HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Jacqueline Deveroux

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 12
Motto : She's got blood cold as ice, and a heart made of stone. But she keeps me alive, she's the beast in my bones. Titulus : queenbee Foglalkozás : student Play by : holland marie roden
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Jacqueline Deveroux   2017-05-29, 6:38 pm

Jacqueline Deveroux

10 tény rólam

1. Először is az alapvető adatokkal kezdeném. Szóval, a nevem Jacqueline Deveroux (szólíts csak Jackinek vagy Line-nak), Franciaországban, pontosabban Párizsban születtem 1997. július 23-án, az Oroszlán jegyében. Édesanyám, Lilith Deveroux híres ruhatervező akárcsak édesapám, Archer Deveroux. Egy divatbemutatón találkoztak, randizni kezdtek, s ahogyan látható, a szerelmük gyümölcse vagyok én. De úgy néhány perc múlva világra jött az én tökéletes másom. Leszögezném, hogy én vagyok az idősebb, az az egy-két perc is számít, ezért sok mindenhez van jogom, többek közt a másik magánéletébe beleszóláshoz és a fürdőszoba elfoglalásához. Testvéri idill, nemde?

2. Ahogyan fentebb is említettem, van egy ikertestvérem, akivel nem éppen hasonlítunk annyira, mert én vörös vagyok ő meg barna, én lány ő meg fiú, tehát vannak azért különbségek, de ha ezektől elvonatkoztatunk, akkor tényleg úgy nézünk ki, mint akiket ctrl c és ctrl v használatával teremtettek. Sok mítosz, legenda kering az ikrekről a világban, és mi néhányat alá is tudunk támasztani, például a telepatika (vagyis halljuk egymás gondolatait néha) és előfordul    amikor egymás mondatait fejezzük be vagy csupán szemkontaktussal megértjük egymást, ezért inkább nyílt lapokkal játszunk és nem titkolódzunk. Lehet, hogy sose néznéd ki belőlem, de imádom a hasonmásomat, ő az egyetlen a szüleimen kívül, akit feltételek nélkül szeretek.

3. Enyhén anorexiás vagyok. Még kamaszkoromban kissé duci voltam, emiatt sokszor köszörülték rajtam a nyelvüket az emberek, ebből az okból kifolyólag drasztikus módon kezdtem fogyni. Bulimiás voltam, hánytattam magam, de emellett edzettem is. Most már idősebb és érettebb vagyok, sose fordulna meg már ez a fejemben. Napjainkban sokat edzek és sok figyelmet fordítok az alakomra.

4. Minden embernek van egy olyan dolga, amit szívesen csinál szabadidejében. Nekem ez a ruhatervezés. Tehetséges vagyok benne, hisz édesanyám és édesapám is ebben a szakmában értek és érnek el nagy sikereket. Van amikor néhány saját tervezésű ruhámat eladom vagy odaadom valamelyik ősnek, hogy mutassa meg a főnökeinek, hátha sikerül valamit intézni. Minden álmom, hogy egy nap én is egy híres designer vagy esetleg divatdiktátor lehessek (bár a suliban már úgyis ez vagyok, de mindegy). Sokak szerint az álmaim valóra fognak válni.

5. Asztmás vagyok. Nem nagy dolog (legalábbis szerintem) próbálok megbirkózni vele.
Azok a hátrányai ennek a "betegségnek", hogy időnként fulladozok, de szerencsére a legtöbb esetben ez csak kismértékű, szóval ne úgy képzeld el, mintha egy szappanoperában lennénk.

6. Nekem is vannak félelmeim, félek a bogaraktól, az összes csúszómászótól, a zsíros hajtól és bőrtől, a pattanásoktól, a pókoktól, a csigáktól, egy szóval mindentől. Viszont van nekem egy nagyon furcsa félelmem, méghozzá a mephobia/énfóbia. Annyi az egész, hogy attól rettegek, hogy már annyira tökéletes vagyok, hogy egy nap az emberiség miattam fog kihalni, mert nem tudták kontrollálni a hibátlanságomat. Furcsa, ugye?

7. Származásomhoz híven nekem is van akcentusom. Nem annyira vészes, tisztán érthetően beszélek, viszont lehet a hangomban érezni a franciákra jellemző pökhendiséget. Kiskoromban angolul tanultam otthon, mivel magántanárom volt, de így se felejtettem el az anyanyelvemet, amit ritkán használok is. Néha francia szavakat is használok, de tisztában vagyok vele, hogy ezt senki se érti, de jó érzés olyan nyelven káromkodni, amit a többség nem ért.

8. Kutyás vagyok. Mindig is volt ez az ellentét a macskák és kutyák közt, szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy ezt eldöntse, és én a kutyák mellett döntöttem. Még kislány koromban kaptam a mostani, nőstény kutyámat, Louiset. Néha úgy érzem, hogy ő az egyetlen aki meghallgat és megért.

9. Ne nagyon kérdezősködj nálam a szerelem terén. Sok fiúm volt, sok egyéjszakásom is (már két kezemen se tudom őket megszámolni), de semelyik sem volt túl komoly. A leghosszabb időtartam, amit eddig egy fiú elviselt mellettem az körülbelül egy és fél hét volt. Nem mintha nagyon vágynék a szerelemre. A szerelem csak akadályoz a siker elérésében.

10. Mindezek mellett elárulnék neked egy titkot. Lehet, hogy egy kényes picsának tartasz, de hidd el nekem, ez csak egy álca..
Üdv, a nevem Jacqueline Deveroux, 20 éves vagyok, 1997. július 23., Párizsban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem francia. Jelenleg diák vagyok és a Lovell csoportba tartozom. Holland Marie Roden arcát vettem kölcsön.
Jellem
Jacqueline Deveroux. Ha valaki ezt a nevet hallja, biztosan vegyes érzelmekkel reagál rá. Mindenki mást mond róla, egyesek szerint minden lében kanál, egy diktátor mások szerint egy segítőkész, kedves lány, és akadnak akik álomnőként, példaképként tekintenek rá. Megoszlanak róla a vélemények, az egyszer biztos.
Az is holtbiztos, hogy a vörös törtető nem éppen a legegyszerűbb jellem. Lehetséges, hogy az egyik pillanatban halálra szeret és ölelget, de az is előfordulhat, hogy egy másik pillanatban viszont a csípős nyelve által tesz rád megjegyzést. Furcsa, nemde?
Mindig is tombolt benne a bizonyítási vágy, az hogy elismertté tegye önmagát, és kitűnjön a tömegből. Ezt az évek során többféleképpen is megpróbálta elérni. Volt kitűnő tanuló, zseniális néhány tárgyból, de ami a legnagyobbat szólt: egy igazi ribi. Nem tartja fontosnak, hogy folyton mások érdekeit nézze, de nem is szeret okvetlen átgyalogolni rajtuk. Ha teheti a céljait vagy az emberek segítségének felhasználásával éri el, vagy totálisan önerőből, egyedül.
De hogy ne csak rosszakat mondjak róla, azt is hozzátenném,
hogy a rideg belső alatt csak egy szeretethiányos lány lapul,
aki eléggé fél a nagyvilágtól..
Külső
Mindenkinek vannak titkai, ahogyan Jacquelinek is. Sose találnád ki, sose jönnél rá. De ne legyél szomorú, mert most egy kihagyhatatlan, egyszeri ajánlatot teszek csak neked, csak most. Szabad a gazda? Rendben. Szóval, Jacqueline legnagyobb titka az, hogy.. utálja azt, ahogyan kinéz. Vörös lobonca feltűnő, kócos és kezelhetetlen, mogyoróbarna pedig már annyira tekintélyt parancsolóak, hogy az már bosszantó. Az orra nagy és mitesszeres, a szája túl vastag és Bőre elképesztően világos, már annyira, hogy azt hinné az ember, hogy az Alkonyat filmekből lépett ki. A homloka túl magas, az álla szögletes, mint egy háromszög, a szemöldöke akár csak egy dzsungel, ráadásul semmi formája, ahogyan a testének sincs semmi alakja, olyan lapos, mint egy deszka. A lábai túl nagyok, a combját pedig egy disznótól kölcsönözte. Még nagyon sok mindent mondhatnék, hisz mindent gyűlöl magán, pedig más ember összetenné két kezét-lábát, hogy így nézhessen ki, mint Jackie. Viszont, ahogyan az elején is megemlítettem, ezt sose derítetted volna ki,azért is mert Line olyan fajta, aki nem hagyja, hogy a hibái uralkodjanak rajta. Nem hagyja, hogy legyőzze őt bárki és bármi. Mindenből előnyt kovácsol.
Reggelente mindig a szobatársai előtt kel, mert nagyon szégyelli az ébredős kinézetét. Először is a hajával áll hadban, s a harmadik világháború közepette gondolja ki, hogy ma hogyan is fog kinézni. Minden az aktuális hangulatától függ. Miután felöltözött - igényesen, csinosan de sose nevetségesen - jöhet a sminkelés. Imád sminkelni, a többi lányt is szokta - még akkor is, ha nem kérik - és természetesen divatdiktátor lévén mindig kritizál, de azért próbál tanácsokat is osztogatni. Mindig is voltak stílusgyilkosok, az ilyeneket előszeretettel alázza meg a nép előtt.
Nem nevezhető óriásnak, de törpének sem, szereti a magassarkúkat, de laposban se néz ki Zsákos Frodónak. Imád vásárolni, ha van szabadideje, azt a közeli bevásárlóközpontokban tölti a barátaival vagy az ikertestvérével. A turkálókat se ítéli el, sőt, már saját vadásztaktikája van a különböző értékes, már-már kincsnek nevezhető ruhák beszerzésére. Szóval ne tessék mindent leszólni, ami turkálóból van, hiszen sok ruhája onnan származik és aki rájuk mer rosszat mondani, az megismerkedik a haragjával. Néhány ruháját ő maga tervezte, vannak olyan darabok amiket elad és később jótékony célokra adományozza el a bejövetelét, ez okból kifolyólag, azért jó ha tudod, hogy neki is van szíve.
Szóval, ez lenne a nagy titka, ezért lett ő az a lány, aki úgy tud ellépni a tükör elől, hogy nem viszolyog attól, amit benne lát.
abbey mount
institute for higher educationShe turned her tears to diamonds in her crown.

Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Deveroux   2017-06-04, 10:01 am

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdv itt, Jacqueline!

Noha a szerepjáték-példád címe 10 tény, sokkal több információt tartalmazott a kariról, ennek pedig igazán örülök. Szépen sikerült kitölteni a karakterlapod minden egyes részét, információkkal dús, és a végére az ember egy kerek képet kap Jacqueline-ről.
Az evési zavaraiddal viszont vigyázz, mert megeshet, hogy egyes lovellesek cukkolni fognak miattuk, ha kiderülnek! Egy vérbeli leopárd büszke magára, minden egyes adottságára. A női testvériség tagjai sokat is tesznek azért, hogy jól fessenek Wink
Írd be magad a foglalókba, a többit meg tudod!  :3


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Jacqueline Deveroux
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Lovell house-
Ugrás: