehetőleg ne zavarja, meg a tevékenységüket.

B, mint Bae. A beceneve, amit imád és nem csak azért mert bébit és ezáltal mindenki szépen lebébizi őt, éppen ellenkezőleg sokkal barátságosabbnak tartja ezt a nevét, mint a Bailey-t vagy a második nevét.

C, mint Cseszheted az egészet. A mondat ami akkor hagyja el a száját, ha nagyon kétségbe van esve és már nem tudja elfojtani magában az indulatait. Bár ezt elég ritkán hallani, általában nagyon visszafogott személyiség.

D, mint Depeche Mode. A banda amit már évek óta imád. Istenit. Felmagasztal. Gyakran a dalaikat hallgatva találhatsz rá, bár nem kell kétségbe esni, nem egyszer megesett már, hogy zenét, zenei stílust váltott, de mindig visszatért régi kedvencéhez.

E, mint energiatakarékos. Csúnya szóval lassú és lusta, ami kifogás, mert az az ő baja, hogy ráérős teknős tempójában úgy hiszi mindenre van vagy lesz ideje. Beleértve a házit, bemutatókat, amit mindig az utolsó percre hagy. Ami meglepő viszont az az, hogy sose tűnik összecsapottnak, kivéve Bae állapotát, mert vagy álmos a fáradtság miatt vagy zárkózott.

F, mint féltékeny. Nehezen ismeri be, de viszont ez a tulajdonság is megbújik mélyen benne. A baj ott kezdődik, hogy túlzottan ragaszkodik olyan dolgokhoz, ami nem volt az övé és sosem lesz az. Vagy akár valakit aki észreveszi, hogy merről fúj a szél, az pontosan azt a hatást élvezi, amit sikerült kiváltani belőle. Ha féltékeny, akkor az ajkai szélét harapdálja, így könnyen lebukik.

G, mint Georgia. Ha azt hiszed eme csodálatos lánynév a barátnőjét takarja, akkor tévedsz. Az ikre, pontosabban pontos mása lenne, ha ő is fiúnak születik és akkor most nem Georgia lenne itt hanem George. A viszonyuk elégé fura, néha túlságosan bensőséges, máskor meg elég távolságtartóak. Igazából ez a lány hangulatától függ, mert jóval hevesebb a vérmérséklete, mint Bailey-é.

H, mint hashtag. Szégyen és gyalázat volna azt feltételezni róla, hogy mindent egybeír és be kettős-keresztez. Mert van az a hely, amit például tiszteletben tart és megóvja az Instagaram, Facebook és egyéb közösségi oldalak ártalmát. Ez a naplója. Na meg persze a tesztek. A jegyzeteivel ugyebár azt tesz amit akar.

I, mint Iggy D'Iguana. Rajzfilm mániás. Volt. Lehet, hogy most is az, de a lényeg az, hogy Iggy az leguán volt a kedvenc szereplője, egyrészt azért, mert ez a kedvenc állata is egyben. Viszont házi kedvencként esze ágában sincs tartani egyet, inkább elmegy a helyi állatkertbe és beveti magát a hüllők közé, mintsem gondoskodnia kelljen egy leguánról.

J, mint Japán. Az a bizonyos hely, ahová minden áron el akar majd egyszer utazni. Először azonban az egyetemnek szenteli az életét, majd idővel akár oda is eljuthat. Legalábbis bevallása szerint, titkon azonban sejti, hogy lehet ez pusztán csak egy beteljesületlen álom marad.

K, mint képzőművészet. Ezen belül a festészet az ami őt kifejezetten és határozottan érdekli. Van úgy, hogy befejezetlenül hagyja az egyik elkezdett "munkáját", viszont nem sokáig. Eltelik egy két nap és újfent folytatni kezdi onnan ahonnan esetleg abba hagyta, vagy nem volt ihletadója. Rosszabb esetben modellje, de ez nagyon ritka esetekkor történik meg.

L, mint lenge öltözet. Na ez az ami befolyásolja. Amivel el lehet vágni nála azt a bizonyos filmet. Egyrészt azért, mert van annyira leleménytelen és szégyenlős, hogy ilyenkor akarata ellenére is zavarba jön. Ez gyerekkorában persze nem volt így! Ha kellett két vagy három esetleg négy évesen még egy száll semmiben szaladgált a tengerparton, de az már ugyebár a múlté. Ő nem is emlékszik rá. Csak a szülei, meg az a rengeteg fotó, amit ilyesmire pazaroltak.

M, mint muffin. Lehetőleg csokis, de az epresnek, meg az áfonyásnak se mondana nemet. Ebből tehát következik az, hogy édesszájú és szeret enni. De persze nem viszi túlzásba, ha igen akkor már régen az látszana rajta, hogy mennyire kövér és alig tud menni a felesleges testtömegeknek köszönhetően. Edz. Megnyugodhatsz.

N, mint Noah. Mármint a szőlőféle, amit szeret. Bár gondolom egyből egy fiú neve ugorhat be róla mindenkinek, nem kell egyből rögvest rosszra gondolni, tényleg. Semmi értelme. Bár néha minden hiába. Vannak akik anélkül is homoszexuálisnak titulálják, hogy ismernék őt és a valódi személyét, ami koránt sem árulkodik ilyesmiről.

O, mint olívabogyó. Te talán nem szereted, sőt alapból utálhatod, viszont Bae teljesen oda van érte. Persze nem tudnád lekenyerezni vele, mert ahhoz nagyon sok mennyiségre lenne szükséged. Egyszerűen az a baj, hogy nem tud betelni vele, ha egyszer elkezdi enni akkor addig tuti fel nem áll az asztaltól amíg be nem fejezte az "étkezést".

P, mint Pierson ház. Akárki akármit mond, nézze őt le azért mert művészlélek, őt sose fogja ez zavarni. A szülei véleményét sem tartja szem előtt, akkor miért tartama fontosnak valaki olyanét, aki kritizálja őt és a házát?

Q, mint quid pro quo. "Valamit valamiért". A helyzet az, hogyha teszel érte egy igen fontos dolgot, vagy egy elég jelentéktelent, esetleg segítesz neki valamiben, azt okvetlen vissza akarja adni. Ragaszkodik, hogy úgymond megfizessen mindenféle és fajta szívességet. Ezzel talán a hálája életed végéig üldözni fog, kivéve ha nem talál egy módot a törlesztésre.

R, mint róka. Az állat amihez a természetét hasonlítják, nem tudja miért. Mai napig azt állítja, hogy mindez azért lehet, mert a rosszakarói így akarják besározni őt. De ki tudná megmondani az igazat? Tényleg olyan lenne a viselkedése, mint egy ravazdi rókának?

S, mint sivatag. A hely ahová menni fogsz egy szép nap, ha az agyára mész. Az elég meleg helyen van, szerinte. Ki is száradhatsz, délibábot láthatsz meg nem fogsz megfagyni. Nem valószínű, hogy a tudtodra adja mik a tervei vagy mit gondol rólad igazán. Inkább magában tartja, csak gondolatban küld el melegebb éghajlatra.

T, mint Tini Nindzsa Teknőcök. Gyerekkorában egy akart lenni közülük, még a szüleit is sikerült meggyőznie, hogy vegyenek neki ilyen pólókat, amit az oviban és az iskolában büszkén hordhat. Ez a mániája a középiskolában véget is ért. Georgia szerint túl gyerekesen viselkedett már, ideje volt, hogy felnőjön egy kicsit.

U, mint utánozhatatlan. Vagy szebb szóval egyedi. Ez az a tulajdonság amit egy személyben, sőt mi több önmagában is nagyra tart. Ő nem általánosságban beszél, senkit sem hasonlít senkihez és sosem vág egy ismerőse vagy egy idegen fejéhez olyasmit, hogy miért nem olyan mint x vagy y.

V, mint viktoriánus divat. Nem hordja, nem ilyen a stílusa, nem ragadt meg a tizenkilencedik században, noha most is olykor látni az utcán hóbortos személyeket akik magukra öltetnek egy-egy megnézendő és megbotránkoztató darabot. Pusztán csodálja, ennyi. Sem több, sem kevesebb.

W, mint Way down we go. A Kaleo együttes dala, ami képes volt egy egész hónapig leszoktatni őt a Depeche Mode mániájáról. Vannak olyan pillanatok amikor még visszatér a dalhoz, mert valahogy megfogta. Mintha az igazságról beszélne és tényleg valóban azt kapnánk amit megérdemlünk. Még azokban a pillanatokban is, amikor úgy érezzük az élet eléggé igazságtalanul bánt, bánik velünk.

X, mint xilofon. Az oviban a kedvenc hangszere volt. EZ egy elég nyugtató játéknak tűnt akkor, manapság nem tudná lekötni magát ilyesmivel. A vicc ebben az, hogy még egy fényképe is van, amint egy ilyenen játszik és vigyorog. Ami megjegyzem elég ritkán történik meg, mert sok arca van, sok mosolya, de őszinte csak azon a fényképen van. Amúgy a fotó öt és hat éves kora között készült.

Y, mint Yorkshire puding. A második kedvenc étele, mert az első ugyebár a muffin volt, ezzel sem lehet annyira lekenyerezni, mint szeretnénk, kivéve akkor ha esetleg forrócsokival párosítják vagy bármi mással, ami passzol a Yorkshire pudinghoz.

Z, mint zombi. Egyszer Halloween-kor ezt a szörnyeteget választotta, csak úgy hirtelen elhatározásból. A hitelesség kedvéért tényleg úgy is tett, mintha zombi lenne. Az egyik kisgyerekre sikerült is ráhoznia a frászt, azóta hiába próbál, valahogy sehogy sem sikerül szóba elegyedni a nála jóval fiatalabbakkal. Persze próbálkozik, de mindig rosszul sül el a dolog. 
Külső
Haj: Nos természetes szőke, rövid és ő túl sok spray igényes frizurának nevezi a sajátját. Még akkor is ha tudja jól ezt nem pont így nevezik. Amúgy enyhén van egy kis rockabilly stílusú beütése, de mivel mindig összetéveszti valami mással ezért saját megnevezést adott neki. Szívesen mondaná azt, hogy jól érzi magát a hajában nem csak a bőrében, de ha valaki piszkálni kezdi azt nagyon rossz néven veszi. Ilyenkor nem meglepő ha hirtelen elrántja a fejét és minden erejével azon van, hogy a haját védje.
Szem: Olyan észveszejtően mandulavágású kék, hogy senkinek sem jut eszébe az a mondás miszerint a kék szemű személyek pajkosak és szenvedélyesek. Emellett persze nem kell elfelejteni, hogy mennyire nyugodt, legalábbis azon a téren miként ábrándítsa ki az embereket egyik pillanatról a másikra azzal kapcsolatban, hogy könnyen felhergelhető. Emlékeiben feldereng az, hogy valahol olvasta kutatások szerint a kék szemű férfiak a kék szemű lányokhoz vonzódnak leginkább. Ő élő példája annak, hogy ez azért még sincs pont így. Mert a barna és a zöld szeműek és éppen olyan vonzóak tudnának lenni.
Ajkak: Ha versenyezni kellene kinek van a legátlagosabb ajka akkor azt biztosan ő nyerné meg. Miért? Mert az ajkairól nem mondható el, hogy túl kicsi és pöttöm sem az milyen széles s, olyan mintha a kacsákat próbálná meg utánozni minden egyes percben amikor beszél. Csak ha nagyon ‘el-dobom-az-agyam’ hangulatban van, akkor persze észre vehető, hogy ő szándékosan csücsörít, mert minden bizonnyal olyan társasága van akit valamivel szórakoztatni kell.
Bőr: Sosem panaszkodott azért, mert túl érdes lenne a bőre és mindenféle gyerekkori hegekkel van tele, mert tételezzük fel jó párszor elesett. Nem, hála az égnek neki nincsenek ilyen problémái. Inkább csak az, hogy a sápatag bőrszíne miatt rengetegszer elhívnák őt a legnaposabb helyekre, túlnyomó részt egy kicsit napozni. Igazából életében először és utoljára egy kicsit leégett a háta, tanulva a napokig tartó hason fekvésből elhatározta őt bizony sohasem fogják tucat barnán látni.
Testalkat: Eddig egyszer sem volt kövér vagy vézna, szíve szerint ő azt mondaná, hogy a szülei jól tartották és neki is megvan a kellő étvágya, na meg a rendszeres mozgás amit naponta megtesz. Meg van elégedve a testsúlyával, amit nem fog senki orra alá sem kötni. Ami meg a magasságát illeti, senkinek sem kell attól tartania, hogy a magasan lévő könyvet nem éri el a polcról és kis székre kellene állnia emiatt. Tehát magas és ha nem muszáj, akkor esze ágában sincs nőni még tovább.
Öltözködési stílus: Mindig évszaknak megfelelő, aminek a színe éppen attól függ milyen hangulatban van. De túlnyomó részt szeret sötétkék színű ruhákat hordani. Különben a rózsaszínűn kívül ő bármit magára vesz, csak jól álljon neki. Hogy a gentleman stílust, a sportosat vagy az otthonit részesítené előnyben, az egy másik téma, amiről nincs mit beszélni. Egyértelműen nála tényleg csak a szín számít, ami szebb napokon nem sötétkék hanem valami más.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 21
Motto : Az élet valójában rövid...a szenvedések teszik hosszúvá! Age : 27 Titulus : Zöldszemű szörnyeteg Foglalkozás : Történelem szakos egyetemista Play by : Ste Bertram
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Bae Bothwell   2017-05-29, 12:12 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Helló itt, kékszemű szörnyecske! kölyökkutya szemek 2

Hűha, ez az előtörténet egy igazi, ízig-vérig piersonost mutat be, aki tökéletesen jól tudja, mit akar az élettől és szorosan ragaszkodik is hozzá. Teljesen meglep, hogy nem egy ecsettel a kezedben hozott a gólya - bár tulajdonképpen ilyet nem írtál, tehát ki tudja?
Az karilapod megfogalmazása annyira visszaadja a kari hovatartozását, hogy euforikus érzés kapott el. Rendkívül szép szófordulatokat használtál, csodálatos hasonlatokat fedeztem fel az előtöridben, gratulálok hozzájuk!
Ami pedig azt a részt illeti, ami végigkísérte az írásod, a világon nincs is tökéletes ember. Pont a kis tökéletlenségek tesznek egy személyt - így téged is - különlegessé.
Ja, és te is partyarc vagy, csak neked mást jelent a party, szóval aggodalomra semmi okod! :3
Foglalózz és sipirc játszani, Mr. Festő!  heart


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Bae Bothwell
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Pierson house-
Ugrás: