HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Ponyx.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Jun. 03.
Posztok száma : 49
Motto : " And the newspaper tycoon says that the architect is a very cold man. The architect replies that if the boat were sinking, and there was only room in the lifeboat for one person, he would gladly give up his life for the newspaper tycoon. And then he says something like this... I would die for you. But I won't live for you." Age : 20 Titulus : pudlista Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Ponyx.   2017-06-04, 1:39 pmNem kellett kétszer kérnem Onyx-ot, hogy menjünk be a városba, és tartsunk egy ruhára vadászós tipikus Ponyx napot, most, hogy beköszöntött a nyári szezon, és kedvenc üzletláncaink piacra dobták legújabb kollekcióikat.
Persze, tisztában voltam vele, hogy elméleti síkon én most nem vagyok abban a helyzetben, hogy kedvemre szórhassam a pénzt, de a ruháztatás nem egy olyan dolog volt, amiről csak úgy lemondtam volna bárki kedvéért, vagy bármi miatt. És lényegében az én bankszámlám egyetlen nullával sem lett kevesebb, úgyhogy eszem ágában sem volt visszafogni magamat. Nem mintha hirtelen szegények lettünk volna, inkább csak abba a reménytelen zsákutcába kerültünk, hogy van pénzünk, amire szükségünk van különböző befektetésekhez, és ezért nem fizethettük ki belőle apám tartozását. De mivel egyelőre nem úgy tűnt, hogy bármit is vissza akarunk fizetni a közeljövőben, és apám néhány sikeres ügyvéd szárnya alatt tartotta magát a pereskedéssel szemben, arra is kidobva ezreket, hogy ezeket a tárgyalásokat ne neszelhesse meg a sajtó, mert az egy instant katasztrófával lett volna egyenlő, ezért lényegében semmit nem vesztettünk. Ugyanannyi pénzünk volt, mint Vegas előtt, csak közben a nagykutyák ki akarták verni apámból a pénzt. Reméltem, hogy ezt mind a tárgyalóteremben teszik majd, diplomatikus dialógusok formájában, mint sem az utcán, ököllel és lábbal.
- Köszi Oni, hogy elkísérsz ma. Rengeteg mindent kell vennünk a nyárra, és gyűlölöm, amikor mindent elkapkodnak előlünk, mert a vizsgaidőszak végéig halogatjuk a dolgot.
A helyiséget frissen főzött kávé illata lengte körbe. Leemeltem a pultról a két kávét, és egyiket barátnőm irányába nyújtottam. Megindultam a kávézó kijárata felé, hogy elinduljunk túránk első állomásához.
- Lehet online kéne nézelődnünk, de tudod, az meg olyan kellemetlen, ha nem láthatom magamon a ruhadarabot - emeltem ajkamhoz a pohár fedelén lévő apró rést,és belekortyoltam a láva halmazállapotú folyadékba. - A leégett a nyelvem... - sziszegtem artikulálatlanul, és ismét Onyx-nak szenteltem minden figyelmemet, amíg engedtem, hogy a kint szaladgáló hűvös szelek lehűtsék a kezemben gőzölgő frissen főzött feketét.
- Szóval ez a Connie-s dolog meg, hogy rászabják a ruháit... Ez nekem annyira sznob, hogy megőrülök - grimaszoltam, és magunk elé mutattam. - Odamenjünk először. Tudom, hogy ott kosztümök vannak, meg estélyi ruhák, de most jutott eszembe, hogy este Winnie-vel megyünk valami fancy partiba, és muszáj vennem valami ruhát, amitől leesik az álla. Mármint mindenki álla - kuncogtam halkan, és pimasz mosolyt vetettem Onyx felé, ahogy össze-vissza fecsegve a világ összes fontos és lényegtelen dolgáról ellépkedtünk a kiválasztott bolthoz.
- Csak a te véleményedben bízom. Olyasmi kell, ami nem mutat sokat elöl, de hátul kivágott. A múltkor mutattam képeket ilyenekről. Vagy az is lehet, hogy valami testhez simuló. Mondjuk piros. Az jól mutatna a vörös rúzsommal, amit a múltkor kaptam tőled - és ujjaim végigtáncoltak az egymás után sorakozó finomabbnál finomabb anyagú ruhák sorfalán. - Te is vehetnél valamit. Hátha meghívnak valahová...Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Ponyx.   2017-06-04, 2:32 pm


polly&&onyx

Kihagyhatatlan ajánlat volt, hogy egy napra dobjunk el mindent, majd irány a város, hogy bevásároljunk a nyárra. Elvégre, mekkora ciki lenne, ha a tavalyi kollekcióban jelennénk meg majd a strandon, vagy a luxuswellnessben. Elképzelni sem tudom magamon azt a fekete fürdőruhát, amit tavaly hordtam maximum kétszer. Idén a vörös a nyerő, nem is csodálom, nem hiába kapott Polly tőlem egy olyan színű rúzst. Persze, magamnak a jobb minőségűt és a tartósabbikat vettem meg. Végül is, a szándék a fontos.
- Én mindig mondtam, hogy ne toljuk a vizsgaidőszak végéig. De hát, vannak egyesek, akiknek több tanulásra van szüksége - vonok vállat, kicsit sem célozgatva rá, arra a lányra, akivel együtt szoktunk át pelenkáról bugyira, és azóta is legjobb barátnők vagyunk. Az már más dolog, hogy próbálja bebizonyítani, hogy jobb nálam, de hát, csak ránk kell nézni. Egyértelműen én vagyok a tehetősebb és a jobb. Már csak az anyagiakat is nézve jobban állok. - De persze, szívesen, tudod, hogy bármikor jövök - mosolygok rá kedvesen, majd átveszem a kávémat. Érzem, hogy mennyire forró, így nem kortyolok bele, előbb végighallgatom szavait.
Az online vásárlás sosem volt a kedvencem. Sokkal jobb a tervezővel személyesen találkozni, vagy legalább egy hivatalos üzletükben megnézni magadon a darabot. Ki tudja mit kapsz a csomagban, ha megrendeled. A nyelvszadizására pedig csak jóízűen felnevetek.
- Elég egyértelműen lehet érezni, hogy tűzforró. Várj vele egy kicsit - ajánlom mindenféle rosszindulat nélkül, hiába szórakoztam jól azon, hogy megégeti a nyelvét. - Mellesleg, az online nem jó. Emlékszel, amikor rendeltem egy Gucci táskát online 1300 fontért? Na, hát láttad hogyan állt! Még jó, hogy neked oda tudtam adni - legyintek, legalább neki volt hozzá passzoló ruhája. Ami nekem nem kell, az mehet Polly-nak, ez az egyik jó benne. De persze, abból az lesz, hogy neki jobban áll, azért adom oda. - De szerintem eladhatnád. Neked gondolom nagyobb szükséged van a bevételére, mint a táskára - vonok vállat.
Nem szívatom az anyagiakkal, mivel nem ő tehet a családja sorsáról. Ő sem cukkol engem azzal, hogy a szüleim válnak, bár nem is tehetné. Apámé mindegyik szálloda, és rám hagyja őket, már résztulajdonos vagyok. Még jó, hogy nem piszkálhatna ezzel. Bár, ez egy olyan "gúny" lenne, amit szívesen viselnék.
- Connie maga egy sznob. Szerintem sokkal jobb magadnak megnézni és venni. Hiszen a tervező nem hiába tervez, hanem nekünk tervez, Polly. Amúgy meg, Calvin Klein tervezett nekem is már sportmelltartót és alsót a rúdtánchoz, nekem bejött - méregdrága volt, de hát ha különféle táncművészeteket tanulok, muszáj. A rúdtánchoz meg fontos, hogy a testem nagy százaléka fedetlen legyen, hogy tapadjak a rúdhoz. Calvin pedig ezt tökéletesen teljesítette. - Na, de nem vágok fel. Tudom, hogy most kicsit szarban vagy - legyintgetek, hogy felejtse el az előző megjegyzéseimet.
Forgatom a szemeim, látványosan, ahogy Winnie-t hozza fel. Nem tudom minek vesz neki külön ruhát, azt a pasit meg kéne verni, nem lenyűgözni. De legkevésbé sem érdekel hova megy, én csak bólintok, hogy menjünk az estélyikhez. Bent pedig csak hallgatom, némán, néha hümmögve, amikor kiszúrok egy szép ruhát.
A hátha meghívnak valahová megszólalásra pedig felkapom a fejem.
- Ne aggódj a mai programomért, Polly. Én anyagilag még mindig úgy állok, hogy bármikor összedobhatok egy elegáns bált - hányom a szemére, ha már ő az enyémre azt, hogy nincs barátom. Szerintem felesleges macera lenne.
- Nézd, ez egész jó lenne neked! - kapálózok, hogy jöjjön ide, majd meglátom az árcédulát. - Hupsz... Háromezer font... Ha szeretnéd megveszem neked én - pimaszul vigyorgok rá, belém rúgott, én visszarúgok még négyszer. - De végül is, ez nem jó. Ehhez neked nincs feneked, ez rám lenne jó - vonok vállat, majd átmegyek egy másik sorfalra, ahol átláthatóbbak a ruhák, és feltűnően olcsóbbak.

©
Vissza az elejére Go down
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Jun. 03.
Posztok száma : 49
Motto : " And the newspaper tycoon says that the architect is a very cold man. The architect replies that if the boat were sinking, and there was only room in the lifeboat for one person, he would gladly give up his life for the newspaper tycoon. And then he says something like this... I would die for you. But I won't live for you." Age : 20 Titulus : pudlista Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ponyx.   2017-06-04, 4:28 pmHatározottan egészségtelen volt a kapcsolatunk. De nekem csak egészségtelen kapcsolataim voltak. Így még akkor is, ha Onyx volt az egyik legnagyobb riválisom, közben ő volt a legeslegjobb barátnőm, akire az életemet is rábíztam volna habozás nélkül. Ez nem volt kérdés. És az egészségtelen kapcsolataim tömkelegében kétségtelenül az övé volt a kedvencem.
Halkan kacagtam, és legyintettem.
- Ez az én saram. De ez a tanulmányi eredményeinken is meglátszik, szerencsére - mosolyogtam rá édesdeden, mert bár ha elenyésző különbséggel is, de Onyx felett álltam a ranglistákon. Néha komolyan kellemetlenül éreztem magam amiatt, hogy neki, és ugyanúgy Connie-nak sem kell tennie semmit azért, hogy a jövőben boldoguljon. Persze, ha a családunk ügyei helyreállnak - ami meg fog történni -, akkor én is mondhattam volna, hogy a családunk közös pénzéből élem le az életemet, de az teljesen más lett volna, mint két barátnőm esetében. Onyx résztulajdonos volt, én viszont nem. A mi családunk nem úgy működött, mint az övék. Hiába voltam éppen annyira apukám pici lánya, mint ő, nálunk a fiú örökölt. A lány élete teljesen a lány döntésére volt bízva. Ennek örülhettem volna, ha nem azt tartottam volna a legjobbnak, ami a bátyámra várt.
- Köszönöm. Te vagy a legjobb - pislogtam rá hálásan, amikor közölte, hogy bármikor eljön velem, amikor szükségem van rá.
Aztán megégettem a számat, és természetesen, mint ahogy az várható volt tőle, Onyx nem bírta ki, hogy ne okoskodjon bele a dologba.
- Tudom! - vágtam rá gyorsan, és nem mondtam többet, mert nem akartam ezen vitatkozni vele. Úgyis, szinte biztos voltam benne, hogy a nap végére kikészítjük egymást, és aztán megint menni fog a hatalmi harcunk, meg a kicsinyes viselkedésünk, amit folyamatosan kihoztunk egymásból, és amivel folyamatosan megfertőztük egymást.
Aztán jött a táskával. Szúrós pillantást vetettem rá, és megint csak beleittam a lávába, noha tudtam, még mindig forró. Ezúttal nem nyikkantam, úgy tettem, mintha már eléggé kihűlt volna. Inkább égettem le a nyelőcsövemet, mint hogy rögtön válaszoljak.
- Ühümm... - dünnyögtem halkan. - Nem adom el. Nekem jól áll - vontam vállat.
- Tényleg az. De azért ne beszéljük ki őt - kértem, bár én kezdtem a Connie témát, nem pedig ő, és ártatlan mosolyt vetettem felé. Szerettük Connie-t, persze, hogy szerettük. De már beszéltem az egészségtelen kapcsolatokról. És azok így működtek, ha egyáltalán működőképesek voltak.
- Az a sportmelltartó eszméletlenül áll rajtad. De most komolyan... Ne aggódj, nem érzem felvágásnak. Tudom, hogy nem azért mondod. - Persze, hogy azért mondod, miért mondanád? - Mármint, miért érezném felvágásnak, hogy felkérted Calvint, és ő elvégezte a munkáját brutális mennyiségű pénzért? Szerintem inkább az lenne az irigylésre méltó, ha ő maga kért volna fel - vontam vállat újfent, és halkan sóhajtottam.
Időközben a boltban találtuk magunkat, ahol lélegzetelállítóbbnál lélegzetelállítóbb ruhák vártak csak ránk, csak arra, hogy magunkra ölthessük őket, és mindegyikben észbontóan fessünk. Onyx értett a divathoz, csak úgy, mint én, és rengeteg mindenben ugyanolyanok voltunk, ezért ha valakinek a tanácsára szükségem volt, az ő volt. Tudtam, hogy ő nem tartja magában, ha valami nem áll jól rajtam. Sőt, alig várja az alkalmat.
- Nem aggódom. Akkor dobj össze... De minket ne hívj meg, tudod, programunk lesz - feleltem, miközben hümmögve vizsgálgattam a kezemben tartott ruhadarabot, és azon tűnődtem, hogy vajon túlságosan nyárias kerti partira való ruha-e ehhez az eseményhez.
Felkaptam a fejem, amikor szólt, hogy a horgára akadt egy potenciális ruha, és rögtön mellette termek.
- Tényleg, ez csinos... - értettem egyet vele diadalittasan mosolyogva, aztán folytatta, az árcédulával, meg az anyagi helyzetemmel, amit a mai nap folyamán mintha már sokadszorra emlegetett volna, és elszublimált arcomról a mosoly. - Rád? Miért? L-es? - nyúltam a címkéért, amin az S betű állt, és gondolkozva búgtam egyet. - Szerintem neked ehhez túl nagy a feneked - és rögtön el is fordultam, hogy tovább kutassak. - Mindegy, van itt még egy csomó, ami jó lehet. Egyébként mit is meséltél arról a srácról? Hogy is hívják... Mmm... Cam... Cameron? Na, vele mi van?
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Ponyx.   2017-06-08, 1:29 pm


polly&&onyx

- Nem szorulok arra, hogy bárki is felkérjen, hogy tervezzen nekem. Megengedhetem magamnak, én keresem a kenyerem magamnak - mosolygok rá, én büszke vagyok arra, hogy magamnak keresem a pénzem. Ráadásul nem is keveset, mert a hotel bevételének fele az enyém, így hát, nehéz lenne az ötcsillagos nemzetközi hotelláncunkkal éhen halnom. A kaja mellett pedig a luxuscikkekre is telik bőségesen, így hát nekem semmiféle problémám nincs. Őszintén szólva, felajánlanám Polly-nak, hogy finanszírozom őt, ameddig helyre nem jönnek, de ő eleve apuci kislánya, az ő pénzéből él. Nem szeretném, ha arra szokna, hogy majd én eltartom élete végéig, hiszen a saját lábára kell álljon minél hamarabb.
A boltban viszont nem értem miért dörgöli az orrom alá, hogy neki programja lesz. Nekem is lesz, mégsem mondom, az más dolog, hogy nekem micsoda és kivel. Hurricane-ről nem meséltem még neki, mert friss, ráadásul szóhoz sem jutok soha, mert Winnie így, Winnie úgy. Nehéz nem kibuknom, de hogy mondhatnám el neki, hogy Winnie nővére tette tönkre a családom? Szüksége van arra a pénzre, amit így megszerez, én pedig nem állhatok az útjába.
- Nekem is van programom, így nincs szükségem a bálra. Amúgy is, nélküled az nem lenne olyan jó, mint lehetne - veszem kicsit kedvesebbre a dolgot, de nem is hazudok a jó pofizásom miatt. Egyszerűen, Polly nélkül egy elegáns, vagy kevésbé elegáns de drága buli sosem az igazi. Nekem nem lenne az, én nem tudom ő hogyan vélekedik erről. - Amúgy is, ma este valami igazi újat fogok kipróbálni. És nem, nem a vaginális, és nem is az anális öklözést - azt azért csak nem mondom, hogy kokaincsíkot fogunk szívni. Nem tudom hogyan reagálna, de fiatal vagyok, kipróbálni meg nem tiltotta soha senki nekem.
A méreteim megemlítésére pedig nagyot sóhajtok, megforgatva szemeimet, olyannyira, hogy megkockáztattam, hogy kiesik a helyéről és elgurul mindkettő. Nem tudom az elől deszka, hátul léc alakjával miért szólja le a nőies formát, amikor nekem is S-es a ruhaméretem.
- Tudod, cicám, a zsírban jobban sül a kolbász... De hát, rajtam ez nem zsír. Izom, tudod, többet nyom, ettől van fenekem meg mellem, csípőm, és egyéb, ami egy igazi nővel jár - közben méregetem őt, a tekintetem elárulja, hogy neki ezek nincsenek meg, csak van. - De hát, nem gond. Szóld csak le az alakom... Mégis több tekintetet vonzottam a múltkor, mikor mindketten feszülős ruhában voltunk - nevetek fel diadalittasan. - A csontokkal kutyák játszanak - és igen, még egy erős sértés rá is, és a kutyájára is, Winnie-re. Majd ellépek, és nézelődök magamnak, bár nekem nem igazán ezek kellenek.
- Cam? - összevont szemöldökkel pillantok rá, bár már nincs közvetlenül mellettem. - Semmi. Megvagyunk, barátok vagyunk. Csak barátok! - nyomom meg a csak szót, hogy nyomatékosítsam, nincs semmiféle extra meg szextra, itt csak egy jó barátság, ami nem látszik alakulni semerre. Ő megvár a táncórák után, én megvárom őt edzés után. Amúgy sem lenne semmi, van barátom, és nem vagyok egy hűtlen, könnyelmű nőcske. - Amúgy is van valakim, tudod, hogy hűséges vagyok - amondó vagyok, hogy inkább szakítok, minthogy csaljak. Amúgy is, ha megcsalok valakit, ő szakít, engem pedig még sosem dobtak ki.
- Hurricane a neve. Mather-es... De nagyon jó fej. Megkedveltem - és szívesen töltöm vele a szabad perceimet, de hát annak a nagy részét Cameron kapja, amit szintúgy nem bánok, de ezt nem kell neki tudnia. Éljen abban a hitben,
hogy Cam és köztem tényleg nem forr a levegő, és nem kezd alakulni semerre, hiába hazugság.

©
Vissza az elejére Go down
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Jun. 03.
Posztok száma : 49
Motto : " And the newspaper tycoon says that the architect is a very cold man. The architect replies that if the boat were sinking, and there was only room in the lifeboat for one person, he would gladly give up his life for the newspaper tycoon. And then he says something like this... I would die for you. But I won't live for you." Age : 20 Titulus : pudlista Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ponyx.   2017-06-10, 12:48 pmIgaza volt. Tényleg ő kereste a pénzt magának. Ugyanakkor akárhányszor lyukadtunk ki ehhez a témához, mindig emlékeztetni próbáltam magamat arra, hogy neki, és Connienak egészen más családja volt, mint nekem. Hiába voltunk összenőve kisgyermek korunk óta, és hiába volt ugyanez a szinte már szimbionta kapcsolat a családjaink között évtizedek óta, egészen mások voltunk. Connie a "dolgoznia sem kell, ha nem akar" kategóriába tartozott, Onyx a "megörökli a vállalkozást" címen futott, én pedig a "talál magának valamit, amit csinálhat az életben" típus voltam. És bár mindannyian pénzes kutyák kölkei voltunk, egyáltalán nem ugyanaz a sors várt ránk a jövőben. Ennek ellenére nem éreztem irigységet. Leginkább csak haragot, és bosszúságot, noha fogalmam sem volt kinek az irányába. Csak úgy éreztem. Csak úgy a semmibe.
- Jaj - mosolyogtam rá ezúttal őszinte édességgel. - Most erről az jutott eszembe, amikor kiskorunkban elképzeltük az esküvőinket. Mindig hatalmas bálként emlegettük, és úgy terveztük, hogy egyszerre házasodunk, hogy kétszer akkora legyen - mosolyodtam el gyengéden, az emléket felidézve. Most is így képzeltem, ami azt illeti. Bár tekintve, hogy Onyx valami oknál fogva képes lett volna kanál vízbe fojtani Winnie-t, csekély esélyét láttam ennek megvalósulására.
Aztán az egy csipet cukor után, megint jött egy csipet keserűség, amikor a méreteink megvitatásához érkeztünk. Kifejezetten felidegesítettek Onyx rosszindulatú megjegyzései, és bár próbáltam elengedi őket a fülem mellett, azok makacsul ragaszkodtak hozzá, hogy halljam őket. Nem mintha Onyx-ot kövérnek találtam volna. Ami azt illeti, mindig is szerelmes voltam az alakjába, tetőtől talpig.
Szórakozottan felnevettem.
- Ebben igazad van - vontam vállat, és műmosollyal rápillantottam. - A cicán nem nézik annyira a cicagatyát, mint a tehenen. Tudod, a nevetség vonzza a tekintetet - vigyorodtam el, aztán gyorsan, mielőtt nekem zuhanhatott volna, még hozzátettem. - Nem mintha te tehén lennél, vagy nevetséges. Jó alakod van Onyx. Nagyon jó. De örülnék neki, ha rádöbbennél, hogy nem attól tűnik még jobbnak, hogy az enyém minőségét próbálod szavakkal csökkenteni. - Kezdődött. Éreztem, kezdődött, ha egyáltalán már nem tartott réges-régen. Az egyetlen dolog, amit bántam, hogy tudtam, így nem fogjuk végigjárni az összes boltot, mert előbb vagy utóbb valamelyikünk kifakad, és akkor egy napig megy az ősellenségeskedés. Az az egy nap meg talán pont elég arra, hogy a legjobb ruhákat kapkodják el az orrunk elől. Mindegy. Már előre terveztem, hogy a békülésünk után mikor lenne a legalkalmasabb ismét eljönni vásárolni, pedig még hivatalosan össze sem vesztünk.
Camre tereltem a témát, meg az ő szerelmi életére, hátha attól valamelyest lehűlnek a kedélyek.
- Barátok, mi? Barátság extrákkal - kacsintottam rá komiszan, aztán hallgattam tovább a mondandóját, miközben egy világos, pánt nélküli ruhával kezdtem szemezni. De aztán annak hallatára, hogy Onyxnak van valakije, hirtelen rápillantottam és mellé ugrottam.
- Micsoda? Oni? Miért nem mondtad eddig? Hogy hívják, abbey-s?
Hurricane, Mather, jófej, meg lett kedvelve. Sugárzó arccal pislogtam rá, és örömködve magamhoz szorítottam.
- Ennek nagyon örülök. Istenem, annyira kijárt már neked egy rendes csávó. Bár... Mather - grimaszoltam kissé, mikor elhúzódtam, de aztán ismét mosolyra görbült a szám sarka. - Mindegy. Gondolom azért nem egy drogos állat. Az olyanok... Hát tudod milyenek... Akkor vele leszel este?Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ponyx.   

Vissza az elejére Go down
 
Ponyx.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Üzletek, Boltok-
Ugrás: