HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Liam Callister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 66
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 21 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Liam Callister   2017-05-29, 5:41 pm

Liam Elliot Callister
Egy ecsetvonás.
A festék rendezetlen a papíron, az ecset szálai külön-külön látszanak, ami rettentő nagy hanyagságra utal. Az én művem nem lehet hanyag! Pár hónapja minden megváltozott, az egész életem fenekestül felfordult. Nem vagyok boldog, legszívesebben üvöltenék, próbálom helyre hozni a lelki békém, de nem megy. Kezdek kifordulni önmagamból.
Egy kört festek.
Ez az alakzat mindig is az egészet szimbolizálta a számomra, a családom kezd széthullani, az egész már rég felbomlott. Más idők köszöntenek be, a világ megváltozik, a kör eltorzul. Egy olyan síkidom keletkezik belőle, amely teljesen felismerhetetlen lesz, mint én.
Összegyűröm a papírt, újat veszek elő, egy kisfiút rajzolok rá, aki mosolyog, ám a szeme nem látszik ki aranyszőke hajkoronája alól.
Egy koron ez a kisgyerek voltam én. Apám egészen kiskoromtól iszik, az alkoholista jelző lenne rá a legjobb. Mindent tönkretett. Az otthonunkat. A játékaim. Engem. Az édesanyám. Mindent. Mindent, ami valaha is fontos volt nekem.
Régen rengeteget rajzoltam le az érzelmeim, amelyeket apám alkoholizálása váltott ki belőlem.
Most mindennek vége szakadt, apám halálra itta magát, eltemettük és az a legszörnyűbb az egészben, hogy nem érzek semmit. Megrémiszt, hogy nem tudok együtt érezni, amikor anyám teljesen összetört miatta, pedig mindig csak bántott minket!
Nem tudok ép ésszel gondolkozni, elmémet elteríti a düh és muszáj valahogy kiadnom magamból. Le kell rajzolnom.
Nem.
Most ez sem segít.
Ez életemben az első alkalom, hogy nem nyugtat le a rajz, a festés, a vonások, amelyeket máskor olyan nagy kedvvel és szeretettel vetek a papírra. Kétségbe vagyok esve, mert nem tudom, hogy mit is tehetnék. Azt akarom, hogy anyám ne sajnálja azt az embert, aki mindig is csak megkeserítette az életünk, s ahelyett, hogy jó apám lett volna csak elvett tőlem dolgokat, amelyeket már sosem kaphatok meg. A boldog gyermekkort.
Minden csak illúzió. Hülye, elcseszett kényszerképzet. A kisfiú a lapon nem én vagyok, akármennyire is próbálom elhitetni magammal. Sosem mosolyogtam. A haj, mely a szemembe furakszik csak a könnyeket, a szomorúságot rejtik el. A mosoly, pedig azt jelképezi, amit mindenki felé mutattam. Már akkor meg kellett tanulnom sok mindent, amiről egy annyi idős srácnak még hallania sem kellett volna.
Egyszer minden értelmet nyer majd. Megtanultam az életem során, hogy muszáj sodródnom az árral. Úsznom kell, mielőtt elsüllyednék. Összességében úgy gondolom, hogy mára kiforrt a jellemem, a személyiségem, ám apám hatalmas pecsétet hagyott rajta. Én nem akarok senkit sem bántani, sosem kérkedtem, sosem okoztam fájdalmat más embereknek, mert csak és kizárólag azt szeretném, hogy minden rendben legyen mindenkivel. A festményeimet egy-két kivétellel mindet eladom és az összeggel segítem édesanyámat. Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy különböző szervezeteknek adjam azt az aprócska pénzt.
Szeretném azt hinni, hogy egy nap felébredek és minden jó lesz. Ekkora klisét, mi? Tudom, hogy minden ugyanolyan romlott marad majd, de azt mondják a remény hal meg utoljára, s nem kell elkeseredni, mert egyszer jön valami vagy valaki, ami vagy aki mindent helyrehoz és akkor nem lesz más csak a boldogság. A rideg valóság majd egy kellemetlen, távoli emléknek tűnik és soha többé nem kellesz vele foglalkoznom. Készen állok erre, szükségem van valamire, ami felpezsdít, amitől mindig mosolyra érzek késztetést. Olyan emberré akarok válni, aki tényleg vidám és elégedett. Vajon valaha lesz erre lehetőségem vagy megmaradok a torz világ szülöttje?
Üdv, a nevem Liam Elliot Callister, 20 éves vagyok, 1997. május 3-án, Leeds-ben,
Angliában
láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem brit. Jelenleg egyetemista/hobbiművész vagyok és a Pierson house csoportba tartozom. Cole Sprouse arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Másként látom a világot, mint a legtöbb velem egyidős srác, s azt sem lenne túl merész kijelenteni, hogy teljesen más vagyok, mint az emberiség java része. Visszafogottan, békésen, kerülve a konfliktusokat próbálok élni, s a világot egy hálón keresztül látom, amely kifogja a negatív dolgokat és eltünteti a látásmódomból.
Egy olyan ember, akinek a rajz a mindene a legtöbb dolgot úgy próbálja érzékeltetni, s felfogni, hogy az papírra vetve hogyan is mutatna. Legyen szó itt tárgyakról, emberekről, cselekedetekről vagy akár érzelmekről is. Szeretem mindenben a legjobbat látni, ám nem áll tőlem az sem távol, hogy poénból csipkelődjek a társaimmal, de csak és kizárólag egy egészséges határon belül. Nem vagyok haragtartó, s olyan sem, aki feleslegesen hülyíti a másik embert. Tisztában vagyok a képességeimmel és nem tartom azt jó dolognak, amikor valaki túlságosan szerény és visszahúzódó, az a legjobb, amikor bátran kimerünk jelenteni bármit akár magunkról, akár másokról.
Lehet, hogy furcsának és torznak találsz, de a világ is az, amelyben élsz.
Külcsín
Gyermekkoromban mindenki csak a szösziként ismert, de pár hónapja drasztikus változás jött az életembe és úgy gondoltam, hogy már nem vagyok ugyanaz a srác többé, így a szőke hajkorona eltűnt és éjfekete vette át a helyét, amit mindenki tágra nyíló szemekkel bámul. Sosem volt semmi különleges a külsőmben, ami könnyedén megfogott volna más embereket, hiszen magas nem vagyok, ahogyan izmos sem, sokkal inkább illik rám a vézna jelző, mint bármi más. Egyszer tinédzser koromban egy motívumot akartam varratni az arcomra, de hamar lebeszéltek róla, s mára már én is hülye ötletnek tartom, ám ettől függetlenül nem mondtam le arról, hogy egy szép napon az általam megrajzolt tetoválással gazdagodjon a testem bármely része a fejemet leszámítva.
Édesanyám mindig azt mondogatja, ha a rámosolygok valakire egy életre benne marad az emlék, ám én ilyenkor csak felhúzott szemöldökkel nézek rá, hogy mégis mi a franc ütött ebbe az asszonyba, hiszen szerény véleményem szerint az egérke fogak nem túl vonzóak senki számára, édesnek sem mondanám túlzottan. Ha már az arcomnál tartunk a szemeim sem valami igézőek, de hát kinek mi.
Jól értesültem arról, hogy tudni szeretnéd melyik az a testrészem, amellyel a leginkább meg vagyok elégedve a testemen? Ne nevess kérlek, de azaz orrom. Furcsa, mi? Né kérdezd, mert nem tudok válaszolni. Először a kezeimet akartam mondani, de rájöttem, hogy minden második fiúnak lapát tenyere van, szép, hosszú ujjakkal, így abban semmi különleges nincs. (Az orromban sem, de az már mellékes.)
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam Callister   2017-05-30, 10:53 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Hali Liam! *-*

Elképesztően elszomorító még belegondolni is, milyen rossz hatással lehet néha az ember életére a  tulajdon apja, aki egyébként kétségbeesése miatt inkább az alkohol menedékébe rejtőzik. Mi ez, ha nem gyávaság? Magával rántja a szeretteit a mélybe, ahelyett, hogy küzdene értük és a jó létükért...
Hál'istennek, Liam nem örökölte ezeket a tulajdonságokat, így reméljük, mindent megtesz annak érdekében, hogy ne kelljen feladni az álmait, még ha időnként olyan lehetetlen célnak is tűnik ez.
Irány a foglaló, aztán pedig a játéktér! Jó szórakozást kívánok az oldalon! *-*  szívecske


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Liam Callister
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Pierson house-
Ugrás: