HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Niamh and Dudley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Niamh and Dudley   2017-06-02, 4:12 pm

but first coffee


Van az a pillanat amikor már a kávé sem segít. Teletömheted cukorral, hogy felnyomja a vércukrod, ihatod forrón, de akár hidegen is, tudod, hogy nem fog segíteni. Persze nem az átmulatott éjszaka utáni kávézásról van szó, vagy az esti 'tanulnom kell még' kávéról, hanem amikor ténylegesen azt várod, azt hiszed, hogy csodák tényleg léteznek. De nem. Csodák tényleg nincsenek. Az igazi fáradtságon kávé sem segít. Nincs az a mennyiség ami helyrerázza az embert, ha egész éjszaka nem alszik. És én egész éjjel nem aludtam.
És ez az a pillanat.
Ásítok. Egyet-kettőt. Legszívesebben nekidőlnék az előttem álló tagnak. Csak nekitámasztanám a fejemet, és elaludnék. Olyan könnyen zuhannék álomba, hogy az már hihetetlen. Pillanatokba se telne. Lecsukódna a szemem, és már valami más világba lennék.
A sor pedig kicseszett lassan halad. Felnyögök, és elnyomok egy ásítást. Gyűlölöm a kora reggeleket. Gyűlölöm a hosszú sorokat, és a szar kiszolgálókat.
A kislány pedig csak mosolyog, mintha annyira természetes lenne, hogy reggel hétkor fitt és üde és kávékat osztogat.
Én meg csak a kávéban hiszek. Meg Niamh helyrerakásában. Meg a sok cukorban.
- Őőőő kettő jegeskávét kérnék. Meg olyan muffinokat, meg izé,
a fagyit légyszi ne rakd bele a kávéba, hanem külön hozd ki. Meg ha lehet akkor hozd már oda, mert most nem vagyok olyan pincérkedős formámban. És ott ülünk. Kint. Nézd. Azzal a dögös lánnyal vagyok. Jól áll neki ez a felső nem? Szóval ha lennél olyan kedves. Mennyi lesz? Nem látok jól, túl korán van még, de tudod mit, tartsd meg a visszajárót. -  

A lány meg csak bámul rám. Még pislogni is elfelejt, nekem pedig eszembe jut, hogy lehet túl sok voltam. Lehet, hogy nem kellett volna jó pofiznom, csak parancsolgatnom. Lehet, de csak lehet, hogy kussolnom kellett volna. Azért rámosolygok, és ott hagyom.
Majdnem nekimegyek a fotocellás üvegnek. Annyira kábán bámulom a virágcserepet.
Tetszik, hogy olyan antik.
- Elfelejtettem megkérdezni, hogy mit iszol, de rendeltem neked valamit. A pultos kislány annyira jó arc, hogy idehozza nekünk, szóval ha nem akarsz jegeskávézni, akkor kérj mást. -
És hosszan nyújtózok és egy nagyot ásítok, közben pedig jó mélyre süppedek a székben.
- Rágyújtok, nem baj? -
Kihúzok egy szálat a tartóból, a cigisdobozt pedig az asztalra hajítom, ha esetleg Ő is kérne. Aztán meg ránézek, mint aki annyira jól nevelt, hogy az engedélyre vár.
Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 13.
Posztok száma : 17
Motto : If life gives you lemons, make lemonade! Age : 21 Titulus : crazydoll Foglalkozás : kereskedelem-marketing Play by : Stephanie Cam
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   2017-06-02, 4:55 pm

Ez a Dudley gyerek nemnormális, de tényleg, ki a rákom akar kávézni reggel hét órakor? Na de mindegy, nem leszek punci, fogom magam és felkelek és felöltözök és.. nem, nem megyek. Ne kell nekem kávé, nem kell nekem semmi sem, csak még pár szép óra az ágyamban, miközben a párnámat ölelgetem és alszok. Aludni kibaszott jó, aludnia kéne mindenkinek napi tizenhárom órákat, na meg persze a sulis órákat lerövidíteni, mert minek kell tízkor kezdődniük? Kezdődhetnének délben és tarthatnának egy óráig. Na de ebgondolat és kénytelen leszek felkelni, mert a bolond szobatársam fejbe basz egy párnával, a nyomorultja jobban akarja a kávézást, mint én. - Elfogsz késni, baszd meg... Fent vagy? - ja igen, mi ilyen szépen beszélünk egymással, én csak átfordulok a másik oldalamra, békésen és nyugodtan. - Még alszom. - motyogom, de erre még egyet rám basz azzal a kibaszott párnával. Hát megetetem vele azt a kurva bélést, ami benne van, ha még egyszer megteszi... Belém bassza az ideget ilyen korán.
Végül sóhajtozva felkelek, felöltözöm.. felveszem a fekete pólómat és a fekete rövid gatyámat.. btw a pólómon van egy kurva szép koponya, imádom ezt a felsőt. Majd megérkezünk arra a helyre, ahova ő menni akart vagy szeret, nem tudom, de nem is izgat, ha már ilyen korán fel kellett kelnem, akkor a koffein az egyetlen jó dolog. Átkutatom a zsebeimet, míg ő elmegy kávét kérni, de csessze meg, nincs meg a cigim, sehol nem találom.. Nála biztosan lesz, de csak nem halad a sor, már oda mennék, mikor végre sorra kerül és csak várok és várok, már egy életet is leélnék ennyi idő alatt, milyen szar itt a kiszolgálás, ide sem jövök többet. Na de aztán csak meg érkezik és közli mi van. - Nekem aztán tök mindegy mit raksz elém, ilyen korán semmim sem működik. - meg nem is kellett volna tegnap leinnom megint magam, de hát ezt nem szabad megemlítenem, mert.. tisztanapom volt és.. ja, szopás, hogy ennyi akaratom sincs.
- Ne legyél punci Hunt. - veszek ki egy cigit az övéből és rágyújtok, majd szívok egy slukkot, benntartom és pár másodperc múlva kifújom, miközben az ég felé emelem az arcomat. - Na és mizu? - teszem fel a legértelmesebb kérdést, ami eszembe jut, majd füstkarikákat kezdek el fújkálni, mert miért ne.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   2017-06-02, 6:07 pm

but first coffee


Egy gyenge mosolyra futja csak. Milyen jó neki, hogy semmije nem működik, bezzeg nekem..
Közben kiér a kislány, és esetlenül teszi le a kávékat, fagyis csészéket, cukrokat, miegymást közénk az asztalra, én pedig nem tudom közben nem bámulni a szerencsétlent. Érdektelen udvariatlansággal figyelem ahogy bénázik, közben pedig igyekszem kedvesen mosolyogni.
Niamhra bámulok, és felvonom a szemöldökömet.
A gyújtójáért nyúlok, meggyújtom a számból kilógó kis gyilkost és jó mélyre tüdőzöm. Végigkarcolja lefelé menet a szerveimet, de megnyugtat. Kaparja a torkom, szinte marja, de kicseszett jól esik. Ha nem lenne gáz, szinte fel is nyögnék.
Az egyik kávéért nyúlok, kibontok két barna cukros tasakot és a jégkockákra öntöm. Nézem ahogy a szemcsék alatt vadul olvad a jég, a kristályok pedig süllyednek. Mint a kicseszett Titanic.
Elmosolyodom.
- Élek. Bár kicsinál ez a hülye beadandósdi, és futnom is kellene. A tüdőm miatt. Meg amúgy nem is tudom. Kicsinál az élet. Te lány vagy. -
Beleszívok a szívószálba.
- Szóval mondd meg, hogy mi kell egy nőnek. -
A kiskanállal a vanília fagyiból kanalazok.
- Mármint. Baszki. Költői kérdés volt. Csak tudod most ez olyan semmilyen. -
Annyira össze-vissza beszélek, hogy az már durva. Magamat sem értem.
- Veled mizu? -
Újabb szívás a cigiből, újabb kanál fagyi a számba, újabb korty a jegeskávéból.
A Titanic szereplői már a kávém alján vannak.
Sohasem keverem össze a kávét. Szeretem a cukrot ropogtatni.
- Mondj valami olyan programot amit mondjuk nem olyan lányok csinálnának, mint amilyen te vagy. -
Elvigyorodom. Niamh nem az a lány. Nem az a fajta lány aki a könyvtárban ül és nyakig gombolt blúzban szorgosan körmöl. Niamh az a fajta lány akit ezer meg egy helyre el tudnék rángatni, és leszarnám, hogy élvezi-e, mert nem lenne más választása. Cigiznénk meg innánk és csak ellennénk. De mit kezdjek olyanokkal akik nem olyanok, mint Ő? Akik nem olyanok, mint én?
Könyvtárban ülős és nyakiggombolt lányokkal nem tudok mit kezdeni. Lehet hogy tudnék, ha mondjuk éreznék valamit. Ha mondjuk az agyam irányítana vagy a szívem, akkor is menne, de így hogy felsőbbrendű - alsóbb- az utasítás, túl nehéz.
Felsóhajtok.
Az összes fagyit megettem, most pedig csalódottan bámulom Niamh gombócát.

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 13.
Posztok száma : 17
Motto : If life gives you lemons, make lemonade! Age : 21 Titulus : crazydoll Foglalkozás : kereskedelem-marketing Play by : Stephanie Cam
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   2017-06-02, 10:52 pm

Sosem gondoltam volna, hogy Dudley ilyen bőkezű lesz a kávé mellé, de lehet gyakrabban kéne eljönnöm vele. Bár nem igazán szeretem, ha az én öngyújtómhoz nyúlnak, ez olyan, mintha neked az ágyékodat tapogatnák, de fine.. ha már egyszer fagyit is vet nekem, ez a minimum. Persze csak nézem, ahogy a szerencsétlen lány próbálja letenni a dolgokat, olyan esetlen, mi a ráknak vesznek fel ide ilyeneket? Legszívesebben kigáncsolnám, hogy még taknyoljon is egyet, de ilyen korán megterhelő testmunka lenne nekem, még csak most kéne a másik oldalamra fordulnom.. - Az nem jó. - rázom meg picit a fejemt, de ez a te lány vagy szöveg, na ez nem igazán tetszik. Nem is merek belegondolni, hogy mire is érthette, mert ha most olyanokkal fog jönni, hogy miért nem sminkelem magam agyon, hogy miért nem öltözködöm úgy, mint egy cicababa, akkor a képébe öntöm ezt a kibaszott kávét. Bár nem hittem volna, hogy ennél ijesztőbb dolgot is kérdezhet, de megtette..
Eleinte csak lesokkolok és aztán felnevetek, de úgy istenesen egy nagyon jól eső nevetés ez. Nem, komolyan nem kérdezhetett ilyet tőlem, jézusom.. ez a gyerek nagyon el van tévedve, azt hiszi rólam, hogy egy Lowelles picsa vagyok? - Nekem például drog és alkohol.. de a Lowelles picsáknak fasz és pénz. - mondom neki, miközben megvonom a vállamat. Ennyit megtehetek, ennyit mondhatok neki és nem is fogom ezzel nagyon félrevezetni. Bár látszik rajta, hogy nincs minden rendben vele lelki fronton, így inkább kerülöm a rákérdezést és csak dohányzom tök békésen, nem vagyok az a lelkizős ember. Tudjátok erre jó egy Dunantos barát, mint Freddie, ő neki mindent el lehet mondani, mert senkinek nem mondja vissza és még csak ki sem rúgatott, mert tudja, hogy mennyire drogozom.
A megjegyzésére, hogy ez költői kérdés volt, csak legyintek egyet, mert biztosan nem az volt, na mindegy.. Aztán megkérdezi, hogy mizu velem.. ajjajj.. elmosolyodom. - Minden tök fasza, bár ezek a "tiszta napok" rosszak, de hát megígértem Freddienek. - mondom neki, majd magam elé emelem a kávét és belekortyolok, én feketén iszom és most jelen esetben nem kívánom az édeset. Majd félrenyelek, amikor feltesz egy újabb kérdést, de tényleg.. - Most nem is tudom, hogy megsértődjek vagy inkább bóknak vegyem.. - jegyzem meg halkan, majd elé lököm a gombóc fagyimat és elgondolkodom.. Áh, nekem az ilyen beszélgetésekhez alkohol kell, nem is kevés, sok! Kurva sok! Egy ginnel teli üveg nyakát szorongatnám és szépen elfogyasztanám, de nem ez nem lehetséges.
- Ezek a lányok sablonosak.. piknik, romantikus vacsora, állatkert vagy tököm sem tudja.. - vonom meg a vállamat. Igen, ilyenkor jut eszembe, hogy: miért barátkozom egy Kingsley-s csávóval? Ezek szó szerint sejti szinte utálnak minket, de nem értem miért, mert semmivel sem jobbak nálunk. - Csak nem bajok vannak a csajoddal? - hajolok közelebb és mikor már elég közel vagyok hozzá, akkor huncutul elmosolyodom. - Húzd meg, azt dobd ki a picsába, ne pazarold az időd ilyenekre. - mondom neki halkan, majd kiveszek még egy szál cigit a dobozból, miután végeztem az előzővel.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   2017-06-06, 1:35 pm

but first coffee


Csak megforgatom a szemeimet. Niamh érdeklődési köre egészen be van szűkülve. Csak az alkohol és csak a drogok. Bár én magam is sokszor élek tudatmódosító szerekkel, mindig ügyelek arra, hogy az utóbbit olyan közegben csináljam, ahol valamilyen szinten megengedett. Mondjuk nyáron Malibu legelhagyottabb tengerpartszakaszán, vagy apám irodájában.
-Mintha neked nem lenne szükséged faszra és pénzre... -
Fordítom el a fejemet. A droghoz jó sok pénz kell, vagy egy jó nagy torok. Azért nem mindegy, hogy az ember melyikkel szerzi meg azt, amit szeretne.
Szar lehet nőnek születni ebben a világban.
Milyen borzalmas érzés lehet magányosnak lenni, vagy cafkának tituláltnak, elvégre az a zár amit minden kulcs kinyit, egy borzalmas zár, de az a kulcs amely minden zárat nyit, na az a tökéletes kulcs.
- Józanodó hétfő van? -
Nevetek föl. Nálam a józanodás valahol vasárnap éjjel és hétfő reggel között kell, hogy megtörténjen. Nem tehetem meg, hogy hulla részegen, vagy totál másnaposan mutatkozzak. Ártana az imadzsemnek.
- És Freddie, azért ilyen fontos, mert.. -
Akárhogy töröm a fejem, nem jut eszembe, hogy ki is az a Freddie, pedig az arc és név memóriám remek. Viszont nem hinném, hogy Niamh akár egyszer is bemutatott volna neki. Na nem mintha annyira hiányozna ennek a Freddienek a társasága.
- Inkább vedd bóknak, mert nem biztos, hogy most ki tudnálak engesztelni. -
Szomorkásan elmosolyodok, de éppen csak egy pillanatra, a következőben már a muffinért nyúlok, óvatosan, megfontoltan húzva le róla a papírt, és beleharapok. Jólesik a kávé és a fagyi mellé a csokis finomság.
Istenem, hogy én ezt hogy imádom!
- Most szopatsz ugye? Én meg a romantikus vacsora? Tudod mióta nem romantikáztam? -
Megint csak költői kérdés.
-Azt hiszem legalább két éve. Szerintem nem is emlékszem rá, hogy hogyan is kell.. -
Nekem miért éppen az elnökkel kellett összejönnöm? Miért? Miért?- Bajok? Mi nevezhető bajnak? -
Óvatosan pillantok rá, mint macska a forró kására amit kerülget. - Lehet, hogy neked és nekem teljesen mást jelent a baj.. -
Türelmetlenül sóhajtok föl, és veszem el a fagyiját.
Telhetetlen módon kezdem bekanalazni. Ó, ez a vanília!
- Asszem' nem szeretem.. -
Vonok vállat.


Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 13.
Posztok száma : 17
Motto : If life gives you lemons, make lemonade! Age : 21 Titulus : crazydoll Foglalkozás : kereskedelem-marketing Play by : Stephanie Cam
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   2017-06-11, 6:33 pm

Le se tagadhatja, hogy egy igazi Kingsley faszfej, talán itt lenne az ideje, hogy távozzak, de nem fogok, mert miért vegyem ezt magamra? Pontosan tudjuk mindketten, hogy nem olyan lány vagyok, aki mindenkivel összefekszik és a pénz miatt teszi. Nem kell nekem más pénze, eléggé el vagyok eresztve és a szüleim is kurva gazdagok.. - Dudleyka, jobb lesz, ha visszaveszel. - mondom neki mosolyogva, akár veheti fenyegetésnek, ismerek pár sötét alakot, akik szívesen ki verik a szart, de inkább felnevetek. - Van pénzem és fasz meg nem kell, mindegyik egy csicska. - sóhajtok fel, mert tényleg igaz. Nem is érdemes a pasikkal foglalkozni és az én igazi szerelmem a drog és az alkohol. Senki sem tudja őket helyettesíteni, aki meg tudná nem akarja..
Kérdésére csak mosolygok, nem kell neki ilyeneket tudni, meg hát hogyan magyarázzam el neki, hogy valaki miatt egy héten három napot tiszta vagyok. Meg nem is érdekelné, jelenleg az a baja, hogy valami picsával nem megy neki a relationship, mert mindenkin meglátszik az ilyen. - Valami olyasmi. - mondom neki egy legyintés közepette. Aztán a beszélgetés kezd egy olyan téma felé menni, amelyről nem igazán akartam beszélni. Még magam sem tudom, hogy az a Dunantos szerzetes miért olyan fontos nekem és miért teszem meg érte.. nem is kérte. - Freddie olyan, mint egy.. tököm sem tudja. - vonom meg a vállamat és inkább hát nem akarok erről beszélni. Főleg nem vele, mert semmi köze most ennek a beszélgetésnek az én hülyeségeimhez.. Inkább neki kéne mesélnie, hogy miért ilyen.. búval baszott.
Hát ez a legyintés kezd már mindennapossá válni, mert hát megint legyintettem a bókos hülyeségre, de ideje lesz komolyan venni most már azt, amit nekem mond. Így tényleg odafigyelek és meghallgatom, majd mikor tanácsot kér, adok is neki. Arról nem tehetek, hogy neki nem tetszik az igazság. - Te kikérted a véleményemet. - hát nem az számít, hogy ő mit akar, hanem hogy a csaj mit akar, főleg ha beképzelt és tehetős. Persze én ezeknek szöges ellentéte vagyok, nekem aztán semmi ilyen szar nem kell, bőven elég, hogy ha valaki fogja a hajam hányásközben. Persze meghallgatom mikor mondogatja a dolgokat és kérdést tesz fel,próbálom kitalálni mit kéne neki mondanom, de mikor azt mondja, hogy nem szereti.. felnevetek. - Az emberek nem azért kezdenek el járni, mert szerelmesek, hanem mert megakarják a másikat szeretni. Elég időt adtál magadnak, hogy eldöntsd ezt Dudley? - nézek mélyen a szemébe.. Bár nem vagyok a szívek szakértője, ennyit még én is tudok. - Mondj el mindent, ha bízol bennem, meghallgatlak, de mindent tudnom kell, hogy véleményt mondhassak. - mosolyogók rá, hát legyen..
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   2017-06-12, 9:39 am

but first coffee


- Meg ne sértődj már.. -
Csak megrázom a fejemet. Eszem ágában sincsen bocsánatot kérni. Kibírja, én is kibírnám.
Elnézek a feje mellett, nézem a mögöttünk ülőket, hogy ismerhetnek-e minket, meg azokat akik a környékünkön vannak. Ha Niahmmal kényes témákról fogunk beszélni, akkor jobb ha azt rajtunk kívül senki nem hallja. Na nem mintha amúgy annyira kényesek lennének azok a témák, inkább csak jobb szeretem megtartani magamnak a privát beszélgetéseimet. Nem vagyok benne biztos, hogy díjazni tudom, hogyha valaki más is belehallgat az olyan dolgokba, mint hogy mi bántja a szívemet.
- Mint egy mi? -
Erősködöm, mert engem érdekel. Niamh nem találkozgat "tököm se tudja" emberekkel, nem emlegeti őket hogyha nem érnek valamit, és ez felkelti a kíváncsiságomat. Méregetem, hátha le tudok olvasni valamit a vonásairól, de olyan, mint egy csukott könyv. Hiába nézed a borítót, attól még nem tudod meg mi van benne.
Az Ő fagyiját is hamar bekanalazom, így minden figyelmemet a kávémnak, és egy újabb cigarettának szentelhetem. Mélyen letüdőzöm, sokáig tartom bent, és hagyom, hogy a füst fölfele távozzon. A műveletet még vagy háromszor elvégzem, csak utána pillantok vissza rá.
Csúnyán nézek rá. Ő csak ne nevessen, amikor nekem ilyen mély problémáim vannak.
Megforgatom a szemeimet. Most komolyan ki kell neki öntenem a szívemet?
Dacosan préselem össze az ajkaimat, elhatározva hogy egy kurva szót nem mondok neki, de aztán csak elgondolkozom.
Mióta is vagyunk mi ilyen jóban? Nem kellene jóban lennünk, egyszerűen képtelenség elhinni, hogy megvagyunk, élünk egymás mellett és jót tudunk beszélgetni.. Jessietől kapom is miatta az ívet rendesen. Fogadni mernék rá, hogyha ezt a találkát megtudja, napokig nem szól majd hozzám. Vagy hozzám szól, de akkor is csak félszavakkal, igennel vagy nemmel válaszolsz majd.
- Hogy jól lejárass.. -
Helyesbítek.
- Van egy csaj.. mindegy, hogy ki nem? És együtt vagyunk. Tök jóban voltunk, tényleg, minden annyira kicseszettül spontán volt, és tudod, hogy utálom ha meg akarnak kötni. -
Mert tudja.
. A világból ki lehet kergetni. És Ő le akar kötni. Mármint beszélgetünk, jajj de jó.
Csókolózunk, meg minden. De nem érzem jól magamat. Mármint tudod milyen? Várod, hogy jöjjön az érzés, hogy olyan legyen vele, mint azelőtt volt, de nem olyan, az érzés meg kurva messze elkerül. És akkor vágod, hogy olyan, hogy.. ahh, hogy mondjam.. nem olyan mint vártad. Mármint közben rájössz, hogy nem tetszik a hajának a színe,meg idegesít ahogy affektál, meg vágod.. -

És ahogy mesélek egyre dühösebb leszek. Részben azért mert el kell mondanom, részben azért mert a dolgok nem úgy alakultak ahogy azt én elterveztem.


Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Niamh and Dudley   

Vissza az elejére Go down
 
Niamh and Dudley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Éttermek, Cukrászdák-
Ugrás: