HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
#betterdaysarecoming

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-06-10, 4:09 pm

Bae & Shells
Ha a tegnap éjszakára gondolok vissza, akkor akaratlanul is egy mosoly jelenik meg az arcomon. Mosolyogva gondolok vissza az éjszakára, mert csak is jó emléket és pillanatot tudok hozzá kapcsolni. Bailey pedig megmutatta, hogy tényleg nem minden srác olyan, mint amilyennek gondoltam őket olyan sok éven keresztül.
Nem tudom, hogy pontosan mikor kezdtem el nagyon a bizalmamba fogadni őt és mikor nyíltam meg előtte, mikor bíztam meg benne olyan szinten, hogy ha történt valami akkor egyből arra gondoltam, hogy huh, igen, ezt el kell neki (is) mesélnem. Nem tudom. Csak azt tudom, hogy rádöbbentem, hogy szerelmes lettem és nem is vettem észre azt, hogy ez mikor is történt pontosan.
Nagyon jó érzés volt elaludni úgy, hogy hozzábújhattam, úgy, hogy kezeit éreztem a derekam körül, éreztem a légzését. Egyszerűen tökéletes volt ez az éjszaka, és nem akarom, hogy ez az érzés tovaszálljon. Olyan jó így minden most, hogy szívesen tudnék így maradni akár egész nap is.
- Szívesen benne lennék. – mondom mosolyogva, habár háttal fekszem neki így látni nem láthatja azt, hogy mosolygok, de a hangomban érezhető az, hogy őszintén boldog vagyok. Őszintén boldog vagyok mellette. Mellette képes vagyok elfeledni minden személyes rosszat, minden rossz tényezőt és ez nagyon fontos. Fontos az, hogy ha mellette vagyok akkor ne agyaljak a rossz dolgokon. Ne agyaljak a múlton.
Csalódott arckifejezéssel fordulok felé amikor mondja, hogy fel kéne kelnie, majd elenged és arrébb húzódik. Felülök, lábaimat felhúzom és azon támasztom a fejemet.
- Nem tudom hogy vagy vele, de nekem nincs kedvem felkelni. – nézek rá kérlelő tekintettel, hogy maradjunk még így. Jobb nem azzal foglalkozni, hogy mi lesz akkor, ha anyáék elkezdenek kérdezősködni. Bár az is lehet, hogy nem is fognak semmit kérdezni. Az utóbbinak örülnék a legjobban.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: on my way ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-06-10, 7:43 pm

Team Shellar

A lehető legtöbb időt csak mellette tölteném, most sincs szívem kimászni az ágyból. De úgy érzem ezt kellene tennem, mert ez a helyes. Persze hiába határozom el magam és ülők fel, nem megy. A szívem visszahúz hozzá. Mert most semmi kedvem sincs másvalamit tenni és kifogást keresni arra, hogy esetleg miért lenne nekem jobb, most nem a szobájában tartózkodni. Mert semmi sem utal arra ami az éjszaka történt. Körültekintő lennék? Nem. Pusztán csak használom a fejem is. Az meg persze még nem bűn. Így Shelley-t is megvédhetem. Hogy a szülei még véletlenül se találjanak bármi kivetnivalót abban, mellette vagyok. Miért ne lennék mellette? Hiszen a barátnőm, nemde?
Természetesen van néhány álmom, olyasmi, amit meg akarok tenni vagyis azt akarom, hogy együtt érjük el és tegyük meg. Csak még olyan távolinak tűnik az egész. Mert mi van akkor ha valami rossz történik? Mindig szembe kell nézni a jövő érméjének másik felével is, ami nem a boldogságról kecsegtet, hanem annak ellenkezőjéről.
– Akkor azt majd jobban meg fogom tervezni. Meg a kedvedért szépen ki is fogom könyörögni. – csak tréfálkoztam ugyan, de annyira jó volt csak egy kicsit más köntöst adni ennek az egésznek kettőnk között. Nem akartam, hogy csak az legyen amit én akarok. Mert ugye gondolnom kell a szemeire is. Milyenek a nők ugyebár? Ami szép, azt szeretik. Tehát a következőnek valami szép és romantikus helyen kellene lennie. Ami távol van a szülői háztól. Ami távol van az én családomtól is. Amibe meg nem tartozik bele az egyetem kollégiuma se. Nem félek vagy ilyesmi, csak szeretném megkímélni a szobatársainkat, tőlünk meg a látványunktól szóval ja… Agyalhatok a következőn.

Visszadőlök amikor azt mondja, hogy neki még nincs kedve felkelni. Jóformán nekem sincs. Csak ugye mostanában… pontosabban mellette mindig érdekel valaki véleménye.
– Na jó, gyere! Nincs elég akaraterőm, hogy felkeljek az ágyból és kimenjek azon az ajtón. – kitárom a karjaimat és közben jobb kezemmel az ajtó irányába mutatok. Megtehetném, hogy csak úgy lehúzom magamhoz, de az mégsem volna az igazi. Mert mi van ha ő nem akar a karjaimba jönni? Így legalább megvan a választási lehetősége. Különben miért ne akarna? Kétlem, hogy az éjjel megártott volna az a sok ölelkezés.
– Amúgy egyszer eljöhetnél te is hozzánk, de ne akard megismerni a szüleim. Ők kevésbé olyanok, mint a tieid. Hazudnod kéne nekik, hogy megkedveljenek. Mert számukra a művészet nem létezik. Zenét persze hallgatnak, csak túl megrekedt az ízlésük és csak az zene amit ők hallgatnak. Szóval… Ha a szüleimet nem is, de az otthonom okvetlen látnod kell. Elmehetnénk a tengerpartra is! – lelkesedek a gondolattól, bár ha rajtam múlik akkor el is fogunk menni a tengerpartra. A kérdés pusztán az mikor.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-16, 6:37 pm

Bae & Shells
- Jó volt ez így. – mondom mosolyogva amikor lenézek rá, reagálva arra, hogy a legközelebbit akkor megfogja szervezni. Nem muszáj nagyon szervezkedni, tökéletes volt ez így is, főleg, mert spontán jött, és talán pont ezért volt olyan különleges.
Pár pillanatig csak nézem őt, amint a hátán fekszik és egyszerűen csak azt kívánom, hogy ez a pillanat sose érjen véget. Most minden olyan egyszerűnek és tökéletesnek tűnik, hiába vagyunk itthon, hiába vagyunk a szüleim házába, de amikor ránézek akkor mindettől el tudok vonatkoztatni és eltudok ezekről feledkezni, mert képes akár csak egy pillantásával is rabul ejteni.
Minden sokkal jobb lett azóta, hogy belecsöppent az életembe. Először is kezdjük a sulival;
amíg ő nem jött be a képbe addig szinte egy sort sem tudtam írni az új dalhoz, megrekedtem, ihlet hiányban szenvedtem, egyszerűen semmi sem jutott eszembe és egyre inkább elkezdett kiakasztani, aztán egyszer csak megláttam őt, erőt vettem magamon és oda mentem hozzá segítséget kérni, minden mindegy alapon, és szerencsémre jó irányban sültek el a dolgok. Hiszen beleegyezett abba, hogy segít nekem, aztán pedig az ihletem és a kedvem is visszajött a zenéléshez. Mellette minden sokkal másabb, minden sokkal jobb.
Aztán pedig ott van a magánélet is;
megmutatta, hogy milyen jó is igazán szerelmesnek lenni. Mert ez az igazság, szerelmes vagyok belé és ezt nem is akarom tagadni, főleg mivel a szüleimnek is bemutattam már.
Elmosolyodok amikor azt mondja, hogy neki sincs kedvem felkelni. Lehajolok hozzá és gyengéden csókolom meg, és ahogy eszembe jut az első közös éjszakánk, akaratlanul is belemosolyodok a csókba.
Pár pillanat múlva visszadőlök mellé és hozzábújok. Szeretem amikor átölel, egyszerűen imádok a közelében lenni.
- Sajnálom... – mondom halkan, mintha én tehetnék róla. Fogalmam sincs mit éreznék, ha a szüleim nem támogatnának a zenélésben, így hát elképzelni sem tudom milyen lehet Bae-nek.
- Szívesen elmennék hozzátok. Veled bárhova. – mondom halványan mosolyogva, majd a mondatom végén ismét megcsókolom.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 12:54 am

Team Shellar

– Akkor jó. Ha neked megfelelt én nem hozom fel újra és nem is kérdezősködök. – mert minek kérdezném meg, hogy milyen volt velem, amikor tudom, hogy még nem tud kihez hasonlítani. Ez meg jól van így. Szerintem mindkettőnknek. Figyelem ahogy néz, annyira jól esik a közelsége. Annyira hozzá szoktam, hogy most már nem csak simán barátok vagyunk, hanem ennél sokkal többek a másiknak. Mert biztos másmilyen lenne a kapcsolatunk, ha nem tudhatnám őt magam mellett. Ha nem csókolhatnám vagy ölelhetném kedvemre akkor amikor akarom és semmiféle kifogást nem kellene előhoznom, ha így akarok tenni. Már nem kell. Már teljesen felesleges. Hiszen az övé vagyok. Ezzel meg semmi gond sincs. Mert szeretem. Tudom, hogy szeretem és nem csak azt mondom, mert el akarok szórakozni vele s, ki akarom használni. Nem vagyok olyan. Bár lehetnék, de nem vagyok. Van róla fogalmam milyen ha nincs senkid és hagyod, hogy kihasználjanak, ám most már arról is, milyen ha van egy személy melletted aki a mindened lehet. Számomra Shelley az a személy. Már tudom. Nem is akarok tovább keresgélni. Semmi értelme.
– Ne sajnáld. Általában az ellenszenvük motivál és ad erőt ahhoz, hogy bebizonyítsam tévednek. Gondolj csak bele milyen lennék, ha támogatnának. Kis sznob izé, tehát jobb így, mint máshogy. – persze a végét csak elviccelem. Nem hiszem, hogy annyira elkényeztetett lennék. De ki tudja? Csak a mostani élethelyzetemet ismerem, nem a másikat amilyen akkor lenne ha tökéletes gyerek lennék és a szüleim elfogadnának, támogatnának, mert valami jóval értelmesebbel foglalkoznék, amit ők szeretnek.

– Talán legközelebb. Megnéznélek a szobámban. Hogy miként fedezed fel, mindazt amit esetleg a fiókom vagy a szekrényem rejt. Még megvannak az óvodás pálcikaembereim, szóval azt is láthatnád honnan fejlődtem hová. – nevetem el a végét, mert tényleg akkor még semmiben se különböztem a többi gyerektől. Ugyanolyan bénák voltak a rajzaim, mint bárki másé aztán kezdett el csak fejlődni az egész valami mássá, szebbé, jobbá. A rajzórák lettek a kedvenceim. Le tudott foglalni a színezés. Megnyugtatott. Gondolom ezért se lettem egy csirkefogó, mert lefoglaltam magam a rajzokkal.
– Szeretném azt hinni, hogy ezután minden rendben lesz. De úgy érzem, ez csak a kezdet. Szerinted a szüleid elfogadtak? – pillantok rá kíváncsian és még egy puszit is nyomok a homlokára, mivel az volt közelebb.
Mert ha esetlég úgy döntenék, hogy az egyetem után elvenném feleségül Shelley-t, mert eljutna egy bizonyos pont után addig a kapcsolatunk is, akkor nem akarok rosszban lenni a szüleivel. Nem akarom, hogy szúrós szemekkel nézzenek rám, meg majd a gyerekeinkre, mert olyantól lett unokájuk akit nem fogadtak el és emiatt az unokákat se szeressék. Jó persze, hová gondolok. Még nem tartunk ott. Nincsenek se unokák se eljegyzés, se esküvő. Csak mi ketten vagyunk.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 1:07 am

Bae & Shells
Nem aludtunk sokat az tény, mert utána még beszélgettünk, vagy csak hozzábújtam, hallgattam a lélegzetét, utána valamelyikünk megtörte a csendet, nevettünk, beszélgettünk, aztán valamikor hajnalban ragadhatott el az álom mindkettőnket, de az az érzés, hogy úgy ébredhettem, hogy mellette kelek fel, hogy ő az első akit reggel meglátok… A tökéletesnél is jobb. Annyira jó úgy szeretni valakit, hogy az szinte már fáj.
Tényleg sajnálom, hogy olyanok a szülei, amilyenek. Nekem szerencsém volt az én szüleimmel, hiszen ők támogatnak, véleményt mondanak a zenéimről, bár tudom, hogy néha nagyon elfogultak tudnak lenni. Néha nagyon tudnak ítélkezni, és néha a legnagyobb rajongóim is, de így szeretem őket, így tökéletesek a számomra.
- A szüleid nem támogatnak téged, de tudd, hogy én mindenben. – mondom kedvesen és felpillantok rá, és halványan elmosolyodok amikor homlokon puszil.
- Ohh, lehet nem így gondolnád, rendkívül kíváncsi tudok lenni. – mondom nevetve. Néha a kíváncsiságomat tartom a legrosszabb tulajdonságomat, mert sok mindent tönkretehet, ha az ember túlontúl kíváncsi, én pedig sajnos nem minden esetben tudom, hogy hol van az a bizonyos láthatatlan határ amit nem szabad túllépni. Nem szeretem, ha titkolóznak előttem, főleg ha rá is jövök, hogy valamit elhallgatnak előlem és nem mondják el nekem még ezek után sem. Szeretek mindenről tudni és szabályszerűen kikészülők, ha az emberek kihagynak valamiből.
- Szerintem kb én is annyira értek a művészet ezen ágához, mint akkor te. – még mindig nevetek, de anno komolyan mondtam még a kollégiumban, hogy szeretném, ha megtanítana rajzolni, festeni, stb. Nem szeretném, hogy csak egy dologhoz értsek, és ha valaki akkor Bailey az aki megtudna tanítani. Bár lehet nem csak tanulás lenne belőle, mert nem bírnám ki a közelségét anélkül, hogy ne csókoljam meg, ne öleljem át, aztán kitudja, lehet egyik dolog követné a másikat. Sosem lehet tudni.
- Szerintem kedvelnek téged. – vissza hajtom a fejemet a mellkasára és elkezdek gondolkodni. Rajta, rajtunk, s leginkább a szüleimen. A tegnap éjszakáról szerintem semmit sem tudnak, hiszen arról már tudnánk, ha tudnának valamit, maximum nevetést hallhattak, de abból még nem következtethetnek arra, hogy mi történik, egyszerűen csak jól éreztük magunkat.
- Bár előre félek lemenni reggelizni. – mondom mosolyogva, majd ismét felülök. Szinte fizikai fájdalommal jár elhúzódni tőle.
- Fel kéne öltöznünk és lemenni. Koffein hiányom van már. – mondom mosolyogva, majd felé fordulok és lehajolok hozzá, hogy megcsókoljam.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 10:01 am

Team Shellar

Mellette határozottan boldog vagyok. Olyan szeretni való. Nem akarom, hogy a szüleim tönkre tegyék a kapcsolatunk. Jobb is volna, ha nem is ismernék egymást. De mindenképpen el akarom vinni őt hozzánk. Talán olyankor kellene amikor tudom, hogy nincsenek otthon. Amikor nem zavarhatják a légkört, amikor újra kettesben lehetünk és romantikus légkört teremthetek neki. Így is tudok. Nem azt mondom, hogy nem. Mert de, sikerült. Csak miért ne tehetném az egészet még felejthetetlenebbé?
– Ebben bízok, ha mellettem állsz, minden olyan más. Nem érdekel senki véleménye, hogy mit gondol, mennyire tart tehetségesnek vagy őrültnek, ha te velem vagy. – boldoggá akarom tenni őt. Nem csak a szavaimmal, hanem a tetteimmel is alá akarom támasztani, hogy szeretem és tényleg szükségem van rá. A társaságára. A közelségére. A csókjaira. Az ölelésére. Arra, hogy együtt legyünk. Az már boldoggá tesz. Ehhez meg nem kell pénz vagy mások elismerése. Csak és kizárólag ő.
Elnevetem magam amikor azt állítja, hogy nagyon kíváncsi tud lenni. Akkor mit mondjak én? Inkább a hajához érek, a mutatóujjam köré csavarok egy tincset. Tisztára kezdem átvenni tőle ezt a hajmánia dolgot.
– Nyugi nagyon kiakadni valót nem találnál. – egy pillanatra úgy teszek, mintha gondolkodnék, hogy vajon van-e valami ami zavaró lehetne, de tudom jól nincs semmi. Szerencsére nincsenek olyan perverzióim, hogy gumibabát rejtegessek a szekrényemben vagy mit tudom én. Lövésem sincs, hogy képzelik el a nők a férfiak szobáit. Azt viszont tudom, hogy csalódnak, amikor kiderül, hogy nincsenek se láncok, se szemétdomb a szoba közepén, ami ki tudja mióta érlelődik. Szóval… ahhoz képest rendet tartok a szobámban.

Még az egyetemiben is próbálok. Különben szeretem ha tisztaság és rend vesz körül, vagyok annyira igényes, hogy minden rendben legyen körülöttem és ezáltal nyugodtságot árasszon az a légkör ahol épp tartózkodok.
– Hamarosan változtatunk rajta. Attól függ, hogy előbb csak rajzolni szeretnél megtanulni vagy festve rajzolni. – tudom, hogy fura kifejezéssel élek. De csak így tudom le egyszerűsíteni neki a dolgokat, hogy ő is megértse és ne higgye azt, hogy mennyire kódoltan beszélek.
– Tényleg? – csillan fel a szemem kíváncsian és ettől egy kicsit talán még meg is nyugszom. Bár nem tudom, hogy akkor is kedvelnének, ha tudnák mi történt az éjjel kettőnk között.
Amikor azt mondja, hogy fél lemenni reggelizni, nem tudom mit tegyek. Mármint de tudom, csak… Néha hagyni a dolgokat úgy ahogy vannak jobb. Most azonban nem lehetek fapofa, nem lehetek érzéstelen se. Mert egyszer le kell mennünk a szobájából és szembe kell néznünk a szüleivel is.
– Mondanám, hogy minden rendben lesz, de nem ismerem eléggé a szüleidet. – felül. Legszívesebben elkapnám és visszahúznám magamhoz, a két karomba zárnám s, nem is engedném el. Csakhogy visszafordul felém, túl lassúnak bizonyultam. Na mindegy. Vagyis, kihasználom, hogy lehajol hozzám és megcsókol. Ekkor jöhet a két karom, mert bizony átkarolom a derekánál és magamhoz húzom.
– Majd hozok én reggelit és kávét. Azt mondom a szüleidnek, hogy még alszol ha kérdeznék és akkor minden rendben lesz. – vagy legalábbis szeretném azt hinni, hogy ennyivel el tudnám intézni őket. szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 9:22 pm

Bae & Shells
A haját birizgálom, szokásomhoz híven, miközben hallgatom őt, hogy nem számít mások véleménye a művészetben, ha mellette vagyok. Ezekre a szavakra önkéntelenül is elmosolyodok.
- Tehetséges vagy, Bae. Szeretnék fele annyira tehetséges lenni, mint amilyen te vagy. – ugyan a zene és a festészet nem egy és ugyanaz, de soha nem tartottam magamat tehetségesnek. Pedig valahogy meg kéne békélnem magammal, hiszen ez nem olyan, mintha például valaki könyvet ír, mert ott meg lehet csinálni, hogy az ember nem olvassa vissza, nekem viszont muszáj, főleg, ha egyszer profi énekesnő szeretnék lenni. Ott többször is el kell énekelni ugyanazt a szöveget. Fogalmam sincs, hogy mikor sikerül eljutnom majd arra a szintre, hogy meg legyek elégedve saját magammal.
Pár pillanatig ismételten sikerül elvesznem a szemeiben, és a gondolataim egy nagyon rövid időre elkalandoznak;
elkezdek azon agyalni, hogy vajon mi lett volna akkor, ha Bailey nem toppan be az életembe. Az biztos, hogy a tantárgyamat leadhattam volna, hiszen ha Ő nincs akkor nem tudtam volna befejezni az új dalt ami a feladathoz kellett. Szó szerint megmentette az életemet, hiszen szinte már kiskorom óta ez teszi ki az életemet, és az a célom, hogy egyszer az egyik legjobb lehessek. Mióta velem van azóta nincs ihlet hiányom, nem szenvedek írói válságban, mert ha rágondolok akkor szinte rögtön tudok írni, rögtön valami jó kis dallam ötlik fel a fejemben amit rögtön papírra kell vetnem, vagy eljátszani a gitáromon.
- Hmm... – elgondolkozok egy pillanatig a kérdésén. - Fessünk, az jobban vonz. – mondom mosolyogva. Habár nekem is van festék készletem, elég komoly készlet, mert már sokszor megakartam tanulni, mert idegesített, hogy csak a zenéhez értek, - mások szerint – de sosem jutottam el arra a pontra, hogy rá is vegyem magamat, hogy belevágjak, főleg mivel tanár híján nem hiszem, hogy el lehetne sajátítani a dolgokat.
Őszintén elnevetem magamat amikor átkarolja a derekamat és lehúz magához. Még a csókba is sikerül belemosolyodnom. Még is hogyan tűnhet minden tökéletesnek amikor velem van? Annyira jó minden, hogy nem szeretném ha véget érne ez a pillanat, túlságosan is élvezem.
- Szeretlek. – nézek a szemeibe és egy gyengéd csókot lehelek az ajkaira. Direkt egy visszafogottat, mert néha a kevesebb az több. Szeretném, ha újabb és újabb csók után vágyódna.
Felkelek az ágyból, majd elindulok a szekrényem felé, kinyitom az ajtót majd visszanézek a vállam felett. - Tejjel és cukorral szeretem a kávét. – mondom mosolyogva.
Hm, be kell vallani, nem rossz látvány ahogy fekszik a hátán, félmeztelenül, a bokszer alsójában. Még eltudnám nézni egy ideig.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 10:08 pm

Team Shellar

– De te is az vagy! – vágok közbe. Mivel tényleg így gondolom, csak ugye meg kell érvelnem, hogy miért, mert a végén nem hinne nekem és azt mondaná, hogy csak azért mondom, mert jobb kedvre akarom deríteni őt.
– Imádom a hangod, én például biztos, hogy nem tudnék olyan kellemesen énekelni, mint te. Mert tuti rikácsolás lenne belőle. Emellett a gondolataidba is szerelmes vagyok szóval… Engem kenyérre kentél. – nem csak azért mondom, mert van amit én ihlettem. Mert most már ezt is tudom. Főleg azóta az eset óta amit nem tudok kiverni a fejemből. Fogalmam sincs, hogy lehettem féltékeny saját magamra. Amikor azt hittem, hogy egy másik srác teszi őt boldoggá, valaki más van mellette és támogatja őt, persze, hogy előtört belőlem a féltékenység. Hiszen az egész úgy nézett ki mintha éppen elveszíteném őt és soha nem lehetne az enyém. Most meg. Nincs miért aggódnom, nincs mitől félnem. Már az enyém és én az övé vagyok. Legszívesebben a karjaiba bújnék és megismételném az éjszaka történéseit, ám van egy kis bökkenő: nappal van. A szülei most már nem alszanak. Tehát újra annak az angyalnak kell lennem, amit láttak a tegnap a beszélgetésünk során.
– Akkor jó, van a kocsimban patyolatfehér festővászon, meg az ecseteim. Használhatjuk azokat is. – meg amúgy tényleg használni akartam. Különben nem pakoltam volna be semmit se a csomagtartóba.
Amikor kimondja, hogy szeret és megcsókol belemosolyodok a csókjába. Ezzel persze nem rontom el az egész akcióját, mert… Erre fel meg elhúzódik. Én meg mit teszek? Na mit? Felhajolok az ajkaihoz és újabbakat követelek. Ezt persze folytathatnám megunásig. De aztán felkel az ágyból. Én meg hiába heverészek ott egy kicsit nem jön vissza. Inkább felöltözik.  
Én is így teszek. Pontosabban összeszedem a szétszórt ruháimat, magamra húzom és lemegyek a konyhába. Tehát tejjel és cukorral szereti a kávét.
Odalent a konyhában mondanám, hogy minden simán ment. Ám, szerintem a szülei hiába láttak meg ruhában lesétálni Shells szobájából ettől még akármit sejthettek. Nem számít. Én próbáltam vigyorogni, mintha egy égről pottyant szent angyal lennék. Anélkül beszéltem, hogy kérdeztek volna. Elmondtam, hogy szeretném kávéval meglepni a lányukat és reggelivel. Ezzel szerintem semmi gondjuk nem lehetett, mert közölték azt is hány kanál cukrot kell tennem Shelley poharába. Ő ugyanis kis gonosz volt és nem említette meg. Túl elcukrozni se szerettem volna szóval kellett a szülei tanácsa.
Amint ezzel a kis bemutatómmal készen voltam, kértem egy tálcát is amire rátehettem a kávét meg a tányérokat. Aztán azzal vettem fel az irányt a szobájába. Tudom, hogy a tükörtojás és a kávé furcsa párosítás, de nem tehetek róla. Benyitottam a szobájába, beléptem és utána becsuktam magam mögött az ajtót.
– Na megjöttem! – azzal leültem az ágya szélére és vártam, hogy ő is így tegyen.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 10:28 pm

Bae & Shells
- A gondolataim háromnegyede körülötted forog. – mondom nevetve amikor azt mondja, hogy imádja a gondolataimat. Tény, hogy a legutóbbi dalomban is az segített, hogy szerelmes lettem belé.
A gondolataim maradék százalékát pedig Hazel köti le. Az éppen aktuális kedvenc filmjei, a zenék amiket hallgat vagy éppen más csajos dolgok.
Nagyon örülök annak, hogy Hazelt kaptam meg szobatársnak. Ugyan eleinte nem igazán jöttünk ki jól, mert nem találtuk meg egyből a közös hangot, viszont mostanra szerintem úgy nézhetünk ki, mintha testvérek lennénk. Sőt, szerintem ő hamarabb tudta azt is, hogy miket érzek Bailey iránt, mint én magam, mivel elég sokszor célozgatott arra, hogyha valami kialakul kettőnk közt és Bailey megbánt akkor legjobb esetben is kiherélés lesz a sorsa. Persze én csak elvicceltem az egész dolgot, hiszen barátként gondoltam rá, hiába, hogy a tudatalattim már tudta a dolgokat, én viszont szinte észre sem vettem ezeket az érzéseimet. Egészen addig a pillanatig amikor legutóbb írtam a dalt. Azon az estén szerintem minden megváltozott. Szerencsére a lehető legjobb irányba.
- Jesszus, holtbiztos, hogy iszonyat béna leszek benne, pocsékba fog veszni egy vásznad, biztos vagy te ebben, hogy rám akarod áldozni? – nevetem el magamat kicsit kínosan, erőltetetten, mert csak most tudatosult bennem, hogy mekkorát fogok égni előtte. Nagyon jó a festészetben és biztos, hogy nekem nem fog menni, és nem akarok beégni előtte.
- Hmm, csak nem vagy telhetetlen? – kérdezem a szemeibe nézve és egy huncut mosoly jelenik meg az arcomon, amikor velem együtt ő is felül és újabb csókokat követel. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ilyeneket válthatok ki belőle, jó érzés megcsókolni őt, és még jobb amikor érezhetem az érintéseit.
Az éjszaka nagyon élénken él bennem és bármikor amikor rá gondolok akkor önkéntelenül is elmosolyodok.
Amikor Bailey kimegy a szobámból és lemegy a konyhába, akkor elkezdek átöltözni. Egy fekete csőfarmer mellett döntöttem és egy fekete-fehér, hosszú ujjú póló mellé tettem le a voksomat. Megfésülködtem és kiengedve hagytam a hajamat. Nem nagyon akarom összefogni, szeretem a hullámos tincseimet.
Mosolyogva fordulok Bailey felé, majd leülök én is az ágyamra.
- Anyáék mondtak valamit? Szerinted sejtik a dogokat? – teszem fel végül azokat a kérdéseket amik az agyamban motoszkáltak. Abban biztos vagyok, hogy már fent vannak, nem szokásuk sokáig aludni.
Félreértés ne essék, nem akarom letagadni a tegnap éjszakát, mert nagyon jó volt, egyszerűen csak nem vágyom egy olyan beszélgetésre ami tudom, hogy lenne, ha kiderülne, és Bae-t sem akarom kínos helyzetbe hozni, mert biztos a szüleim túlreagálnák a dolgokat. Apám legalábbis biztosan. Túlságosan is jól ismerem már őket.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 11:12 pm

Team Shellar

– Tudom, ezért is imádom még inkább a gondolataidat. – nevetek vele együtt, mert hát nyilvánvaló, hogy annak örülök ha rám is gondol. Ha én teszem ki a dalai nagy részét. Megnyugtatnak. Nem félek annyira attól, hogy esetleg nem szeret vagy idejekorán kiszeret belőlem.
– Biztos vagyok benne, hogy rád akarom áldozni a vásznamat, különben is ha kifogynék belőle bármikor vehetek. Ezen nem kell aggódnod. Meg amúgy is. Az én vásznaim, az lesz a sorsuk amit én szeretnék. – tehát ha azt szeretném ha ő festene rájuk akkor az lesz és kész. Nem is értem miért fél ennyire? Hiszen tudom, hogy kezdő és egyáltalán nem ért ehhez. Ám itt vagyok én. Egy nap alatt senkiből se lesz festő, nincs ahogy, de ettől még gyakorolhatok vele. Mert a gyakorlat teszi a mestert. Tudom, vagyis hiszem, hogy jól fogunk mi ketten szórakozni festés közben is.
– Á, de! – vallom be végül. Minek tagadjam? Hiszen nyilvánvaló, hogy még több és még több pihe-puha csókot akarok tőle.
Aztán végül feltápászkodom, lemegyek a konyhába és visszajövök a reggelivel meg a kávéinkkal. Az ágy szélén ülve figyelem őt, aztán Shells is leül és kérdezősködni kezd. Most mit mondhatnék? Hogy én kezdtem el beszélgetni velük, nem is kellett kérdezniük, mert előálltam egy békés és nyugtató szöveggel, amiről úgy hiszem elegendő volt ahhoz, hogy higgyenek nekem?
Nem tudom. Nem tudom mit hisznek most a szülei. Hogy bevették-e a szövegelésemet vagy sem. Szerintem normál esetben ilyenkor az ember nem tudna a szülők szemeibe nézni és beszélni hozzájuk, de nekem volt elég vér az ereimben, hogy megpróbáljak beszélni hozzájuk. Hiszen ha kiderül akkor vállalnom kell a tetteimért a felelősséget. De reméljük, hogy az itt eltöltött idő nyugodtabb lesz. Békésebb, mint amilyen otthon, nálunk lenne.
– Majd kiderül. Igazából kérdés nélkül azt mondtam, hogy alszol és szeretnélek reggelivel meg kávéval meglepni. Szerinted ebből mi jöhet nekik le? – kíváncsi fejet vágtam, mert lényegében tényleg el se tudtam dönteni, hogy mit hisznek a drága szülei és mit nem.
Ám gondolni akartam a reggelire is, nem éhen halni beszélgetés közbe így fogtam a villát és egy kenyér darabot, majd belemártottam a tükörtojásba. Ha az ember azt hinné, hogy most önző mód magamra gondolok, akkor nagyot téved.
– Nagy á és harapás! – mintha gyerek volna. Pedig nem az, most már nem az. Felé tartom a villát és azt várom, hogy elfogadja.
Jó, tudom! Minek kell nekem ilyennek lenni? Egyszerűen hagyhatnám, hogy falatozzon nyugodtan magától, de nem megy. Szeretném egy kicsit kényeztetni, ha már adottak a lehetőségek is. Nem kell mindig, mindennek rólam szólnia.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-17, 11:27 pm

Bae & Shells
Egy ideje jár valami a fejemben, de fogalmam sincs, hogy hogyan kéne felhoznom neki vagy éppen mikor lenne a legmegfelelőbb alkalom rá, de szerintem most valamikor, amikor eleve arról beszélünk, hogy nem véletlenül tudtam befejezni a legutóbbi dalszöveget, hiszen mostanában szinte csak ő jár a fejemben. Nem mintha ez olyan rossz lenne, sőt, nagyon is élvezem.
- Ne gondolj nyomulósnak vagy bármi ilyennek. – kezdek bele a mondandómba, bár rájöttem, hogy nem a legjobb, hogy hagytam egy kis szünetet, mivel az első mondatomból elég sok mindenre asszociálhat, és nem feltétlenül jó, ha kételyek közt hagyom. Mint például legutóbb is, amikor azt hitte, hogy a dalom más srácról szól, pedig végig ő járt a fejemben amikor azokat a sorokat írtam.
- Az egyetemen sem akarom titkolni, hogy együtt vagyunk. Szeretnélek a folyosón vagy az udvaron, vagy bárhol ahol vagyunk megcsókolni, megölelni, vagy csak úgy melletted lenni. – nem érdekel, hogy mások biztos, hogy figyelni fognak minket, nem érdekel, ha másoknak meg lesz a véleményük, vagy azt a dumát fogjuk hallgatni, hogy ők megmondták. Biztos azt fogják hinni, hogy igazuk van, mi pedig hazudtunk amikor azt mondtuk, hogy csak barátok vagyunk. Egyszerűen nem érdekelnek mások, csak Ő, csak Mi. Az, hogy nyilvánosan is boldog lehessek mellette.
Mosolyogva hallgatom amikor azt mondja, hogy biztos, hogy rám akarja áldozni a vásznát. - Mit szólsz akkor, ha reggeli után neki látnánk? Úgy is itt áll előttünk az egész nap. – mondom mosolyogva. Bár az is igaz, hogy nem bánnám, ha a szüleim elmennének itthonról kicsit és miénk lenne az egész ház. Az este így is tökéletes volt, de biztos vagyok benne, hogy még tökéletesebb lett volna, ha egyikünknek sem kellett volna tartania attól, hogy mi lesz akkor, ha a szüleim meghallanak minket. Kár, hogy nincsen egy húgom akit rávehetnék, hogy pár órára foglalja le a szüleinket és menjenek el valahova együtt. Végtére is mi lenne olyan nagy hiba abban, ha kettesben szeretnék lenni a barátommal? A barátommal... Még a gondolata is megdobogtatja a szívemet. Hihetetlenül boldog vagyok mellette.
- Nem tudom. De úgy vagyok vele, hogy ha tudják is, akkor sem fogom hagyni nekik a beszélgetést, mert nem akarom, hogy el legyen rontva a kedvünk. – mondom erőltetetten mosolyogva és megvonom a vállamat. Imádom a szüleimet, de nem titok, hogy néha nagyon túlzásba tudnak esni egy-egy témával kapcsolatban, és biztos vagyok, hogy itt is képesek lennének hozni a formájukat.
Elnevetem magamat a következő mozdulatára reagálva, de végül megeszem a falatot ami a villán volt.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 12:14 am

Team Shellar

Felvonom a szemöldökömet, egyrészt nem tudom mire kezdjek el gondolni, amikor közli, hogy ne gondoljam őt nyomulósnak. Mire akar ezzel célozni? Gyanús nekem ez a nagy hatásszünet. Már azt hiszem, hogy azt kell mondanom neki, hogy nyugodjon meg, mert nem tartom nyomulósnak, amikor elmondja mire gondol. Mi az amit szeretne. Mi a legfőbb vágya. Megkönnyebbülten elmosolyodok. Tehát erről van szó. Erre megy ki a játék? Elvigyorodok.
– Kívánságod számomra parancs. Különben se szeretnék színészkedni a többiek előtt. Büszkélkedni akarok, hogy veled vagyok és szeretjük egymást. – az meg teljesen mindegy, hogy mit fognak pletykálni. Úgyis mi tudjuk erről az egészről az igazat, meg a barátaink, akiket volt szerencsétlenségünk beavatni abba, hogy miként kezdünk el többet érezni a másik iránt és már járunk, mert megtörtént a csoda. Pontosabban a félreértés, a féltékenységem és csak azután a vallomásom. Hogy szeretem és nem akarom, hogy a másé legyen. Holott már akkor teljesen felesleges volt jelenetet rendezni, mert engem szeretett. Engem. Nem pedig valaki mást. Persze próbáljunk meg magyarázkodni egy féltékeny férfinak, pláne ha az a féltékeny férfi történetesen pont én vagyok. Eleve veszett ügy. Nem csoda, hogy olyan hihetetlen volt, az egész teljesen rólam szólt és ostobaságot műveltem. Ám így nem jöttem volna rá, hogy szeret.
Tehát így vagy úgy, de minden rosszban van valami jó.
– Rendben. Én benne vagyok. De nem kell ám az egész napunkat festészettel tölteni. Ha van kedved elmehetünk egy nyugisabb helyre, ahol nincsenek ott a szüleid. – ez persze csak javaslat. Nekem itt is éppen megfelelő. Meg amúgy is, ő a házi gazda. Neki kell tudnia, hogy mit tervezett és hogyan tervezte, én csak felvetek néhány dolgot. Azt neki kell eldöntenie, hogy mit kezd vele.
– Nem tudják elrontani a kedvem, semmivel sem. – magyarázkodok. Egyrészt nem ismernek. Fogalmuk sincs arról, hogy mi lehet az ami lerombolja a jó kedvem. Egy kis szidalom meg biztos nem lehet a világ vége. Sőt a fenyegetőzés se. A szüleimtől évek óta ezt kapom. Nincs mitől félnem. Na jó, talán igen. Hiszen ismeretlenek, nem tudom, hogy miként reagálnak dolgokra csak sima elképzeléseim vannak.
– Szeretem amikor ilyen vagy. – elmosolyodom. Most nincs kedvem részletezni neki, hogy mit értek ezalatt. Szerintem sejti, hogy szeretem ha rám hallgat és engedelmeskedik. Ki ne szeretné? Emellett amúgy se szoktam olyasmit kérni tőle, amit én ne tennék esetleg meg ellenkező esetben. Szóval újabb falatot veszek a villa hegyére és megint felé nyújtom. Igyekszem nem elnevetgélni az egészet. Nem lehet. Nem szabad, hogy poénosnak lássa az egészet, még ha tulajdonképpen az is.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 12:43 am

Bae & Shells
Mellette annyira más vagyok. Megváltoztat engem, jó irányba, a legjobb énemet hozza ki belőlem. Képes kirángatni a komfortzónámból, - erre a legjobb bizonyíték az éjszaka – ahogyan az is teljesen új érzés számomra, hogy úgy igazán adok valaki véleményére. Eddig egyedül voltam, csak az számított amit jónak láttam, vagy gondoltam, most már viszont nem kell többé egyedül lennem;
Még meg kell szoknom, ezért is kezdtem bele nehezen a mondatomba, hiszen eddig nem nagyon osztottam meg másokkal a gondolataimat, a dalok persze kivételek, ezek a gondolatok személyesebbek. - nekem legalábbis. Viszont mosollyal nyugtázom amikor azt mondja, hogy nem akarja titkolni a kapcsolatunkat. Nem is tudom szavakba önteni, hogy milyen jó érzéssel töltenek el ezek a szavai. (is) Nem akar letagadni.
- Szerintem egész jól fogunk majd szórakozni. – mondom mosolyogva, és ahogy eszembe jut valami, akaratlanul is elnevetem magam. Biztos, hogy nem fogom kibírni, hogy ne festékezzem össze. Már csak a gondolattól, ahogy elképzelem őt festékesen, már azzal is mosolyt csal az arcomra.
Aztán eszembe jut a festékről az, hogy azt le is kell ám mosni, arról pedig eszembe jut a tegnap éjszakai fürdős jelenetünk. A gondolattól a bőröm elkezd bizseregni, a gyomromban csapkodnak a pillangók. Hihetetlen, hogy milyen érzéseket képes kiváltani belőlem ez a srác, már csak egy kósza gondolattal is.
- Hé, ne csak én egyek. – mondom nevetve, majd bekapom az újabb falatot, majd a bögrémért nyúlok miután lenyeltem ezt a falatot.
Belekortyolok a kávéba és pont olyan amilyennek szeretem. Miközben iszom a kávét, nem bírom nem Baileyt nézni. Már csak a látványa is jó érzéssel tölt el.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 3:35 pm

Team Shellar

Tudom, hogy mellette jól fogom érezni magam. Hogy jól elleszünk. Még ha a szülei itthon lesznek és esetleg valamit megsejtenek akkor is. Nem számít, vissza forgatni az idő kerekét úgyse tudják, én meg nem is akarom. Most persze jóval nyugodtabb állapotban vagyok, mint az éjjel.
– Így lesz. Szerintem egy nagyon egyszerű módszert tanítok majd meg neked. – lehet, hogy nem is kellenek majd az ecsetek, ha újra a pointillizmus nagy híve szeretnék lenni. Akkor majd nyugodtan használhatjuk mind a tíz ujjunk. Tudom, hogy az elég hosszadalmas. De pont ezért ugrott be ez az eszembe, mint más. Ami hamar elvégezhető és nem igényel annyi odafigyelést, annyi precizitást, annyi munkát. Csak azt szeretném ha látná, hogy milyen keményen dolgozott azért a festményért esetleg. Ha fél óra alatt kész, akkor nem fog örülni, nem lesz benne semmi öröme. Így azonban, talán.
Elmosolyodok. Valójában nem tudok enni. Legszívesebben csak nézném és elvesznék abban, hogy amit éppen tesz. Mert szeretem nézni akármit csináljon. Az egyszerű kávé iszogatás és a falatozgatás és éppen ilyen. Annyira nyugodt. Teljesen le tud nyűgözni. Bár ezért is szeretem őt. Van valami a kisugárzásában, ami azt mondja, hogy akarjak belőle egy darabot, legyek az élete részese. Törődjek vele egy kicsit. Az teljesen mindegy, hogy én eszem vagy sem.
– Fogok, csak előbb te. – újabb falat amit felé tartok miután kortyolt egyet a kávéjából.
Megérdemli, hogyha csak egy kicsit is, de törődjek vele ilyen formában is. Különben is jó formában van, tudom, hogy néhány falattól még nem fog elhízni. Vagy ha mégis, szerintem úgy is éppen olyan vonzó lesz, mint előtte.
Reggeli után, mert miután úgy gondoltam, hogy neki háromnál több falatot is adtam és szerintem már furán nézhetett rám, mert azt hihetné esetleg fel akarom hizlalni őt, én is haraptam pár falatot és a kávémat is megittam. Itt volt az ideje, hogy kimenjünk és megmutassuk a szüleinek, milyen aranyos és visszafogott pár vagyunk. Miénk az egész nap, nekiláthatunk festeni.
– Mindjárt jövök, addig keress egy stabil helyet ahová az állványt tehetem. – közben nyomok egy gyors puszit a homlokára, majd elsietek a kocsihoz. Tudom, hogy minden rendben lesz. Nem fogok siratni egy vásznat, mert akárhogy is lesz, mindenképp jól fogok szórakozni. Lehet, hogy egy kicsit Shelley-en is, de majd igyekszem visszafogni magam. Mert szerintem ő ugyanúgy szembe röhöghetne, ha meghallaná a cseppet se művészi lemezre termett hangomat. Először az állványt veszem ki a csomagtartóból. Mindenekelőtt azt kell úgy felszerelnem, megállítanom, hogy stabil legyen. Utána a vásznat és a festékeket. Az ecseteket direkt nem hozom magammal.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 4:01 pm

Bae & Shells
- De ne nevess ki, ha nagyon béna leszek, jó? – mondom nevetve. Hihetetlen, hogy képes vagyok nevetni saját magamon, de legalább tudom magamról, hogy – szerintem – ebben a témában, ebben a művészeti ágban nem vagyok túl jó. Bár ennek szerintem ahhoz is köze van, hogy nem túl sokat szoktam gyakorolni, hiába van itthon nekem is festő készletem, persze nem profi, de még csak ki sem bontottam. Tudom magamról, hogy nem menne, és szerintem pont ezért is tartok kicsit a dologtól. Mondhatni Bailey-nek ez az élete, az egyik legfontosabb dolog az életében ez a művészeti ág, a festészet, és nagyon nem szeretnék leégni előtte. Pedig tudom, hogy le fogok, de persze nem mindegy, hogy vajon mennyire fogok beégni előtte. Áhh, minek mentem bele ebbe. Ezzel is legalább megy az idő, mert amúgy nincs ötletem, hogy hova mehetnénk el a nap hátralévő részébe, mert a környéken nem túl sok mindent tudnék neki megmutatni. Kertvárosban lakunk, kertes házak tömkelege van a környéken, de amúgy semmi érdekes nincsen itt, legalábbis szerintem.
- Szerintem még az egyszerű is nehéz lesz nekem. – mondom kínosan elnevetve magamat és beletúrok a hajamba.
Jól esik a kávé melege. Szükségem van a koffeinre, főleg mivel az éjszaka nem sokat aludtunk. Bár az utóbbit nem bánom, hiszen Bailey a legjobb éjszakát adta nekem. Nem cserélném el egyetlen egy percét sem. Túlságosan is jó volt minden egyes pillanata.
Amikor megreggeliztünk, lemegyek Bailey-el együtt az emeletről, majd amikor ő kimegy a kocsihoz, én a tálcát beviszem a konyhába és belepakolom a tányért meg a két bögrét a mosogatóba, majd feltűröm a pólóm ujját a könyökömig és konyba felgumizom a hajamat, majd elmosogatom ezt a pár dolgot.
Amikor ezzel végeztem, megfordulok, neki dőlök a konyha pultnak és anyáékra nézek. Jó volt beszélgetni velük egy keveset, nem hiszem, hogy sejtik, hogy éjszaka mi történt, és úgy látom, hogy apának is sikerült kicsit felengednie.
Amikor befejeztük a beszélgetést akkor kimegyek az ajtóig és neki dőlök az ajtófélfának, onnan figyelem a barátomat.
- Segítsek? – kérdezem mosolyogva és a mellkasom előtt összefonom a karomat.
Úgy döntöttem, hogy a legjobb hely a nappali lesz, a szobámban ugyanis túl sok minden van elől, leginkább a gitár és a zenéléshez szükséges cuccaim, amit nem tudnék hova pakolni.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 5:56 pm

Team Shellar

– Majd igyekezni fogok, hogy ne tegyek így. – végtére is nem akarom, hogy megsértődjön. Mert szeretem. Emellett nem kell ugyanahhoz értenie, hogy szerethessem őt. Anélkül is odavagyok ért. Mert terveim szerint nem egy hozzám hasonló festővel szeretném leélni az életemet. Hogy nézne az ki? Furán. Időnk se lenne a másikra. Azt meg természetesen nem szeretném, mert nem mindegy, hogy én festés közben szakítok némi időt Shelley-re is, vagy mindketten festünk és nem ugyanakkor van időnk a másikra. Szóval nekem jó ez így. Persze így ilyen határozottan ezt nem mondom ki neki. Lehet, hogy rossz néven venné és azt hinné, hogy nem akarom megtanítani őt egy kis festésre. De szeretném. Látom rajta, hogy ő is akarja szóval, miért lennék bármi jó elrontója? Na jó tudom, hogy ez a kérdés most furán hangozhatott az éjszakai dolgokhoz képest de, akkor is.
Tehát egyenesen a kocsihoz megyek. Talán túl gyanús, nem tudom, nem állok meg beszélni a szüleivel. Inkább csak hozom a cuccaimat és kész. Azzal még semmi rosszat nem tettem. Kíváncsian figyelem őt, amikor ott áll a nappali előtt és vár. Na meg persze kérdezősködik, én meg csak egyszerűen megrázom a fejem. Egyedül is elbírom, amikor festeni megyek, készülök akkor sincs segítségem. Nem vagyok tehetetlen.
– Hol szeretnél festeni, inkább azt mondd meg... – vigyorodok el, amint elérek hozzá és megállok mellette. Végül is ő tudja, hogy hol előnyösebb. Aztán én meg majd elmondom neki, hogy ott jó lesz vagy sem. Merthogy kell a szabad tér. Ha jók a fényviszonyok és lehetőleg útban sem vagyunk nagyon. Nem szeretném ha a szüleinek esetleg kerülgetniük kellene minket, mert el foglaltuk azt a helyet ahol ők járni szoktak vagy ilyesmi.
– Amúgy nem fogjuk használni az ecseteket. Szóval nem kell kétségbeesni, hogy hol vannak. Direkt nem hoztam most őket. Talán majd legközelebb. Jó? – felállítom az állványt oda ahová ő mondta. Viszonylag jó helynek tűnik és szerintem a szülei se fognak szúrós szemmel nézni ránk, mert megakadályozzuk őket a közlekedésben. Szépen elhelyezem, megpróbálom akkora magasságba ereszteni az állvány lábait, hogy jó legyen Shelley méretének is. Mert nem olyan magas, mint én. Nem kell semmivel se kipöckölni, mert nem érné fel. Szerencsére. Elvigyorodok amikor ez kész. Ráhelyezem a vásznat is, majd felé fordulok. Kész.
– Tehát festővászon, Shelley. Shelley, festővászon. – poénkodom el a dolgot. Ennyit az ismerkedésről. Szerintem addig se fog izgulni, mert jót röhög az egészen. Vagy legalábbis remélem.
– Szükségünk lesz egy kis vízre, a festékekre és az ujjaidra. Mert pontokból fogsz egy képet alkotni vagy valami ahhoz hasonlót. Mit szólsz hozzá?

 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 6:22 pm

Bae & Shells
Amíg Bailey-re várok, végre a bátyám is kibújt a szobájából. Az arcából ítélve most kelhetett fel pár perce, ugyanis nagyon kómás az arca.
Nem bírtam megállni, hogy ne kezdjek el vele viccelődni, egyből felhoztam neki, hogy hosszú volt-e a buli vagy mennyit ivott, persze tipikus testvéri civakodás lett belőle a vége, de ezek engem sosem zavartak, hiszen eleve így szoktunk viselkedni egymással, meg így viszonyulunk a másikhoz. Le sem tagadhatjuk, hogy testvérek vagyunk. Nagyon szeretjük egymást és ha valamelyikünk bajba van akkor ölni is tudnánk érte, de ugyanekkor rendszeresen szoktuk ölni egymást. Ettől függetlenül még örülök annak, hogy itthon van, mert mostanában nagyon keveset látom. Utolsó éved az egyetemen így rengeteget kell tanulnia és haza is ritkán jár.
Mikor abba hagytuk egymás „öldöklését” akkor szépen felhozta azért, hogy mi van a drága barátkámmal. Aztán mondtam neki, hogy kint van a kocsinál, mert megtanít festeni, legalábbis próbálkozni fog. Hát, a bátyámnak sem kellett jobb és elnevette magát.
- Nahjó, ennyire béna azért csak nem lehetek. – próbálok komoly arcot vágni, de nem sikerül így hát én is elnevetem magamat és gyengéden vágom a bátyámat, hogy azért tudja a mihez tartást.
Végül bátyám végre magamra hagyott és a konyhába ment, hogy kávét készítsen magának.
Amikor kiment pont akkor ért vissza Bailey.
- Szerintem legyünk a nappaliban, ott nagy is a hely és fény is van. Szerintem. – próbálok úgy beszélni, mintha nagyon értenék hozzá, pedig lerí rólam, hogy gőzöm sincs a dolgokról.
Elnevetem magamat amikor bemutat a vászonnak. Istenem, de hülye, de így szeretem. Nagyon is.
- Azt, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni. – mondom nevetve, majd kimegyek a konyhába a vízért és pár pillanat múlva vissza is térek.
A legjobban azt várom, hogy össze festékezhessem Baileyt akkor amikor egyáltalán nem számítana rá. Bár van olyan érzésem, hogy kamatostul fogom vissza kapni majd tőle, de megéri vállalni a kockázatot. Nagyon szívesen megnézném festékes arccal.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 7:19 pm

Team Shellar
Elnevetem magam, amikor közli, hogy szerinte ebből semmi jó nem fog kisülni. Végül is, mire másra számíthatnék? Bekerültem a Hemingway-ek közé, ez az ő házuk, az ők szabályaik – amik közül szerintem az éjszaka jó sokat meg is szegtem – az ő szokásaik. Amiről nekem még nincs semmi tudásom. Nem tudom, hogy viszonyulnak hozzám. Nem olvasok az arcukról. Nem tudom melyik szavuk tréfa és melyik nem. Csak Shelley-t ismerem. Ez meg édes kevés, mert a gyerekek általában nem mindig olyanok, mint a szüleik. Vagy legalábbis nálunk így van. Mert én és az ikertestvérem nem vagyunk a szüleink teljes mása, hanem a szöges ellentétük. Engem kevésbé érdekel a pénz, nem is akarok akkora vagyont felhalmozni, mint ők. Úgyse viszik a sírba. Csak ők erre még nem gondolnak, hanem a mostra. Hiszen a mának élnek. Annak, hogy sok pénzük legyen és ezt mások orra alá is dörgöljék ha éppen az kell. Nem kedvelem nagyon a szomszédainkat se. Egyrészt, mert hála a szüleimnek sikeresen tönkre ment mindegyikkel a kapcsolatom, sőt igazából még semmiféle normális ismeretségen se tudtunk rendesen átesni. Másrészt, nem különböznek a szomszédaink a szüleimtől. Direkt olyan negyedet választottak szerintem évekkel ezelőtt, ahol hozzájuk hasonló rögeszmés szokású emberek élnek. Tehát teljességgel hihetetlen, hogy a szomszédaim között csodás kis barátokra leljek. Mert nem lehetett.

– Amúgy igazad van, mármint ami a nappalit illeti. A fényviszonyok is jók. Tehát nem kell az árnyékban és napfénymentes helyen ácsorogni. A semmi jót meg felejtsd el. Gondolj csak szépen a jóra. Meg akarod ríkatni szegény festővászont? – viccelődök vele továbbra is. Nem akarom, hogy feszült legyen. Egy kicsit el kell lazulnia. Mint mondjuk a modelleknek, ha éppen fotózzák őket. Nem, nem tudom honnan jönnek ilyen magyarázataim. De még egy merev és görbe tartású modellt se láttam akiről az üvöltene le, hogy bizonytalanok.
Neki se szabad annak lennie. Ezért döntök úgy, hogy amint megjön a vízzel, a következő lépést is megmutatom neki. Először letesszük szépen a vizet egy biztos helyre, ahol garantáltan nem dől el és nem produkál egy kisebb Niagara vízesést se.
– Most nem a fapalettát hoztam el, hanem ezt a műanyagot. Csak ugye, ez téglalap formájú és holt üres. Látod ezeket a kis négyzetecskéket köröskörül? Pont olyan, mint a sminkes készletetek egyik darabja. Nem? – különös hasonlataim vannak, tudom, mindegy nem is érdekel. Tudom, hogy így is megérti vagy talán így jobban megérti. Ha magyarázni akarsz egy nőnek, akkor élj a lehetőséggel és használd fel a mindennapi tárgyaikat is a példádba. Ezzel szerintem többre megyek, mintha szárazon elő állnék neki azzal, hogy itt a műanyagpaletta, abba a négyzetekbe jön a festék és ennyi. Nem, szépen el kell neki magyarázni. Hátha még közben egy-két poént is sikerül bele csempésznem a magyarázataimba.


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 7:45 pm

Bae & Shells
- Szerintem téged foglak megríkatni, ha meglátod, hogy mennyit vagyok képes szerencsétlenkedni. – mondom neki nevetve, miután letettem a vizet egy biztos pontra. Azt is kinézem magamból, hogy amilyen nagyon szerencsétlen vagyok akkor még a vizet is kiborítanám. Akkor meg értelemszerűen a szüleim is rendesen kiborulnak, hogy hogyan vagyok képes eláztatni a nappalit. Bár nem tudom, hogy hogyan reagálnának egyes, bizonyos dolgokra most, hogy nem vagyunk egyedül, hanem őket tekintve, számukra egy idegen is van a házban.
Viszont nagyra értékelem a szüleimtől azt, hogy most sem kérdezgetnek, se tőle se tőlem. Nem hiszem, hogy bármit is sejthetnének, de attól még túlontúl jól ismerem őket és tudom, hogy szinte kifúrja az oldalukat a kíváncsiság, hogy még több dolgot megtudhassanak a kapcsolatunkról, viszont megjegyezték azt, hogy nem szeretném, ha Baileyt kínos helyzetbe hoznák, és legnagyobb örömömre ezt tiszteletben tartják. Most is kimentek inkább a kertbe. Nem tudom, lehet medencézni vagy csak kiülni az egyik székbe. Anya eleve nagyon szeret kint lenni. Kiszokott ülni egy bögre teával és valami jó könyvvel és azzal szokta elütni az időt. Én is nagyon szeretek kint lenni. Amikor semmi ihletem nincs akkor nagyon sokszor szoktam kiülni a kertbe a gitárommal, egy tollal és egy adag papírral. Gyönyörű a látvány, a szép zöld fű, a meleg napfény, a madarak csiripelése. Hát kell ennél több?
Mosolyogva nézek rá amikor a festékes palettát a smink készlethez hasonlítja.
- Leegyszerűsíted lány nyelvre, mi? – mondom nevetve.
Ha így fogjuk folytatni akkor az egy élmény lesz, bár lehet, hogy akkor tényleg nem lesz belőle semmi művészi teljesítmény, mert el poénkodjuk és nevetjük az egészet. Nem mintha bánnám, nagyon jó látni Baileyt ennyire felszabadultnak. Végtére is ez most az ő világa.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 9:26 pm

Team Shellar
– Nyugalom. Bízz magadban! Vagy ha magadban nem tudsz, akkor bennem. Szerinted hagynám, hogy elrontsd életed mesterművét? – megérintettem az arcát és nyomtam egy puszit is a másik oldalára. Nem mintha nem lenne szívem megcsókolni őt, de hát a szülei odakint vannak. Akármelyik pillanatban visszajöhetnek és nem akarom, hogy azt lássák mennyire felszabadultan mászok bele a lányuk szájába. Tehát azt most inkább kihagyom.
– Igyekszem. A húgom sok mindenre megtanított. Egyszer megengedtem neki, hogy kisminkeljen. Fuh ne akard megtudni, hogy néztem ki. Mint egy meleg srác, aki inkább akar lánynak tűnni, mint sima fiúnak. – jó persze ennek van egy jóval normálisabb kifejezése is. De nem akarok előhozakodni vele. Semmi értelme. Csak elrontanám vele a hangulatomat.
– Most jön a… körömáztatás? Így mondjátok nem? – próbálok nem a leghülyébb lenni, mert őszintén fogalmam sincs minek nevezik. Lehet, hogy más kifejezéssel élnek. Fogalmam sincs. Az viszont biztos, hogy ezzel csak azt akartam üzenni neki, hogy vizezze be az egyik kezét, lehetőleg azt amivel írni szokott. Mert most azzal fogunk festeni.
– Hagyd nedvesen az ujjbegyeidet, most következik a festékbe nyúlás. Kezdjük mondjuk a zölddel. Mit szólsz a zöldhöz? Vagy legyen inkább piros? Hm melyikkel kezdjük? – kíváncsian felvonom a szemöldököm és várom a válaszát. Igazából nem tudom melyik legyen.
Mert mindkettő fontos elem lesz. Legalábbis úgy képzeltem el.
Egy elég egyszerű és lehetőleg nagyszerű dolgot találtam ki. A tegnap nagyon megtetszett a kertben lévő virág. Pontosabban a rózsák. Neki most csak egy szálat kell valahogy összehoznia a pontokból. Nem baj ha óvodás szinten sikerül. Hiszen az is valami, onnan van hová fejlődnünk és én állok elébe.
– Ha félsz az első ponttól, akkor gyere! Próbáljuk meg együtt? – megfoghattam volna a kezét, de az nem lett volna ugyanolyan. Inkább csak mutattam egy még üres fehér részre a vásznon, hogy oda próbáljon meg tenni egy pöttyöt.
Egy pöttytől ugyanis még nem lesz baj. Kettőtől még úgyse. Tehát ezt szerintem ahhoz képest jól kezdhetjük. Nem akarom, hogy aggódjon. Ezért is próbáltam meg az imént megmutatni, hogy hová tegye az első pontot. A többi meg szerintem csak rajta múlik. Neki kell eldöntenie, hogy előbb a szárával vagy a rózsa szirmaival kezdjük. Már szerintem csak arra kell ráébrednie, hogy ez egy virág lesz. Nem akármi más. Na jó, lehet, hogy a szirmoknál több odafigyelést kell majd belefektetnem az egészbe és nem poénkodhatom el. De ettől még szerintem nem fogok nagyon kiakadni azon, hogy Shelley milyen kezdő. Hiszen én se profiként kezdtem el ezt az egészet. szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 9:54 pm

Bae & Shells
- Szerintem egész jól bízok benned. – mondom egy huncut mosollyal az arcomon és a tegnap éjszakára célozgatok neki. Szó szerint elég hosszú volt az éjszakánk, már csak ha arra is gondolunk, hogy a medencéből valamikor éjfél után nem sokkal jöttünk ki, aztán 3 menetet is tudhatunk magunk mögött… Csoda, hogy egyáltalán volt erőm ma felkelni, bár az tény és való, hogy a kávé sokat segített. Eleve minden reggel iszom kávét, mert szükségem van a napi koffein adagomra, de most még inkább. Azt hiszem, hogyha nem tudtam volna koffeinhez jutni akkor nem kelek ki az ágyból, az egyszer biztos.
Jóízűen elnevetem magamat amikor mondja, hogy egyszer megengedte a húgának, hogy kisminkelje.
- Tudod, nagyon szívesen megnéznélek kisminkelve. – mondom nevetve és a mondatomhoz még elgondolkodó fejet is vágok, hogy azt higgye, hogy tényleg elképzelem őt kisminkelve.
Belemártom az ujjamat a vízbe, majd végül a zöld színt választom és oda teszem az ujjamat a vászonra ahova mutatta, majd ezt újra megismétlem. Hm, először éjszaka csinálom amit mond, aztán még most is, kezdek félni, hogy még elfog telni magától.
Lepillantok a festékes ujjamra, majd elmosolyodok, tipikusan olyan mosoly, mint amikor az ember tervez valamit. Szerencsére jelenleg háttal állok Bailey-nek így hát még csak sejteni sem sejtheti, hogy vajon mi járhat a fejemben.
Végül pár pillanat után megmozdulok és ismét bevizezem az ujjamat, majd a hecc kedvéért belemártom az ujjamat ismét a piros festékbe, és oda sétálok hozzá, majd végig húzom az ujjamat az arcán, ezzel is hagyva rajta egy élénk piros csíkot.
Mielőtt észbe kapna, hátrálok tőle pár lépést, mert félő, hogy ezt vissza fogom kapni.
- Tudod, ez valahogy jobban tetszik. Szerintem jól áll neked. – mondom mosolyogva és még bólintok is hozzá, hogy őt is és magamat is megerősítsem abban, hogy igazam van.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 10:50 pm

Team Shellar
– Igaz. Tehát légy továbbra is ilyen bizakodó. – tudom, hogy mire gondol. Akkor persze nem volt ennyire pirulós kisgyerek. Ugyan. Most meg. Áh igazából most se. Hiszen a szám sarkán ott bújik meg az apró kis huncut vigyor, ami nála is látható. Lehetnék a tükörképe és viszonozhatnám, de nem. Még nem.
Amikor kijelenti, hogy megnézne kisminkelve felvonom a szemöldököm. De közbe elnevetem magam. Nem tudok komoly arcot vágni. Mert amilyen lökött vagyok szerintem még a végén megengedem, hogy ő is kisminkeljen.
– Nem, nem hagyom, hogy ezen is elkezdj majd élvezkedni. – megrázom a fejem nemlegesen. Végül is elég ijesztő volt, hogy elképzeli az arcom sminkkel együtt. Uhhh.
Hátra jövök, pontosabban miután megmutattam neki, hogy hol kezdje. Úgy döntök a távolból figyelem. Majd úgyis közbe tudok szólni, ha látom, hogy esetleg valamit rossz irányba vinne. Vagy nem úgy alkotná meg, hogy esetleg a későbbiekben jó legyen. Ebben semmi nevetnivaló nincs. Nem értem miért félt attól, hogy esetleg bénázna vagy bénázni kezdene és kiröhögném. Mert nem vagyok olyan! Vagy legalábbis igyekszem. Nem nevethetem el magam ha valami vicceset fog művelni a vásznon. Most valami igazán szörnyű dolgokra kellene gondolnom, ami lelankaszt és elveszi azt a maradék röhöghetnékemet is ami esetleg kialakulhatna akármikor amíg ő fest.
Figyelem, ahogy nagyon ügyesen újra bevizezi az ujjacskáját, majd belemártja a kezét a piros(?) festékbe. Nem akarom megmondani neki, hogy mit tegyen. Szóval kíváncsian várom, hogy mit akar már a piros színnel kezdeni. Aztán nem a vászonhoz veszi az irányt, hanem felém. Bizonyára tanácsot akar kérni, nem? Ugye? Miért akarna…
Áh úgy tudtam! Hát eleve ez volt a terve?! Ohh ááhh, úgy tudtam! De persze nem akadok ki. Még az ujjamat se mozdítom meg, nemhogy elhagyjam a széket. Tudom, hogy játszani van kedve. De ha belemegyek, akkor ebből se festés lesz. Hanem újabb móka. Hmmm, elterelési mód indul.
– Azt mondod? Ha már bele kezdtél akkor kérek a másik felére is! – játszom a határozottat és odafordítom az arcom másik felét is, ami tiszta és piros csík mentes.
Különben addig el tudom terelni a figyelmét, nem vehetné észre, hogy én meg közben a ellentámadáson ügyködök. Nem nyúlok bele a vízbe, tartok attól, hogy kiönteném ezért a sima festék marad. Amikor visszahúzom veszem csak észre, hogy a kékbe sikerült. Mindegy. Nem számít, úgyis a festéken van most a lényeg.
– Nézd csak! – figyelemelterelés, vagy esetleg kései felhívás arra, hogy mi fog történni. Összemaszatolom az orra hegyét. Mintha egy szép és kicsi ügyes bohóc lenne, akinek véletlenül kék orrot festettek a piros helyet. Most mit csináljak ha ez volt kéznél?


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-18, 11:10 pm

Bae & Shells
Hisz mindig is bízni fogok benned. Amíg csak az életem részese vagy. Nem mondom ki azt amit gondolok, de szerintem a tegnap este után tényleg tudja, hogy bízom benne, nah nem mintha annyira bizonyítani kéne, mert ha az emberek igazán szeretik egymást akkor azt lehet érezni, éreztetni, mi pedig szerintem nem adtunk okot, hogy a másik ne bízzon meg a másikunkban. Nem is akarok ilyenekre gondolni. Még csak most kaptam őt meg, nem akarok arra gondolni, hogy amilyen könnyedén összejöttünk, olyan könnyedén mehetnek tönkre köztünk a dolgok. Sosem lehet tudni, hogy éppen mi fog közbe szólni. Lehet, hogy valami hülyeségen fogunk össze veszni és valamelyikünk komolyabban felfogja kapni a vizet és úgy fog dönteni, hogy ő már nem akarja ezt az egészet folytatni. Bele sem akarok gondolni, hogy ez bekövetkezhet, hiszen túlságosan is boldog vagyok mellette. Annyira tökéletes most minden, mellett minden olyan jó, minden olyan egyszerű. Hisz nem véletlenül készült el a dalom olyan szembetűnően gyorsan azután, hogy elkezdtünk közeledni a másik felé, míg nagyon jó barátok lettünk. Utána pedig természetesen többek lettünk, mint szimpla barátok.
- Hé, ha a húgodnak megengedted nekem is meg kell engedned. – mondom nevetve és mosolyogva figyelem őt, miután vissza tértem a gondolataim közül, hogy milyen jól kitudnám sminkelni. Eskü vagány sminket készítenék neki a kis szöszi hajához, még neki is tetszene. Bár az is igaz, hogy a smink csak azon fiúknak tetszik akik melegek, Bailey pedig hála a jó égnek nem az. Félreértés ne essék, nincsen semmi bajom azokkal akik a saját nemükhöz vonzódnak, csak ha ez Bailey esetében is így lenne akkor nem lehetnék vele ilyen értelemben, annak pedig nem igazán tudnék örülni.
Gyanakodva figyelem őt amikor azt mondja, hogy a másik arcára is kér egyet. Pár pillanatig nem is mozdulok meg felé, mert azt keresem, hogy hol van a csapda, aztán végül oda megyek hozzá, újra befestékezem az ujjamat, majd egy szép szívecskét festek az arcára, és épp festeném be a belsejét amikor össze festékezi az orrom hegyét.
- Még mindig te jártál rosszabbul, rajtad van fiú létedre egy szív. – mondom nevetve, és nem megyek hátrébb tőle, egyenlőre nem, maximum akkor ha újabban össze akar festékezni.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 127
Motto : #mottohoshiindarou? Age : 21 Titulus : #stayawayfromme Foglalkozás : #student Play by : #luckybluesmith
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-19, 1:00 am

Team Shellar
– Jó! De csak akkor ha nem röhögsz szembe és közlöd milyen csinos lányka lenne belőlem. Mert több mint valószínű, hogy nem. Az első próbálkozás is ezt bizonyította, szerintem a második is ezt fogja. Plusz ha gondolod, kezdhetsz valamit a csodás körmeimmel is. – drámaian meglebegtetem a jobb kezem. De csak viccből. Ugye… Ugye nem fogja azt hinni, hogy a körömfestésben is benne leszek? Tudja, hogy ez csak tréfa nem? Végül is ha ő vicces kedvében van, akkor miért ne tréfálkozhatnék egy kicsit én is? Tetszik vagy sem.
Végül összefesti az arcom másik felét. Egy szívet rajzol.
– Nem baj, úgyis te vagy az én kis kék orrú bohócom. Így talán jobb lesz. – még egy könny formájú pontot próbálok oda tenni a szeme alá. Ez nem azért van, mert esetleg sírt és így próbálom felhergelni őt. Ugyan! Éppen ellenkezőleg. Így próbálom kimutatni, hogy mennyire büszke vagyok rá, hogy nem tette. Addig sincs akkora bűntudatom. Pedig lehetne. Simán lehetne. Magamhoz ölelem.
Igazából az történt, hogy fogalmam sincs. Lehet, hogy előtte amíg a kocsimnál kotorásztam a drága Shelley beszélhetett a testvérével vagy nem tudom. Mert nem állt le beszélgetni a kávés csészéjével, hanem a szobájába sietett tett-vett ott valamit, aztán odasétált a szüleikhez és magyarázott valamit. Valamit amit innen a nappaliból nem igen lehetett kihallgatni. Lényegében nem is akartam. Hiszen az ők dolguk.

Elmentek. Valahová. Shelley bátya elég érdekes arckifejezéssel üzent valamit neki. Szerintem ez lehetett az ezért még sokkal jöttök nekem arckifejezése. Vagy fogalmam sincs. Lényeg, hogy újra ketten lehettünk, csak ő meg én. Csak ő meg én. Ez a kifejezés hosszan csengett tovább a gondolataimban amikor feltűnt, hogy esetleg el akar szökni ez a kis drágaság. Elrugaszkodtam a széktől és azon voltam, hogy fogócskát játszva elkapjam őt? Igen, azt kitűztem az egyik célomnak, hogy el akarom kapni őt. Aztán újra összefestékezem. Végtére is, kell az arca másik felére egy felhőcske, ha már az én arcomon van egy szív, a másikon meg egy hosszú csík.
– Úgyis elfoglak kapni! – nevetek, bár igazából nem akarom. Tetszik ez a magabiztosság. Nem látom értelmét, hogy esetleg három lépésből elkapjam őt. Hiszen olyan, mint egy őzike. Tudni kell melyik az a pillanat amikor ki kell nyújtanom a kezem és szinte kevesebb erőfelhasználással újra ölelgethessem őt.
Csak ki akarom mutatni neki, hogy szeretem. Hogy nem áll szándékomban esetleg elengedni. Hogy imádok vele lenni. Hogy a mai nap, ez a hétvége is csodás. Szóval mindent, ami szavakba öntve szavaknak is tűnnének. Hirtelen kinyújtom a karom amikor mondhatni elsuhan mellettem. Lehet, hogy a derekát vagy a karját éppen nem, de a felsőjét ettől függetlenül elkapom és az arca helyet a felsőjét maszatolom össze a kék színnel. Csodás!


 szív  █ zene nincs most █ szószám sincs █ ©


I came to break the wall that rose around you
To see the land of all

©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 83
Motto : ➹ ha becsukod a szemed és úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, attól még az igaz marad Titulus : ➹ törtető Foglalkozás : ➹ énekes Play by : ➹ selena gomez
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   2017-08-19, 1:22 am

Bae & Shells
Pár pillanatig elgondolkodó fejet vágok ahhoz, hogy milyen legyen lányként, majd nevetve rázom meg a fejemet.
- Hidd el, jobb vagy fiúnak. – mondom neki nevetve. Szememben boldogság fedezhető fel, csillog a boldogságtól.
- Különben is, ha lány lennél akkor nem tudnám megtenni ezt. – mondom egy fokkal halkabban majd egy érzéki csókot adok a szájára. Direkt csak egyet és nem többet, hagy kívánjon csak többet és többet, mint reggel, amikor csak egy puszit akartam neki adni és amikor felültem, ő is ült fel velem, hogy csókolhasson még. Akaratlanul is elmosolyodok ezektől, hogy akaratomon kívül is képes vagyok ilyen érzéseket kiváltani belőle. Nagyon jó érzés.
- Legutoljára a bátyámat sminkeltem ki, még amikor gimis volt, kapott szép pink körömlakkot is. – mondom halál komoly arccal, majd mikor látom a rémületet Bailey arcán, nem bírom ki és elnevetem magamat.
Az igazság, hogy fogalmam sincs hogyan fogjuk magunkról levakarni a festéket, remélem könnyedén lejön, mert természetesen nem szeretnék hétfőig így kinézni. Mondjuk véleményem szerint Bailey még mindig rosszabbul járt, hisz ő egy szép nagy piros szívet kapott a drága csinos arcára.
Amikor a bátyámmal beszélgettem amikor Bailey-re vártam, akkor annyit mondtam neki, hogy nagyon örülnék neki, ha anyáékat letudná foglalni és elvinni őket itthonról, mert ténylegesen szeretnék kettesben lenni Baileyvel;
és itt most nem konkrétan a szexre gondolok, hanem szerintem mindkettőnknek jobb lenne, ha nem lennének itt felnőttek. Ő is jobban feloldódna.
Az ajtó felé pillantok amikor lépteket hallok meg, a bátyám nézett be és egyből rájöttem az arckifejezéséből, hogy később még befogja hajtani rajtam kamatostul azt, hogy elviszi a szüleinket valahova. Fogalmam sincs hova mennek, csak az a lényeg, hogy mostantól miénk a ház, aztán remélem fog hívni vagy smst írni amikor jönnek vissza.
Amikor látom, hogy Bae elmerült a gondolataiba, szép lassan kezdtem el hátrálni, majd amikor észbe kapott akkor gyorsabban léptem párat hátra.
- Ne, ne, nem akarok jobban festékes lenni. – mondom nevetve és próbálok elmenekülni előle, de szerencsétlenségemre elkapta a pulcsimat és úgy húzott közel magamhoz.
Lenézek a pulcsimra és lebiggyesztem a számat amikor látom, hogy csupa festék lett. Ez volt az egyik kedvenc felsőm.
- Tönkre tetted. – mondtam neki tettetett sértődöttséggel, de a szememen látszódott, hogy nagyon is jól szórakozom.
Kievickéltem a karjaiból, majd levettem magamról a pólót, így hát csak egy fekete csőfarmerben és a fekete csipkés melltartómban álltam előtte. Egy újabb játékot találtam ki a számára, hogy megbosszuljam a pólóm összefestékezését.

     kölyökkutya szemek 2  bólogat   ● ● music: selena gomez dalok ● ●coded by elena


LIVING WITHOUT PASSION IS LIKE BEING DEAD.

I'D RATHER DIE THAN LIVE WITHOUT PASSION.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: #betterdaysarecoming   

Vissza az elejére Go down
 
#betterdaysarecoming
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Privát játékok-
Ugrás: