HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Anton Callas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Anton Callas   2017-06-03, 2:03 pm

Anton Callas
Egyetemistának lenni nagyszerű. A fénykoromat éltem akkor. Főleg a harmadik évemen. Ösztöndíjasként tanultam tanárnak, én voltam az iskola focicsapatának az egyik sztárjátékosa, a Winster ház elnöki címét is én kaptam meg és még a lányoknál is nagy sikerem volt. Remekül teltek a napjaim, bár eléggé sűrűek. Hétköznap suli van meg edzések, hétvégén meg rengeteg minden. Reggel elmegyek a fociedzésre, utána van egy ülése az ház elnökségének, ahol kötelező megjelennem, mert én vagyok az elnök, délután még egy kicsit tanulnom is kell, este pedig jöhet a bulizás.
Volt egy lány, akivel gyakran összeszűrtem a levet egy buli alkalmával. Ezen az estén is vele kerültem össze. Külön mentünk oda, de az italos pultnál hamar egymásra leltünk. Megittunk pár pohárral és egy szoba ajtajánál kötöttünk ki. Vadan csókolgattuk egymást és már az ajtóban lekerültek az első ruhadarabok. Annyi józanság még volt bennem, hogy az ajtót magunkra zárjam, mert nem biztos, hogy jót tett volna az elnöki címemnek a dolog. Rádőltünk az ágyra és másnap, igen másnaposan keltem mellette meztelenül. Nagyjából emlékeztem az estére és tudtam, hogy mindketten élveztük a dolgot, de nem akartam ott lenni, amikor felébredt. Gyorsan felöltöztem és már ott sem voltam. A Winster ház felé vettem az irányt. Felmentem a szobámba és próbáltam nem felébreszteni Cameront, a szobatársam.
- Hol jártál? Nem edzésen kéne már lenned? - jegyezte meg olyan semleges hangon. Teljesen kiment a fejemből a foci edzés. Felkaptam az előre összekészített ruhámat, ami egy sporttáskában volt és elindultam a pályára. Már zajlott a bemelegítés és én még csak az öltözőben igyekeztem átvedleni. A telefonom elkezdett csipogni. Még gyorsan visszafordultam, hogy megnézzem ki írt. Victor, a ház alelnöke volt az.

Hol vagy már??? Már mindenki itt van az elnöki gyűlésen
és rád várunk!!

Kiment a fejemből, hogy előrébb hozattuk a gyűlést, mert sokaknak nem volt jó az időpont ezen a napon. Ha vissza öltöztem volna, akkor sose értem volna oda, szóval a focimezemben és a kényelmes rövidnadrágban futottam a teremig, ahol az elnöki ülés zajlott.
- Elnézést a késésért. - lihegve ültem le a székekbe és a mérges arcokon tekintettem végig. Ezt jól elszúrtam.
- Szóval ott tartottunk, hogy nemsokára itt az új választás. Neked már vannak ötleteid a jelöltekre Anton? - szólalt meg az előző elnök, Rowan.
- Természetesen gondoltam pár emberre. - már fel is álltam a székről, hogy hatásosabb legyen, de megszólalt a telefonom. Apám hívott. Csak olyankor hívott, ha valami fontosat akart közölni.
- Elnézést, ezt fel kell vennem. - kisiettem a teremből és felvettem a telefont.
~ Szia apa, mi a baj? Nem nagyon érek rá.
~ Szia Nagyfiú, Angliába költözök a menyasszonyommal. Csak gondoltam szólok. Ideje lenne már találkoznod vele. A lánya is nagyon jó fej, oda jár ahová te. Deborának hívják, nem tudom ismerős e.
Iszonyatosan ledöbbentem. A telefont kinyomtam és vissza kullogtam a terembe. A nap hátra lévő részében végig azon járt az agyam, hogy mi lesz így. A lány, akivel nemrég még az ágyban voltunk, a mostoha testvéremmé válik pár hónap múlva. Jó nagy szarba kerültem.
Üdv, a nevem Anton Callas, 21 éves vagyok, 1995. 12. 10.-én, Buenos Aires-ben láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Argentín. Jelenleg diák vagyok és a Winster csoportba tartozom. Mario Casas arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Egy tipikus Winsteres diáknak tartom magam, belsőleg és külsőleg is. Nem véletlenül kerültem ebbe a házba. Könnyen barátkozok, inkább kezdeményező típusnak tartom magam, szóval én nyitok hamarabb a másik felé. Hamar megkedvelem az embereket és könnyen közel engedem magamhoz őket. Ez nem tudom, hogy rossz e, de nincsenek akkora titkaim, hogy félnem kéne attól, hogy kiderülnek. Alapjáraton jó fej srácnak tartom magam. Nem szoktam a kisebbekkel kötekedni vagy bárkinek is csak úgy beszólni rosszindulatból. A humorérzékem is elég jó, bár lehet a poénjaim nem mindig a legjobbak. Az eszem is a helyén van, de inkább a sport teljesítményeim miatt kaptam ösztöndíjat. Argentínában nőttem fel, ahol a focinak nagy szerepe van. Minden gyerek focista akar lenni, de nem mindenkinek van meg a tehetsége hozzá. Nekem meg volt, ezért is kaptam ösztöndíjat. Jelenleg is a suli focicsapatának a sztárjátékosa vagyok. Mindig is vezető alkat voltam. Ezért is jelentkeztem az elnöki tisztségre, amit meg is kaptam. A lányoknál nagy sikerem van, amit én élvezek. Nem nagyon akartam hosszabb távú kapcsolatot és olyan lányokkal feküdtem össze, akik szintén ezen a véleményen voltak. Azonban már kezd változni az életfelfogásom. Egy lány elrabolta a szívem, bár ez kicsit túlzás, mert nem vagyok fülig szerelmes belé. Szeretnék egy hosszútávú kapcsolatot, de szinte észre se vesz. Addig maradnak a kalandok. Nem vetem meg a bulikat és az italt sem, de nem űzöm annyira durván, mint a Mattheresek. Nem szeretem a házak közti ellenségeskedést. Próbálok jóban lenni a házak vezetőivel, de ez nem mindig jön össze.

Külcsín
A külsőm eléggé jellegzetes. Tipikus argentin srác vagyok. A lányok tekintetét eléggé vonzom. Sokan ilyen srácról álmodnak, mint én. A hajam fekete és nem sokat foglalkozok vele. Nem áll hülyén a fejemen, de nem az a kedvenc részem. A szemem színe is inkább sötétebb, amit már jobban szeretek. A mosolyom is olyan "szépfiús", amit gyakran látni, mert sokat mosolygok. Teljesen átlagos magassággal rendelkezek, ami 180 cm. A bőröm kissé barnás, hisz ahonnan származok állandóan süt a nap és az emberek bőre ehhez igazodott. Sportos alkatom van. Egyrészt ezt örököltem apámtól, illetve kiskoromtól kezdve sportolok. Mindenféle sportot szeretek, legyen szó fociról, kosárról, úszásról, röplabdáról, kézilabdáról, futásról, vagy bármi másról. Szeretem a kényelmesebb, sportosabb ruhákat, de próbálok a korosztályomnak megfelelő divat szerint öltözködni. Az elegánsabb ruhákat is szívesen felveszem.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Anton Callas   2017-06-04, 11:55 am

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Szia Anton! *-*
Téged nagyon régóta vártunk már, és végre itt vagy! *-*
Bevallom, eleinte nem tudtam elképzelni a karit ezzel az arcocskával, de most, hogy megalkottad, azt kell, hogy mondjam, egy másodpercig sem bánom, hogy rábólintottam. Már csak azért is, mert rettenetesen focista fazon, így büszkén mondhatom, remek választás volt!
Úgy látszik, az otthoni problémák akkor is követik az embert, ha egy másik kontinensre költözik... kíváncsi vagyok, te mitévő leszel. Very Happy
Ezenfelül rendkívüli izgatottsággal várom, mi történik ezzel az erős akaratú, céltudatos férfivel most, hogy fogságba ejtették a szívét!  röhög
Foglalózz, aztán remélem, hamarosan láthatlak a játéktéren is! *-*

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Anton Callas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Winster house-
Ugrás: