HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Nadine Morin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Goddard

Goddard
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 25
Motto : Lehetetlen úgy sikereket elérni, ha a társadalom felét visszahúzzák Age : 21 Titulus : Dinnye Foglalkozás : tengerbiológus to be Play by : Vanessa Moe
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Nadine Morin   2017-06-01, 12:09 am

Nadine Morin
A fényes Napkorong meleg sugarai gyengéden simogatják napolajtól csillogó bőrömet, ahogy az óceán szellős partján fekszem. Véget ért a tanév, végre valahára otthagyhatom a gimnáziumot, ami másról sem szólt, csak a gyerekes ellenségeskedésről.
- De Anglia, Nadine? – fintorodik el aggódóan a legjobb barátnőm, Victorie, aki közvetlenül mellettem fekszik. – Az olyan messze van… - nagyot sóhajt, tekintete az aranyló homokszemekre téved, amik kiszöknek ujjainak rései között, akárhányszor felveszi őket tenyerébe. Már tegnap este, amikor eljutottam ahhoz, hogy meglessem emailjeimet, közöltem vele, hogy felvettek az Abbey Mountra, és noha ez örömhír kellett volna, hogy legyen, egyelőre rajtam kívül senki sincs oda az ténytől. Na jó, a szüleim azért elmondtak pár szót, hogy tudjam, büszkék rám, de abból, ahogy rögtönöztek, érezhető volt, hogy jobban belegondolva, nem is örülnek annak, hogy édeslányuktól több ezer kilométer választja majd el őket szeptembertől.
- Hé! – vállammal megbököm az övét, és a hátamra fordulok, hogy véletlenül se barnuljak le egyenetlenül. – Nem szándékozom örökre ott maradni, mindössze addig, míg elvégzem az egyetemet. – mosolyodom el bátorításképpen, és egyszerűen elmondani sem tudom, mennyire jól esik, hogy még össze sem csomagoltam, de ennyire hiányol. Bizonyára odaát, a szigetországban én is rettenetesen szenvedni fogok, amiért nem lesz mellettem. Valószínűleg rá fogok tapadni a mobilomra, hisz az lesz az egyetlen eszköz, ami mindig nálam lesz, és aminek segítségével bármit, bármikor elmondhatok neki.
Kicsit megforgatja a szemeit, miközben jobbra-balra bólogat. Szélesen elmosolyodom, és gondolkodás nélkül megölelgetem.
- Nem gondolhatod komolyan, hogy szívesen lecserélném ezt – mutatok körbe - az évi ezer milliméter csapadékért – nevetek fel halkan, majd puszit nyomok a feje búbjára. Tekintetemet a mobilom vonzza magára halk rezgésével. Előveszem a strandtáskámból, majd felveszem a hívást.
- Szia, anyu… - köszönök neki. - A strandon vagyok Vicky-vel, miért? – kérdem furcsállva, ugyanis a hangja egészen nyugtalan. – Oké, rendben, egy fél óra múlva indulok. – teszem hozzá, majd amint meghallom a pityegést a túloldalról, ami egyértelműen azt jelenti, hogy elrakta, eldobom a készüléket és újból visszafekszem a hátamra. –Öööö… – nyűgök fel kissé elváltoztatva a hangom. Vicky felnevet.  
- Fogadjunk, hogy az egyetemről fognak veled beszélni. – jegyzi meg vidáman.
- Ne is mondd…

***

- Basszuskulcs, de istentelenül eltévedtem – szitkozódom halkan a mobilom kijelzőjét pasztázva. A google maps szerint pont tíz percnyire vagyok a Goddard épületétől, de esetleg azt is megmagyarázhatná, miért ennyire ismeretlen a környék. Értem én, hogy egészen késő van és sötét, de… mégis ismerősnek kéne lennie legalább egy kicsit, nem?
Éppen körbenézek, amikor egy markáns kéz megcsapja a hátsó felem, majd a rá következő pillanatban elhalad mellettem egy srác, szótlanul. Egyszerűen el sem akarom hinni, hogy ez a perverz nyomorék tényleg azt hiszi, engedély nélkül bármikor hozzáérhet valakihez, ÍGY. Döbbenetemtől mindössze hangosan puffogok, minden szó elszállt a fejemből az érintése pillanatában. Valami szúróssal szeretnék előjönni, de semmi frappáns nem jut eszembe, amit hozzá tudnék vágni. Tehát földbegyökerezetten állok, és csak nézem, ahogy eltűnik a távolban.
Hazáig nem bírom kiverni a fejemből, mennyire gusztustalanok egyes emberek, és itt most nem csak az erősebb nemhez tartozó, seggfej egyedekre gondolok, hanem a tömegközlekedésen pofátlanul előretolakodó vénnyanyákra, a bunkó eladókra, és szívózós tanárokra...
Az ágyamon ülve még mindig az eseten kattogok, majd végül felkapom a laptopom, és megnyitom az Abbeyblogot. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer fogok sajátot regisztrálni, de azt hiszem, itt az ideje, hogy valaki helyre rakja a sok hulladékot, ami hálát mondhat azért, hogy a természetes szelekció nem érvényes az embereknél, ahogyan azért is, hogy nincs Taügetosz minden településen, illetve már rég nem dívik még csecsemőkorban kirakni oda az életképteleneket.
Üdv, a nevem Nadine Geraldine Morin, 19 éves vagyok, 1997.08.03-án, Papearin láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem francia polinéziai. Jelenleg diák vagyok és a Goddard House csoportba tartozom. Vanessa Moe arcát vettem kölcsön.
Jellem
Az első fontos dolog, amit róla lehet elmondani, hogy cseppet sem konformista típus. Saját világszemléltét követi, aminek legfőbb erénye, hogy a nők egyenlők a férfiakkal.
Rengeteg dologgal találkozik nap, mint nap, amin – véleménye szerint – sürgősen változtatni kell, és mindenképpen megpróbálja hallatatni hangját – még ha ez csupán annyiban merül ki, hogy bejegyzést ír a világot bíráló blogjába.
Szereti a rendet, nem esik nehezére szabályok szerint élni addig a pontig, míg úgy nem véli, valamelyik sérti a jólétét, vagy bármelyik másik jogát. Rettenetesen talpraesett, meginoghatatlan, ha az eszébe vés valamit.
Nem csak magáért képes kiállni, kicsit sem nevezhető önzőnek. A puszta önvédelemnél sokkal nagyobbak a szándékai, és azt sem zavarja, hogy egyesek néha ferdén néznek rá, amiért egyedül is szembeszáll mindennel és mindenkivel. Nem veszi magára a „kattant”, „figyelemhiányos”, „ostoba” és társaik jelzőket, mert jól tudja, hogy az elnyomás is addig létezik, amíg az áldozatok hagyják.
Ó, nem! Ő nem a bajba esett hercegkisasszony, aki arra vár, hogy a szőke délceg herceg belibbenjen a képbe arany lósörényű fehér lovon és megmentse, miután legyőzte a háromfejű sárkányt. Ő az a heroikus lány, aki megmenti a sárkány karmai közé került daliást, majd aztán – esetleg – férjül veszi.
De ahhoz, hogy daliás elnyerje a szívét, be kell bizonyítania, egyenjogú félként tekint rá, és esze ágában sincs később eljátszani „a férfit a családban”, vagy a „dolgozó, családfenntartó” szerepet, míg neki kiosztja a „gyermek szülős, otthont takarítós, utódnevelős” részt.
Kiegyensúlyozott személyiség, szerető és támogató családja szilárd alapot és hátteret biztosít sikereihez. Hajthatatlan, tudásra és kalandokra szomjas. Szereti az életet – de egy nagyon jó könyvért azért eladná a sajátja felét.  
Goddardos létére elég sok barátja van – talán azért, mert nem hisz abban tévhitben miszerint, hogyha bagoly kabala áll a pulcsidon, társadalmi életed a béka segge alatt van. Ezen kívül hidegen hagyják a testvériségek közötti viszonyok is, amik nem többek mások sérelmei miatt kitalált viszályoknál. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire tojik a negatív véleményűekre, hogy a legjobb barátnője egy elliottos. Neki aztán senki ne mondja meg, kit utáljon, és kit nem. Ha már bagoly, van annyi esze, hogy eldöntse saját maga.
És egyébként… a bagoly pont egy éjjeli állat. Ki mondta, hogy a goddardosok csak tanulni szoktak éjszaka?  
Külső
Kicsit talán humoros mennyi lélekerő szorult egy ilyen kistermetű lányban. A magassága épp hogy meghaladja a százhatvan centit, testalkata átlagos, testesnek semmiképp sem mondható, de soványnak sem. Hobbi szinten gyakran úszik, ennek köszönhetően sportos. Egyszerűen imád a víz közelében lenni, ami nem meglepő, hisz egy szigeten nőtt fel, a part közelében.
Bőrszíne az év minden évszakában napcsókolta, hajzuhataga a háta közepéig ér, hajszíne meghatározhatatlan: egyszer natúr barna, egyszer pedig világos. Szemformáján szépen kivehetőek a polinéz vonások, kékes-zöld íriszei meg szinte világítanak a bőr és a hajszíne társaságában. Szemöldöke szépen ívelt, ajkai érzékiek – nem túl vastagak, nem túl keskenyek – arckompozíciója összességében harmonikus egyveleget képez.
Szeret kiöltözni, de nem teszi meg minden nap. Sőt, rosszabb napjaiban simán kimerészkedik egyszerű farmernadrágban, valami fölsőben, sportcsukában és egyetemi pulcsiban. Ritkán hord szoknyát, vagy ruhát, a kényelem híve. Elvégre, ha az utóbbi két ruhadarabot aggatná magára, nem mondhatná, hogy „hordja a nadrágot”. Ettől függetlenül nem férfias, mi több, annyira nőies, mint bármelyik másik korabelije.
Nincs szüksége sminkre – ezért minden éjjel elsuttog egy hálát – ritkán használ az ajakbalzsamon és a szempillaspirálon kívül mást. Az ékszerekért és a parfümökért viszont odavan, így mind a kettőt rendszeresen hordja.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Nadine Morin   2017-06-25, 10:36 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Szió, francia lány!  röhög

Íme egy igazi feminista! Te aztán nem csak a férfiakkal nem bánsz kesztyűs kézzel, de tulajdonképpen senkivel sem, aki valamilyen módon igazságtalanságot követ el a világgal szemben. Viszont emiatt lehet, hogy nagyon sok ellenséget szerzel magadnak, meg hát... megeshet, hogy téged is bírálni fognak, ha már te is megengeded magadnak, hogy nyíltan írj véleményt arról, ami bánt, és azokról, akik valamilyen módon felhúznak.
Arra a blogra kíváncsi vagyok röhög
Nade foglalózz, aztán menj szépen utadra!  

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Nadine Morin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Goddard house-
Ugrás: