HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
#betterdaysarecoming

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 31
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: #betterdaysarecoming   2017-06-10, 4:09 pm

Bae & Shells
Ha a tegnap éjszakára gondolok vissza, akkor akaratlanul is egy mosoly jelenik meg az arcomon. Mosolyogva gondolok vissza az éjszakára, mert csak is jó emléket és pillanatot tudok hozzá kapcsolni. Bailey pedig megmutatta, hogy tényleg nem minden srác olyan, mint amilyennek gondoltam őket olyan sok éven keresztül.
Nem tudom, hogy pontosan mikor kezdtem el nagyon a bizalmamba fogadni őt és mikor nyíltam meg előtte, mikor bíztam meg benne olyan szinten, hogy ha történt valami akkor egyből arra gondoltam, hogy huh, igen, ezt el kell neki (is) mesélnem. Nem tudom. Csak azt tudom, hogy rádöbbentem, hogy szerelmes lettem és nem is vettem észre azt, hogy ez mikor is történt pontosan.
Nagyon jó érzés volt elaludni úgy, hogy hozzábújhattam, úgy, hogy kezeit éreztem a derekam körül, éreztem a légzését. Egyszerűen tökéletes volt ez az éjszaka, és nem akarom, hogy ez az érzés tovaszálljon. Olyan jó így minden most, hogy szívesen tudnék így maradni akár egész nap is.
- Szívesen benne lennék. – mondom mosolyogva, habár háttal fekszem neki így látni nem láthatja azt, hogy mosolygok, de a hangomban érezhető az, hogy őszintén boldog vagyok. Őszintén boldog vagyok mellette. Mellette képes vagyok elfeledni minden személyes rosszat, minden rossz tényezőt és ez nagyon fontos. Fontos az, hogy ha mellette vagyok akkor ne agyaljak a rossz dolgokon. Ne agyaljak a múlton.
Csalódott arckifejezéssel fordulok felé amikor mondja, hogy fel kéne kelnie, majd elenged és arrébb húzódik. Felülök, lábaimat felhúzom és azon támasztom a fejemet.
- Nem tudom hogy vagy vele, de nekem nincs kedvem felkelni. – nézek rá kérlelő tekintettel, hogy maradjunk még így. Jobb nem azzal foglalkozni, hogy mi lesz akkor, ha anyáék elkezdenek kérdezősködni. Bár az is lehet, hogy nem is fognak semmit kérdezni. Az utóbbinak örülnék a legjobban.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: on my way ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 65
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 20 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: #betterdaysarecoming   2017-06-10, 7:43 pm

Team Shellar

A lehető legtöbb időt csak mellette tölteném, most sincs szívem kimászni az ágyból. De úgy érzem ezt kellene tennem, mert ez a helyes. Persze hiába határozom el magam és ülők fel, nem megy. A szívem visszahúz hozzá. Mert most semmi kedvem sincs másvalamit tenni és kifogást keresni arra, hogy esetleg miért lenne nekem jobb, most nem a szobájában tartózkodni. Mert semmi sem utal arra ami az éjszaka történt. Körültekintő lennék? Nem. Pusztán csak használom a fejem is. Az meg persze még nem bűn. Így Shelley-t is megvédhetem. Hogy a szülei még véletlenül se találjanak bármi kivetnivalót abban, mellette vagyok. Miért ne lennék mellette? Hiszen a barátnőm, nemde?
Természetesen van néhány álmom, olyasmi, amit meg akarok tenni vagyis azt akarom, hogy együtt érjük el és tegyük meg. Csak még olyan távolinak tűnik az egész. Mert mi van akkor ha valami rossz történik? Mindig szembe kell nézni a jövő érméjének másik felével is, ami nem a boldogságról kecsegtet, hanem annak ellenkezőjéről.
– Akkor azt majd jobban meg fogom tervezni. Meg a kedvedért szépen ki is fogom könyörögni. – csak tréfálkoztam ugyan, de annyira jó volt csak egy kicsit más köntöst adni ennek az egésznek kettőnk között. Nem akartam, hogy csak az legyen amit én akarok. Mert ugye gondolnom kell a szemeire is. Milyenek a nők ugyebár? Ami szép, azt szeretik. Tehát a következőnek valami szép és romantikus helyen kellene lennie. Ami távol van a szülői háztól. Ami távol van az én családomtól is. Amibe meg nem tartozik bele az egyetem kollégiuma se. Nem félek vagy ilyesmi, csak szeretném megkímélni a szobatársainkat, tőlünk meg a látványunktól szóval ja… Agyalhatok a következőn.

Visszadőlök amikor azt mondja, hogy neki még nincs kedve felkelni. Jóformán nekem sincs. Csak ugye mostanában… pontosabban mellette mindig érdekel valaki véleménye.
– Na jó, gyere! Nincs elég akaraterőm, hogy felkeljek az ágyból és kimenjek azon az ajtón. – kitárom a karjaimat és közben jobb kezemmel az ajtó irányába mutatok. Megtehetném, hogy csak úgy lehúzom magamhoz, de az mégsem volna az igazi. Mert mi van ha ő nem akar a karjaimba jönni? Így legalább megvan a választási lehetősége. Különben miért ne akarna? Kétlem, hogy az éjjel megártott volna az a sok ölelkezés.
– Amúgy egyszer eljöhetnél te is hozzánk, de ne akard megismerni a szüleim. Ők kevésbé olyanok, mint a tieid. Hazudnod kéne nekik, hogy megkedveljenek. Mert számukra a művészet nem létezik. Zenét persze hallgatnak, csak túl megrekedt az ízlésük és csak az zene amit ők hallgatnak. Szóval… Ha a szüleimet nem is, de az otthonom okvetlen látnod kell. Elmehetnénk a tengerpartra is! – lelkesedek a gondolattól, bár ha rajtam múlik akkor el is fogunk menni a tengerpartra. A kérdés pusztán az mikor.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©
Vissza az elejére Go down
 
#betterdaysarecoming
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Privát játékok-
Ugrás: