HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Onyx & Anton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Onyx & Anton   2017-06-04, 11:21 pm


●●●● Onyx & Anton ●●●●

A hétköznapjaim általában hosszúak voltak. Állandóan az unalmas előadásokon kellett ülnöm. Nem mondták, hogy a tesi tanárnak is ennyi hülyeséget kell tanulnia. Lehet nem is jelentkeztem volna, ha tudom, hogy ennyi dolgom lesz. Sosem voltam egy buta gyerek, de rengeteg dolgom volt és a tanulásra nem sok időm maradt. Lehet valamit fel kellett volna adnom, de mindet imádtam. A foci volt az életem, már kiskoromtól űztem azt a sportot és nem akartam abbahagyni. Szerencsére jó érzékem is volt hozzá és még a csapattársaimmal is jóba voltam, szóval minden tökéletes volt. Csak ne lett volna annyi edzés. Ezen a zsúfolt hétköznapi napon is épp az öltözőből kilépve siettem a folyosón. A mezemet nem volt időm átvenni, de nem volt baj, hisz nekem tetszett, na meg aki ilyenben mászkál, annak van egy bizonyos rangja az egyetemen. Akin meglátták a suli egyik csapatának a mezét, kapott egy fajta tiszteletet, mert egyetem mellett nem volt könnyű még a sportban is jól teljesíteni. Itt kemények is voltak az edzők és aki nem volt megfelelő, azt kirakták a csapatokból. Azért voltak olyanok is, akiket nem nagyon érdekelt, hogy mit ért el az adott illető, ugyanúgy tett rá, mint mindenki másra. Ha már a tiszteletnél járunk muszáj megjegyeznem, hogy én egy olyan pozícióba kerültem, ami még többel járt. Én voltam a Winster ház elnöke is. Igaz, hogy már nem sok ideig, de jó élmény volt annak lenni. A választásokig megtarthattam a posztomat és a Winsteres pulcsimat is, amin ott volt a logó mellet a nevem és a posztom, hogy "Elnök". Szerettem azt a pulcsit, mindig velem volt. Akkor is ott lógott a sporttáskámról, amit a vállamra akasztottam és úgy rohantam a folyosón. Jó, nem rohantam csak sietve mentem, mert késésben voltam a házak elnökeinek a megbeszéléséről.

clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Onyx & Anton   2017-06-08, 2:57 pm


anton&&onyx

Már csak azért is a lehető legrövidebb szoknyámban jöttem be, hogyha számításaim szerint elkapom a Winster ház elnökét a folyosón,
szemére tudjam hányni mennyire felelőtlen fiúkat "nevel" ott a testvériségben.
Már egy ideje állok a folyosón, hallgatva a lányok csacsogását, miközben idegesen a tömeget pásztázom tekintetemmel, hátha megpillantom az általában bőrdzsekiben itt átszáguldó Antont. Telefonomon megnézve az időt már el kellett volna itt mennie, ha el akarja érni időben az elnökök tanácsát, ahova hamarosan majd én is bekerülök, tudom. Akkor pedig lesznek változások a Lovell és Winster ház között. Nem is kicsik, főleg, ha Anton nem hajlandó egyezkedni.
Kezdeném feladni, mikor sietős léptekkel elhalad mellettem, így én kétszer nagyobbakat lépve az átlagnál sebesedek utána, ha már elfutott előlem szinte.
- Anton! - kiáltok utána, a folyosón nincsenek sokan, így nem létezik, hogy nem hallja meg, de szerencsémre elérem, így megragadom vállát, már amennyire belefér a kis kezembe az ekkora termet. - Van rám egy perced? - kérdezem illemből, aztán legyintgetek. - Tudod mit? Van! És tudod miért van? Mert rohadtul nem fair, amit a lányokkal csináltok! Ez hímsoviniszta... nőmegvető magatartás! - köpködöm a szavakat idegesen, erősen gesztikulálva mellé. - Mutatok valamit! - tettetett izgatottság jelenik meg arcomon. Majd intek egy üres előadóterem felé, ahova belépek, remélve, hogy utánam jön. Ameddig nem teszi, én addig győzködöm arról, hogy jöjjön be.
Ha megtette, bezárom az ajtót. Teljesen úgy tűnhet, hogy le akarom támadni,
de nem, féloldalasan elé állok, majd felhúzom a szoknyám, amin ott a belilult,
mindenféle színben pompázó, tisztán kivehető kéznyom.
- Na, szerinted ez hogy került ide? - fonom össze karjaim mellkasom előtt, visszatéve szoknyám a helyére. Ezt nem fogom eltűrni tőlük, akkor sem tenném, ha nem maradt volna nyoma. De már egy hete itt van. - Ez akár nyolc napon túlmúló testi sértés, amiért kurva nagy bajban lehetnének! - tisztázom ezt is, de nem jelentettem fel őket. Pedig fáj is, és nem kellemes. Rohadjanak már meg!

©
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Onyx & Anton   2017-06-09, 8:09 pm


●●●● Onyx & Anton ●●●●

A legrosszabb tulajdonságom a késés volt. Állandóan elkéstem mindenhonnan. Nem direkt csináltam, csak valamiért sosem sikerült időben elindulnom. Sietve szedtem a lábaim a folyosón, amikor valaki elkapta a vállam. Hátra fordultam és egy csinos, fekete hajú, alacsonyabb lány állt előttem. Már nyitottam volna a számat, hogy egy percem van, de rohanok, azonban a lány folytatta, mielőtt mondhattam volna bármit is. Annyi mindent vágott hirtelen a fejemhez, hogy azt sem tudtam mit mondjak. Szó nélkül követtem őt a terembe, mert kíváncsi voltam a dolog folytatására. Bezárta az ajtót. Ez már rosszul kezdődött. Vagyis annyira nem, de ha ott le akart volna velem feküdni, akkor még a végére sem értem volna oda a gyűlésnek. Felhajtotta a szoknyáját és láttam ott valami lila foltot, de nem pont azt figyeltem. Jó adottságokkal rendelkezett a lányka.
- Először is szeretném leszögezni, hogy attól még, hogy egy srác ilyet csinált veled, nem mindegyik Winsteres viselkedik így. - attól még, hogy egy házban éltünk, nem voltunk teljesen ugyanolyanok.
- Ki tette? - a legtöbb Winsteres srác szerette kihasználni az adottságait és sok csajra rámászott, szóval volt pár tippem, hogy ki lehetett.
- Elnézést kérek az ő nevében is. Illetve köszi, hogy nekem szóltál. - addig nem volt baj, amíg nem a dékánnak vagy valaki másnak szólt. Abból nehezebben húztam volna ki a fiút.

clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Onyx & Anton   

Vissza az elejére Go down
 
Onyx & Anton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Földszint :: Első Emelet-
Ugrás: