HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Dudlicsek & Winci

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 22 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Dudlicsek & Winci    2017-06-02, 9:13 pm

A hátam közepére sem kívánom, hogy olyan emberekkel lógjak, mint Hunt vagy Barbour. Piggy szerint meg adnom kellene nekik egy esélyt, meg ha minden igaz nem fogok belehalni, ha egyszer elmegyek velük bulizni. Csak mi hárman. Kanok. A Non Judging Breakfast Club kanjai. Röhögnöm kell, de nem teszem inkább csak egy sóhaj keretében megadom magam Piggy kérésének – megint – és amellett döntök, hogy ma kicsit „lazábbra” fogom a megjelenésem és világos szettet választok a szokásos sötét színek helyett. Hadd higgyék azt, hogy érdekel ez az egész hacacáré, még meg is fésülködöm.
Aztán valahogy idekerülök az épület elé, ahol már nagyban tombol a parti és az ütemes tuctuc zenébe belevegyül egy-két önfeledt kacaj meg sikoly, meg talán még mintha valaki vuvuzelát is fújna. Én érkezek elsőnek, amiből azt vonhatják le, hogy jól nevelt vagyok bár inkább csak szeretném az orruk alá dörgölni, hogy késnek és ez mennyire szálka a szememben. A gond csupán annyi, hogy a Doxa karórámon a mutató pontosan abban a pillanatban üti el a megbeszélt időpontot, amikor Hunt feltűnik a sarkon én meg épp a számba helyezek egy szál cigarettát. A kis rohadék, képes időben érkezni. De legalább Barbour késik.
- Hát a hármasfogatunk harmadik kereke hol késik? - érdeklődöm, ahogy közelebb ér és üdvözlésképp a kezem nyújtom, amolyan maradian de hát ha egyszer az ember ehhez szokott hozzá, akkor nincs mit tenni. Igazából az is el tudom képzelni, hogy Noel szólt, hogy késni fog vagy valami de mivel voltam olyan merész, hogy lenémítottam a privát messenger gruppen beszélgetésünk értesítéseit – sőt igazából még az archiváláson is elgondolkoztam – így még esélyem sincs, hogy értesüljek az üzenetekről. Meg egyébként is leszarnám.
- Cigit? - remélem nemet mond, mert nem vagyok az az adakozós fajta de nem akarok máris pöcsfejként indítani – csak Piggy miatt csinálod, Win – de ettől függetlenül nem nyúlok a zakóm belső zsebében heverő cigarettás dobozért, hátha érti a célzást Hunt. Bár  ki tudja, lehet igazából már elszívta az agysejtjeit annyira, hogy ne tudjon összekapcsolni dolgokat.
- És igazából mit kell tudni erről az egészről? - szívok egyet a cigiből, majd miközben még lent tartom a füstöt az épület felé bökök a parázsló végével, abban a pillanatban amikor két csaj – valószínűleg gólyák – extrémen rövid ruhában kibotladozik az ajtón és valami elképesztően idegesítő hangon vihognak. Csak remélni merem, hogy nem veszik észre, hogy két félisten álldogál nők nélkül a járdán előttük. Mert hát azért meg kell hagyni, Huntot se silány alapanyagokból rakták össze. Ahogy végigmérem rájövök, hogy jobban nem is különbözhetnénk első ránézésre holott elvileg ugyanabból a klikkből jöttünk. Szóval csak várom a válaszát, mert kurvára nem az én ötletem volt, hogy idejöjjünk és csak reménykedni tudok benne, hogy nem egy tinibuliba csöppentünk.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-02, 9:38 pm

please kill meAnnyira tudtam, hogy Noel lemondja. Egyáltalán nem az a bulipatkny típus aki ilyen helyekre jár, inkább visszavonulót fúj az utolsó pillanatban. Még jó, hogy fölhívtam. Még jó, hogy fölvette - mert amúgy nem szokta- de hát én szerencsétlenül nem tudom az új tag számát, meg hát én nem leszek pöcsfej. Eljöttem. Otthagytam Jessiet, és leléptem. Na nem mintha érdekelte volna. Na nem mintha engem érdekelt volna.
Egy pillanatra lehunyom a szemem ahogy meglátom. Basszus neki senki sem szólt, hogy ez egy tré buli, ahol nem menő a Hugo Boss?
- Szevasz. -
Kínosan elfogadom a kezét, mert hát annyira gáz. Lófaszt sem tudok róla a nevén kívül, meg hogy kicseszett gazdag. Látszik rajta. Nem tudná letagadni.
- Ja, kérek. -
Vonok vállat.
Ha Noel itt lenne összefutottam volna vele a könyvtárban és ittunk volna valamit sunyiba, most pedig nem lenne az egész helyzet ennyire idegen.
Megköszörülöm a torkomat. Mondanom kellene valamit, de egy büdös szó nem jön ki a számon.
-Ez? Valami hülye gyerek bulija. A nője hívott meg. Noel meg azt mondta, hogy vigyelek be a helyi dolgokba, szóval.. -
Megvakarom a fejemet, aztán rábámulok. Az órájára pontosabban, és várom a hülye cigit.
- Azt hallottam van valakid. -
A telefonom fogom a zsebembe, de nem vehetem elő, az nagyon gáz lenne. Gázabb, mint ez a beszélgetés.
- Nagyon elegánsba vágtad magad. Vedd le a zakód, szarrá fognak verni.. -
Kihívóan vonom fel a szemöldökömet.
- És aztán ki tudja tudsz-e verekedni.. -
De az is lehet, hogy nyámnyila fasz, és egy normális jobb horgot sem tud bevinni.
- Amúgy áruld már el, hogy te és a húgod hogy keveredtetek össze Noellal.. -
Mert hát tökre nem értem. Semmit sem értek. Azt se hogy miért jött el, hogy én minek jöttem el.
- Amúgy szoktál piálni rendesen? -
Mert nem úgy nézel ki, csak azért kérdezem.
Én meg miért nem xboxozom Jackievel?
Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 22 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-02, 10:51 pm


Szevasz. Ki a faszom használja még azt a szót, hogy szevasz? Igazából amint meghallom, eszembe jut, hogy én nem is köszöntem. Spekulálok mennyire lenne gáz egy „csá”-t vagy egy „helló”-t benyögni a szevasza után, de hát mindegyik annyira bénának tűnik, hogy inkább hagyom. Igazából nem is tudom, hogy melyik lenne a rosszabb: vele kettesben „bulizni” vagy a másikkal, Barbourral.
Fájdalmasan megrándul a szám széle, ahogy elhagyja a száját az a két szó: „Ja, kérek” de igyekszem palástolni, szóval inkább elnézek a feje fölött-mellett csak, hogy ne rá kelljen néznem meg arra, hogy várja a cigit. Vajon mennyi ideig kell, hogy elnézzek mellette, hogy elfelejtse, hogy kért cigit?
- Hülye helyi gyerek bulija – ismétlem meg a szavait miközben már a házat nézem és szeretnék nem sírni, mert valószínűleg házilag kotyvasztott olcsó piát fogunk inni, dohos kanapékon ülünk majd és ócska lejátszóból szól majd a zene. Sóhajtok. Dudleyra nézek, mintha tőle várnám a megváltást aztán eszembe jut, hogy valószínűleg ő vár rám meg a cigimre.
- Ja, a cigi – egy apró mosolyt megengedek magamnak futólag, ahogy előbányászom a zakómból a cigitartót – természetesen egyedi, ezüst és ott csillog benne a „W” betű – majd hanyagul átnyújtom Dudleynak, hogy szolgálja ki magát. Remélem gyújtót azért nem tarhál. Közben a tekintetem a zsebében levő kezére esik és csak nagyon remélem, hogy nem a farkát markolássza – ami amúgy hű, mert azért mégiscsak mély az a zseb.
- Van – vállat vonok – De ez téged csak ne zavarjon, barátom – nem tudom miért nyomom meg egy kicsit jobban a kelleténél az utolsó szót, talán azért, mert eszembe jut, hogy miként nézett Piggyre amikor három napja összefutottunk – És neked van valakid? - konkrétan ki kell erőszakolnom magamból az udvarias visszakérdezést, mert hát valamiért most kurvára nem megy ez a beszélgetés, ami pedig azért furcsa, mert mégiscsak ügyvédnek készülök és sose volt problémám a társalgással, erre itt van ez a Hunt gyerek, akit ki tudja honnan szalajtottak és eléri, hogy zavarban érezzem magam. Pofátlan.
- Azt hittem … - kezdek bele, aztán rájövök, hogy igazából nem is tudom mit hittem – Szóval én … - újabb próbálkozás, közben a kitántorgó lányok irányt változtatnak, ami azt jelenti, hogy felénk jönnek – Kicsit színvonalasabb partira számítottam, csupán ennyi az egész – vállat vonok, lazán mintha nem lenne már így is halálosan gáz ez az egész szituáció.
- Eddig nem különösebben szorultam rá, hogy verekedjek – azt nem mondom, hogy azért mert ilyen lecsúszott helyekre be sem tettem a lábam és az apám köreiben levő pöcspartikon az emberek inkább csekkekkel intézik el a nézeteltéréseket.
- Én sehogy – leveszem a zakóm és a hónom alá csapom, közben lepöckölöm a parazsat a cigim végéről – Piggy meg hát...gondolom a könyvtárban vagy fene se tudja – tényleg lövésem sincs róla, hogy miként jutottunk el odáig, hogy hozzájuk csapódjunk.
- Szoktam – bólintok egyet sértetten, mert mégiscsak férfiból vagyok és szarul esik, hogy nem nézi ki belőlem, hogy iszok – Szóval lássunk is hozzá, miért nem megyünk be?- mondjuk szeretném ha azt mondaná, hogy jó haver ez csak poén, máris mutatom az elit klubot, ahol az igazi parti van. Persze, hogy nem ez történik. Elpöckölöm a csikket valahova a messzeségbe és még egy utolsó pillantást vetek az útra, ami visszavezet a Kinsley házba aztán belépek az ajtón Dudley mögött és elgondolkozok azon, hogy vajon tudja-e Piggy, hogy pontosan milyen mély szartengerbe dobott bele.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-06, 1:57 pm

please kill me


Olyan érzésem van, mintha újra öt éves lennék. Legalábbis azt hiszem, hogy akkor kényszerítettek utoljára arra, hogy barátkozzak. Anyám belebújtatott abba a Hugo Boss öltönybe amit nekem terveztetettet, és arra utasított, hogy barátkozzak össze azzal a kínai kisfiúval akinek az apja be akar fektetni apám parfümcégébe. Utáltam a gondolatát is annak, hogy nekem parancsszóra kelljen barátkoznom, de jó gyerek voltam, és elbűvöltem a kis srácot a játékaimmal. Most nem hiszem, hogy lenne olyan játékom amivel el tudnám bűvölni. Nem olyan fajtának tűnik, akit bármivel el lehetne bűvölni. Vérbeli kékvérű seggarc. Én viszont, még mindig az a jófej srác vagyok, aki parancsszóra barátkozik.
Kínosan elmosolyodom.
Még irigy is. Tényleg igazi arisztokrata.
Azért csak elveszem a felém kínált cigarettát a megmonogrammozott kis tárcából, és magamban elnyomok egy szánakozó mosolyt. Sohasem szerettem ilyen dolgokkal felvágni.
A számba helyezem a kis gyilkost, és meggyújtom az öngyújtómmal. Megy az ingemhez. - Véletlenül sem felvágás, hogy ott rajta a pici krokodil, és véletlenül sem ajándékba kaptam.. áh, dehogy! -
A barátom szóra kelletlenül elmosolyodom, még a szemöldököm is a magasba szalad, és majdnem hozzávágom, hogy nem vagyunk barátok.
- Nem akarok rád hajtani, azért annyira nem nézel ki jól.. -
Negédes mosollyal vonom meg a vállamat, mintha csak baráti gesztussal élcelődnék vele. Lehet, hogy van a dologban valami.
megvonom a vállamat, jelezve, hogy annyira mindegy, hogy van-e valakim.
- Akad. De nem mondanám komolynak.-
Szóval semmi képen ne állíts le ha valami jó csajt sikerül összeszednem.
Összefonom a karomat magam előtt, és úgy nézem a kínlódását. Szinte nevettet, ahogy szenved.
Aztán mintha tényleg barátok lennénk, átkarolom a vállát. Csak egy kicsivel magasabb nálam, úgy öt centiméterrel, így egyáltalán nem kell ágaskodnom.
- A helyzet az, hogy csak azért jöttünk el ide, mert nagyon jóban vagyok azzal a lánnyal, semmi másért. Hivatalosak voltunk a pingvin-partyba is, de Noelre való tekintettel.. aki amúgy csessze meg amiért nem jött el, nem oda mentünk.. -
Tehetetlenül vonom meg a vállamat.
- Öregem. Akkor ma szét kell, hogy veressük a képedet. Nem léphetsz be úgy a mi világunkba, hogy apád mindentől megvéd. Az üzlet és a tisztelet ezzel jár. -
És én olyan elégedett vagyok, mint még sohasem. Megmondani viszont nem tudnám, hogy miért örülök ennek ennyire.
Na nem mintha Winniebelemenne, hogy megverjék, és nem mintha hagynám, hogy szétüssék a képét.
- A húgod.. igazán bájos lány .. -
Igyekszem nem rá bámulni, hogy még véletlenül se lássa meg a "de megdugnám" villanást a szememben.
- Ja persze, zúzzunk.. -
És a cigit eldobom, nem ügyelve arra, hogy eltapossam.
Mellette lépkedem, csendben.
Elhúzom az orromat ahogy belépünk.Bagó, fű és izzadtságszag kevereg mindenfele.
- Keressünk valami minőségi whiskey-t, nem iszom olcsó szarokat.. -
És mintha bármiféle fertőzést kaphatnék el, óvatosan nyúlkálok az üvegek között, kiválasztva a legjobb italt. Középkategóriás, hülye utóízzel, de megteszi. Fintorogva mutatom felé, remélve, hogy szerzett valami poharat.
- Szoktál táncolni? -
Bökök a vonagló lánytömeg felé. Csak egy pillanatra nézem meg őket, most is kiábrándít ahogy mindenkinek felkínálkozva, túl rövid ruhában mutogatják magukat. Hülyét kapnék ha akármelyik barátnőm ilyen lenne, mint az ittlévő lányok többsége.

[/quote]

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 22 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-07, 1:13 pm


Meglepett elismerés csillan a szemeimben, amikor megpillantom az öngyújtóját – a kurva életbe, nekem is kell egy olyan - de aztán gyorsan el is kapom a tekintetem róla és az egyik bukszust kezdem el fixírozni miközben lazán fújom ki a füstöt. Egészen addig a pillanatig, amíg azt nem mondja, hogy nem akar rám hajtani. Igazából nem is tudom melyik része fáj jobban, hogy nem akar rám hajtani vagy, hogy szerinte nem nézek ki annyira jól. Igazából megint a torkomon akad a szó pedig szeretnék rendesen visszavágni ennek a kis pöcsnek, de végül csak a vállam rándítom meg.
- Nem mintha engem izgalomba hozna, hogy leszopsz – mert egyébként tényleg nem is hoz izgalomba, ennek pedig hangot akartam adni. Aztán javít a róla alkotott képen, amikor közli, hogy van valakije de annyira nem komoly. Egyáltalán mi az, hogy komoly? Miért kellene egy kapcsolatnak komolynak lennie?
- Tehát akkor szabadon dughatsz, akivel csak kedved tartja? - érdeklődöm őszintén közben szívok egy nagyot a cigiből és megkönnyebbülten fújom ki a füstöt, amikor a részeg picsák elhaladnak mellettünk. Amúgy is valami olcsó Versace-utánzat ruhát viseltek, tehát még csak arra nem voltak méltóak, hogy elgondolkozzak azon milyen lenne rávenni őket, hogy elégítsenek ki egyszerre ketten a bokor mögött.
Oldalasan lepillantok a vállamat átkaroló Dudleyra, hogy mégis mi a faszt akar ezzel a mozdulatával de emlékeztetem magam, hogy most épp barátkozunk tehát ez biztos elfogadott közeledés az olyan lázadó kékvérűek között, mint Ő. A pingvin-party említésére egy picikté elkezdek reménykedni, hogy talán mégiscsak van minimális esély arra, hogy nem kell abba az olcsó piától, szar minőségű drogoktól meg utcaszélről szalajtott libáktól hemzsegő házba belépnem. De mégiscsak be kell, sőt még meg is akar veretni. Szerintem ő ezt élvezi. A hangjából legalábbis arra a következtetésre jutok, hogy szívesen megnézné amint szétverik a képemet, ez pedig furcsa érzéseket ébreszt bennem.
- Azért ha annyira nem muszáj, akkor nem veretném meg magam – nyögöm ki végül – Mondjuk egyszer mindent ki kell próbálni, nem? - talán ha összeveretem magam akkor Piggy végre letesz arról, hogy ezekkel a Hunt-féle alakokkal lógjunk, bár az önérzetem igencsak sérülne de hát … na. Mindent a nemes cél érdekében, nem?
- És melyik testrészét tartod bájosnak? - a hangom csöpög az iróniától és kurvára ajánlom neki, hogy ne válaszoljon rá vagy ha igen akkor mondjuk a kisujját említse meg esetleg a fülét, de semmiféleképpen se azt, hogy milyen szép a hátának az íve, ahogy beleáll a fenekébe.
Miután ilyen kínos témákat feszegettünk, megkönnyebbülök, hogy elindulok befelé bár ez csak addig tart, amíg meg nem csapja az orromat az az szag-keverék ami az ajtón belépve fogad. Na bazdmeg. Hányni támad kedvem, de csak erőltetetten Dudleyra mosolygok.
- Ez egy kurva jó ötlet – nyögöm ki ahogy megemlíti a whiskyt, bár itt vagy három üvegre lesz szükség, hogy élvezhetővé varázsoljam magamnak ezt a lebujt. Amíg Dudley az üvegek között keresgél én arrébb lökök egy vonagló párocskát és valami pohár szerűség után kutatok végül sikerül találnom két tisztának tűnő whiskys poharat, amit valószínűleg apró pénzért vettek valami leárazáson.
- Ne kímélj – tartom felé a poharakat és várom, hogy töltsön – Mármint arra gondolsz, hogy szoktam ilyen párzómozdulatokat imitálni? - elnevetem magam – Nincs ellenemre, amint találunk pár olyan nőt, akikről nem rí le, hogy már két felesért is leszopnának a vécében – szórakozottan a poharához koccintom az enyémet – Akkor igyunk ránk, és a bimbódzó barátságunkra – meg mondjuk arra, hogy a húgom közelébe nem foglak engedni, Hunt. De ezt már csak gondolatban teszem hozzá, miközben lehajtom az első kört.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-07, 1:39 pm

please kill me


Az este folyamán először sikerül normálisan vigyorognom, olyan igazi nem erőltetett módon.
- Te nem is tudnád értékelni azt amit én a nyelvemmel tudok.. -
Ha Winnienek nem farka lenne, egészen biztos rámennék és hagynám, hogy disznó viccekkel szórakoztasson, meg azzal amit tud. Bár ha Winnie Nő lenne, egészen biztos, hogy fapinaként közel sem kerülnénk egymáshoz.
Felszalad a szemöldököm, és kissé ridegebben húzódom hátra.
-Dughatnék. De nem teszem. Nem szokásom nők szívével játszani. -
Miután az enyémet volt szíves egy hölyg darabokra törni, képtelen lennék olyanfajta fájdalmat okozni valaki másnak. Nem tagadom, hogy rengeteg barátnőm volt már, egy éjszakás kalandok, de soha nem tartottam magamnak szeretőket. Minek, ha ugyan ezt megkaphatom attól akit a nőmnek nevezhetek?
Bár Jesse nem éppen az a fajta álombarátnő. Nem hoz izgalomba, és sohasem fekszünk le. Mindig kifogásokat találunk, vagy Ő vagy én. Fáj a feje, ünnep nap van, nekem meg nagyon fárasztó napom volt, meg amúgy is cigiszagú az ujjam, és nem is tusoltam.
Menekülök előle, menekülök attól, hogy kötődjön hozzám. Rettegek attól, hogy a szex számára többet jelentene, míg nekem az egész kapcsolat nem jelent semmit.
- Na ne vágj ilyen rémült fejet. Nem hagyom, hogy szétverjék a képed. Ronda lennél törött orral. -
Mert tényleg az lenne. Winnie jó gyerek. Normálisan néz ki, bár képtelen lennék magamtól ilyet hangosan kimondani, de buknak rá a nők. Ő velem ellentétben tökéletes, nincs benne semmi olyan, mint bennem. Az anyám egyszer azt mondta : szerencse, hogy apádnak van pénze, mert olyan ronda vagy kisfiam, hogy a kurvák is csak sírva szopnának le
Lehet van benne valami.
Összezavarodom. Nem tudom mit kellene mondanom neki. Mi az, hogy mi bájos a húgában? Most azt hiszi, hogy hajtok rá? Tényleg hajtok rá? És tényleg van egy kis él a hangjában?
- Baszod ember. Egy nő hogy lehet bájos? Baszki el sem hiszem, hogy erre most rákérdeztél.
Bájosan feszül rajta a pólója. -

És én is cinikusan válaszolok neki, a hangom tele van néma hadüzenettel, mert hát mindketten tudjuk, hogy nem a pólója bájos, hanem az ami alatta van.
Bent minden annyira irritálóan olcsó, hogy kezdem azt érezni, hogy magamat is el tudnám adni egy-két fontért.
Megborzongok, ahogy a vonagló női testek nekem nyomulnak.
Fapofával töltöm ki az alkoholt, koccintom a poharamat az övéhez, és igyekszem úgy inni, hogy a szám még csak véletlenül se érjen az üveghez. Az ital így óvatosan egy-két cseppben csorog az államról, amit a zsebemből elővett vászon zsebkendővel törlök le.Ki tudja ki ivott ebből énelőttem.
- Visszataszítanak az olcsó lányok. Nincsen kiábrándítóbb annál, hogy úgy dörgölőzik hozzám, mintha épp kúrnám. -
Sötéten pillantok az egyik ilyen lány felé, aki lomha pillantásokkal minket méreget.
-De ha találunk neked egy olyan lányt, muszáj lesz lefotózzalak vele. -
Hogy később ezzel zsarolhassalak, és felhasználhassam ellened bármikor, bármilyen körülmények között.
[/quote]

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 22 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-08, 3:19 pm


- Ha közlöd velük, hogy te csak dugni akarsz akkor nem játszol a szívükkel – vonom meg a vállam – Amiről meg nem tudnak, az meg nem fáj nekik – mekkora bölcsességek hagyják el a számat, még én is meglepődöm. Elképzelhető, hogy nem én vagyok a hűség mintapéldája de sosem tagadtam, hogy szeretek minél több nőt az ágyamba csábítani és a nőim nagy része szintén úgy lett a nőm, hogy hamarabb került le róla a bugyija, minthogy elvittem volna kávézni. Tehát igazából ha van egy kis logikája, akkor kikövetkeztetheti, hogy egészen nagy rá az esély, hogy az, hogy ő tipeg az oldalamon egy Coates-estélyen az még nem jelenti azt, hogy nem fordultam meg a szobatársában két nappal azelőtt. Polly is tökéletesen tisztában van vele, hogy néha elkalandozok erre-arra de nem beszél róla, mint ahogy én sem hánytorgatok fel neki semmilyen pletykát, ami a férfi vécében kering arról, hogy milyen lelkes volt az egyik buliban. Azt hiszem ez a tökéletes kapcsolat titka. A kölcsönös leszarás.
- Talán még az is jól állna – legyintek egyet de azért mázsás súly esett le a vállamról, ahogy végül elvetette a veretés ötletét. Igazából azt hiszem egyetlen egyszer vertek meg úgy rendesen, de akkor is 12 voltam és csak beszóltam egy nálam jóval idősebb, nagyobb és feketébb srácnak aki aztán megmutatta, hogy miért éppen ifjúsági bajnok ketrecharcban. Azóta egyetlen klub sem érdeklődik iránta és London egyik mekijében dolgozik 12 órákat. Nem értem miért. Ha ha ha.
- Mert még senki se mondta, hogy bájos – vonom össze a szemöldököm – Meg nekem se a bájos jut eszembe róla először – aztán nézem egy pár másodpercig Dudleyt, úgy szépen férfiasan szemmel gyilkoljuk egymást – Egyébként meg röfög álmában. Eléggé kiábrándító.
Valószínűleg ha Piggy ezt most hallaná, akkor összetörné a golyóimat majd megetetné velem. Egyetlen egyszer röffentett egyet álmában, de akkor is csak azért, mert részegen feküdt le én pedig azóta általánosságban beszélek a röfögéséről. Mert egyébként sokkal jobb ez, mintha tudná milyen édes és ennivaló alvás közben – nem mintha amúgy ne lenne az, de úgy meg még jobban. Dudleynak meg ezt nem kell tudnia.
Még szerencse, hogy már bent is vagyunk és rögtön el is tűnik a Piggy bájainak feszülése a pólóban téma. Szarul érzem magam, az mandzsettagombom többet ér, mint az itt levő emberek kacatjai összesen. Szeretnék hányni. De nem teszem, hanem úri módra viselkedem és nem hisztizek. Pedig akarok. Nagyon nehezen fogom vissza magam, úgyhogy csak Dudley tarkóját bámulom, nem nézek se jobbra se balra míg az italokhoz nem érünk.
Követem a példáját és igyekszem elkerülni a szám és a pohár szélének az érintkezését, ami egészen elveszi a kedvem az egész ivászattól. Bár inkább ez, minthogy elkapjak valami kankót és lerohadjon a legnemesebb részem.
- Igen, ezzel egyet kell, hogy értsek – biccentek egyet és szemrevételezem egy futó pillantás erejéig a hölgynek egyáltalán se nevezhető picsát, aki – az egyébként egészen szemrevaló – melleit kicsit feljebb tornázza miközben sanda pillantásokat vet felénk a barátnőjével való enyelgés közben.
- Ahhoz még sokat kell innom – nevetek, de annyira nem jóízűen, mert semmi kedvem sincs ahhoz, hogy egy olyan lánnyal enyelegjek és valaki meg is örökítse azt.
- Nem is tudom melyik a jobb, ha olcsó de mondjuk annyira nem buta vagy ha pénzes de egyébként meg teljesen üres a feje – megtámaszkodok Dudley mellett és tovább figyelem a táncoló-párosodó tömeget – Egyszer volt egy nőm, aki azt hitte, hogy a diszlexia egy nemi úton terjedő betegség – csóválom a fejem, iszom a whiskyt végül mivel egészen gyorsan elfogy így töltök magamnak még eggyel és vagyok olyan jó fej, hogy töltök Dudleynak is ha kéri, ha nem.

Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    2017-06-09, 11:15 am

please kill me


-És kihez van szerencsém? Csak nem Mr. Szívtipróhoz?-
Felhorkanok cseppet sem udvariasan. Nem szeretnék tőle szerelmi tanácsot kérni, sem életmódbelit, így nem is firtatom tovább a dolgot, csak elengedem. Jobb ha nem megyünk bele ilyesfajta részletekbe, csak hagyjuk, hogy a másik a saját maga módján intézze a dolgokat. Winnie felőlem annyi lányt kúr meg amennyit akar, én meg majd kiélem a vágyaimat Jessie-n, vagy ha mégsem, akkor kitalálok valamit. Mármint nyilván nem fogok hokizni, megalázó lenne egy olyan helyzetben, amikor van más lehetőségem. Majd bevetem a személyes bájomat, Ő meg csak beadja a derekát.
Talán tényleg jól állna neki. Majdnem felajánlom, hogy nézzük meg, behúzok neki egyet. Szinte el is képzelem, ahogy az öklöm a tökéletes vonások felé repül, és célt ér. Biztos vagyok benne, hogy belesajdulna az öklöm, talán még meg is zúzódna, de az orra, na az orra biztosan eltörne. A vér mindenfele ömlene, én meg melléugranék, segítenék neki, mert hát csak azért vertem be a fejét, hogy megnézzük tényleg jól állna-e neki. A szeme alatt hirtelen lila karikák jelennének meg, én meg hívhatnám a mentőket, vagy csak röhögve rántanám vissza a görbe orrot a helyére. Ezt még nem sikerült eldöntenem.
- Miért akkor mi? -
A szemöldököm magasra húzom. Ha most azt mondja, hogy kurva jól néz ki, akkor át kell értékelnem az egész életemet. Inkább ne is mondjon rá semmit.
- Mindenkinek vannak hibái. -
Megrántom a vállamat. Sohasem voltam rossz alvó. Csak becsukom a szememet és alszom. Nem számít hogy mi történik, hogy ég-e a villany, beszélnek-e mellettem, horkolnak.. bármi történhet el fogok tudni aludni.
- Mellesleg aki álmos az alszik és nem hallgatózik. -
Ez most egészen olyan, mintha Pigletet akarnám védeni, vagy vele készülnék aludni, pedig nem. Lehet, hogy egy egészen picit meg akarom védeni - de az is csak azért van, mert lovag vagyok - de nem akarok vele aludni. Mármint a szó egészen szoros értelmében aludni nem akarok vele, mert azért nem tagadom, Winnie húga is cseszettül jól néz ki. Egy vérből valóak, le sem tagadhatják.
És bent vagyunk. Láthatóan mindketten undorodunk.
- Hát nem tudom Ha olcsó, akkor ott a veszélye, hogy lerohad tőle a farkad, már csak a gondolattól, ha meg vagyonos de szűz, akkor semi bajod nem lesz. És ha már itt tartunk, inkább legyen üres a feje. Szex közben nem akarom, hogy beszéljen hozzám, csak végezze a dolgát. Ha meg olyasvalakit akarok akivel többet is el tudok képzelni, más körből valót keresek. -
Vonom meg a vállamat. Ez valahogy így működik nálam.
Megint iszom a piából, és az utóízétől elhúzom a számat.
Felröhögök. Kicsit kényszeredetten.
- Valahogy nem lep meg, hogy neked a küldős többet jelent, mint a belső. -
Kicsit lesajnálkozva nézek rá, kicsit szórakozottan

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Dudlicsek & Winci    

Vissza az elejére Go down
 
Dudlicsek & Winci
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Privát játékok-
Ugrás: