HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Dudley Hunt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Dudley Hunt   2017-05-28, 3:10 pm

Dudley Hunt

Túl keményre töltötte a cigarettát. Szinte érzem, hogy a tüdőm belesajdul a slukkokba. Felnyögök. Igazából csak a füst marja a szememet, attól olyan piros, de olyan, mintha bőgtem volna, vagy bőgni készülnék. Látom rajta, hogy ezt gondolja, vagy szeretné ezt gondolni.
- Most meg mit bámulsz? -
Csak kibukik belőlem, nyersen és határozatlanul. A cigaretta füsttel száll felé. Ő meg elveszik benne. A hajába túr, én meg megérzem a bodzás samponjának az illatát, és el kell forduljak.
Úgy képzelem, hogy megrántja a vállát, vagy csak lehajtja a fejét, mert egy büdös szót sem szól. Ez meg bosszant. Zavar a közénk telepedő csend, amint csak a cigim égése, és a számból távozó füst zaja tör meg.
Rá akarok ordítani, hogy mondjon már valamit, de csak egy elkeseredett, kiszakadt nyögés jön ki belőlem, az a vinnyogó fajta, amit a kutyák adnak ki, ha a gazdájuk beléjük rúg. Én pedig pontosan így érzem magam, mint egy kutya. Az a rosszabbik fajta, ami csak leszegett füllel és farokkal merészkedik a gazdája felé, és csak sündörög egy-egy kósza falatért.
Mintha ez benne is tudatosulna, közelebb mászik, meztelen térde a combomhoz ér. Nem vagyok hajlandó ránézni. Nem vagyok képes ránézni.
Pedig meztelen teste vonzza a tekintetemet, belebizsereg az ujjam a kényszerbe, hogy nem érhetek hozzá.
És ennyi volt. Sír. Halkan, de hallom a lélegzésén, hogy el-elfullad, szinte hallom a könnycseppjei halk sikolyát, ahogy az álláról leszánkázva halálugrással landolnak a takarómon.
Felsóhajtok. Olyan hangosan, teátrálisan, hogy Ő még jobban sír.
Elnyomom az átkozott cigarettát, pedig még csak a felénél tartok, és felé nézek. Olyan elcseszett az egész helyzet.
Én is sírok, meg sír Ő is.
Belebújik a karjaimba, én pedig úgy szorítom magamhoz, mintha kis tépőzárak lennének a karjaim Ő meg az lenne amihez tapasztani kell.
Úgy fáj, mint még soha. Kicseszettül fáj. Hasogat, szétszakít és összetörik. Minden egyes lélegzetvételével, minden egyes simítással a hátán, minden halkan suttogott szóval.
Nyugtatom, olyan lágyan és halkan, ahogy egy jó anya dajkál el.
Szeretnék az anyja lenni, vagy a kutyája, vagy a kontaktlencséje, hogy magával vihessen, hogy vele szökhessek el, de nem lehetek. -Hiányozni fogsz Dudley. -
És a szívem belesajog ahogy fölzokog. Szorítom, ahogy csak kitelik belőlem.
-Nem fogok. -
Ő meg még jobban zokog, már ha ez lehetséges. A mellkasom hirtelen könny és takonytengerré válik. A haja meg az én puha párnámmá. Szeretnék belefulladni.
-Szeretlek. -
És megadta a kegyelemdöfést. Darabokra hullok, minden egyes apró szilánkom másfele hullik. Képtelen lennék én magam összeszedni.
És én nem törhetem szét. Nem törhetem ennyi darabra, de még csak kétfelé sem. Nem tehetek semmit.
Olyan lágyan bontom ki a karjaimból, amennyire ez most tőlem telik. A szemei sírástól duzzadtak, a haja pedig az én elsírt könnyeimtől kócos.
A vonásaim megkeményítem, és újabb kemény cigarettáért nyúlok.
-Akkor menj. -
Ő nem erre a válaszra várt. Azt akarta hallani, hogy én is szeretem, és Ő marad életem végéig az első nekem, a nagy szerelem, sohasem felejtem el és várok rá. Távkapcsolatban élünk majd amíg vissza nem jön, és én leszek a tökéletes pasi. Csak hát egész életemben mások elvárásai szerint éltem, és képtelen vagyok tovább is így tenni.
Kell aki betölti majd az űrt bennem. Kell valami ami átvisz ezen. -Hiányozni fogsz. -
És a füsttel minden elszáll. Az este, a hajának az illata, a bőrének az érzése a bőrömről.
Csak az űr marad a mellkasomban, fájdalmasan, összevarrhatatlanul. Hiányzik. Minden egyes nap hiányzik. Leszel-e vajon olyan fontos, hogy a hajad érintéséről a mellkasomon ne Ő jusson eszembe? Kétlem, de azért megpróbálhatod.


Üdv, a nevem Dudley Dickson Hunt, 20 éves vagyok, 1997. május 15 -én, Hampshireben láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem angol. Jelenleg diák vagyok és a Kinsley house csoportba tartozom. Ash Stymest arcát vettem kölcsön.
Jellem

A kávécsepp akarok lenni a bögréd szélén. Az a bizonyos összegyűrt lepedő, ami nyomot hagy a válladon. A rúzs a szádon. Heroin az üvegcsédben. Maradandó szeretnék lenni benned. örök. Aki majd hiányzik, hogyha nem áll melletted, aki nélkül a háttérképed üres, hiába mosolyogsz. Lenni akarok valaki. Jelenteni akarok neked valamit.
Egész életemben szerettem volna lenni valaki. Valaki, akire büszkén mosolyog az anyja, valaki akit az apja büszkén vereget vállba, de ehelyett mindig csak a gyerek maradtam, akihez új mobilt vágtak ha megnyikkant. Csak a pénz, semmi szeretet. Ilyennek kellene lennem. Egyedülállónak, aki jól ért a számokhoz, akinek a barátai híresek, jó ügyvédek, vagy tele vannak pénzzel. Sajnálom, csalódás vagyok. Nem csak neked, hanem úgy mindenki másnak is. Az anyámnak, az apámnak meg az egész elcseszett világnak, mert Dudley Hunt tud érezni. Fájdalmat, csalódást meg szerelmet is. Nekem is ugyanúgy szarul esik, ha kidobsz, ugyanúgy fáj a tű ami a bőrömbe mar, én is csalódtam már, estem pofára és keltem föl, csak nekem van pénzem. Téged legalább szeretnek.
Külső

Amíg nem kezdtem el tetováltatni, tiszta apám voltam. Anyám szerint. Ugyan az a farkasvigyor, azok a lélekbe látó szemek,sötét fürtök. De aztán valami elcseszett mása lettem csak, akit tönkretett a pia és a drogok. Már amennyire ez így húszévesen lehetséges. Szétvartak, szétszedtek és újból összetettek, de nem lettem az akit vártak. Nem az vagyok akire te vársz. Nem vagyok a szőke herceg fehér lovon, nem vagyok kedves, nem vagyok előzékeny. A rosszabbik feled vagyok, aki kirángat az álomvilágodból. Nem vagyok magasabb nálad, se súlyosabb,
a bőröm is pont olyan amilyen a tied lenne, ha te is tintából lennél. Egyedül csak a szemem alatti karikák emlékeztetnek arra,
hogy nem vaggunk ugyan olyanok. Én függő vagyok. Függök az alkoholtól, a reggeli kávétól, a telefonomtól, a szextől és tőled. Minden egyes porcikámban tőled függök. A hosszú ében hajamban, a vékony ujjaimban, még a szépen épített fogamban is. Bárcsak ne így lenne. Bárcsak más lehetnék, de ha én nem is, legalább te lennél más. Így túlzottan hasonlítunk.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 594
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudley Hunt   2017-05-30, 7:00 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
És végre egy épeszű kinsleys! *-*

Ki gondolta volna, hogy Rómeó a Kinsleyben keresendő?!
A szerepjáték-példád olyan volt, akár egy dráma utolsó pár kockája, a befejezés, ami után minden érzőnek keserű íz marad a szájában, mert mégiscsak abban bízott, eljön a happy end. Vagy mert úgy gondolja, csesződj meg, amiért képtelen vagyok hű maradni a szerelmedhez.
Én biztos nem hibáztatlak a döntésedért... Rolling Eyes
A jellemleírásod, omg! Mintha egy arctic monkeys dalszöveg lenne, nekem leginkább az I wanna be yours jutott róla eszembe röhög
Nos, egészen szépen haladsz afelé, hogy maradandó emléket hagy az utókornak, ha biztos helyed van a Kinsley házban. De hogy milyen lesz az a bizonyos "ereklye"? Csakis rajtad múlik...
Hódítsd meg a játékteret!  heart

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Dudley Hunt
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Kinsley house-
Ugrás: