HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Nadine Morin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 4
Motto : Lehetetlen úgy sikereket elérni, ha a társadalom felét visszahúzzák Age : 19 Titulus : Dinnye Foglalkozás : tengerbiológus to be Play by : Vanessa Moe   :

nadineM O R I N
WHO RUN THE WORLD
◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣


dearF A M I L Y
THE IMPORTANT ONES
◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣


someF R I E N D S
CHOSEN FAMILY
◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣


someF O E S
WHO CARES
◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣


someL O V E
WHAT? WHERE?
◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣ ◢ ◣

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Nadine Morin   2017-06-01, 12:09 am

Nadine Morin
Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt.
Üdv, a nevem Nadine Geraldine Morin, 19 éves vagyok, 1997.08.03-án, Papearin láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem francia polinéziai. Jelenleg diák vagyok és a Goddard House csoportba tartozom. Vanessa Moe arcát vettem kölcsön.
Jellem
Az első fontos dolog, amit róla lehet elmondani, hogy cseppet sem konformista típus. Saját világszemléltét követi, aminek legfőbb erénye, hogy a nők egyenlők a férfiakkal.
Rengeteg dologgal találkozik nap, mint nap, amin – véleménye szerint – sürgősen változtatni kell, és mindenképpen megpróbálja hallatatni hangját – még ha ez csupán annyiban merül ki, hogy bejegyzést ír a világot bíráló blogjába.
Szereti a rendet, nem esik nehezére szabályok szerint élni addig a pontig, míg úgy nem véli, valamelyik sérti a jólétét, vagy bármelyik másik jogát. Rettenetesen talpraesett, meginoghatatlan, ha az eszébe vés valamit.
Nem csak magáért képes kiállni, kicsit sem nevezhető önzőnek. A puszta önvédelemnél sokkal nagyobbak a szándékai, és azt sem zavarja, hogy egyesek néha ferdén néznek rá, amiért egyedül is szembeszáll mindennel és mindenkivel. Nem veszi magára a „kattant”, „figyelemhiányos”, „ostoba” és társaik jelzőket, mert jól tudja, hogy az elnyomás is addig létezik, amíg az áldozatok hagyják.
Ó, nem! Ő nem a bajba esett hercegkisasszony, aki arra vár, hogy a szőke délceg herceg belibbenjen a képbe arany lósörényű fehér lovon és megmentse, miután legyőzte a háromfejű sárkányt. Ő az a heroikus lány, aki megmenti a sárkány karmai közé került daliást, majd aztán – esetleg – férjül veszi.
De ahhoz, hogy daliás elnyerje a szívét, be kell bizonyítania, egyenjogú félként tekint rá, és esze ágában sincs később eljátszani „a férfit a családban”, vagy a „dolgozó, családfenntartó” szerepet, míg neki kiosztja a „gyermek szülős, otthont takarítós, utódnevelős” részt.
Kiegyensúlyozott személyiség, szerető és támogató családja szilárd alapot és hátteret biztosít sikereihez. Hajthatatlan, tudásra és kalandokra szomjas. Szereti az életet – de egy nagyon jó könyvért azért eladná a sajátja felét.  
Goddardos létére elég sok barátja van – talán azért, mert nem hisz abban tévhitben miszerint, hogyha bagoly kabala áll a pulcsidon, társadalmi életed a béka segge alatt van. Ezen kívül hidegen hagyják a testvériségek közötti viszonyok is, amik nem többek mások sérelmei miatt kitalált viszályoknál. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire tojik a negatív véleményűekre, hogy a legjobb barátnője egy elliottos. Neki aztán senki ne mondja meg, kit utáljon, és kit nem. Ha már bagoly, van annyi esze, hogy eldöntse saját maga.
És egyébként… a bagoly pont egy éjjeli állat. Ki mondta, hogy a goddardosok csak tanulni szoktak éjszaka?  
Külső
Kicsit talán humoros mennyi lélekerő szorult egy ilyen kistermetű lányban. A magassága épp hogy meghaladja a százhatvan centit, testalkata átlagos, testesnek semmiképp sem mondható, de soványnak sem. Hobbi szinten gyakran úszik, ennek köszönhetően sportos. Egyszerűen imád a víz közelében lenni, ami nem meglepő, hisz egy szigeten nőtt fel, a part közelében.
Bőrszíne az év minden évszakában napcsókolta, hajzuhataga a háta közepéig ér, hajszíne meghatározhatatlan: egyszer natúr barna, egyszer pedig világos. Szemformáján szépen kivehetőek a polinéz vonások, kékes-zöld íriszei meg szinte világítanak a bőr és a hajszíne társaságában. Szemöldöke szépen ívelt, ajkai érzékiek – nem túl vastagak, nem túl keskenyek – arckompozíciója összességében harmonikus egyveleget képez.
Szeret kiöltözni, de nem teszi meg minden nap. Sőt, rosszabb napjaiban simán kimerészkedik egyszerű farmernadrágban, valami fölsőben, sportcsukában és egyetemi pulcsiban. Ritkán hord szoknyát, vagy ruhát, a kényelem híve. Elvégre, ha az utóbbi két ruhadarabot aggatná magára, nem mondhatná, hogy „hordja a nadrágot”. Ettől függetlenül nem férfias, mi több, annyira nőies, mint bármelyik másik korabelije.
Nincs szüksége sminkre – ezért minden éjjel elsuttog egy hálát – ritkán használ az ajakbalzsamon és a szempillaspirálon kívül mást. Az ékszerekért és a parfümökért viszont odavan, így mind a kettőt rendszeresen hordja.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Nadine Morin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: