HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Krisztián & Gemma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Apr. 25.
Posztok száma : 15
Titulus : The broken one Foglalkozás : I'm a student Play by : Dove Cameron
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Krisztián & Gemma   2017-06-01, 11:55 am

Kiki & Gemma

Eleinte nagyon jó dolognak tűnt a politológiát választani apa halálának tiszteletére, azonban így kicsit átgondolva a dolgokat, már nem is tűnik annak. Főleg, hogy nem is értek ezekhez, de majd csak lesz belőlem valami, anyu szerint a véremben van a dolog, csak kicsit tennem kell érte. Kinyitom a szememet és elkezdek készülődni, ahogy látom Micaela már lement és még mindig nem beszél velem az SmS-ses dolog miatt, mintha nem írtam volna igaz dolgokat, bár egyiket sem ismerem, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy nem is akarom.. Leülök a tükör elé és elkezdem fésülni a hajamat, ami tiszta kóc lett, majd gyorsan magamra kapom a ruhákat, amiket megálmodtam és gyors smink, majd bedobom a könyveimet és elindulok. Kicsit késésben vagyok, de tudom, hogy lesz szabad hely, mindig van és jó helyekre nem ülnek le.
Végül beesek a terembe és már csak egy szabad hely van, persze nem is figyelek fel, hogy ki ül ott. Nekem aztán tök mindegy, így tehát lehuppanok mellé és elfordulok oldalra és váltanék pár szót a csajjal,d e elkezd mutogatni a mellettem lévő helyre. Én csak értetlenül pislogok rá és lassan megfordulok, mégis ki.. nem! NEM! NEM! NEM! KIZÁRT! - Nem hiszem el.. - mondom ki halkan, majd visszafordulok a csaj felé, add istenem, hogy rendes legyen! - Kérlek cseréljünk helyet. - mondom neki halkan. 


Remélem tetszik ✿ - ✿ made by Gemma
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2012. Dec. 20.
Posztok száma : 21
Motto : Viva la vida! Age : 21 Titulus : the Jerk.. suprise by Gemma Foglalkozás : Diák Play by : Colton Haynes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Krisztián & Gemma   2017-06-10, 7:24 pm

Tegnap este meglepően korán aludtam el, aminek köszönhetően reggel nagyon hamar felkeltem és elkészültem. Sárival megbeszéltünk egy gyors reggelit az órák előtt, aminek azért örülök, mert annak ellenére, hogy más házakba jelentkeztünk és nyertünk felvételt, ily módon tartani tudjuk a kapcsolatunkat, és ami ezt illeti, naprakészek lehetünk a másik dolgaival. Persze ezek a csevegések általában abból állnak, hogy elmesélek valami vérlázítót Sácinak, amitől aztán hallgathatom, ahogy édesen, mérges hangnemen megdorgál. Szerintem a családomból senki sem érti igazán, hogy miért cseréltem le a winsterre az elliott-ot, többek között Sári sem. De a lényeg, hogy nem bánom, mi tőbb! Elégedett vagyok a döntésemmel.
Pár perccel az előadás kezdete előtt lépek be a terembe és hasraütés-szerűen kiválasztok egy ülőhelyet a szabadak közül. Előveszem a mobilom, hogy fellessek instagramra, és twitterre, hátha valami érdekes történt, de sajnálatomra a média olyankor még bőven alszik, az egyetlen, ami felugrik a képernyőmön az emlékeztető arról, hogy megjelent a kedvenc sorozatom legújabb része.
Elteszem a készülékem, a terem már szépen lassan kezd megtelni. Hogy egy lépéssel előrébb járjak, kinyitom a mappám és kiszedek belőle öt darab lapot. Tisztában vagyok azzal, hogy ennyire nem lesz szükségem, de jobb félni, mint megijedni. Amúgy is gyűlölöm, ha jegyzetelés közben fogynak el, nekem pedig kapkodva kell újakat elővennem, aztán megpróbálnom újból felvenni a fonalat. Kész katasztrófa.
A Professzor úr belép az előadóterembe, én pedig oldalra pillantok, hogy szétnézzek, hányan jelentek meg ma az előadásán. Hirtelenül megpillantok egy ismerős arcot, aki engem figyel és szélesen elmosolyodom. Noreen az, a kis ír lány, akinek – a winsteresek szerint – irtó formás feneke van.
Integetek neki, és némán azt kérdem tőle, nem lenne e kedve mellém ülni. Azonban a válaszát már nem értem meg, így úgy döntök, inkább cselekszem.
- Bocsi, ne haragudj! - tapogatom meg a mellettem ülő szöszi vállát, aki éppenséggel háttal ül nekem. – Cserélnél helyet azzal a lánnyal, ha szépen megkérlek? – teszem fel a kérdésem egy mosoly kíséretében, amint végre az arcát is megpillantom.
Vissza az elejére Go down
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Apr. 25.
Posztok száma : 15
Titulus : The broken one Foglalkozás : I'm a student Play by : Dove Cameron
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Krisztián & Gemma   2017-07-12, 11:54 am

Nem, egyáltalán nem volt kedvem az első órámhoz, meg hát ehhez az órához és ezt az is jól mutatja, hogy majdnem elaludtam. De tényleg és nem is értem, hogy miért nem szólt az ébresztőm korábban.. Na de ha ez nem lenne elég a teremben még sikerült egy olyan személy mellé ülnöm, aki mellé nagyon, de nagyon nem szerettem volna. Ez a Krisztián egy bazinagy klisé, egy srác aki azt hiszi minden csajt megtarthat.. Főleg, hogy ez a Mircella és Krisztián dolog gyomorforgató. Nem is gondoltam volna, hogy Mirci ekkora egy nagy ribanc és azt sem, hogy egy srácnak az ilyen kurvák jönnek be. Komolyan, ez minden csávónak otthagyja a bugyiját? Mennyi bugyija lehet ennek?! Bár nem is érdekel engem ez a dolog, rájuk kellett volna hagynom akkor ezt az egész beszélgetést.
Végül meg kérdezem a lányt, hogy nem lenne e kedve velem helyet cserélni, de ő csak pislog. Nem is tudom, hogy miért reménykedtem,
csak megrázza a fejét, hogy nem. Remeke és még ez a asrác is hozzám szól. Micsoda meglepetés, hogy nem emlékszik a múltkori beszélgetésünkre. Majd lelököm a vállamról a kezét. - Nem. - mondom neki egyszerűen, ha leakar rázni, akkor nem adom meg neki az örömöt. Előveszem a táskámból azt a füzetszerűséget, amiből tök simán kilehet tépni a lapokat és nagy betűkkel felírom rá a tárgy nevét. Ez egy hosszú, de tényleg nagyon hosszú óra lesz.
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2012. Dec. 20.
Posztok száma : 21
Motto : Viva la vida! Age : 21 Titulus : the Jerk.. suprise by Gemma Foglalkozás : Diák Play by : Colton Haynes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Krisztián & Gemma   2017-07-12, 12:36 pm

Nagy meglepetés ér a rövid, de annál egyértelműbb és velősebb válaszára, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy kérés a részemről a helycsere. Elvégre jelenleg a mellettem ülő nem ismer, én sem őt, és még csak gólyának sem kell lenni ahhoz, ahogy az ember tudja, egy hosszú és rémunalmas előadás sokkal érdekesebb, ha egy barát mellett töltöd. És ha már itt tartunk, ez a lány nemhogy nem tartozik az ismeretségi körömhöz, de még csak barátságosnak sem nevezhető. Esküszöm, vannak az egyetemen olyan személyek, akiknek iszonyat savanyú lehet a szőlő. Szinte biztos vagyok benne, hogy a reggeleket ő is általában citromos vízzel indítja… víz nélkül.
Ellenséges viselkedése igazából csak még jobban felbosszant, arról nem is beszélve, amikor elzavarni próbálja a kezem a válláról. Meg vagyok róla győződve, hogy akár le is csapta volna, ha ott hagytam volna, és nem csak megpöcköltem volna a vállát.
- Ne haragudj, beszélsz angolul? – kérdem végül, noha még a vak is láthatta, hogy nincs baj az értelmezésével. De mivel hirtelenül nem jut eszembe jobb megoldás arra, hogyan szólítsam le újból, így bevetem az egyetemen gyakran elhangzó kérdést. – Csak mert mintha nem sikerült volna értelmezned a kérdésem… – mosolygok rá kellemetlenül, tekintetem a lapra szökken, amire éppen felírja a tantárgy nevét. – Te – mutatok rá – helyt cserélni – két kezemmel hadonászok Noreenre és rá mutatva – vele – látványosan az ír lányra mutatok. – Capisce?
Vissza az elejére Go down
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Apr. 25.
Posztok száma : 15
Titulus : The broken one Foglalkozás : I'm a student Play by : Dove Cameron
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Krisztián & Gemma   2017-07-12, 12:56 pm

Nem, egyáltalán nem így akartam elkezdeni a napomat, rengeteg indokom lett volna, hogy miért keljek fel innen és üljek át egy másik helyre, azonban.. ezt az örömöt nem adhatom meg neki. Nem is értem, hogy mit képzelt vagy egyáltalán mit képzel magáról, hogy ilyen "laza" és "menő" stílusban szól hozzám, mert barátok biztosan nem vagyunk.. De talán nem is sejti, hogy én vagyok az a barátnő, aki Mircella telefonjából írt vissza? Talán nem is lényeges, de aztán mikor feltesz nekem egy kérdést, akkor kissé én is ingerülté válok.. teljesen biztos vagyok benne, hogy angolul válaszoltam neki, de hát legyen.
- Cosa? - teszem fel neki a kérdést olaszul, ami annyit tesz, hogy tessék. Nem tudom mennyire tud ezen a nyelven, de ez amolyan google fordító stílus, hátha így felfogja.
Aztán már átmegy az egész megalázó stílusba, mikor úgy beszél velem, mint egy idiótával. Csak nézem a lányt, majd fordulok vissza a gyökérhez... pedig én megfogadtam, hogy kedves és aranyos leszek mindenkivel, na de ő lesz egy kivétel. - Troppo intelligente di guardare accanto a te. - igen, most pedig közöltem vele, hogy túl intelligensnek tűnik a lány mellé. NA de én már azt tudom, hogy az ő testvére az az aranyos goddardos lány. - És mielőtt még elfelejtem.. Tudom nem érted meg az angolt, de a nem: "A szóban forgó dolog, közlés tagadását, tiltását, hiányát vagy ellenkezőjét jelzi." - most már fejtem ki naki angolul a szó jelentését. Majd az erőltetett mosolyomat undor váltja fel, ezzel is kifejezve a véleményemet felé. - Miért nem te cserélsz helyet a mellette ülő sráccal? - kérdezek vissza, majd a lapomra koncentrálok. Még az is érdekesebb, mint ez a caraffa.
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2012. Dec. 20.
Posztok száma : 21
Motto : Viva la vida! Age : 21 Titulus : the Jerk.. suprise by Gemma Foglalkozás : Diák Play by : Colton Haynes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Krisztián & Gemma   2017-07-12, 1:37 pm

Amikor olaszul kezd el trécselni, nehezen bírom visszatartani a nevetésem, így egy része felszínre szökik, de ez amolyan horkanás szerűségre sikeredik, nem pedig rendes hahotázásra. Igazán szórakoztató, hogy azt hiszi, beszélek olaszul, hisz attól függetlenül, hogy valaki egy közismert szót vesz igénybe, nem mondhatja magáról, hogy tudásában van egy teljes nyelv.
- Állj, állj, állj le, Szöszi! – nevetgélek tovább és tenyeremet arca felé emelve, testbeszéddel is jelzem, mit kérek tőle. Továbbra sem győzött meg abban, hogy tökéletesen beszéli az angolt. – Helyileg még mindig Angliában vagyunk, ha netán eltévedtél volna. Olaszország egy kicsit dél-keletebbre van innen. – vigyorok fülig érő szájjal, amitől kioktató szavaim némileg szarkasztikusan hathatnak. – Köszönöm a rövid angol lekciót, tisztában vagyok a „nem” jelentésével, legalább is jobban, mint te a jófejével, vagy a kedvességével. – teszem hozzá kicsit komolyabb arcvonásokat magamra varázsolva, majd a Noreen mellett ülő srácra pillantok, amikor felteszi a kérdését. Elhúzom a szám.
- Talán azért, mert én előbb voltam itt, mint te… de mindegy is – jegyzem meg, majd kissé megrázom a fejem és hitetlenkedve elmosolyodom. – Nekem van életem, és Noreen hozzá tartozik, vele bármikor beszélgethetek szabad időmben… míg Te, kedveske – összeszűkített szemekkel bámulom – csak agresszióval érheted el, hogy a rajongásod személye mellett legyél... – önelégülten elmosolyodom és folytatom, hátha nem esett le neki, mire gondolok. – De csigavér, nem akartalak megsérteni… nyugodtan maradj itt, szeretem, ha figyelembe fürösztetnek. – szögezem le, ezzel pedig előre is fordulok. Gyűlölöm, amikor egyesek indokolatlanul bunkók.
Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Krisztián & Gemma   

Vissza az elejére Go down
 
Krisztián & Gemma
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Földszint :: Első Emelet :: Tantermek-
Ugrás: