HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Seungcheol x Camille

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 18.
Posztok száma : 10
Motto : táncoltam a sátánnal, s mikor a saját képére akart formálni, belémszeretett Titulus : red fuckin' queen Foglalkozás : ●● student, cheerlader Play by : ●● Madelaine Petsch
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Seungcheol x Camille   2017-05-29, 4:24 pm

<3
494
you'll lose your mind

 Kipattannak a szemei, s barnái megtalálják  feje felett elnyúló plafont. Megrázza a fejét, s összeráncolja a szemöldökét. Ránéz a mellette heverő telefonra, ami már 16:34-et mutat.
- Bassza meg! - csattan fel, s úgy ugrik ki a párnák és takarók közül, mintha legalább az élete múlna rajta. A tükör elé szökken és megigazítja vörös loboncát. A sminkje rendben van, azon nem kell alakítani - Betty meg fog ölni - motyogja, s gyorsan belebújik egy igazán szűk, karmazsin piros mini ruhába. Lábára húz egy fekete magassarkút, s már bent sincs  szobában. Nem marad utána semmi más, csak egy az ágyára ledobott vállfa.
Szedi a lábait, mert tudja, hogy elkésett. Egyáltalán nem érdekli a politológia, mégis tanulnia kell, mert kellenek a kreditek. Épp ezen tevékenysége közepette aludt el, két és fél órával ezelőtt, pedig négyre a Wildhorse-ban - az egyik belvárosi kocsmában - kellett volna lennie. A kollégium előtti útszakaszon kitartja a kezét, s már meg is áll neki egy taxi. Gyorsan beszáll, ölébe emeli a táskáját és a sofőrre néz.
- A Wildhorsehoz legyen szíves! - a férfi bólint, s már bele is tapos a gázba. Hasítanak az autópályán, s csaknem tíz perc alatt meg is érkeznek a kívánt címre. Cammie gyorsan kifizeti a taxist, s ki is ugrik a járműből. Tekintetét először a parkolón vezeti végig, de se a barát nőjét se annak autóját nem látja. Nagyot sóhajtva topog a bejárat felé, s benyit. Odabent alkohol, és szex szag keveredik olcsó parfüm illatával. Egy laza mozdulattal hátradobja a haját és a pulthoz sétál, hogy kérjen magának egy italt.
- Egy Sex and the Beach koktélt kérek - mondja a pultos srácnak, és még a szempilláit is megrebegteti.
- Máris adom, kisasszony - közli a srác és már ki is tölti a koktélt, majd mikor meglátja, hogy Camille feltűnően kutat a táskájában, megérinti a lány vállát - hagyja csak, a vendégem!
- Köszönöm, nagyon kedves tőled! - mosolyog rá Camille, majd elveszi a koktélt, és már nincs is a pultnál. Körbejárja a tánc parkettet, s még a női mosdók felé is eltekint, de sehol nem látja a barátőjét. Megforgatja hatalmas szemeit, s visszafordul, majd a bejárati ajtó felé veszi irányt. Már fél úton kihalássza a cigarettát a táskájából, és a szájába is rak egy szálat, majd mikor kiér a friss levegőre meg is gyújtja azt. Megáll, s a falnak veti a hátát. Mély slukkot szív, s le is tüdőzi. Szinte már kidagadó mellkassal élvezi, ahogyan a nikotin átjárja az egész tüdejét. Ekkor látja meg a férfit, aki az ajtóból figyeli kevésbé diszkréten.
- Mit akarsz? - Camille szinte köpi a szavakat, s a férfi pár lépéssel közelebb megy hozzá. Az egész olyan gyorsan történik, hogy a lánynak reagálni sincs ideje. Két erős kéz ragadja meg a vállánál, a cigaretta kiesik a szájából, s először a térdére pattan - lyukat égetve a harisnyájára - majd pedig a betonon serceg tovább. Camille-ba még a lélegzet is belefagy, ahogyan a férfi sör szagú lehelete a nyakának ütközik. Próbálja ellökni, de nem bír vele…
- Téged, gyönyörűm - nyögi a férfi, s egy jól irányzott mozdulattal belenyal Cammie fülébe.


 
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 14
Motto : may the bridges I burn light my way right to the top Age : 23 Titulus : messed up morals Foglalkozás : egyetemista Play by : kim minseok
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Seungcheol x Camille   2017-05-29, 5:46 pm


Camille & Seungcheol


A Wildhorse tipikusan olyan hely volt, ahol senki sem figyelt fel Jang Seungcheol jelenlétére.
Igaz, amikor legelőször betette a lábát a jobb napokat is látott kocsmába két évvel korábban, még lokális szenzációnak számított, mert hát egy ilyen kisvárosban, mint Gravesend, nem állt minden sarkon egy koreai, és ez egyáltalán nem arra volt utalás, hogy hősünk prostitúcióval kereste volna meg a mindennapi kenyerét, sokkal inkább azt hivatott szimbolizálni, hogy az Abbey Mount Institute hiába is volt nemzetközi intézmény, nem látott még benne több koreait a testvérén és a könyvtároson kívül. Igaz, lehet, csak szarul figyelt, hiszen figyelmét nehezen kötötték le azok a diákok, akiket nem is látott, tekintve, hogy elég nehéz volt látni bárkit is, ha az ember nem járt be az előadásokra; de hát pénz beszélt, kutya ugatott, neki meg egyetemre kellett járnia, nehogy elég rigorisztikus szülei ne tagadják ki, csak mert állítólag az egész Jang-família szégyenfoltja.
De amit a szülők nem tudtak, az nem fájt nekik; így azt se látták, ahogy hőn gyűlölt fiuk már a harmadik pohár whiskyt öntötte magába, amit a bátyjától lopott pénzből finanszírozott. Miután sikerült megszabadulnia attól a kis ripacstól, akit a hét perccel idősebb Jang a szobatársának csúfolt, a lehető legnyugodtabb lelkiállapotban túrta át az egész szobát Seungkwan félretett pénze után kutatva, csak hogy elverhesse azt magányosan ülve egy alja kocsmában, lassan belefulladva az önsajnálatba. Az alkohol marta a torkát; ennek ellenére sietősen hajtott fel az italt, mielőtt bőrdzsekijét összehúzva magán átverekedte volna magát a táncparketten át az ajtóig, hogy végre friss levegőhöz jusson.
A kinti nyugalom egy pillanatra őt is lecsendesítette; a részegesen botladozó férfi sem keltette fel a figyelmét, ahogy cigarettára gyújtott, kapucniját mélyen a szemeibe húzva - hiszen csak egy The Walking Dead statisztára emlékeztetett a sörtől és húgytól bűzlő alak és semmi esetre sem volt különösebben veszélyes rá nézve, hacsak nem gusztált a delikvens a férfiakban is... Bár abból, ahogy elkerülte őt, arra vonatkoztatott, hogy nem igazán.
Persze a pánikba esett, női sikolyt már nem tudja elengedni a füle mellett; pedig korábban fel sem tűnt neki, hogy lett volna még valaki az utcán rajta kívül. Először csupán egy kósza pillantást vetett abban az irányban, próbálva valami kapaszkodási pontot találni, de amikor tekintete megragadta a korábbi részeg férfi alakját, teste szinte magától reagált, félrepöckölve a cigarettáját és odalépve hozzájuk, mintha csak beszélgetni készült volna velük, nem épp lecibálni az alakot a lányról, aki valamiért kísértetiesen emlékeztette őt valakire, akit valamikor látott az iskola folyosóján. Diáktársa lett volna?
- Azt hiszem, a hölgy nem tart igényt a társaságodra. - Ujjai durván, ellentmondást nem tűrően marnak a férfi vállába, ahogy elrántja őt a lánytól; fel van készülve arra, hogy esetleg vissza akarhatna neki ütni, de hát mi kért tehetne benne valaki, aki annyira részegre itta magát, hogy minden bizonnyal a saját nevére sem emlékezett?you control the tempo;;


A hozzászólást Jang Seungcheol összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-04, 7:44 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 18.
Posztok száma : 10
Motto : táncoltam a sátánnal, s mikor a saját képére akart formálni, belémszeretett Titulus : red fuckin' queen Foglalkozás : ●● student, cheerlader Play by : ●● Madelaine Petsch
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Seungcheol x Camille   2017-05-29, 9:35 pm

<3
329
you'll lose your mind

 Camille lábai remegnek, erőből próbálja lelökni magáról a férfit, aki egy kézzel szorítja őt a falhoz derekánál fogva, másikkal pedig éppen melleit akarja kibogozni a feszülős ruhácskából. Ide-oda rángatja a fejét, felsikolt, abban a reményben, hogy segítséget kaphat. Abba bele sem gondol, mi van, ha sikolya még több részeg férfit vonz a közelébe. Léptek zaja üti meg a fülét, miközben könnyek potyognak le az arcáról a mellkasára, amit a támadója már le csupaszított. Egy hang üti meg a fülét, a férfi pedig, aki eddig a testébe csimpaszkodott megtántorodik és hanyatt elzuhan a járdán. Camille ösztönösen a melléhez kap, s feljebb vonszolja rajta a ruhát. Pillantása megkeresi megmentőjét, de csak egy pillanatig van ideje megállapítani, hogy ismeri, legalább is látta már.
- Vigyázz! - sikolt fel, s mutatóujjával a részeg férfira mutat, aki idő közben feltápászkodott, s épp egy jobb horog bevivésére készül. Jobb kezével megragadja a megmentője vállát, és ha az engedi elrántja az ököl útjából. Cammie amúgy is sajnálná, ha baja esne ennek a szép pofinak.
Innentől kezdve távolról figyeli az eseményeket, miközben egy használható gázsprayit keres a táskája legmélyén. Hátradobja vörös loboncát, de mikor egy ököl az ő fejétől alig fél méterre suhan el, jobbnak látja ha egész testét a hideg falhoz préseli. Ha a verekedés befejeződik, odalép megmentőjéhez, és megsimítja az arcát.
- Jól vagy? - kérdezi, miközben hatalmas, barna bambi szemeivel a férfi arcát fürkészi - nem esett bajod? Hozzak jeget? - de Cammie meg sem várja a választ, már sarkon is fordul, s beviharzik a kocsmába, s rákönyököl a pultra.
- Adj egy zacskó jeget. A barátomat megütötte egy részeg marha, aki tőletek jött ki! - fakad ki - ilyenkor hol vannak az őrök?
- Hölgyem… mi… mi nem…
- Ne hölgyemezz, csak adj egy kibaszott zacskó jeget! - a pultos srác ijedten iszkol be a raktár helyiségbe, s mikor visszaér, már ott figyel a kezében egy hermetikusan zárható átlátszó zacskó, jég kockával teli - Kösz! - kapta ki a srác kezéből a cuccot Camille és már szaladt is vissza a parkolóba, hogy segítsen annak, aki segített neki.


 
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 14
Motto : may the bridges I burn light my way right to the top Age : 23 Titulus : messed up morals Foglalkozás : egyetemista Play by : kim minseok
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Seungcheol x Camille   2017-05-29, 10:48 pm


Camille & Seungcheol


Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a részeg férfi nem jut odáig, hogy elcibálja a lányt a sikátorig; bár arra nem esküdne meg, hogy nem hallotta korábban a ruha szakadását, de a legrosszabbat megelőzte - az erőszakot. Igaz, ő maga sem volt a szimpátia mintapéldánya, sőt, kifejezetten hajlamos volt az agresszióra akár már egy rossz szóért is, amit irányában intéztek, de minden rosszasága ellenére tisztelte a nőket és sose bántott volna egyet sem. Talán ezért is irritálta az, ami történt és döntött úgy, hogy közbelép, még ha amúgy a részeg fazon még főlé is magasodott vagy fél fejjel - és hiába volt nála gyorsabb (vagy legalábbis kevésbé részeg -, még a lány figyelmeztetésének ellenére is betalálta az a jobb horog, csak arca helyett valahol az állát súrolva.
Undorodva köpte ki a vért, aminek íze szétáradt a nyelvén; bár bevallása szerint elég jól verekedett, valamiért most nem volt a toppon - igaz, az egész incidens öt percig se tartott és végül a másik férfi került ki rosszabb állapotban belőle, ő sem mondhatta, hogy jól volt; hiszen felrepedt ajkából még szivárgott a vér és biztos volt abban, hogy szeme alatt is csúnya véraláfutás lesz majd, de ez volt a legkisebb gondja - sokkal jobban érdekelte, mi volt a lánnyal, hiszen még a szeme sarkából látta, hogy valahol eltűnt, mintha visszament volna a lokálba. Ilyen gyorsan lelépett volna?
Ja, nem. Intézett hozzá egy kisebb kérdésáradatot, amit adrenalintól túlpörgött elméje csak percekkel később fogott fel, mikor a lány már egy zacskó jeget lóbált az orra előtt; talán illett volna neki válaszolni, mielőtt elmarná a jeget és a fél pofáját letakarná vele, nem?
- Öh, persze, jól vagyok. Semmi gáz. - Kézfejével törli le a vért a szája széléről és kósza, félszeg mosolyra vonja ajkait; au, fáj, de kibírja, hiszen ő csak másodlagosan szenvedő alanya volt az incidensnek, a legnagyobb lelki sérülés itt nem őt érte. - Veled minden rendben? Nem esett bajod?
Közben elveszi a zacskót és az arcára képzelt zúzódás helyére illeszti, valahova a szeme alá; a hideg érintése egy pillanatra megöli a fájdalom érzetét, de sajnos a lila foltot nem tudja semmissé tenni, még ha egyelőre nem is volt nyoma; lelki szemei előtt már látta is, ahogy bátyja később kikérdezi ezzel kapcsolatban, de hát ez még a jövő zenéje volt, fölösleges volt ezen törnie magát.you control the tempo;;
Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Seungcheol x Camille   

Vissza az elejére Go down
 
Seungcheol x Camille
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Camille Caffrey
» Camille O'Connell II
» Camille O'connell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Kocsmák, Fogadók-
Ugrás: