HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Amiya S Corlen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 8
Motto : Az élet nagyszerűsége, hogy mindenki tökéletlenül él benne. Age : 21 Titulus : smug oreo Foglalkozás : deák Play by : ms Rossum
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Amiya S Corlen   2017-05-28, 1:27 pm

Amiya S. Corlen
A l k o h o l
C o f f e r i n
N i k o t i n
N o  K a r o t i n !


Ez az a négy rövid szó tökéletesen illusztrálja milyen az én életem. De legyünk türelmesek, és vegyük szépen sorjába, töviről-hegyire.

Alkohol: Mikor is lépett az életembe? Azt hiszem, akkor mikor még Kanada földjén tapostam a nem létező jövőmet? Ez így frusztrálóan hangzik. Szóval, amikor kicsinek számítottam, így a szüleim uralma alá voltam besorolva. A kanadaiként hamar megtanultam viccelni az élet apró hülyeségein. Az amerikai focin, mások hülyeségein. Persze ott az örök juharfalevél, ami a nem létező bátor szívünket jelképezi. Ez is vitt rá többek között az alkoholra. Bár még kicsinek, 14 évesnek számítottam, a szüleim akkor már váló félben voltak. Újabb ok elvegyülni a rossz társaságommal, ami akkor szinte elkerülhetetlen életforma volt az iskolások számára. Akik elvittek az első kocsmába, és megitattak velem egy Mochitot. Sokáig nem tudtam folytatni, az „elmegyünk a játszótérre” megtévesztő hadműveletemet. A szüleim hamar rájöttek, kapcsolataik hálózatán keresztül Quebecben. S ez - mármint az alkoholizmusom - még egy adandó ok volt arra, hogy elköltözünk. Angliába. Természetesem az én ivászatom az évek múlásával exponenciális arányban növekedett. Tehettek ez ellen bármit mint is az őseim. Mert tényleg úgy van, ha megízleled az alkoholt utána képtelen leszel lemondani róla. Igaz, átestem egy-pár kezelésen az idő múlásával...de az is éppcsak arra volt elegendő, hogy ne legyek teljesen alkoholista.

Cofferin: Világ életemben nagy kávés voltam. Korai szakaszomban még csak tejjel indítottam. Általánosban már hozzá szoktam a teljes-kávéhoz. Gimnazista koromra már igazi kávés voltam. Mostanra igazi függővé váltam. Olyan függővé, a képtelen úgy fel kell az ágyából, hogy ne lódíts a kezét valamelyik éjjeli szekrényére, ahol egy 3 napos kávé bögre pihen. Talán ha örökölni lehetne, ezt a függőséget anyámtól örököltem. Ő is előszeretettel és nagy választékban issza ezt a fekete italt. Néha még, közös depressziónkban két kávés bögrével ünnepeljük meg hogy „az élet szar!” A konkurenciától sosem kellett tartom. Hisz egykének születtem. Sosem kellett attól félnem, hogy reggelre elfogy a kávé a konyhaszekrényben. Anyám mindig azon volt – kárpótolva a 12 órás műszakjait – hogy friss kávét vegyen. Amit én minden reggel készségesen elkészítek és elraktározok a táskám mélyére. S mikor a pillanat hozza, belekortyolok tanítás előtt, után és alatt.

Nikotin: Az én egyetlen barátom. Az egyedüli, akit képesek vagyok 24 órából 12 órát a számban tartani. A dohány megismerése, még gólya koromba történt. Azzal az érvel, hogy itt mindenki felebarátját így üdvözli a másikat. Én amilyen szívélyes fogadtatásban részesültem, egyből füves cigit kaptam a befogadóimtól. Remélem nem kell mondanom, azóta képtelenség úgy leülni velem és komoly társalgásba kezdeni, hogy ne gyújtanék rá egy slukkra. Pöfékelés közben azt szokták mondani, hogy sokkal empatikusabb vagyok. Akkor nem csak az én javamat hanem a társaságom javát is szolgálja. Persze, megteszem ami tőlem telik, és próbálom egy nap nem túlzásba vinni a felírt adagomat. Mindez attól függ mennyire van rám szükség abban a napszakban. Ha komoly a helyzet akkor feltétel nélkül szükséges az inger-pótló a számban. Ha enyhe, nincs is miért rágyújtanom. Úgy vélik – azaz a nagy többség – hogy az ember idegességben mérgezi magát a cigivel. Holott, ez nem így van. Maga a léte, hogy valamit tartasz a kezedben, és az idő múlásával fogyatkozni kezd olyan megnyugvást ad, mint semelyik nyugtató. Nem is tudnám kellően szavak önteni, mi a cigi igazi pozitívuma. Egyszerűen elegem van azokból az álszent napfényevőkből, akik úgy vélik a dohányzás az ördög füstölgő kommunikációs eszköze. Ezt a könyvtárosunk is megerősítheti, aki épp ezzel a létszükségletemmel vittem idegösszeomlási közeli helyzetbe. Könyörgöm, csak egy ártatlan slukk volt a könyvtár egyik kietlen szegletében! Isten lássa lelkemet, még az első számú főtörvénynek is eleget tettem. Csöndben voltam, míg mindenki más magába szívta a könyvek papírlapjai között ragadt dohos szagot. Ennek ellenére – még csak nem is figyelmeztetett elsőre – hanem rögtön lehívta az igazgatóságot, és a csőcseléket, azzal a felháborodással: „Hogy nézzék mit művel ez elmebeteg!” A füvésszetemnek természetesen azonnal lőttek. Bár a magam bosszúját, megtartottam a könyvtáros egyik kedvenc kötetének. A Háború és békének, ezzel is szimbolizálva, hogy köztünk már soha többé nem lesz békés a helyzet. Mondjuk úgy, hogy felgyújtottam a parázsló cigimmel, a revans érdekében a könyvet. És amilyen pánikot láttam az arcán az bőven megérte a 3 hónap elvonást.

No karotin: Nos ez nem pontosan azt jelenti, amit jelentetni akartam. Egyáltalán van ilyen, hogy jelentetni? Egyszóval...ne azt értsük ezen, hogy nem fogyasztok semmilyen zöldséget! Sőt, kifejezetten szeretem őket, az összes gyümölcs barátaival együtt véve. Nem...itt valójában arról van szó, hogy semmilyen formában, semmilyen kitűnő küllemmel nem vagyok hajlandó szerelembe bocsátkozni senkivel. Köszönd ezt annak, aki egyszer összetörte a szívem. Róla nem is akarok írni! Ha lehet kerüljük az ilyen jelegű eszme-cseréket is. Hisz annak nincs sok értelme, ha te regélsz róla miközben én hányinger érzéssel öklendezek a levegőbe. Persze nem kell rögtön anti-szerelmesnek elkönyvelni, s beskatulyázni hogy „úúúú...ez egy aszexuális!” Mert nem ezt mondtam. Nekem a nyájas érzéstől, a hosszantartó snapchat beszélgetéstől van hányingerem. Meghogy kirakjuk egymás falára, hogy „nézd, elkeltem!” Magát a szexet nem vonom meg, főként mástól nem, aki részeg állapotomban még arra is rávehet, hogy bugyit húzzak a fejemre. Főleg egy olyan házban, ahol folyamatosan tart a Tomorrow Land. Most képzeld el milyen lehet.
Ettől függetlenül lehet nekem hencegni, hogy micsoda szerencséd van, hogy megütötted az isten lábát és megtaláltad a hercegedet a fehér kabrióban. Csak számíts arra, hogy nem fogok végtelen kedvvel kiugrani a bőrömből az öröm hír hallatán. Jó, tudom, már te is a számba rágod?...hogy lépjek túl rajta. De ha nem megy minek minek erőltessem, igaz?

Jelenpillanat ez a négy "földi" elem tart életben.
Ha bármelyiket is megvonják, akkor előrejelezhetetlen katasztrófa várható tőlem.

Xoxo Miya
Üdv, a nevem Amiya Serena Corlen, 20 éves vagyok, 1996.06.17, Quebec láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem kanadai. Jelenleg tervezőgrafika szakos egyetemista vagyok és a Mather House csoportba tartozom. Emmy Rossum arcát vettem kölcsön.
Jellem
Khh...hkk...már a kérdéstől is röhögöm támad! Hogy én, milyen vagyok? Oké, haver, ehhez muszáj leülnöd, jó? Könyörgöm ne nézz így rám! Nem a 21. századi hesteg hamupipőke történetét fogom a nyakadba varrni! De ne is számíts valami western komédiára, amivel a kanadaiak úgy szeretnek viccelődni! Én voltaképp, mentálisan kattant vagyok, tudod. Habár ez még nem megerősített forrás. A szüleim, a tanárok, és a rehabosok aggatták rám. Ez kapásból a többséget jelenti, így hát mostanra én is kénytelen vagyok elhinni. A kattant nem az amolyan pszichopata „kiszakítom a beled és azzal együtt felakasztalak vele a fára” jelenti. Nem, azt hiszem erre van is egy pontosabb szó...boldogság túltengő! Igen ez az! Én tudod, még azért is képes vagyok öröm-köröket futni ha valaki megszólít. Anyáék azért tartják „rossz szokásomnak” mert soha nem látom a negatívumot. Ami már szinonima szinten van a naivsággal. Abszolút igazuk van ebben, abban azért mégsem hogy minden helyzetben naiv vagyok. Hiszen mégis csak meg tudom különböztetni már a füvest cigit a rendestől! Bár a dohányipart most nem akartam belekeverni a regény olvasásba!
Szóval, ha veszünk három embert akik boldogak, én egy magam kiteszem azt a három embert boldogságban! Jaj, nem boldogság!! B*zd ki, rossz kifejezést használtam! Öröm. Igen, öröm. Ehhez még becsatlakozik, hogy imádok bulizni, csínytevénykedni...ne is kérdezd! Évtizedekre visszamenőleg nem volt még ilyen bajkeverő utód a családban! Ezért is próbálnak rövid pórázon tartani, amit a cuki kiskutyusuknál is jobban utálok! Egyetemre járok, könyörgöm, mégis olyan mintha még általánosban figyeltetnének az őseim! Persze én is tudom hol a végső határ, játékokban, türelemben és gaz tettekben. Eddig idestova 2 kétszer kaptak el, a kék zubbonyosok. Akkor is azért mert kevertem a szeszest ital a részeg mondóka harsonával a szomszédban. Egyébként többnyire józan vagyok...csak ezek a "kedvcsináló" partik, vizsga időszak előtt, után és alatt...teljesen elveszik a felelősségérzetemet. Nyilván nem arra hajtok, hogy kibújjak az évfolyamról. Vért-izzadt kettesekkel de még tartom a szintet. A kirúgást megelőző szintet.
Mondanom kéne valami rossz tulajdonságot is, nem? Ezzel is éreztetve, hogy én sem vagyok tökéletes. Habár nem tudom, rossz tulajdonság számít gyerekesen viselkedni? Szerintem azt a helyzet dönti el. Az hogy milyen stílusban reagálom le ha valaki bántani mer. Rendszerint megverem. Ne röhögj!! Tényleg rúgtam már seggbe olyan kaliberűeket mint te! Pedig hidd el, nem szokásom a fizikai erőmet bevetni. Nah mindegy is...második mínusz, a szarkasztikus és olykor cinikus humor. Mitöbb, imádom kiparodizálni mások szerencsétlenségét. Szóval ha tegyük fel előttem lesmárolod a betont, én nem az a típus lennék aki felsegít, hanem az, aki kárörvendően visszafojtja hahota nevetését. Ennyit a kellemetlen tulajdonságokról!
Biztosíthattalak, ezeken az ismérveken kívül én is ugyanúgy hordozom az irigységet, a fájdalmat, a szánalmat, a nyitottságot, a fösvénységét és a tájfun méretű haragot. Erre a mesére voltál kíváncsi? Én hülye meg azt hittem, hogy befogsz aludni rajta. De nagy mázlim van!
Külső
Mégis hogyan nézhet ki egy korai felnőtt? Mindenképp elhagyta bőrén a borzadalmas undort keltő pattanásait, az elől léc hátul deszka alakját és óriás mókusra hasonlító pofazacskóját. De még messze állunk attól, hogy szarkalábakat ereszek a gyakran keresztbeálló szemem alatt. A bőröm még kiélvezi hamvasságát és rugalmasságát, ameddig az idő és a férfi által diktált ütem engedi. Ráadásul barna vagyok...okosságra ad okot. Nem vagyok egy díva alkat. Sőt, kifejezetten utálom végig nyálazni a fullra retusált magazinokat. Talán azért is nem sérült meg az önbecsülésem sem. Mindenesetre, csak nézz rám haver! Mikor adnék én fenyegetésre okot ezzel a hétköznapi babapofival? Anyámnak köszönd, ne nekem! Őszintén, most hogy suli éveim katartikus időszakát élem, jobb szerettem volna démoni ábrázattal születni mint ezzel! Úgy hiszem nem vesznek vele komolyan. Rám néznek és fejben azonnal azt mondják „jaj, de cuki vagy!” miközben én fejben így reflektálok a gesztusra „anyád félrek*rt kis csivavája a cuki, te tapló paraszt!!!” Szóval, nem előnyös rám ez a kinézet. Az ember elveszti a szépérzékét már abból, hogy valaki műszempillákat lebegtet. Olykor meg végigméri mint egy piacra szánt döglött hízót. Pedig, amit hisz a test mögött, az nem kínozza magát át körömcipőben fél Anglián keresztül. Nem végez próbát a tükör előtt a tökéletes ajakfény viselésén a következő napra. Nem vesz el naponta két órákat az életéből a készülődésre! Ez egyszerűen természetes. Hogy a hajam az időjáráshoz igazodik, mikor kedve szottyan. Napsütésben, egyenes. Esős párás időben, göndör. Kinek kell hajcsavaró? Ugyanígy az öltözékem is követi ezt példát. Még véletlenül sem vegyítve az összes stílust a hét mindennapjára!
És miért lennék ettől különlegesebb mint a többi? Nos, véleményem szerint azért mert engem soha eddig még nem botrányoztatott meg, a kinézet amit magamon viselek.
abbey mount
institute for higher education







good girl means
suppressing a lot




Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 21
Motto : Az élet valójában rövid...a szenvedések teszik hosszúvá! Age : 26 Titulus : Zöldszemű szörnyeteg Foglalkozás : Történelem szakos egyetemista Play by : Ste Bertram
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Amiya S Corlen   2017-05-29, 11:52 am

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
OMFG! Mit olvastam az előbb?  izgatott

Kedves Miya, már látom is, ahogy a Mather ház bejárata fölé vésik a tagok életét csodálatosan leíró mondatot. Hisz az előtörténeted elején felsorot elemek nem csak téged alkotnak, hanem a matheresek kilencven százalékát!  röhög
Ez a jellem, és ez az arc együtt annyira tökéletes választás, hogy a perfection igencsak gyenge kifejezés rá :c és még csak említést sem tettem a múltjáról!
Eléggé mosolyogtam, amikor azt olvastam, hogy a szülők részben a csírázó alkoholizmus miatt költöztek Angliába. Biztos jót akartak, csakhogy Brithon annyira nem a szigorról híres, hogy a fiatalokat kb. nevelni sem szokták, nehogy megsérüljön a lelkük és érzelmi nyomorékokként kelljen leélni az életüket. Ebből kiindulva azt csinálják, amihez kedvük van. Gondolom, attól még, hogy a környezet más lett, a szülőknek biztosan nem kellett felvenni a nevelési stílust, de ha odahaza is a társaság miatt siklott el Miya élete, Angliában miért ne történhetne meg ugyanez?
A koffein és a nikotin kézen fogva járnak, de nem azért, mert együtt vannak - egymás nélkül is tökéletesen jól tudnak érvényesülni - hanem azért, mert rettenet jó csapatot alkotnak, valljuk be!
A no karotinos részhez meg annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy mondanám, sajnálom, de az nem lenne őszinte, és mégis mit kezdenél a sajnálatommal?! Inkább azt mondom, hogy remélem - meg hát tudom is - a Mather házban annyi alkoholt és minden jót találsz, hogy egyszer végleg elfelejtsd azt a repedt sz@rládát.
Na irány foglalózni, aztán rontsd szét tedd magadévá a játékteret!  perverz


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Amiya S Corlen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: