HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Clayton Fisher

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Tanár

Tanár
Csatlakozott : 2017. May. 30.
Posztok száma : 15
Motto : A változás nem döntés kérdése. Sem egy növénynek, sem pedig nekem. Megtörténik, és egyszer csak más vagy. Titulus : feleségszomorító Foglalkozás : irodalomtanár Play by : Tom Hardy
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Clayton Fisher   2017-05-30, 9:21 pm

Clayton Fisher

Vigyázat! Durva beszédet, és olyan dolgokat tartalmaz amelyek néhányakat kényesen érinthetnek!

Anyád autóját szerelem, értek valamicskét hozzá, meg tudom különböztetni a szelepfedél tömítést más tömítésektől, de ettől függetlenül én is, mint a legtöbb szerelő anyázok rendesen szerelés közben. Épp derékig vagyok behajolva anyád piros chevroletjébe. A kezem kenőolajtól maszatos, amit én nem vettem ugyan észre, de belekentem a homlokomba. A rádióból valami szarság szól, amit te szoktál hallgatni, én pedig eléggé leszarom ahhoz, hogy átállítsam a frekvenciát. Persze amikor téged viszlek valahová - nem anyád piros chevroletjével - próbálok nyomást gyakorolni rád, szépen kérlek, aztán kiabálok, hogy  nyomd már tovább, de te csak énekelsz. Most bezzeg én is dúdolom. A te kedvenc számod. A te szaros kedvenc számod dúdolom!
Annyira ingerült leszek, hogy a fejem beverem a motorháztetőbe, és éktelen káromkodásba kezdek. Természetesen a kezemet a fájó pontra tapasztom, ami miatt még maszatosabb leszek, és sokkal dühösebb. Ideges vagyok. Rád meg anyádra. Rád azért, mert a kedvenc dalod szól a rádióban, emiatt pedig belibbensz a tudatalattimba a görögdinnyés ruhádban amiből kivillan minden egyes lépésnél a térdkalácsod, anyádra meg azért mert megszült. Meg azért mert megint nekem kell baszakodnom az autójával. Annyiszor kértem, hogy vigye rendes szerelőhöz, hagyjon ilyen nyűgökkel, de akárcsak te, Ő is igen makacs. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy mindkettőtök a legnagyobb örömet az én kínzásomban leli. Veletek ver a sors. Előbb az anyáddal, most meg veled.
A motortérben matatok, közben meg más zenét nyomnak, amit utálsz. Akaratlanul eszembe jut, ahogy elhúzod a szádat, mikor meghallod. Én is elhúzom a számat, de sokkal nyersebben, mint te. Tulajdonképpen valaha tetszett ez a szám. Tetszett a lassú üteme, tetszett mikor a ritmusára  a csípőd jobbra majd balra ringott. Annyira akartam imádni ezt a dalt, az orrod alá dörgölni, üvöltetni és közben nézni a grimaszt az arcodon, de megutáltam. Miattad.
-Hogy állsz? -
A hangod váratlanul ér, ahogy az is, hogy a vállad az izzadt karomnak simul. Megugrok, mintha a bőröd az enyémet perzselné. Megint belefejelek a motorháztetőbe, de már nem érdekel. Hevesen ver a szívem, az orrlyukaim kitágultak, kapkodom a levegőt.
- Bazdmeg. Mit keresel itt? -
Úgy nézek rád, mintha szellemet látnék. A jelenléted minden egyes idegszálamat felborzolja, reakciót vállt ki minden sejtemben, én pedig szélmalomharcot vívok a vágyaim ellen. Ellenséges vagyok veled, goromba, bunkó, faszfej, ahogy te mondod. Annyira akarom, hogy gyűlölj, annyi mindent teszek érte, és mégis. Mit kellene tennem, hogy utálj végre? Bármit megtennék, csak többet ne gyere a közelembe. Te mégis a pilláid rebegteted, hozzám érsz, simogatsz, kelleted magad, mélyre hajolsz, rövid ruhát veszel föl.
Akaratlanul pillantok végig rajtad. Rövidnadrág, haspóló. A köldököd kecsegtetően villan ki alóla. Felmordulok, te meg kéjesen kuncogsz.
-Anya küldött, hogy hozzak neked limonádét.. -
Ott a pohár a kezedben, tele friss sárgás nedűvel, citrom, narancs és mentadarabokkal. A szívószálat az ajkaid közé veszed, és úgy szívod, mintha értenél is hozzá. Megmosolyogtat a dolog.
- De útközben megszomjaztam én is.. -
A hangod rekedt. Talán a jégkockák miatt van.
Nézlek. Vad, éhes szemekkel. Magatehetetlenül. Vágyakozva.
-Akkor idd meg. Anyádnak meg mondd meg, hogy sokkal jön ezért a szarért. -
Fejemmel az autó motorja felé bökök. Vissza akarok fordulni az átkozott autó felé, de te a csípődet óvatosan megtámasztod a piros járművön, rabul ejtesz csintalan pillantásoddal. A szemeid kacéran siklanak végig rajtam.
- Fizessek én Fisher? -
Az ajkadba harapsz, és átkozott legyen az összes férfi akinek nem jutnak eszébe förtelmes gondolatok a szádról. Gyűlöllek. Akarlak. Kibaszottul kívánlak.
Megremegnek az ajkaim idegességemben. Tombol bennem az elfojtott vágy és a düh.
- Ha nem a nevelt lányom lennél, megfizetnélek téged egy-két apai pofonnal.. -
Köpni tudom feléd a szavakat, mire te csak felkacagsz. Hangosan, úgy hogy beléborzongok.
- Engedek neked fürdővizet. Csak nehogy véletlen elbújjak a fürdőszoba szekrénybe. -
És kéjesen nevetve, vadul ringó csípőkkel besétálsz. Persze a poharat leteszed. A szívószálon pedig ott a rúzslenyomatod. Sokáig nézek még utánad. A karcsú lábaid, formás tested. Aznap este fürdés közben attól rettegek, hogy előbújsz, én pedig képtelen lennék magamon uralkodni.
Üdv, a nevem Clayton Marcus Fisher, 41 éves vagyok, 1975. augusztus 18-án, Gold Coastban, Ausztráliában láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem ausztrál. Jelenleg irodalom tanár vagyok és a tanár csoportba tartozom. Tom Hardy arcát vettem kölcsön.
Jellem

Harmatcseppek szánkáznak végig az ablakon. Harmatcseppek pihennek a fűszálakon. Bárcsak azt mondhatnám, hogy én is egy hasonszőrű cseppecske vagyok, aki kénye-kedve szerint élheti az életét. Bárcsak visszafordíthatnánk az időt, bárcsak soha ne kellett volna azzá válnom akivé lettem. Puhány alakká, aki nem szabadul tőled! A rabod vagyok, a csodálód, a függőd. Harmatcsepp vagy, az izzadt nyakamon és lassan csurogsz végig, lemoshatatlan nyomot hagyva koszos bőrömön. Hazug lettem. Hazudok neked, hazudok az anyádnak, hazudok magamnak, hazudok a szomszédnak, de még a bolti eladónak is. Kéjenc vagyok, aki a saját vágyaiba fullad bele. Morcos, mert nem bírok nemet mondani neked. Idegenkedő és durva, de ez is csak miattad van. Megbűvöltél, köd szállt a szemem elé, párás és nehéz köd. Talán belefulladnék, ha nem éltem volna már meg annyi mindent, talán képes lenne annyira lehúzni, hogy mindent feladva megadjam magamat neked. A kínzóm vagy, én pedig lelkes fegyenc, de vigyázz a játékkal Kedves, túl ne szakítsd a húrt! Óvakodj, mert ha egyszer minden kötél szakad, akkor nem lesz kiszállás, a keménység, a megélt férfi, a magányos lélek, a sóvárgó ajkak, a kutakodó kezek, minden rád szakad. Elemi erővel.
Külső
Férfi vagyok, nem holmi kisfiú pelyhedző szakállal, vézna karokkal és akkora önbizalommal, hogy egy tücsök is képes lenne leciripelni azt. Férfivá lettem, és nem akkor amikor húszévesen edzőterembe kezdtem el járni, nem is akkor mikor először borotváltam le a fanszőrzetemet, hanem amikor megértettem, hogy bárki összetörhet, és bármi tönkretehet egy tökéletesnek vélt dolgot. Férfinak tartom magam, megjártam a poklok poklát, és most bűnben égek el. Férfi vagyok. Erős izomzatú, nagydarab állat, akinek felsőbbrendű feladata megvédeni a gyengébbik nemet akár szavakkal akár tettekkel. Felnőttem a feladathoz, mogyoró színű szemeim könnyen látnak át az álcán, könnyen találják meg a különbséget lány és nő között, fiú és férfi között. Szétvarrtak, szétvertek, nem is egyszer. Felálltam, és újból felállnék. Egykor bokszoltam, ennek nyomait pedig örökké viselem. Büszkén, egyenes háttal, kicsit sem megtörve. Barbár ösztönökkel, férfiként. Legalábbis megpróbálom. Csak te ne csinálnál belőlem kisfiút.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 593
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Clayton Fisher   2017-06-01, 8:20 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdvözletem, Tanár úr!

Ó, igen, ez az! Végre egy igazi, ízig-vérig férfi. Valódi macsó, A férfi! Számomra annyira abszurd, és egyszerre izgalmas a gondolat, hogy egy irodalom tanár kocsit szerel. És mielőtt azt hinnéd, valamilyen beteg, rejtett vágyamról beszélek, a filmekben általában igencsak nyunyók a literatúrával foglalkozók, te pedig egy Adonisz kosztümbe bújtatott irodalmárt hoztál nekünk *-* Annyira szokatlan, hogy már csodálatos!  
Az előtörténeted olvastatta magát, könnyű volt és szórakoztató! Itt-ott megjelent a durva nyelvezet, de teljesen rendben volt, egy kerekebb képet kaphatunk ezáltal a kariról!
A leírásod különlegesre sikeredett, egy kicsit olyan, mintha arról a férfiről beszélnél, aki Clay a szóban forgó nő mellett, így pedig meghagytál egy űrt, amit a játszótéren lesz lehetőséged betölteni. Ki is valójában Clayton Fisher? *-*
Na szaladj foglalózni, aztán pedig lássalak a játéktéren! Ez mégiscsak egy egyetem, ahol tanítás is folyik!  gondolkozik  szívecske  


Avatar foglaló
Tanárok nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Clayton Fisher
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Tanárok-
Ugrás: