HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Cameron & Anton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Cameron & Anton   2017-06-05, 12:03 am


●●●● Cameron & Anton ●●●●

Nagy felelősséggel járt egy ház elnökének lenni. Főleg a Winster háznak a terhét cipelni. Tele volt srácokkal és nem épp a legjobb fajtából. Gyakran csináltak galibát, amikor nekem kellett közbelépnem. Vagyis nem nekem kellett volna, de jobb ha tőlem kapnak ki, mint a dékántól. Bár az én büntetéseim lehet néha durvábbak voltak, de legalább maradhattak az egyetemen. Igazából tehettem volna az egészre, de ha valakit elbocsátanak a házamból, akkor engem vesznek elő és nekem kell elszámolnom a dologgal. Kerültem már érdekes helyzetekbe ezek miatt, de ez másabb volt. Nem tanár szólt, hanem egy másik diák. Pontosabban egy lány panaszkodott az egyik srácra, a Winster házból. Nem is akármelyikre, pont az én szobatársamra, akivel nagyon jóba voltam. Még csak elsős volt, szóval még új lehetett neki ez az egyetemi élet. Amúgy nagyon rendes srác volt és kedveltem is, csak szegénykének még nem nagyon nőtt be a feje lágya. Nem mintha én már olyan érett és komoly lettem volna, de már azért csak az egyetemi éveim vége felé közeledtem. Elnök létemre tudtam poénkodni és nem vettem mindent véresen komolyan. Akkor biztos nem kedvelt volna senki sem a házból.
Folyamatosan azon járt az eszem, hogy mi legyen Cameronnal, miközben a ház lépcsőjén mentem felfelé. Annyira rossz dolgot nem csinált, de még is csak el kellett beszélgetnem vele. Na meg valami szívatást is ki kellett találnom neki, nehogy csak úgy megússza.
Nem kopogtam, csak szimplán benyitottam, hisz én is abban a szobában laktam.
- Hali, van egy kis időd? - eléggé komolyan mondtam, de nem az volt a célom, hogy rá ijesszek. Leültem az ágyára és őt figyeltem, hogy vajon mit fog reagálni a következőre.
- Onyx beszélt velem. -clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Anton   2017-06-08, 12:19 pm

what's happening?
319 - zene - lesz ez jobb is, ígérem:o

Az idióta óraim után annyi kedvem nem volt, hogy meghalljak csendben a szobámban, így az egész úgy indult, hogy bevágtam egy kávét, hogy kicsit felébredjek, és az egyik beadandónak nekiesek. Utálom olykor a sok elvárást, amit felénk mutatnak, mintha mi nem tehetnénk rosszat, nem hibázhatnánk, csak robotok lennénk, akiket beprogramoznak, és akkor menjél csináld ezt, meg azt, és akkor nagyon jó lesz, higgy nekem. Borzalmas, nekem már a tököm tele van vele, de nem hangoztatom, nem is igazán az iskolával van a bajom lehet. Inkább, csak úgy mindennel, mintha minden csak ellenem lenne, de lehet erről én tehetek, én okozom magamnak, és nem az Univerzum akar velem minden áron kibaszni. Mindenre van magyarázat lehet.
Mivel a saját szobámban vagyok, a szobatársam meg sehol - bár ha lenne, de érdekelne - felső nélkül szaladgálok, és pakolászok a szobámban, azon gondolkozva, hogy a hétvégén hazautazom, meglátogatom anyáékat, de még magam sem tudom. Ekkor nyílik az ajtó, én meg, mint valami szégyenlős kislány, még lányosan is sikítok takarva magamat, de gondoltam, hogy Anton az, így végül csak elnevetem magam.
- Szia. Mit tettem már megint? - olykor kapok néhány lebaszást, és megszoktam, de ez már nem jól kezdődött, az az igazság, de végül leülök mellé, hogy akkor mondja mi van, essünk túl rajta.
- Jaj nekem... Mit mondott? - vonom fel szemöldökeimet egy sóhaj után. Ez annyira nem indul jól, mármint, tudom mit mondhatott neki, de nem tudom mennyire dramatizálta túl. Tudom, hogy nem tettem szép dolgot, és nem is kellett volna, de azért akkor nagy bajt nem csináltam. - Tudom, hogy nem volt szép, hogy rácsaptam a seggére, de elvesztettem egy fogadást, és muszáj volt az első ember seggére csapnom aki elmegy mellettem, lehetett volna az egy srác is, nem tehetek róla hogy pont ő volt - mesélem el neki gyorsan a körülményeket, nem menteni akarom a seggemet csak azt, hogy tudja miről van szó, és miért történhetett meg egyáltalán ez az eset.
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Anton   2017-06-09, 5:50 pm


●●●● Cameron & Anton ●●●●

Szerintem mindig is eléggé családias légkör volt a Winster házban. Ehhez közre játszott, hogy csak fiúk laktak ott. Bármit megbeszélhettünk egymással. Már sok mindent láttam Cam-től, de igazán meglepett, mikor benyitottam rá. Nagyon vicces volt, ahogy felsikított és próbálta takargatni magát. Hangosan felnevettem a helyzeten.
- Nyugi, szerintem már kevesebb ruhában is láttalak. - nevettem továbbra is. Ez volt a másik nagy előnye a fiú háznak. A srácok amúgy sem voltak szégyenlősek, de volt aki lányok előtt nem, mert volna annyi mindent megtenni, mint az azonos nemű testvérei előtt. A Winsteres fiúk nagy része amúgy sem panaszkodhatott a külsejére, mert mindenki űzött valamilyen sportot. Én is gyakran járkáltam hiányos öltözetben az épületen belül.
- Ezt úgy kérdezed, mintha annyi rosszat tettél volna már. - próbáltam kicsit feldobni, mert tényleg nem nagyon szokott rossz lenni. Voltak már vele problémák, de vannak akikkel sokkal több volt.
- Sok mindent. Volt közte olyan, hogy hímsoviniszta, nőmegvető magatartás, meg hogy nyolc napon túlmúló testi sértést követtél el, meg hasonlók. - mondtam pár dolgot, amik eszembe jutottak azok közül, amiket a csaj vágott hozzám.
- Megértem én, hogy csak fogadás volt, de a kezed nyoma ott maradt a fenekén. Gyengébben is csaphattál volna. - tényleg volt a lány fenekén egy lila folt, bár mikor megmutatta nem épp a foltot néztem.


clothes ||rövidke lett elbújik ||  ©️
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Anton   

Vissza az elejére Go down
 
Cameron & Anton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Winster house-
Ugrás: