HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Annika Ansbjörg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 19
Motto : hakuna matata Titulus : ♣ young antidonna Foglalkozás : ♣ student Play by : ♣ cara delevingne
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Annika Ansbjörg   2017-05-28, 11:21 pm

Annika Ansbjörg

Minden kisvárosi tisztában van azokkal az érzelmekkel, amikkel én is. Mikor végignézel kiskorodban a szüleiden és félsz, hogy a te sorsod is olyan lesz, mint az övék. Mind a ketten ugyanazon településen nőttek fel, ugyanaz a környezet, amitől sosem tudtak megszabadulni, ismerik egymást a kezdetektől és sosem kerültek más közegbe. Te pedig alig várod, hogy elszakadj a szülőföldedtől és valami jobb, nagyobb, élettel teli helyre költözz. Igen, már bizonyára kitaláltad, hogy én is így éreztem. Mikor leérettségiztem a Selma Lagerlöf Gimiben örömtáncot járva hagytam el az épületet, szitokszavakkal illettem a helyet, buszra ültem és meg sem álltam, míg az Egyesült Királyság legnevesebb egyeteme elé nem érkeztem, ahová sikeresen felvételt nyertem. Mikor odaértem egy kis glóriát képzeltem a fejem fölé, s tudtam itt a megváltás és többet nem kell visszamennem a fránya Nyköpingbe. Már a neve is kész vicc. Valószínűleg az emberiség nagy része csak ránéz erre a szóra, de kiolvasni már nem tudja.
Az egyetemista élet jobb volt, mint amilyennek el tudtam képzelni. Média designra járni nem is olyan rossz. Igazából a járás enyhe túlzás volt, mivel a legtöbb órámra nem jártam be és nagy ívben elkerültem a suli területét. A szobatársam bevezetett a nagy betűs életbe, cserébe én megtanítottam neki, hogy milyen az a börtön slukk, a piramis, a boom, a sörpong, s még sorolhatnám a többi ivós játékot, amiket éjjel-nappal űztünk. A kis nyámnyila csajt teljesen átalakítottam, azóta is imádja az életet. Ha jól értesültem, akkor éppen detoxban van. Hoppá! Nem az én hibám, hogy nem bírja a piát.
Aztán egyik este éppen illuminált állapotban estem be az ajtón. Az esést itt nem képletesen kell érteni, kinyitottam a bejárati ajtót, léptem egyet, átestem a küszöbön és megzúzódott a karom. Ki hitte volna, hogy tényleg ennyire kemény az angolok élete? Vagy csak a tequila volt sok? Mai napig nem tudom eldönteni, hogy melyik a helyes válasz. Szóval nagy nehezen feltántorogtam a padlóról, amikor megcsörrent a telefonom. Mondanom sem kell, hogy hatalmas erővel húzott a gravitáció a föld felé, mostanában is emlegetni szoktam azt az esést! Nagy nehezen a fülemhez emeltem a telefont, s mikor meghallottam édesanyám sírását azonnal kijózanodtam. A gyár, amiben dolgozott leállt. Elvesztette a munkáját, apa nem keres elég pénzt ahhoz, hogy eltartson minket. Haza kellett költöznöm, nagy kiadás egy svéd embernek Angliában élmie és kétszer annyit költöttem ott, mint kellett volna.
Ekkor tört belém a felismerés. Mindaz, ami ellen küzdöttem hirtelen elpárolgott. Az egyetemet levelezőn folytattam, ami azért durva, mert azóta sokkal intenzívebben tanulok, hogy nem köt le a sok piálás. Találtam egy fasza gyakornoki állást. Ugyan nem kerestem vele valami jól és az ott dolgozók seggfejek voltak, de átmenetileg megfelelt.

Ezek a gondolatok járnak a fejemben, miután két levelezős szemeszter után újra itt állok az Abbey Mount előtt. Semmit sem változott az egyetem, s úgy érzem magam, mintha hazajöttem volna és ez talán így is van. Svédország már nem az otthonom többé, az Egyesült Királyság már annál inkább. Örülök, hogy a családomnak sikerült helyre hoznia a dolgokat és visszatérhettem ahhoz az élethez, amelyet mindig is megálmodtam magamnak.
Üdv, a nevem Annika Ansbjörg, 21 éves vagyok, 1996. február 2-án, Nyköpingben, Svédországban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem svéd. Jelenleg egyetemista vagyok és a Mather house csoportba tartozom. Cara Delevingne arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Tudni akarod milyen vagyok? Mármint a rendes belsőm? Az érzékeny maszlagot akarod a szemeid előtt látni? A lányt, aki szabadidejében kiscicákat ment és öregeken segít? Aki mindig ott áll melletted a bajban és támogat? Téves ajtón kopogtatsz, drágám. A jó kislányt bennem nem fogod megtalálni. Pár éve rendszeresen loptam a sarki boltból, macskákat dobáltam apró kövekkel, kinevettem az időseket és trágár szavakkal illettem random embereket az utcán. Azt mondod, hogy szörnyű vagyok? Én erre csak annyit válaszolnék, hogy inkább túlságosan fiatal és meggondolatlan voltam. Nem érdekeltek a dolgok következményei. Úristen ezt úgy mondtam, mintha most valami nagyon bölcs ember lennék, amikor az kurvára nem úgy van. Szabadidőmben előszeretettel káromkodok, na meg akkor is, amikor nem érek rá. Öregeknek mutatok be, visszaszólok a professzoraimnak meg a többi krapeknek, leszarom a jövőt és a pillanatnak élek. Sosem ismertem a félénk szót, mindig a középpontban voltam egész életemben és remélem, hogy ez a későbbiekben sem lesz másképp. Élvezem, ha az emberek engem akarnak, s a legtöbbször ki is használom a helyzetet. Néha ugrándozok és úgy viselkedek, mint egy ötéves, de a következő pillanatban már egy érett felnőtt vagyok. Imádom az életet!
Élek, s nem csak létezem.
Cselekszem, s nem gondolkozom.
Haragszom, s nem bocsájtok meg.
Kell ennél több? Ne is próbáld meg felvenni velem a ritmust, mert nem fog sikerülni! .
Külcsín

Egyszer azt mondták nekem még a gimiben, hogy gáz ez a tömeg, eredeti szőkés barna haj. Én szépen rámosolyogtam az illetőre és bemutattam neki, akkor megfogadtam, hogy míg nem kezdek el őszülni, addig nem festetem be a hajam. A szemem is barnás-zöldes, a szemöldököm is a zöldet leszámítva. Akkor miért rontanám el magam egy ocsmány, természetellenes színnel? Fesse be az olyanra, akinek tetszik!
Mindig is úgy tartottam, hogy nagy szemeim vannak, amiket tusvonallal vagy hasonló szemhéjpúderekkel emelek ki. Sosem lépek emberek közé smink nélkül, még akkor sem, ha sokáig tart reggelente elkészülni.
Sajnos nem maradtam alacsony, körülbelül 170-175 cm-nél megálltam a növésben és nem hamarabb. Talán ezért nincsenek tömzsi lábaim és kerek, nagy domborulataim, amik után néha sírok, mert tükörbe nézve eléggé deszkának látom magam.
Ruházatomat tekintve a kedvenc ruhadarabom a fekete, szakadt farmerem, ami már majd' szertefoszlik, de mégis azt hordom majdnem mindennap. Általában sötéten öltözködöm, s eszerint manikűröztetek. Valami probléma van? Akkor ne nézz rám, köszönöm.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 21
Motto : Az élet valójában rövid...a szenvedések teszik hosszúvá! Age : 27 Titulus : Zöldszemű szörnyeteg Foglalkozás : Történelem szakos egyetemista Play by : Ste Bertram
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Annika Ansbjörg   2017-05-29, 6:41 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Helló, helló, Ms. Fierce!

Téged aztán nem tudom, hogy kik neveltek, de ha a házadból kéne kitalálnom, valószínűleg el is hinném, hogy a farkasok voltak.
Irtó vad, meg öntörvényű ez a karakter, és szégyentelen módon tud viselkedni, a botrányos kicsit talán enyhe kifejezés arra, amit képes megcsinálni. Very Happy Olyan érzésem volt az előtörténet olvasása közben, mintha egyfolytában a kettőhúsz rázná, tele van energiával, és nem sajnálja semmitől és senkitől.  
Kissé sajnálom, hogy nem tudhattuk meg, hogyan jött rendbe a családja, illetve milyen tervei vannak a jövőre nézve: visszatér a régi életmódjához, vagy azóta érettebb lett? - de úgy vélem, a játéktéren ez úgyis ki fog derülni! Szóval irány foglalózni, aztán pedig játszani! Jó szórakozást!  heart


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Annika Ansbjörg
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: