HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Cameron Kershaw

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 112
Motto : Do re mi fa so fucking done with you Titulus : f*ckboy Foglalkozás : tanuló Play by : keneti james fitzgerald apa
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Cameron Kershaw   2017-06-01, 12:38 pm

Cameron Kershaw
Minden első pillanat hatalmas nyomot hagy az emberekben, és az szépen lassan felépül bennük, valami olyat kreálva, amit nem lehet kiölni a második, harmadik, vagy akár sokadik alkalmakkal. Az mindig is az első, és a legfontosabb lesz.
Első bicikli: Nagyon későn kaptam meg az első biciklimet, mert anyám féltett, nagyon féltett mindig is, egész életemben, mert csak egyetlen gyermekük lehetett, és az is én lettem, egy hiperaktív, örökmozgó, aki nekiszalad az ajtónak, ha nagyon siet. Így csak nyolc évesen kaptam meg, azt amire annyira vágytam, de már nem voltak pótkerekei, és azonnal két kerékkel indítottam. Hogy miért?
Megakartam mutatni anyának, hogy nem lesz semmi bajom, hogy ügyes vagyok, és menni fog ez a biciklizés nekem, szinte azonnal. Persze ezt nem tudtam bebizonyítani, csak azt, hogy hatalmas lehet esni a biciklivel egy lyuk miatt, főleg,
ha nem ér le a lábam, hogy fékezzek.
Első csonttörés: Pont az első biciklizés alatt történt, mindkét csont keresztbe eltört az alkaromban, anyám pánikolt, apámat szidta, ő pedig mentőt hívott, de mondták, hogy nincs szabad, jobb lenne, ha be tudna vinni. Akkor fel is kapott, és vitt a kocsihoz, anyám már az ideg összeroppanás szélén állt, csak kérdezgette tőlem, hogy jól vagyok-e, meg nem lesz semmi baj. Én viszont egyetlen dolgot tettem. Felnevettem. Nem éreztem a fájdalmat, sokk érte a testemet, az agyam fájdalom központja kikapcsolt, én pedig csak azon nevettem, hogy viccesen áll a kezem, nem úgy, ahogy kellene. Anyám kikészült, azt hitte valami baj van velem, de a fájdalom később jelentkezett. Bitangul fájt a csont már azelőtt is, hogy összeforrt volna, főleg, hogy műtéttel még vasrudat is be kellett helyezni, hogy pontosan forrjon össze. Nem egy kellemes törés az ilyen, komolyan inkább a lábam törtem volna, azt begipszelik, és kész. Erre viszont gipszet nem kaptam, csak merevítőt, mert a rudak segítették az összeforrást. Ekkor döntötték el a szüleim véglegesen, hogy edzeni kell a csontjaimat, hogy ez ne történhessen meg újra, egy kis eséstől.
Első sport: Taekwondo, úgy gondolták a szüleim nem olyan csúnya sport, mint mondjuk a karate, hiszen vannak fejvédők, és minden, így talán nagy bajom nem lehet. Nem is volt, de engem nem tudott lenyugtatni az a sport, ezért amint azt meguntam, úgy döntöttek, hogy mást keresnek nekem. Akkor jött a boksz, nem voltam több tizenkettőnél, mikor ténylegesen belekezdtem abba, és a mai napig űzöm ezt a sportot, ami számomra sokkal több. Egyszer szeretnék hivatalosan is bokszolóvá válni, és versenyekre járni, nem mellesleg abból megélni, ami számomra hatalmas löket lenne.
Első háziállat: Egy keverék kutyus volt, akit az utcán láttam meg, én mindenáron haza akartam vinni, anyám tiltakozott, így mikor ő tovább ment, becsempésztem a kutyust a kabátomba, hideg volt télen az utcán, ő pedig még nagyon kicsi volt, és nem akartam, hogy egyedül legyen. Jött a karácsony, és én mindig akartam kutyát, gondoltam meglepem magam egyel, hiába tudtam, hogy anya nem akarja. Napokig rejtegettem a szobámban, anyám nem vette észre, apa igen, de ő velem bújtatta a kutyát, aztán egyszer lebuktunk, mert leszökött a kis dagi, szépen felhizlaltuk. Meglepő mód viszont, anyának megesett a szíve rajtunk, és megtarthattam a kutyát, tavaly hunyt el, sajnos nem azért, mert öreg volt, zavarta a szomszédot, hogy ugat, és megmérgezte.
Első csók: Az iskola második évében történt, szóval nem nevezhetném olyan igazi csóknak, de a mai napig emlékszem arra, hogy elbújtunk a saját kis bábszínházunk mögött, mivel ott nem látott minket senki, és sötét volt. Csak puszit adtunk egymás szájára, de olyan finom barack íze volt, hogy még most is emlékszem, és azóta nagyon szeretem a barackot, pedig előtte sosem ettem. Már akkor tudtam, hogy ez jó dolog, neki nem tetszett, azt mondta fura volt, de én eldöntöttem, hogy nekem tetszik, és sokat fogom ezt csinálni, hiszen a szüleim is sokat csinálják. Nem sokat tévedtem ebben azt hiszem.
Első alkalom: Na erre nem vagyok büszke, egy bulin történt, nagyon részeg voltam, és lehet, hogy le is hánytam valakit, csak azután kerültem egy szobába azzal az igazán szép lánnyal. Nem terveztük el, nem vártunk, nem volt előjáték, egyből belevágtunk. Nem mondom, hogy megbántam, hiszen túl estem az elsőn, és azt tudom, hogy élveztem a partnerem nem is volt csúnya, de aztán nem is láttam többet. Ez akkor még zavart, azt hittem, hogy ez így nem jó, és felakartam keresni, de egy másik bulin, más csavarta el a fejemet, és ez így folytatódott, azóta sem találtam meg azt a hölgyet, de már nem is keresem.
Első komoly kapcsolat: a legeslegkomolyabb kapcsolatom tartott... Nagyjából egy hétig, nem tovább, addig boldogítottuk egymást, esténként, vagy mikor úgy volt időnk elfoglaltuk magunkat egymás társaságában, aztán pápá, elbúcsúztunk. Nem volt vita, nem volt hiszti, mindketten tudtuk, hogy nem akarunk ennél többet egymástól, de megcsalva sem akarunk lenni, az nem a legkellemesebb érzés, így véget vetettünk minden kapcsolatnak. Azóta is tartom azzal a lánnyal a kapcsolatot, neki most tényleg komoly kapcsolata van, és én örülök, hogy boldog, sosem ártott nekem, így nem akarok neki rosszat. Bár valószínűleg én sosem fogok az ő szintjére eljutni.
Üdv, a nevem Cameron Kershaw, 19 éves vagyok, 1997.Augusztus 20-én, Sydney-ben láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem ausztrál. Jelenleg diák vagyok és a Winster csoportba tartozom. K. J. Apa arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Örökmozgó gyerek voltam egész életemben, nem volt pillanat, amikor nem csináltam volna valamit, sosem tudtam sosem tudtam elfogadni az unalmat, és ez a mai napig így van. Amint valami untatni kezd tovább állok, ezért sem vagyok képes egy-egy embernél leragadni, ezért nem volt még komoly kapcsolatom soha, és mert nincs szükségem a kötődésre. Nem szép dolog, de én nem hitegetek senkit, mindenki tudja, hogy komolyat soha nem akartam, és soha nem is fogok, mert értelmetlen.
Mégsem vagyok olyan, mint a többiek, nem akarok mindenkitől szexet, és nem azért mert csúnya, vagy nem az esetem, lehet ez is közrejátszik, de az alapja az, hogy tudom kivel lehet megtenni, és kivel nem. Egyébként nem vagyok bunkó, nem kötök bele az emberekbe, csak mert mások, vagy furák, nincs okom rá, amíg belém nem kötnek, addig teljesen normális vagyok. Igazából nincs bajom senkivel, tényleg, bárkivel képes vagyok elbeszélgetni, és még nevetni is tudok, bármilyen szar poénon. Azt hiszem, csak szar a humorérzékem, hogy mindenen képes vagyok nevetni, a perverz megjegyzéseken is, de nem szabad komolyan venni annyira az életet. Persze a sportban soha nem vicceltem, kitartóan küzdöttem mindig, a mai napig küzdök az elismerésért, de már így is elég sok kisebb versenyt nyertem meg. Csak mert nem adtam fel, a reményem halt meg mindig utoljára, és ezen sosem változtatnék.
Külcsín
Mindig a sportnak éltem, ez pedig meglátszik rajtam. Nem vagyok túl magas, de alacsony sem, inkább átlagosnak mondanám magam a száznyolcvan centimmel, és valahogy ezt kompenzálom azzal, hogy szinte minden második délután az edzőteremben töltöm, és esténként, meg reggelente is futok. Ez amolyan energia levezetés nálam, mert ha túl sok van, nem tudok mit kezdeni magammal. Ez gyermekkoromban is így volt, túl hiperaktív voltam, és akkor írattak be a szüleim valamilyen küzdősportra, ami hamar kiderült, hogy nem elég nekem. Mondhatni erre az életre születtem, én maga sem értem hogy lehet, mert nagyon nem hasonlítok a szüleimre, és nem is akarok. Az én szemeim barnák, míg anyám szeme kék, apámé pedig zöld, csak a hajam, ami pont ugyanolyan, mint az övék, de én még azt is festetem. Igen, ez nem természetes vörös, bocsánat, ha ezzel bárki is elkeserítek. Nagyon annak tűnik, de sokat dolgoznak rajta, hogy ne legyen látható egyetlen sötétbarna tincs sem, két órákat ülök emiatt a fodrásznál, kéthetente. Kellemes szórakozás, tényleg. Mondjuk megéri, azt hiszem furcsa ábrázatomon kívül ez az egyetlen különleges dolog rajtam, hiszen abban a házban ahol vagyok, mindenki izmos, mindenki sokat dolgozik azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy, és megkaphassa akit akar.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 595
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Cameron Kershaw   2017-06-01, 9:06 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Helló Cameron!

Először is, ááááw, egy winsteres! *-* Másodszor pedig ez a srác lesz az az ember, aki megtöri a Winsterről szóló sztereotípiákat, miszerint oda csakis kizárólag olyanokat vesznek fel, akik mindössze lyukra mennek. Vagy kapura
Jó látni, hogy a mai világban vannak hozzá hasonlók is, akik nem kihasználni szeretnék önző módon a lányokat, nála inkább a "közös megegyezés alapján" van törvényben!
Nagy piros pont jár, hogy nem hiteget senkit, egyenes és őszinte. És még így is 110%-os winsteres, hisz sosem bír egy helyben megmaradni, örökmozgó, ügyesen lefoglalja magát, így unatkozni sem tud!
Az ember életében az elsők valóban fontosak, és azáltal, hogy mesélted nekünk Cameronét, szép, tiszta kép alakult ki erről a fiatalemberről. Sokszor ellenszenvesnek tűnik egy figura, ha képtelen elviselni a párkapcsolatokat, de neked sikerült ezt oly módon leírni, hogy Cam továbbra is az az udvarias srác maradt, akiről a jelleme mesélt.
Foglalózz és játssz! *-* Jó szórakozást, ifjú bika!

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Cameron Kershaw
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Winster house-
Ugrás: