HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Trisha Melrose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Goddard

Goddard
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 12
Motto : i can only take you in small doses Age : 24 Titulus : perfectionist Foglalkozás : student Play by : kassi smith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Trisha Melrose   2017-06-02, 12:07 pm

Trisha Melrose
Olyan émelyítően édesdeden mosolygok anyám megnemmondommelyik unokatestvérére, hogy még a gyomrom is kellőképpen felfordul magamtól. Soha sem szerettem kötelező jelleggel kedves lánnyá avanzsálni, és amúgy is, az esküvőket már alapjáraton ki nem állhatom, a kettő egyvelege pedig minden csak nem jó számomra. Mintha a család önkényesen összeesküdött volna ellenem, az éggel egyetemben, amelynek felhői korántsem a kényeztető napsugarak nyalábjait, inkább a hamarosan a vendégseregre zúduló esőtenger ezernyi cseppjét ígérik. Óvatosan, szinte észrevétlenül szakítom el a tekintetem az előttem álló és végeláthatatlanul magyarázó, negyvenes évei végén járó nő arcáról, és, mintha csak magát a fehér lovon érkező szőke herceget keresném, túlságosan is hosszú másodpercek múlva felcsillannak zöldeskék íriszeim. - Elnézést, ha megbocsájt.. - mosolygok a nőre bűnbánóan, legalábbis, mintha valóban a szívem szakadna meg, amiért félbeszakítom az ükapjáról szóló történetét, majd lassú, ámde határozott léptekkel szelem át a köztünk lévő távolságot, amíg az olyannyira ismerős széles hát mögé nem sétálok. - Csak azt áruld el nekem kérlek, hogy mikor indulhatunk már el végre haza. Attól tartok, hogy már nem sokáig tudom elviselni ezeket a vénséges teremtményeit Istennek, mit sem számít, hogy a rokonaim vagy sem, egyszerűen fogom a tortafelvágó kést, és egytől egyig átvágom mindegyikőjük torkát, ha még egy történetet végig kell hallgatnom tőlük. - ölelem át hátulról a mostohaapámat, és hozzásimulva, rögvest a triplájára növekszik a szívem ritmusa.
Minden bizonnyal az a pár pohár tömény alkohol sem segít a későbbi helyzetemen, amelyet anyám maradással kapcsolatos könyörgésére Clayton tukmál belém, hogy még ép ésszel, vagy anélkül, de el tudjam viselni a családtagok kéretlen történeteit. Szerintem mindketten abban reménykednek, hogy legalább az illemhatárig kitart az ital által elnyert lelkesedésem, arra viszont már kevésbé számítanak, hogy a perceken belül lezúduló esőtömeg vonzóbbnak bizonyul számomra, mint a rég nem látott rokonaim személye.
Meg sem tudom számlálni, hogy hányszor hallom anyám szájából elhangozni a Trisha, viselkedj már mondatot, de mivel abszolút érdektelen vagyok az irányába, csak lehunyt szemhéjakkal mosolyogva simulok a mostohaapám erős mellkasához, minden egyes porcikámmal magamon érezve az esőtől ázott ingje alatt párolgó melegséget, a közelségemtől egyre ütemesebbé váló szívverését már amúgy is teljesen természetesnek véve.
Hogy csak az elmém játszik-e szemérmetlen játékot velem, álmodom-e, vagy sem, az sem számít már. Nem is érdekel. Mintha minden egyes együtt eltöltött percben, amióta csak az anyámat és az én életembe lépett, senki másra sem, csak is őrá vágytam volna, a szívemet és a testemet egyaránt elöntő érzéseim atyáskodó érintésére olyan elemi erővel törnek fel belőlem, mint eddig még soha sem tapasztaltam, mintha minden egyes bőrfelületemen végigsimítana, majd felülről egyre lentebb haladva, csak egyre többet és többet akarna. Belőlem. Belőle. Belőlünk.
Egyetlen egy mozdulattal magamhoz vonom az autó szűk hátsó ülésén, ahová olyan óvatosan fektetett le a jó előbb, és bár az elmém szakadatlanul csak azt üvölti a fejemben, hogy nem tehetem meg, mennyire nem illő megtenni, őszintén, még a saját véleményemet is figyelmen kívül hagyom. Egyszóval, leszarom. Helyette az alkoholtól mámoros ajkaimat az övéire tapasztom, és úgy csókolom, mintha nem lenne más választásom.

Pedig volt, megvolt. Egészen eddig a pillanatig. Mostantól kezdve egy teljesen új életforma kezdődik számunkra. Számára, anyám és az én számomra. Mert attól, hogy jól tudom mennyire bűnös dolgot művelek, mennyire nem helyes még csak gondolnom sem rá, nemhogy az érintéseire és a csókjaira vágynom, egyszerűen érzem, hogy képtelen leszek feladni és elszakadni tőle. Igen, még a saját anyám kedvéért sem.
Üdv, a nevem Trisha Palmer, 24 éves vagyok, 1993. május 1-én, Philadelphia-ban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem amerikai. Jelenleg mesterképzésen résztvevő hallgató vagyok és a Goddard ház csoportba tartozom. Kassi Smith arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Teljes átlagos nőként élem az életemet, egy kevés megfelelési kényszer és egy csipet apakomplexus titkos elegyével karöltve. Amúgy tényleg abszolút normális lánynak vagyok mondható, egészen tűrhető családi és baráti viszonyokkal, már, ha a biológiai apám hiányától eltekintünk. Meg végül is attól, hogy szexuálisan vonzódok a mostohaapámhoz. Ezeket az apróságokat figyelmen kívül hagyva, valóban az a tipikus szomszédlánytípus elevenedik meg bennem, ami nem egy, hanem bizony ezernyi sorozat főhősnőjét testesíti meg. Látszólag egy igencsak kedves, aranyos és illemtudó hölgy, aki kevésbé hasonlít némelyik korabeli társához, aki mindössze csak ritkán él cigarettával, alkohollal, tudatmódosító- és egyéb szerekkel, aki jeges szempárral teszi helyre azokat a férfiakat, akik illetlenül próbálnak a szoknyája alá férkőzni érdektelensége ellenére is, és, akit az anyja kitűnően nevelt fel szinte egyedül, a körülmények dacára. Viszont mindezek ellenére, pár súlyos titokkal mégis osztoznia kell a helyen a lelke mélyén. Éppen ezért, talán mégsem vagyok annyira átlagos, mint azt valójában elhiszem magamról.
Külcsín
Külsőleg meg leginkább a fene tudja. Koromhoz képest nyúlánkság jellemez, vékony alkattal, mégis nőies idomokkal megáldva. Világosbarna hajzuhatagom olykor egyenesen hagyva, néha pedig egymásba futó loknikként omlik a vállaimra és a hátamra teljes hosszában, hullámosan elnyúlva rajta. Ovális arcom közepén két tengerszín szempár zöldeskék fénnyel villan meg, enyhén elnyíló, a rózsa színében pompázó ajkakkal egyetemben. Mintha már csak azért is szeretné a természet, hogy meglátszódjon rajtam májusi születésem, és együtt nyíljak a virágok szirmaival, miközben az egész világ színes pompába vonul egyszersmind. Talán a legkevésbé az öltözködésemen látszik meg a hasonlóság e téren. Az élénk színpalettával ellentétben én személy szerint a natúr, leginkább pasztell árnyalatokat kedvelem, válogatásom viszont csak ezt határolja be. A ruhadarabok milyensége, szabása és varrása már kevésbé érdekel, azt öltöm magamra, ami kellően hangsúlyozza a személyiségemet és az alakomat egyaránt. Persze ezek alól is akadnak kivételek néha napján, például olyankor, ha a szó szerinti legelbűvölőbb formámat szeretném nyújtani egyetlen egy ember számára.
abbey mount
institute for higher education


A hozzászólást Trisha Melrose összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-12, 8:27 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 594
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Trisha Melrose   2017-06-04, 10:31 am

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Ó helló, Trish!

Először *egyszemélyes tapsvihar, amiért goddardos a kari* Másodszor pedig, elhagyom az állam  mosoly Rendkívül tetszik az erős kontraszt a karakterben: egy okos, szorgalmas lány, aki titkon viszonyt folytat mostohaapjával. Míg az előbbi teljes mértékben goddard jellembeli vonás, addig az utóbbi... inkább lovell. Vagy más. Vagy hát, ki tudja? Rolling Eyes Elvégre eme ház tagjait egyből strébernek titulálják, misem foglalkozva belbecsükkel. Lehet, itt az ideje jobban megismerni őket...
Azok után, hogy Trish egész életében hiányolta édesapját, teljesen érthető, hogy elvesztette a hitét az idilli családban, ezáltal élvezni sem tudja, ha a rokonokkal kell egy légtérben összezárva lennie. De hát kinek is lenne kedve bájos történeteket hallgatni abban a tudatban, hogy a főszereplők nem is annyira elbűvölőek, mint a múltbeli képek mesélik?!
Irány foglalózni, aztán jót ne halljak!  heart


Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Trisha Melrose
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Goddard house-
Ugrás: