HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Winnie J. Coates

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 21 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Winnie J. Coates   2017-05-29, 9:01 pm

Winnie Coates

Apéritif

Szmokingos party van a Berry'sben, ami tökéletes alkalom arra, hogy begyűjtsek pár fontos ígéretet  ügyvédi irodáktól, hogy felbosszantsam az apámat azzal, hogy elhintek egy rakás pletykát arról milyen botrányba keveredett a díjnyertes zsokéja majd felszedek valami buta, arisztokrata picsát és elhetyegek vele, amíg Matthew meg nem unja az egészet és le nem lépünk innen valami olyan helyre, ahol nyálverés nem ilyen látványos. Hiányolom Piggyt magam mellől, de Matthew külön kiemelte, hogy ez most kan-buli. Talán még Marie jelenléte is egészen nyugtatóan hatna rám, de természetesen ha Piggy nem jön, akkor ő sem.
Lazítok a nyakkendőmön, miközben céltalanul lődörgök az egyik teremben, kezemben valami bűnszar pezsgővel amit – most figyelj – MŰANYAG pezsgőspoharakban szolgálnak fel a pincérek, akik között amúgy felfedezek egy Abbeys srácot de lehet, hogy csak a jegyszedő az, arról az új helyről, ami egy hónapja nyílt. Aztán egyszer csak ott terem előttem Berthe, akivel együtt jártunk római jogra és egy szeplős képű wales-i ficsúrral jár – Abraham Collins, akivel havonta egyszer együtt járunk pólómeccsekre – de ez nem akadályozta meg abban, hogy két hete olyan lelkesen tárja szét a lábát, a Kinsley-ház szokásos hétvégi partiján, miközben a szobatársnője ájultan hevert a helyiség másik végében levő kanapén. A poén, hogy igazából nem is Berthe érdekelt aznap este, hanem a csaj – Poppy? Amélie? - de sajnos a vodka-pezsgő kombó nem volt rá olyan jótékony hatással, mint ahogy azt gondoltam. Berthe egészen dögös a méretre szabott selyem ruhájában, ami tökéletesen követi a vonalait. Szóval mivel már öt pohárral elfogyasztottam a szar minőségű pezsgőből, ezért rögtön be is indul a fantáziám ahogy aggodalmas tekintettel néz rám, miközben vörösre rúzsozott ajkait harapdálja és valami olyasmiről makog, hogy Abraham sejt valamit.
- Na és mit? - az izgalom, ami hirtelen a nadrágomba költözött rögtön alább is hagy, ahogy megemlíti a csávóját – Hogy egy meg egy az kettő?  Ha megbocsátasz – azzal a kezébe nyomom a pezsgőspoharam és ellépek mellette, mintha valaki kurva fontos személyt láttam volna meg, de igazából csak a kijáratot célzom meg, leszarva, hogy Matthew még mindig azt a szőke Lowelles csajt fűzi a sarokban, aki már alig bír egyenesen állni a Manolo Blahnik magassarkújában pedig még a falat is támasztja. Kiérve fellélegzek, mintha egy ideggázzal telenyomott lyukból léptem volna ki és már hívom is Piggyt, de valami oknál fogva öt csörgés után se veszi fel – ami egyébként egyáltalán se jellemző rá – szóval a biztonság kedvéért még felhívom négyszer, hagyok három hangüzenetet meg két SMS-t is.

Entrée


Félórával később már Marievel az oldalamon állok abban az étteremben, amiben az apám résztulajdonos tehát joggal vagyok felháborodva, amikor közlik, hogy egyetlen üres asztaluk sincs. Marie próbál megnyugtatni azzal, hogy úgy simul hozzám mintha a bőröm része lenne és apró köröket rajzol a tarkómra, amivel mondjuk csak még idegesebbé tesz de igazából nem is a recepciós nőre haragszom, hanem Piggyre amiért nem csak, hogy nem vette fel a telefont de azóta még csak vissza sem hívott. Végül tíz perc győzködés után kitessékelnek egy középkorú párt és megkapjuk a helyüket. Marie úgy néz rám, mintha Erzsébet épp az előbb adta volna át nekem az egész kibaszott Királyságot. Marie apja egyébként politikus, konzervatív és elképesztően sokat izzad, ami valljuk be, nem éppen előnyös egy olyan pályán, ahol az ember sokat szerepel a nyilvánosság előtt. Szerencsére Marie nem örökölte az apja génjeit – sőt, szerény véleményem szerint nem is a vér szerinti lánya.
- Szóval? - elkapom a tekintetem a csinos pincérnőről, aki már azóta le sem veszi rólam a szemét, amióta betettük a lábunkat ide és szürke íriszeim megállapodnak Marien, miközben fogalmam sincs róla, hogy mire is kíváncsi.
- Mi a baj drágám? - kérdem miközben elpöckölök egy tökmagot, ami ahelyett, hogy Marie mélyen dekoltált ruhájában kötne ki a hamutartót választja céljául.
- Azt kérdeztem, hogy – igazából a hangja eljut a fülemig, de nem fogom fel egyetlen szavát sem, csak nézem még egy ideig a száját ahogy mozog, de közben megkapom a nyúlpecsenyém a sültkrumplival meg egy vörös mártással és az egész úgy néz ki, mint egy naplemente. Ez a felfedezés pedig annyira elvarázsol, hogy érzem ahogy kiül az arcomra egy mosoly és hitetlenkedve rázom a fejem – bár a gyermeki örömöm inkább köszönhető az elfogyasztott alkoholmennyiségnek.  Eközben Marie is megkapja a salátáját és csak egyetlen másodpercre hagyja abba a beszédet, hogy odaintsen egy pincérnőt és rendeljen még egy üveg Cristalt, egyébként meg az előzőt is szinte egymaga fogyasztotta el.
- Winnie, te nem veszel engem komolyan – ezt már értem és a hatás kedvéért jó sokáig rágom a falatot, majd leöblítem egy korty pezsgővel végül pedig megtörlöm a szám.
- Igazad van, szakítanunk kellene – jelentőségteljesen pillantok rá, figyelem ahogy eljut az agyáig a mondatom, feldolgozza a hallottakat és a szája tökéletes O betűt formáz. Végül elneveti magát és legyint egyet, hogy milyen kis vicces alak vagyok.
- Teljesen komolyan mondtam, Marie – bekapom az utolsó falatot és elégedetten dőlök hátra a székben – Nem látom különösebb értelmét annak, hogy együtt legyünk. Hiszen te... megcsaltál – tíz perc csend következik, amiből öt kínos a maradék pedig Marie villájának és a porcelán tányérnak a találkozásáról szól. Végül ő szólal meg először.
- De, te is … - nem hagyom, hogy befejezze.
- Vegyél be egy kis Teperint vagy Elavilt – javaslom, mert tudom, hogy rá van függve azokra a bogyókra bár saját bevallása szerint csak a migrénje miatt szedi – Addig maradsz, amíg csak szeretnél, állom az estédet – azzal felállok és távozom.


Soufflé


A Berry'sben majd az étteremben elfogyasztott alkoholmennyiséget valamelyest felszívta az elpusztított nyúlpecsenye, de azért még mindig kissé kótyagosnak érzem magam ahogy a lábaim maguktól haladnak Piggy ágya felé. Ha ébren lenne valószínűleg megpróbálna megölni, amiért halálosan nyugodtan áttaposok a földön felejtett könyvein. Igazából gondolhattam volna, hogy megint beszippantotta az egyik regénye, a telefonja meg lenémítva hever az egyik könyvkupac tetején. Sóhajtva szabadulok meg a csokornyakkendőtől és dőlök le az ágy szélére úgy, hogy ne keltsem fel a húgom. A hátam a falnak vetem és egy ideig csak figyelem, ahogy egyenletesen szuszog és minden egyes kifújásnál meglibbenti az egyik lapot az előtte heverő könyvben. Mennyire ártatlannak és békésnek tűnik amikor alszik. Óvatosan elnyúlok a feje fölött és elveszem előle a könyvet. Az ablakon beszűrődő gyér fénynél belelapozok, gondosan ügyelve arra, hogy ne essen ki belőle a kis jelző, aztán egyszer csak egy sarok épül be a bordáim közé és hirtelen elhomályosul előttem a világ.
- Mi a szart csinálsz, Piggy? - nyögöm mikor már visszatér az élet a testembe és érzékelem, hogy nem küldött a másvilágra a testvérem.
- Te mi a szart csinálsz, Winnie? Te jó ég, a szívbajt hoztad rám -
- Miért, mást vártál? - kérdőn felszalad a szemöldököm az egekbe – Ki a fasz ülhet az ágyad végén hajnali kettőkor, ha nem én? - válaszol egy párnát kapok az arcomba és egy kis bűntudatom is lesz, amiért megijesztettem. Bár a felháborodottságom sokkal nagyobb, minthogy megfontoljak egy bocsánatkérést.
- Hagyj aludni, holnap nehéz napom lesz – megmozdul, figyelem az arcába hulló haját amit lustán simít a füle mögé aztán  csak nézzük egymást, fogalmam sincs mennyi idő telik el mire megszólal – A párna. Add már vissza a párnám! - én meg visszaadom neki, lerúgom a cipőimet, elnyúlok mellette, mintha tizenkét évesek lennénk és nyugodtan elférnénk egy egyszemélyes ágyban. Szóval egy ideig csak fekszem a mennyezetet bámulva. Berthere gondolok meg Abrahamre, hogy milyen jó ötlet volt dobni Mariet, hogy Matthew elmehet a picsába amiért képes volt egy nő kedvéért ejteni végül már csak a sötétség marad meg Piggy édes illata az orromban.
Üdv, a nevem Winnie Joseph Coates, 20 éves vagyok, 1996.10.13, Chichesterben láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem brit. Jelenleg diák vagyok és a Kinsley csoportba tartozom. Adrien Sahores arcát vettem kölcsön.
Jellem
Kékvérű. Ez pedig minden gesztusából, mozdulatából látszik, hogy ő feljebb való, mint mondjuk te vagy mint az a kamu Boss öltönyös pasas a Starbucks előtt. Talán nem is direkt, de valahogy mindig sikerül éreztetnie, hogy mennyivel többnek gondolja magát nálad és olykor még, amikor csak szimplán kedves akar lenni, valahogy abból is az jön ki, hogy mekkora egy öntelt sznob pöcs. Mert egyébként meg az. Tudja magáról, hogy jól néz ki ahogy azt is, hogy nem ejtették fejre. Tudja, hogy ha az apja elpatkol akkor övé az egész Coates-lovarda, ami valljuk be: örök élet meg még pár száz napra elég ahhoz, hogy anyagi biztonságban tudhassa magát. Egyébiránt meg nem csak az apja pénzéből akar megélni, hanem szereti pallérozni az elméjét és új dolgokba belefogni – amik még beleillenek az elit kör etikettjébe. Alapjáraton lekezelő az emberekkel, de ha valami oknál fogva – mondjuk mert nem bírsz ellenállni a sármjának, nyugi megértelek – mégis úgy döntesz, hogy kiépítesz vele valamilyen kapcsolatot, akkor rájöhetsz, hogy amúgy egészen helyén van a szíve csak hát a kör amiben él és mozog megköveteli, hogy egy fasz legyen. Az apja folytonos elégedetlenkedése okozza azt, hogy mindig próbál jobb lenni másoknál és nagyon nehezen viseli el, ha veszít no meg tegyük hozzá: nem tud szépen veszíteni, inkább feléget maga körül mindent. Hódító. Mondjuk mindez visszavezethető ahhoz, hogy gyerekkorától kezdve mindent  és mindenkit megkap. A kiválasztottakat egy ideig a tenyerén hordozza – nők, férfiak lényegtelen – egészen addig amíg teljesen a magáénak tudhatja őket, hogy aztán szépen bár inkább ocsmány módon megszabaduljon tőlük, mint a kisgyerek a megunt játékaitól. Egyedüli kivételt képez ez alól az ikertestvére, akihez a kötődése már-már beteges. Az egyetlen személy, akiért tényleg mindent megtenne anélkül, hogy önző szándékok vezéreljék. Összességében több benne a rossz, mint a jó de ez mégis elég ahhoz, hogy a közelébe akarj kerülni aztán, hogy ez mennyire jó neked, neki meg a világnak az már egy teljesen más téma.
Külső
Igazából csak vessetek rá egy pillantást, de ha szeretnétek akkor le is írom a nyilvánvaló tényt, miszerint Winnie Joseph Coates mocskosul dögös és jóképű. Százkilencven centijével, sportos, nyúlánk alkatával és laza, ruganyos járásával magára vonzza a tekinteteket. Öltözéke mindig kifogástalan, tökéletesen tudja, hogy a kerek inggallérhoz milyen nyakkendőcsomó illik ahhoz, hogy ne legyen se túlságosan sportos, se túlságosan előkelősködő. Lezserebbnek mondható ruhákat csak nagyon ritkán visel, ha éppen a Coates birtokon tartózkodik és nem mozdul ki sehova, talán akkor. Melegítőt is ötévesen viselt utoljára. Talán az egyetlen, a tökéletességét megbontó tényező az a cigaretta, ami az anyja szerint túlságosan is sokszor lóg ki a szájából. Bár tagadja, de azért havonta párszor megfordul a szoláriumban, hogy ne tűnjön annyira fakónak a bőre, ami egyébként amúgy is egészen gyorsan barnul ha eleget tartózkodik a Napon. Gesztenyebarna hajára már annyira nem különösebben ad, ha muszáj akkor hátrafésülve hordja de az ágyból kikelt kócos frizurát sem veti meg. Ezenfelül még állandó kísérője a szája sarkában bujkáló mosoly, ami egyszerre kölcsönöz neki perverzitást, sunyiságot, csibészséget és tökéletesen illik ahhoz a lenéző tekintethez, amit olyan sokáig gyakorolt a tükör előtt.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 594
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Winnie J. Coates   2017-06-02, 12:15 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Nah, Coatesék nem szarral gurigáznak...  röhög

Remekül megragadtad, milyen személyiségeket vesznek be a Kinsley testvériségbe: tehetős családból származó, büszke seggarcokat, akiket hidegen hagynak a ranglétra fokuk alatt helyezkedők. Azt csinálnak, amihez kedvük van, mert többnyire büntetlenül megtehetik. Vagy mert ebben a hitben élnek És te a mázlis egyedek csoportjában tartozol, mert ha egyszer visszafordíthatatlanul eltolnál valamit, ott lesz neked Piggy, ugye tudod? A továbbiakban is ragaszkodj hozzá betegesen nagyon *-*
Foglalj avit meg miegyebet!

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Winnie J. Coates
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Kinsley house-
Ugrás: