HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Delia G. Bothwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 27
Motto : Mottó helye Age : 20 Titulus : fortune cookie Foglalkozás : Tanuló Play by : Pyper America Smith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Delia G. Bothwell   2017-05-28, 8:41 pm

Delia G Bothwell

Delia Georgia Bothwell: 20 évvel ezelőtt láttam meg a nagyvilágot, Brightonban. Egyik nevemet sem szeretem annyira, de a Delia-val már aránylag kibékültem. A szüleimmel nem annyira jó a kapcsolatom. Nem nézik jól szemmel, hogy művészkedni, pontosabban fotózni kezdtem. Szerintük abból nem fogom semmire sem vinni, inkább ők tanárnak, vagy valami másnak szántak volna engem.
Energiaital: Imádom az energiaitalt. Nem iszom kávét, mert nem szeretem, de ha van olyan, hogy reggel nagyon korán kelek, akkor muszáj meginnom egy energiaitalt, hogy felébredjek.
Luna: Fotósként tevékenykedem, és van egy szuper gépem, akit Lunának neveztem el. Azt hiszem a Harry Potterből jött a név, nem tudom már. 5 évvel ezelőtt vettem magamnak a saját pénzemből, amit összegyűjtettem, és félreraktam, mert a szüleimhez hiába fordultam, nem vettek nekem.
India: Régi gyerekkori álmom, hogy egyszer eljuthassak Indiába, hogy segíthessek az ott élőknek, lefényképezzem az ottani életet, és a képeimből kiállítást csinálni.
Alex: Alexet gyerekkoromban ismertem meg, olyan 10 éves koromban, amikor a nagynénjénél jött Brightonba nyaralni.  Azóta vagyunk legjobb barátok. Neki is van egy ikertesója, úgy ahogyan nekem is, csak ők egypetéjű ikrek, mi meg kétpetéjűek vagyunk a bátyámmal. Megismerkedésünk után, leveleket küldözgettünk egymásnak. Na, nem interneten keresztül, mint ma, hanem kézzel írottakat. Nem dobtam ki egyet sem belőlük, mindegyiket elraktam, egy dobozkában őrzöm őket. Alex is az Abby-be jött tanulni, igaz nem egy házban vagyunk, de találkozunk egymással minden nap szinte. Mindig mondták nekem, hogy fiú-lány barátság nem létezik, mert az egyik fél mindig végül többet fog érezni barátságnál a másik iránt. Én ezt teljesen hülyeségnek tartottam, kinevettem azt, aki ilyet mondott, hiszen itt vagyunk mi Alex-el, 12 éve legjobb barátok vagyunk, és csak barátok vagyunk. Na, igen! Igaza lett azoknak, aki ezt mondták, mert már lassan 2 éve, hogy többet érzek iránta, mint puszta barátság.

Bailey: Nem, ő nem a kutyám neve, hanem az ikertesómé. Nem is tudom honnan szedték anyámék ezeket a neveket. Nagyon is az ellentéte vagyok a tesómnak. Hiába egy szende, félős lánynak tűnök sokszor, nem az vagyok. Bailey-vel eléggé szoros a kapcsolatunk egymással. A szüleink, és senki más nem sejti, hogy mi milyen szoros kapcsolatban állunk egymással. Több gyerek nem született a családba. Mi vagyunk csak a szüleinknek, akik hiába nem örülnek a művészi (szerintük) hóbortunknak, azért titkon remélem, hogy kicsit azért büszkék ránk, ha látják egy-egy művünket.
Oringston: Úgy volt, hogy egyetemre ide az Oringston-ba fogok jönni, csak egyedül, mert ez is egy művész suli és ez ott van az otthonunktól nem messze, nem úgy mint az Abby, de végül jöttem Bailey-vel, és nem bántam meg, hogy végül ebbe a suliba jöttem.
Törés: Semmim sem volt eltörve még, szerencsére. Bokaficamom volt már, amiből 1-2 héten belül gyógyultam csak fel, meg volt egyszer egy ínszalagnyúlásom a csuklómban, az is 2 hét alatt gyógyult meg, akkor részleges gipszet kaptam, meg körgipszet.
Herceg: 10 éves korom óra van egy brit rövidszőrű cicusom, aki a nevéből következtetve fiú. Kiskora óta velem van, a szobámban alszik mellettem az ágyon. Szobatiszta, használja az almát ügyesen. Sajnos nem jöhetett velem a koliba, de anyáék gondját viselik, remélem.
Watercolor: Szeretnék majd tetoválást csináltatni valahová a karomra, ami biztos már, hogy vízfesték hatású lesz, de azt, hogy mit ábrázol majd, azt nem tudom eldönteni. Nehéz a választás, de az biztos, hogy egy fényképező lesz, és talán még valami idézet is hozzá, nem tudom még.
Eper: Az édességek mellett még a gyümölcsöket is szeretem nagyon, de a legjobban az epret szeretem. Cukorba mártva a legjobb a világon.
Legjobb barátnő: Stephanie-t olyan másfél éve ismerem, de olyan mintha már több éve ismernénk egymást. Szobatársak is vagyunk, ami nagyon jó, hogy csak ketten vagyunk egy szobában. Eleinte volt egy másik lány is a szobában, de ő valamiért hamar kiköltözött onnan.
Lovaglás: Kislány koromban ló őrült voltam. Addig nem hagytam békét a szüleimnek, míg egyszer nyáron egy lovas táborba be nem írattak engem. Bailey-t is magammal rángattam, de ő az utolsó pillanatban beparázott és nem jött végül el velem. A ló mániámból azóta kinőttem, de ha olyan helyen járok, akkor szívesen megyek lovagolni egyet.
Üdv, a nevem Delia Georgia Bothwell, 20 éves vagyok, 1997.04.26.-án, BRIGHTONBAN láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Angol. Jelenleg Diák vagyok és a PIERSON HOUSE csoportba tartozom. Pyper America Smith arcát vettem kölcsön.
Belbecs

◆ pozitív tulajdonságok: szenvedélyes, romantikus, álmodozó, jó szívű, okos, barátságos
◆ negatív tulajdonságok: lobbanékony, féltékeny, válogatós,  feledékeny, kíváncsi, türelmetlen

8 dolog, amit szeretek:
~ Nyugalom
~ Energiaital
~ Édességek
~ Fényképezés
~ Tengerpart
~ Zene
~ Állatok /kivéve amit nem/
~ Topjoy

2 dolog, amit nem kedvelek:
~ Hüllők, bogarak, rovarok vagy akármelyikből is van több
~ Brokkoli, kelbimbó, spenót, gomba, stb

5 tevékenység, amit hobbiként űzök:
~ Hetente háromszor sportolok: futni járok valamint konditeremben edzek
~ Filmeket, sorozatokat nézek
~ Közösségi oldalakon függök: Facebook, Instagram, Tumblr, Twitter
~ Olvasok
~ Fényképezgetek

7 idézet, ami sokat jelent számomra:
~ Az élet nehéz, de mindenki megoldja valahogy.
~ A szex szerelem nélkül csak üres szenvedély. Viszont az üres szenvedélyek között az egyik legjobb.
~ A változás az élet rendje, a fák se kérnek bocsánatot, amiért változnak, én miért kérjek?
~ A barátok olyanok, mint a vécépapír: jó, ha van pár tartalékban.
~ Legyetek jók a testvéreitekhez! Ők a legszorosabb kapocsaitok a múltba, és rájuk számíthattok legjobban a jövőben.
~ Nem az győz, aki a legtöbb tehetséggel rendelkezik, hanem az, aki tudja, hogyan kell a tehetségét használni!
~ Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő, de nélküled el se tudom képzelni.

1 város, ahová el akarok jutni:
~ Párizs
Külcsín
Van két szép szemed, láthatod, hogyan is nézem ki, de ha ennyire akarod, mesélek kicsit magamról. Mint láthatod, nem vagyok egy magas lány, olyan 170 cm lehetek. A súlyomról nem illik kérdezősködni, de láthatod, hogy nem vagyok egy fogpiszkáló alkat, annál kicsit jobb súlyban vagyok. Hosszú /többek szerint modell/ lábaim vannak. Melleimmel meg vagyok elégedve. Nem sírok plasztika után, mint sok korom béli lány. Az a fajta vagyok szerencsére, aki bármennyi édességet ehet, az nem látszik meg rajta.
Szőke hosszú egyenes hajam van, ami a hátam közepéig ér kb. A legtöbbször kiengedve hordom, nem nagyon szoktam vele bármit is csinálni, de ha olyanom van, akkor összefogom egy lófarokba, vagy egy laza kontyba. Egyszer volt egy dilim, amikor rózsaszínre festettem a hajamat. pár hónapig volt, csak olyan, utána hagytam lenőni. Kék szemeim vannak, amik néha szürkésnek, vagy zöldesnek látszódnak. Szemüveget nem hordok, csak néha napján olvasáshoz, de suliba is fel szoktam venni. Szeplőim nincsenek, anyajegyeim viszont vannak, ahogy minden embernek. Piercing-em sosem volt, és nem is lesz, de tetoválást szeretnék nagyon.
Öltözködésben nem követem a divatot, hogy a minél újabb márkás divat ruhákban mászkálhassak. Én nem olyan vagyok. A kényelemnek, és a színes ruháknak, kiegészítőknek vagyok a híve.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 595
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Delia G. Bothwell   2017-06-05, 8:55 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Helló Delia!

Végre, megérkeztél te is! Biztosra veszem, hogy Bai már nagyon várt! *-*
Feltűnt, hogy az előtörténeted tökéletesen passzol az övéhez, mert mind a kettőtök ezt a betűs formát választotta. Ez nagyon aranyos!
Noha tudom, hogy a szüleid nem támogatnak, de add fel az álmaid, és ha egyszer büszke leszel magadra, akkor biztosra veheted, hogy ők is azok lesznek rád. Egy szülőnek elvégre a legfontosabb, hogy gyermeke sikeres legyen.
Na foglald le a szép arcocskád, aztán irány a játéktérre a tesódhoz! *-*

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Delia G. Bothwell
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Pierson house-
Ugrás: