HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Camille Esther Hooper

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 18.
Posztok száma : 10
Motto : táncoltam a sátánnal, s mikor a saját képére akart formálni, belémszeretett Titulus : red fuckin' queen Foglalkozás : ●● student, cheerlader Play by : ●● Madelaine Petsch
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Camille Esther Hooper   2017-05-29, 8:55 am

Camille Esther Hooper

16+-os tartalom, káromkodások fordulnak elő benne.

Csilingelő nevetés hangzik fel. A tó vizén megcsillan a bársonyos, forró napfény, s visszaverődik a két lányra. Egyikük, Camille Hooper éppen mell alá érő rézvörös haját fésülgeti ujjaival, s a fénybe tartja az arcát. Mellette ott ül legjobb barát nője Micaela, éppen egy forró sztorit mesél nagy hévvel.
- És Andrew… egyszerűen… ahh egy csődör az ágyban… - mondja, s még alsó ajkát is beharapja hozzá.
- Andrew? - kérdez vissza nagy hirtelenséggel Camille - milyen Andrew? - végtére is elmosolyodik, de a gondolatai ott cikáznak a fejében.
- Hát Andrew McAllister, te butus - Micaela felkacag, fel sem fogta még, hogy mekkora lavinát indít el a kijelentésével. Camille ültő helyzetéből pattan fel, flitteres szandálja elmerül a nedves talajban. Szemei villámokat szórnak, mégsem tud igazán haragudni barátnőjére. Micaela tanácstalanul, s egy kissé meglepetten bámul rá - öh.. mi van?
- Andrew azt mondta nekem, hogy szeret. Meg, hogy össze akar velem költözni - sziszegi, s könnyek gyűlnek a szemébe. Micaela aggódó arccal pattan fel.
- Hogy mi? Én… én nem tudtam rólatok, eskü!
- Tudom, hogy nem tudtál… - Camille zavartam lesüti a szemét, és kézfejével kidörzsöl belőle egy kövér könnycseppet - most mennem kell - nyögi, majd sarkon fordul és fa képnél hagyja az egyetlen barát nőjét, aki el tudja viselni hisztis természetét.
 
***

- Rohadj meg, te szemét fasz! - üvölti sírva, egyik kezében egy félig üres whiskys üveggel, másikban pedig egy golfütővel. Egy háztömb előtt áll, kócosan, teljesen elsírt sminkben bámul fel a második emeleti ablakba, ahonnan egy szikár, szőke fiú bámul le rá, halálra vált arccal - rossz emberrel kezdtél! - nagyot kortyol a whiskybe, majd nekivágja a lépcsőház falának. Az üveg csörömpölve törik darabokra, s a szesz kiszabadul belőle. Lefolyik a lépcsőház falán, s elárasztja a füvet.
- Te megőrültél - harsogja fentről Andrew McAllister.
- Te meg egy rohadt nagy pöcs vagy! - kiáltja a lány, s egy hatalmas ütést mér a fiú, ház előtt parkoló BMW-jére - Én - mondja, s minden szavát egy újabb ütéssel nyomatékosítja - gyűlöllek - BUMM - te - BUMM - szemét - BUMM - köcsög! - a kocsi ablaka, és motorházteteje ripityára törve hever az úton, Andrew egész testében remeg, de egy szó se jön ki a torkán - soha többé ne kerülj a szemem elé! - ordítja Camille, majd a golfütőt a vállára hajítva hátat fordít a férfinak akit egykor szeretett, s elindul a patak menti lépcsőre, ahol elvileg már várják.
 
***

Botladozva sétál végig a járda padkáján. Az elmúlt egy órában elfogyasztott fél üveg whisky, fél üveg bor, és az a vicces cigi, amit tekertek neki, kellőképpen megtette a hatását. Remegnek a lábai a dühtől, és a visszatartott pisitől. Sírni akar, de nem jönnek a könnyei, csupán a mellkasa szorít rendületlenül. Legszívesebben ordítana, de nem jön ki hang a torkán. Nem figyel. Félre lép, s jobb lába lecsusszan a padkáról, Camille pedig egyensúlyát végleg elveszítve eldől, mint egy fa darab. Az egész esés túl lassúnak tűnik. Összeszorított szemmel és foggal várja a betonnal való találkozást, de az nem érkezik meg. Helyette két tenyér tapad a fenekére és a derekára. Camille kinyitja a szemét, s ránéz megmentőjére. Egy fekete hajú, fekete szemű, borostás férfi néz vissza rá. Camille ajkai enyhén elnyílnak, a két tekintet összefonódik, s a lány lelkében felsejlik egy gondolat; változás következik.
Üdv, a nevem Camille Esther Hooper, 19 éves vagyok, 1997. november 02.-án, Ír országban, Corkban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Ír. Jelenleg biológia szakos hallgató vagyok és a Mather-house csoportba tartozom. Madelaine Petsch arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Azt mondják az őszi gyerekek mások. Veszélyesebbek, s életük sokkal könnyebben kisiklik, mert a viharos időszakban születtek. Camille Esther Hooper száz százalékig bizonyítja ezt a teóriát. Skorpió. Tipikus skorpió. A hülyeség a lét eleme, s ha éppen nem csípős megjegyzéseket osztogat, akkor általában úgy viselkedik, mint egy komplett idióta. Szeret a társaság középpontjában lenni, s ha véletlenül valaki nem figyelne oda rá, bármit megtesz, hogy újra rá függesszék a tekintetüket.
A kapcsolatok nem nagyon jöttek eddig be neki. Megrögzötten hisz az igaz szerelemben, s abban, hogy mindenkinek van egy lelki társa, aki élete végéig elkíséri, mégsem tud huzamosabb ideig megmaradni egy ember mellett. Mindig talál valami olyan hibát a másikban, ami arra készteti, hogy egy-egy ferde éjszaka után más férfi ágyában kössön ki.
A barátainak mindent megad, amit csak tud. Hálát, törődést, szeretetet, bizalmat, s ő is megtartja minden titkukat. Különösen odaadó, de ha egyszer átverik, hátba szúrják onnantól kezdve, az összes érzelem a visszájára fordul benne, és onnantól kezdve nem lehet megbékíteni. A harag úgy tör ki belőle, mint egy működő vulkánból a füst és a láva.
Különösen ravasz, és bosszúálló típus, szereti kiismerni az ellenségeit, s aztán mindig oda szúr, ahol a legjobban fáj. Kivétel nélkül.
Szereti az alkohol mámoros éjszakákat, és igazából a füvet sem veti meg. Igazi bulihuligán, ráadásul minden egyes alkalommal ő a királynő.
Külcsín
Közép magas, bájos arcú leány. Körülbelül az ötven kilót tapossa, rézvörös haj zuhataga egészen leér a melle alá. Szemei sötétbarnák, elevenek, s ha rád függeszti őket, pillantása képes egészen a lelkedig hatolni. Nagyon ad magára. Mű köröm, mindenféle haj vég, és haj tő ápoló, havonta manikűr, pedikűr, kozmetika. Ez jellemzi őt. Szeret a saját stílusának megfelelően, de a legdivatosabb, márkás ruhákban megjelenni.
Sminkelni nem igazán szokott, csupán húz magának egy diszkrét tus vonalat, esetleg felken egy vékony alapozó réteget, illetve szempilla spirált, és kifújt. Egyébként első, sőt talán még második ránézésre is egy gyönyörű teremtés, egészen addig, amíg valaki meg nem ismeri a már régóta rohadó belsőjét. Ékszereket, s kiegészítőket csak nagyon ritkán hord, azt vallja, hogy a kevesebb jobban öltöztet, mint a több. Sportos alkat, mert amikor csak teheti eljár kondizni, illetve a pompon csapatban is benne van, s ez által oly’ hajlékony, mint egy gumi baba. Egyetlen hibája van, a fogai, amelyek itt-ott kissé sárgás árnyalatban játszanak a sok dohány füsttől.
!
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2014. Feb. 17.
Posztok száma : 21
Motto : Az élet valójában rövid...a szenvedések teszik hosszúvá! Age : 26 Titulus : Zöldszemű szörnyeteg Foglalkozás : Történelem szakos egyetemista Play by : Ste Bertram
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Camille Esther Hooper   2017-05-29, 12:52 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdvözlet az Abbey Mounton, Tűzlány! *-*

Ez a megszólítás nem csak azért illik rettenetesen jól hozzád, mert loboncod akár a lángnyelvek, hanem azért is, mert te valóban egy tűzről pattant személyiség vagy.
Összetörni egy drága tulajdont azért, mert valaki szemét? Nem túl legális, de annál bátrabb és jogos tett.
A jellemleírásod nagyon tetszett, főleg a viharos magyarázat, erről még sosem hallottam, de most, hogy leírtad... van benne igazság. röhög
Nos, remélem, hamarosan megfeledkezel a sérelmekről, és gyorsan begyógyulnak a lelkeden tátongó sebek. Szurkolok, hogy a változás pozitív legyen, és ne kelljen szerelmi bánat miatt alkohollal mérgezned a szervezeted!
Hajrá, jó játékot! *-*  heart


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Camille Esther Hooper
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Esther Mikaelson
» Camille Caffrey
» Camille O'Connell II
» Camille O'connell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Mather house-
Ugrás: