HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Ginny Littlefield

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Dunant

Dunant
Csatlakozott : 2017. Jun. 02.
Posztok száma : 7
Motto : Ó, alkonyoknak könnyü vétkei: semmittevés és pillanatnyi csönd. Age : 20 Titulus : ocean soul Foglalkozás : gyógypedagógia szakos hallgató Play by : luca hollestelle
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Ginny Littlefield   2017-06-04, 2:31 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Imogen Littlefield[You must be registered and logged in to see this image.]

- Sakk matt.
- Az kizárt.
Vincent a homlokát ráncolja, majd megfordítja a táblát, hogy a csatatér fejleményeit jobban szemügyre vehesse. Néhány pillanatig még bizonyos kerekek nyikorgását is kihallani vélem az agyát tartó üregének rejtekéből, de hamar elfelhősödik arca, és egy ragadozó madár tekintetével csap le rám.
- Nem ér, remélem tudod.
- Már hogyne érne?
- Folyton előttem jársz egy lépéssel. Nézd meg, ott a huszárom.
- Késő bánat.
- Kösd fel a gatyád! Most én kezdek.
- Az esélytelenek nyugalmával, Vinnie... szoknyában vagyok.

Tulajdonképpen velünk szemben mindenkinek fel kellett kötnie azt a bizonyost. Kezdve anyával, akivel számtalanszor előfordult, hogy a sürgés-forgásban megfeledkezett önmagáról. Érthető, hiszen a nagy-majom-Denzel, a kispályás-majom-Vincent, a minden-lében-kanál-Darren, és az önérzetes Ginny együtt szétválaszthatatlan masszát alkotva, komplex elfoglaltságot juttatott neki, bár ezért - és igazából bármiért is -, nagyon ritkán panaszkodott. Hiányolta a lóti-futi apát, a támaszt, mindezt mégis igyekezett előlünk palástolni, és szikla maradni a viharban. Viszont az évek során felfedezni véltem az íriszein ülő magányosságot. Egyedül hordta hátán a teendőket, a gyerekeit, a férje nyűgjeit. Kezdve a tiszta udvar, rendes ház témájától - mert nálunk a porcicák nincsenek vendégül látva -, át apa igényein, melyeket apelláta nélkül teljesít - elvégre az asszony legyen szajha az ágyban, és szakács a konyhában -, hol négyünket rázott gatyába, avagy tartott alapos fejmosást.

Giiin, keljmárfel, Ginny, Vincentbasszus mitordibálsz, nemhallod, megkellbolondulni, gyerekeeeek, auu eztmér'kellett, miezaricsaj, kilenciselmúlt, hallgattassa márelvalaki, Ginny, mindjárt, szétmegyafejem, pillanaaat, gyerekeeek, voilá, hogynemzavart, holapárnám, hozzámvágtad, addide, nemadom, addmáride, ágyammögött, szeddelő, hagyjálmár, énodanemnyúlok, anyámasszonykatonája, csaksokapók, fürdőszabad, kékzoknirémlik, nem, kékzokniesetleg, Darren, ennyiresüketvagy, nekedhála, inkábbmossfogat, kihasználta atörölközőm, szagoldmeg, készareggeli, mindjáárt, készareggeli, neszeapárnád, demorcivagy, gyerekeeek, nemvagyokéhes, nemazértmondom, holvanapa, konyhában, micsoda, üzijöött, ténylegsüket, vagycsakhülye, apaaa, kiszólt, tűzforró, majdnemkihűlt, ahhozképest, babávalmiahelyzet, kisfiúlesz, wohooo, egyetekmár, nagyvagyDenzel, kiishűlt, nembaj, miazhogynembaj, nincsétvágyam, tessékenni, apaelkésel, indulok, adjegycsókot, elsóztad, nyakkendődvicces, namentem, páá, várjálkicsit, mire, anyakkendőd, elkések, csukdbeazajtót, Ginnyszedjél, nemkérek, szedekén, anyalégyszi, kiszedtem, nemcsuktabe, sosecsukja, bejönakutya, megesziagombát?

- Ej, húgi...
- Mondd.
- Sunyi! Azzal, hogy húzod az időt, még nem vonod el a figyelmem.
- Te miről beszélsz?
- Például, a futómat visszatehetnéd oda, ahonnan az előbb elpöckölted.
- Hmm. Ha valóban szemfüles lennél, azt is látnád, hogy a barátnőd másfelé is kacsintgat.
- Ginny!
- Jó, bocs… csak féltem a szemkörnyéki idegeinek egészségét. - bármilyen is az igazságtartalom, az egyszer biztos, hogy a stratégiámnak innentől kezdve hasznát élvezem.

Agyamban hosszú polcok sorain állnak a könyvek, magyarázatokkal ellátva, jelzőkkel teletűzdelve. Végigszaladok tudásom polcai között, hogy szúrópróbát tartsak, mint mindig. Mint általában.
Hol vannak a humánbiológia könyvek? Itt. És azok, amelyek a neveléstörténettel foglalkoznak? Egy polccal lejjebb, jobbra.
A kétely árnyéka borul arcomra. Talán nem néztem át eléggé? Nos, ez az a pont, ahol a gyomromon menten átcsap a hányinger első hulláma, és még inkább elsápadok. Veszek két mély levegőt, aztán mérlegelni kezdek. Itt ugyebár két dolog történhet. Egyrészt, ha okosan cselekszem, egy lépéssel közelebb jutok a félév sikeres letételéhez. Másrészt pedig, benézek agyam könyvespolcaira, fiókjaiba, és nem találok semmit. Semmit. Eltűnnek a jegyzeteim, s minden egyéb, nem lesz ott más, csak egy magányos iratrendező, benne az ezernyolcszázas évek jazz számaival. Fel kell hát tennem a kérdést.
Sor kerülhet látványos mészárlásra is, ahol a bizonytalan diáknak tudatosan, de tehetetlenül kell végig szenvednie saját élveboncolását?

A választ már csak akkor kaptam meg, amikor kénytelen voltam szembenézni a hiányosságaimmal. Pedig, Mária combfixére, még sosem készültem annyit, mint akkor. Mármint, neveléstörténetre. Az utóbbi időben csak a különféle segédeszközöket gyártottam. Egyszerűen besokalltam, de ez van akkor, ha a csöpp lelkiismeretem is többet követel a kettesnél – aminél ugye nincsen jobb jegy, csak szebb. Merthogy egy skype-hívás - anya személyében - szintúgy kevesellte. Teljes körű hegyibeszéd a szobában. Öröm volt hallgatni, abban a kellemes tudatban, hogy rajtam kívül mások is jelen voltak, a fülesem pedig a napokban mondta be az unalmast. De legalább, a szobatársak is mindent megtudtak rólam és kedves barátnőimről, hogy mikor, hol, mennyit lógok velük, mindezekből kifolyólag azt a káros tényezőt felnagyítva, ami történetesen eltereli az ember lányának figyelmét a tanulmányairól. Egymásra telepedés. Okvetlen bele kell őket kavarni az ilyen pillanatokba, csupán nehezéknek – ha nem lennénk egymásnak, biztosra veszem, ugyanitt tartanánk, már ami a jegyeket illeti. Az abbey-s pályafutásunk fénykora óta kölcsönösen boldogítjuk egymást. Ezt még a macskám is tudja, na ne, hogy pont anya nem.

- Feladom. Fel-a-dom! Tuti csalsz. Ha nincs ott a bástyád...
- Ki csal? Ne képzelődj! Nem tudsz játszani, ez a helyzet. Darren is lealáz, már ne is haragudj.
Ajkam szeglete játékos mosolyra húzódik. Gond csak egy szál, ismeri a jó testvéri mimikám.

Üdv, a nevem Imogen Littlefield, 19 éves vagyok, 1997. szeptember 16-án, Invernessben láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem skót. Jelenleg gyógypedagógia szakos egyetemista vagyok és a Dunant csoportba tartozom. Luca Hollestelle arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Kettőssége az alkalmazkodás és önállósodás, a függés és függetlenedés egymást feltételező, ám örökösen egymásnak feszülő ellentétéből fakad. Aki négy férfi mellett nő fel, annak rögös az út a saját énjének megtalálásához. Pláne, ha a szóban forgó illető nőnemű, és a legkisebb a sorban - számtalan hatás érte, a szélrózsa minden irányából.
Gondolatai képesek egyszerre több sínen is futni, előfordul, mikor egy időben chatel, s közben telefonon cseveg. Majdhogynem fotografikus memóriával rendelkezik; a bevásárlólista elkallódása nála nem eredményez fejtörést – olykor csak jegyzeteké.
Táskájában mindig ott lapul egy krimi vagy verseskötet; a klasszikusokat fejből, eredetiben idézi – a jegyzeteket már kevésbé.
Ösztönös, intelligens, és etikus. Ő a váll, ahol kisírhatod magad, és akár a lelki szemetesláda szerepét is magára ölti. Vizsga előtti napon azonban ne várj tőle ilyesmit. Olyankor nem lát, nem hall, nem beszél.
Rajong a Természet és az Ember örökbecsű alkotásaiért. Még az állatok és a növények is egyenrangú, lelkes lények a szemében. Környezetét nem is tudná elképzelni ezek nélkül. Esőzések alkalmával előfordul, hogy eltévelyedett csigákat menekít a járdáról. Nem kell komplettnek nézned, de ne filózz sokat, inkább segíts neki - akkor már nem indulsz rossz esélyekkel nála. Lásd meg a szépet az életben, legyen az akármilyen apró is. Tudj lelkesedni, nevetni szívből, okosan hallgatni, mikor nem kell a szó, és szeretni bátran, mert ha ezt nem mered, fölösleges minden más, amit az életben teszel.
Külcsín
Őszinte és tiszta tekintet, tejfehér bőr - melyen sűrű szeplő-rengeteg bukkan fel - és dús, zabolázatlan vörös hajzuhatag. Bájos arca van, mégsem jellegzetes szépségideál. Néha-néha viszont elidőzik rajta az ember tekintete… bár nem mintha igényelné. Arca valóságos nyitott könyv annak, aki olvasni akar belőle.
A rendszeres jóga megtette jótékony hatását és szemrevaló lánnyá formálta (néhány évvel ezelőtt még egyes fiúk képesek voltak egymás között fogadásokat kötni arra, hogy mikor nőnek ki a mellei).
Kifinomult esztétikai szempont szerint válogatja ruháit, szekrényében megtalálható minden, mi ízlésének sajátja; csak a fene tudja, honnét szerezte azt a macskafejes szatén inget, és azt a bohém szandált! Az okkersárga kötött pulcsiját egy retro turiban halászta, szóval csak óvatosan a megjegyzésekkel, mert téged is elrángat oda, és tuti, hogy rábeszél egy göncre.
Egyébiránt, nem vonzza magához alantas praktikákkal a másik nem tagjait. Különben is, az arra érdemesek képesek átlátni az anyag érdektelenségén, s a lényegre figyelni, nem igaz?
abbey mount
institute for higher education


A hozzászólást Ginny Littlefield összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-09-12, 10:05 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 595
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ginny Littlefield   2017-06-05, 8:41 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Szia Ginny! kölyökkutya szemek 2

És igen! Pont egy ilyen zabálni való karaktert vártam, mint amilyenre sikeredtél!
A zöld remekül illik hozzád, és nem csak azért, mert gyönyörűen tűzvörös a hajkoronád! Azért mondom rád, hogy vérbeli dunantos, mert rendkívül édes vagy, de emellett intelligens, okos és még nőies is! Pedig nő legyen a talpán, aki ennyi hímnemű között cseperedik fel és megtanulja, hogyan legyen lányosan bájos!
Rendkívül tetszett a sakkos szerepjátékos-példád, hisz a kislányok többsége babázni szokott, de Ginnynek... esélye sem volt ennyi férfi mellett. És mégis milyen jól szórakozott, holott a sakk nem egy olyan tevékenység, amit az emberek csak úgy élvezni szoktak!
Imádtam Ginny válaszait, a testvéreivel való kapcsolatát, oda vagyok azért, ha egy kari nincs elnyomva a testvérei által, vagy épp elkényeztetve. Pedig mind a két lehetőség opció volt, hisz mégiscsak ő az egyetlen lánygyerek.
Na de nem húzom tovább az időt, menj foglalózni, a Dunantnak szüksége van rád! *-*
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]

abbey mount
institute for higher education


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
BRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
Ginny Littlefield
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Dunant house-
Ugrás: