HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
ex's & oh's

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: ex's & oh's   2017-06-03, 11:52 am


dudley&&onyx

Uram atyám. Valaki most tényleg kivette a kezemből a piros pohárkámat, tele vegyített alkohollal?
Hogy hogyan kerültem egy tengerparti házban lévő medencés bulira? Jó kérdés. Valójában, szülinap van, a szülinapos egyik barátja ismer egy embert, akit meghívott ide, az pedig ismeri az egyik barátnőm, aki idehívott. Hívott, de ő nem jött el, és csak később mondta le, mikor már itt voltam. Persze, a láz teljesen jó kifogás arra, hogy egyedül hagyjon egy idegen házban. Hogy minden percben körbepillantsak, hogy ki bámulja a hátsóm. Meg persze egyéb megjegyzéseket fűzzön hozzá. Nekem ehhez nincs kedvem.
A medencés csobbanásom után vizes hajamat mindkét tenyeremmel hátratűröm, hogy a rakoncátlanná vált tincsek ne szűkítsék az amúgy is szűk látóköröm. Pontosan az kéne még nekem, hogy egy kétajtós szekrény élő és mozgó ikerrokonának nekiszaladjak, miközben a feketeség takarja szemeimet. Ráadásul víz is kerüljön a szemembe. Ez mindenhogy szenvedés, de legalább lennének itt ismerősök, akik kihozzák a legjobbat ebből a szituációból. Persze, a nagy tanácskozásban önmagammal, nem csak két, de négyajtós szekrény rokonának hátával(?) ismerkedett meg az orrom és homlokom közelebbről. Hátrébb lépek egyet, felpillantva a felhőkarcolóra, hátha nem szándékozik lassú halálra ítélni, maximum gyorsra. Elvégre, ha egy szekrény rád dől, ami körülbelül a kék bálnánál is nagyobb súlyt nyom, kevés az esélyed. Bassza meg, milyen bicepsze van. Tuti kamu. Ha egy tűvel megpiszkálom, talán kipukkad és elrepül a csávó, mint egy ballon?
- Szép a karod! Szteroid vagy hélium? Kicsit le van eresztve, otthon nem pumpáltad fel rendesen - mentem a helyzetet, kis lányos vihogással. Azt a kurva, biztos halál. Ennyi erővel már a medencébe is fulladhattam volna, kevésbé lenne megalázó. Amúgy, ha itt a tengerpart, mi az anyámért a medencében nyomorognak ezek? - Várj, inkább ne válaszolj! - emelem meg kezeim védekezően, majd ott is hagyva teljes mellmagasságomban kezdek hátrálni, kínos mosollyal, majd nagy lendülettel fordulok meg, persze neki egy másik embernek. A lendületem miatt majdnem hanyatt is esek, remek. Ilyen érzés amikor elüt egy vonat?
- Ez most a te hibád volt! - hátrafelé nincs szemem, így ráförmedek. Ameddig a vonásai nem válnak ismerőssé, majd a pillanatnyi összezavarodásomban rá nem jövök kivel állok szemben. - Hé! Szia! - vigyorgok Dudley-ra, végre egy ismerős, talán túl ismerős alak is. - Ments meg, légyszi! - helyezem mancsaim vállára, könyörgően, hogy vigyen ki legalább a tömegből, mielőtt találok egy hatajtósat. - Már láttam kétajtósat, nekimentem egy négyesnek, ne hagyd, hogy elvigye a lelkem a hatoooos! - dramatizálom túl, hátha megesik rajtam a szíve. Csak mert én egyedül itt nem jutok ki minimum egy törött könyék nélkül.

©
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: ex's & oh's   2017-06-06, 2:53 pm

ex-couple-goals


Körülbelül olyan képpel bámulom az itt megjelent tagokat, mintha ufók lennének, vagy legalábbis olyan emberek akik számomra teljesen idegenek, akiknek a stílusa, viselkedése és mindene annyira távol áll tőlem, amennyire ez lehetséges.
Ötödszörre tapossák össze a kedvenc Armani cipőmet, ami miatt megint le kell hunyom a szememet egy egész pillanatra, nehogy felrobbanjak. Már meg sem próbálom a vászonanyagot menteni. Mérges sóhajjal nézek valami igényes ital iránt.
A legigényesebb dolog amit találok az a pezsgő amit én hoztam, de nincs az a pénz amiért megigyam azt, amit ajándéknak intéztem
Miért, valaki mondja meg miért járok én ilyen helyekre? Mindegy hogy ki, mindegy, hogy milyen stílusban, csak mondja meg!
Az órámra pillantok miközben az olcsó borba kortyolok. Fintorogva nyelem le, mint az a szűz lány aki még nem tudja eldönteni, hogy tetszik-e neki a dolog.
Megint nekem jönnek.
Magamra löttyintem a bort, de már csak nevetni tudok.
Hangosan, nagyon idegesítően.
Kifele indulok. Borzalmasan érzem magamat, de a sofőröm elment fodrászhoz.
Tuti kitekerem a nyakát, ha még egyszer engedi, hogy ilyen helyekre menjek.
Megint nekem jön valamilyen lány. Finoman hozzám simul, amitől kedvem lenne ellökni.
Csak hagyom, hogy teste az enyémhez érjen, de nem érzem tőle jól magamat. Gyűlölöm a közönséges lányokat.
Megforgatom a szememet, és kifele igyekszem. Iszonyatosan nagy a tömeg, tele van a hely ismeretlenekkel.
Megint nekem jön valaki. Elkapom, mert majdnem eldől. Megérzem az ismerős illatát, de azért szívesen ordítanék vele, hogy miért nem figyel. Aztán megszólal. A hangja is ismerős, az arca is, mindene.
Csak úgy siklik rajta végig a tekintetem. Nedves ruhája a mellére vonzza a tekintetemet, én pedig barátságosan elmosolyodom.
- Szia bébi. -
Ahogy a kezét megérzem, a karom automatikusan csúszik a karcsú derék köré. Ismerős helyzet, ismerős ölelés, minden ismerős.
Közelebb húzom, hogy a mögötte tolakodó irigyen pislogó srác is elférjen.
- És mit adsz nekem a szolgálataimért cserébe? -
Hajolok közelebb, cinkosan mosolyogva, aztán arrébb lépek, derekáról a vállára csúsztatom a kezemet és finoman kezdem magam után vonni egy olyan helyre, ahol vélhetően sokkal kevesebb tag állatkodik.  
- Annyira rég láttalak, hogy majdnem elfelejtettem, hogy milyen is téged ölelni. -
Rákacsintok játszadozva, úgy ahogy az ember az exével viccelődik.


Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: ex's & oh's   2017-06-08, 2:10 pm


dudley&&onyx

Meglep, hogy itt találom, pedig számíthattam volna rá, mikor megtaláltam azt a pezsgőt. Mindenhova ezt vitt, ha nemigen volt hangulata a bulihoz, de meg akarta adni a módját. Mégis, még így is ez volt a legjobb pia a bulin, hiába volt pezsgő, amit legszívesebben kiköptem volna a földre. De már csak illemből nem kértem belőle, hogy a tömegben ne nézzenek hülyébbnél hülyébbnek. Helyette az olcsó, minősíthetetlen bor és a vidéki büdös sör jutott nekem, amit még a buli elején hozzávágtam valakihez. Szó szerint.
A bébi becézése sosem lepett meg, így nem most fog, ahogy a talán félreértelmezhető mozdulata sem, miszerint vészesen közel helyezte mancsait a hátsómhoz. Hiába nem voltunk együtt, ezek voltunk mi. Az exek, akik úgy néztek ki, mintha még mindig odáig meg vissza lennének egymásért. Igaz is lehetne, de az érzelmek háztárából szerintem már kifogyott a szerelem, ami talán soha nem is volt ott. Pedig mi voltunk a tipikusan mindenhol kötelező álompár. Helyes, gazdag és tehetős srác, a szintúgy gazdag és szép barátnőjével. Olyan, szemet gyönyörködtető látvány, mindenki ránk irigykedett. Az exanyós és após imádott engem, az én szüleim imádták őt. Tényleg, mi más kellett volna? Mondjuk, hogy működjön is a színfalak mögött teljesen, annyira, hogy a nyár se szólhasson közbe. De az életem közbeszólt, az övé is.
Most pedig, egy szar bulin vagyunk. De legalább megölelhettem, amit idejét sem tudom már mikor tettem utoljára.
- Élvezheted a társaságom - pimasz vigyor terül el az arcomon. A mosolya pedig tipikusan olyan volt a kérdése mellett, amire mindenki rávágná, hogy bármit. Tényleg egy olyan mosoly volt, amire a lánycsapat velős százaléka nem tudna nemet mondani. Az más dolog, hogy én nem tartozom sehova, és ismerem Dudley-t. Tudja, ha egy buliba keveredünk, nem kell kérnie, ha akarunk valamit. De jelenleg semmit sem akarok, csak kimenekülni a tömegből.
Aztán elkezdett kivontatni. Többször majdnem elszakadtunk, de minden ehhez közeli alkalomkor megragadtam alkarját valami nyakatekert pózban, hogy véletlen se veszítsem el. Nem most kellene elhagynom, ha már épphogy megtaláltam.
- Hát, ha tudtam volna, hogy ennyire kiment a fejedből az ölelésem, hamarabb beléd megyek, hogy kevésbé hiányolj - húzom ki magam büszkén és magabiztosan. - Nem mellesleg, te is hiányoztál, cica - bököm oda, mintha a legjelentőségteljesebb dolog lenne. - Más esetleg nem hiányzik tőlem? - harapom be alsó ajkam játékos vigyorral arcomon, majd oldalba bököm ugyanolyan játékossággal. Nincs az a gáz hangulat máris, hogy megjelent, köztünk pedig pláne nincs szégyellnivaló, ezért megengedhetjük a néha túl mocskos témákra terelődő csipkelődést. Ahogy szokták a barátokként maradó exek. - A hisztijeim? - vonom fel szemöldökeim kérdőn. - Valld be, hogy azok azért hiányoznak. Ahogy fogadni mernék, hogy egy normális nő is az életedből - úgy bökdösöm a röpke két mondatom alatt mellkasát, mintha ott lenne életem legnehezebben leszedhető szúnyogja. De csak a legapróbb testi kontaktust is szerettem volna felé mutatni, amit nyújthatok miközben kivívom, hogy mondja mennyire hiányzom. Nem mintha attól kibékülnénk, a lelkemnek jól esnek az ilyesféle dolgok.

©
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: ex's & oh's   2017-06-09, 11:37 am

ex-couple-goals


Fogalmam sem volt róla, hogy Onyx itt lehet, de most hogy találkoztam vele, kicsi megnyugszom. Nem kell egyedül töltenem az este további részét, és ez jóleső érzéssel tölt el. Onyx mai napig nagyon közel áll hozzám. Imádtam minden egyes együtt töltött percet és napot. Onxy mellett olyan szabad voltam, mint még soha. Önmagam lehettem, és közben ott volt végig velem. Nem mellesleg eddigi tapasztalataim során kibaszott jó volt vele a szex. A legjobb volt, csak közbe szólt az életünk. Persze ha azon múlna valószínűleg újra összejönnék vele, vagy csak összejárnék.
A kapcsolatunk mindneki számára álom kapcsolat volt. Tökéletesek voltunk együtt. Onyx bájos és gyönyörű, mindig tudta, hogy mi kell nekem, mivel foghat meg és mivel zsarolhat, én pedig készségesen álltam ott mellette, hagytam, hogy mások legeltessék rajta a szemüket, elámuljanak a barátnőmön, és a megfelelő pillanatban mellé álltam, karomat a dereka köré fontam, és hosszan csókoltam. Annyian irigykedtek ránk. Az álompár.  Még mindig őrzöm a macbookon a közös képeinket egy mappába, bár sohasem néztem meg azóta. Nehéz lenne ha nem maradt volna jó viszonyunk, de így minden sokkal elviselhetőbb.
Élvezem Onyx ölelését, elrepít a múltba és jól érzem magam miatta. Átmelenget és szép emlékeket hoz a felszínre. Valószínűleg sohasem fogom elfelejteni azt amit adtunk egymásnak.
-Mióta is várok rá!  -
Pimasz vigyorára pimasz vigyorral válaszolok. Onyx az életem egy megmásíthatatlan szereplője. A legrosszabb énem és a legjobb. A legtöbbet hozza ki belőlem, és közben a legkevesebbet.
Néha még ma is hiányoznak a vele töltött éjszakák és a gondtalan beszélgetések.
Kifele haladunk a tömegből, Onyx pedig úgy tapad hozzám, mint egy kedves kis pióca. Nem enged, és én sem engedem el. Kivonom a tömegből, és egy sokkal eldugottabb helyre vezetem.
-Belém jössz mi? -
Felkuncogok, majd felvonom a szemöldökömet. Játékosan körbepislogok, majd visszapillantok rá sokkal komolyabban. Hatalmasat sóhajtok, és kissé hátrább húzódom
- Nem fogok hazudni neked Onyx. Kurvára hiányzik a szex. És ezt tudod, hogy nem mondanám, ha nem így lenne, de veled volt a legjobb. Kibaszott jó vagy az ágyban. -
Félredöntöm a fejemet.
Tulajdonképpen most mit akarok?
Arrébb ugrok, próbálok elmenekülni a bökdösődés elől, de sikertelen a helyzet.
-Anyám, a hisztijeid! Soha sem fogom elfelejteni azokat! Baszki mit össze-vissza nem tudtál te nyávogni.. -
Felröhögök az emlékek jótékony hatására.
- De ja. Kéne már egy normális nő.-

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: ex's & oh's   2017-06-09, 9:41 pm


dudley&&onyx

A vigyorom csak szélesebbé válik, mikor azt hallom, hogy régóta vágyik a társaságomra. Biztosan csak imponálásképpen említette meg, valójában nemigen juthattam eszébe az elmúlt időkben. Maximum annyira, mint nekem ő. A fejemre nőttek a problémák, és nem volt időm arra sem, hogy átgondoljam a dolgokat, nemhogy még a Dudley-val töltött pillanatokat visszasírjam. Volt rá példa, hogy igenis sírtam amiért vége volt. Elvégre, komolyan hibátlanok voltunk, azóta sem jöttem rá mi romlott el azon a nyáron. De elmúlt a fájdalom, helyére pedig kaptam egy erős baráti kapcsot.
- Nem kell tovább várnod. Haza akartam menni, de talán kétszer átgondolom,
ha adsz nyomós indokot arra, hogy maradjak -
valószínűleg a válasz egyszerű lesz. Tudja, hogy maradok, csak azért is, hogy vele lehessek, legalább egy kicsit. És talán vele kevésbé fogok fancsali fába szorult féreg fejjel jelen lenni a bulin. Elvégre szülinap van, csak nem tudom kié. Szerintem a partizók fele azt sem tudja hol van, nemhogy kinél.
A kevesebb fojtogató és szemfakasztóan büdös ember mellett már nem éreztem úgy, hogy menten sírva fakadok, amiért olyan hülye vagyok, hogy eljöttem. Inkább a nevetéstől, amiért tényleg képes volt megemlíteni, hogy belé megyek.
- Beléd. Van lyuk alul, nem? - billentem oldalra fejem, méregetve őt, arca minden rezzenését igyekezve kivenni, hogy erre hogy és miképp reagál. Egy biztos, van olyan idióta, hogy vegye a poént, elvégre annyiszor fenyegettem már, hogy feldugok neki valamit.
Hátrébb lépek, olyannyira, hogy valami kerti dohányzóasztal szélének dőlhessek, miközben felvont szemöldökökkel végighallgatom fecsegését arról, hogy mennyire jó velem a szex. Ezt hallottam hónapokkal ezelőtt is, és azóta sokszor. Minden alkalommal pedig csak az egészségesnek vélt önbizalmam növeli, hiába volt kölcsönös érzés.
- A pia beszél belőled, vagy már megint a szexen jár az agyad rögtön? - szent igaz, hogy én vezettem a gondolatait ennyire mocskos irányba, már talán csak a feszülős, nedves fürdőruhámmal is. - Nekem is hiányzik. Veled volt a legjobb nekem is, valami igazán másféle volt, amit nem találok máshol - de nem csak a szexről beszélek. Nem tagadom, nem is tehetném mennyire imádtam. Hogy voltak napok, mikor azt kívántam sose másszunk ki az ágyból. De ilyenkor, mikor belemélyedünk egy adott témába, rájövök, hogy mikor elment, vitt magával valamit belőlem. Kihozta a legjobbat belőlem, majd ellopta tőlem, mint egy szuvenírt.
- Nem nyávogtam! - vékonyodik el a hangom felháborodásom közepette. Most is nyávogok. Bassza meg, hogy igaza van. - Meg ne szólalj! - mellkasom előtt összefonom karjaim valamelyest duzzogó óvodás fejet vágva, mielőtt beszólna. Mindig tagadom a hisztiket, amikor pontosan tudom, hogy mindig csinálom, és azt is, hogy mikor. De én nem hisztizem!
- Na olyat nem találsz - jelentem ki halál nyugodtan, a táncoló emberek hátát pásztázva, elmélyedve gondolataimban. Mondhatnám, hogy én voltam a normális nő az életében, de nem. Én sem voltam teljesen egy mintabarátnő. Nem csaltam meg, szerettem, mellette álltam. De a temperamentumom miatt nem mindig volt felhőtlen és vidám, pedig az lett volna a feladatom, hogy boldoggá tegyem. Néha pedig én voltam a legrosszabb rémálma.
- Néha eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne, ha kibékülnénk. De mindig gyorsan elvetem a gondolatot. Egy részem, egy kis töredék részem még mindig hiányol. Rá kellett jönnöm, hogy nem a szerelmed hiányzik, hanem az a kémia, ami volt - a szerelme is, valamelyest. De arra semmi időm sincs most. És később sem lesz. Veszett ügy az, hogy mi valaha újra egymást ölelve díszelegjünk a folyosókon, ahogy nyálaznak ránk, miközben mi egymásra.
- Még amúgy megvannak azok a polaroidos képek - a kis táblám velős részét azok teszik ki. Szülinapomra kaptam, az egész film pedig rá, vagy éppen ránk ment. Azóta sem vettem bele újat, gondoltam legyen valami közös, amit nem használom másra. - Ha kell pár, csak szólj. Nem fér semmi a táblámra, így párat elosztok... Ha nem neked, akkor a hajdani rajongóinknak - hajtom le fejem kuncogva. Hogy mennyien voltak odáig értünk...

©
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: ex's & oh's   2017-06-12, 9:57 am

ex-couple-goals


- NYOMÓS indokot akarsz? -
Kacéran húzogatom a szemöldökömet le-fel, és nem pillantok oda ahova gondolom. Úgy is vágni fogja a dolgot, úgy is levágja egyből. Onyx mindig is ilyen volt. A szabadság jelképe. Nem érdekelte, hogy kivel dumálok, nem érdekelte, ha ránézek másra. Imádtam benne, hogy nem veszekedett miatta, csak kihúzta magát, incselkedő pillantásokkal odariszálta magát valakihez, és fennhangon kacarászva a tudtomra adta, hogy Ő is itt van, hogy Ő sokkal kapósabb, mint az a liba akivel én foglalkozom. Én meg persze akkor már csak Őt tudtam bámulni, meg azokat a kanokat akiknek a szeme kocsányon lógott. Mindig elérte azt amit akart, de soha sem irányított tudatosan.
- De hazakísérlek a buli után.. -
Megrántom a vállamat. Persze ha most döntene úgy, hogy le akar lépni, akkor is hazakísérném.
- Jajj de vicces vagy.. -
Fintorgok rá gúnyosan.
Valahonnan szerzek egy nagyon rossz minőségű üveg bort. Kritikus pillantással olvasom el a címkét rajta, mert hát azért érdekel, hogy mit iszom.
Mivel alkohol alig van bennem, meghúzom, vészesen ügyelve, hogy az üveg szája ne találkozzon az én számmal. Nem szeretnék elkapni valamilyen kellemetlen herpeszt.
- Olcsó és édes, de egynek elmegy. Kérsz? -
Kihívóan pillantok rá, tudatva vele, hogy részegen nem leszünk teljesen urai a saját testünknek.
Míg Ő nekitámaszkodik valaminek, és leülök a viharvert napozóágyra, és már csak ezért is lenne kedvem nyafogni, hogy milyen ótvar hely ez, és mennyi ótvar ember van itt. A házból a béna néger zene kiszűrődik hozzánk, mire csak megrázom a fejemet. Minősíthetetlen az egész party. Miért is jöttem el?
Eszembe jut az, hogy mennyi ilyen helyen jártunk ketten és hogy milyen tökéletesen találtuk föl magunkat. Meg is kell köszörülnöm a torkomat, ahogy eszembe jutnak az emlékek.
- Mindkettő lehet? -
Az agyam nem tud nem a szexen járni ha velem van. Túl tökéletes. Túlságosan ráfeszül a ruhája, és hát azért van bennem egy-két korty pia. Szívesen fognám arra a két kortyra, de nem tehetem. Megrészegít a látványa.
Ó Bébi, csak nem kerested? -
Izgatottan csillan föl a tekintetem. Ha most együtt lennénk, olyan féltékeny lennék rá, mint a huzat, de így csak vágyakozva gondolok vissza arra azidőre, amikor a testünk olyan önfeledten veszett el a másik karjaiban.
- Nem nyávogtam.. -
Utánozom nőiesebb hangon, és felnevetek. Hát persze, hogy nyávogott. Például ha abban a pillanatban nem élvezte a bulit, ahogy beléptünk. Addig hisztizett, hogy kénytelen voltam Őt félrevonni, és ahelyett, hogy én jól éreztem volna magam, kötelessége volt szórakoztatni.
Félredöntöm a fejem, és kortyolok még egyet meg még egyet. Figyelmesen hallgatom.
- Tudod, én is szoktam ezen gondolkozni. Hogy mennyire imádtam a veled töltött időt, és azt hogy milyen kibaszott jó volt, hogy valaki úgy törődött velem ahogyan te tudtál.
De olyat tudnék találni. Lenne olyan aki este simogatja a hátam miközben filmezünk, vagy hagyná, hogy beleegyek a fagyijába,
de baszki Onyx, olyat, mint te voltál az ágyban, vagy ahogy te csókoltál.. kibaszott nehéz lesz.. -

Mert Onyx minden férfi megtestesült álma. Ő tipikusan a pornóból kilépett lány, aki hagyja, hogy tejszínhabot csókolgass le róla, és aki úgy nyög, hogy pillanatok alatt elélveznél már csak attól. Sosem utasít vissza, nem tolja be a fáj a fejem hazugságot, és rendesen kényeztet ha nála épp ünnep van. Felsóhajtok. Elmosolyodom.
- Aha, adj belőle. Nosztalgiázni akarok..-
És bámulom, úgy téve mintha csak a képekre gondolnék. Lehet, hogy tényleg csak arra gondolok..

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: ex's & oh's   

Vissza az elejére Go down
 
ex's & oh's
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Külváros-
Ugrás: