HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
James Preston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Alelnök

Winster ✘ Alelnök
Csatlakozott : 2017. Jun. 04.
Posztok száma : 11
Motto : Be honest, be smart, that makes you charming. Age : 24 Titulus : football king Foglalkozás : diák Play by : Matthew Lewis
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: James Preston   2017-06-05, 2:33 pm

James Preston
Ez egy rövid történet lesz. Azzal kezdeném, hogy London egyik pénzesebb negyedében kezdtem az életem. Apám menő és pénzes építési vállalkozó volt, míg édesanyám ugyan ennek a vállalkozásnak a főkönyvelője. Együtt olyan vállalkozást és cégbirodalmat építettek fel, ami egész Londonban keresett és ismert volt. Sok olyan megbízást is megkaptak amit nem is pályáztak meg, mert a megbízó tudta, hogy milyen minőségi munkát végez a cég. De ennyit arról, hogy honnan volt a vagyon.
A fő, hogy szuper anyagi körülmények között mindenem megvolt, amit el tudtok képzelni, nem panaszkodtam. Gyerekkoromtól kezdve kemény nevelést kaptam az életről. Azt lehetne hinni, hogy egy magamféle gazdag gyereknek semmi problémája nem lehet, nos ez tévedés. Míg sokakkal a szüleik nem foglalkoznak ezért nagyképűvé és hiúvá vállnak, velem foglalkoztak, de nem szeretettel. Folyamatosan megkaptam, hogy mit teszek rosszul, hogy miért nem vagyok képes ennél többre. Akárhogy próbáltam kivívni apám és anyám tiszteletét, folyamatosan csak a negatív visszajelzést kaptam. Nem értékelték ha 4-est kaptam az iskolában, mivel nekem mindig 5-öst kellett hoznom. Sosem voltam elég jó. Ha 5-öst hoztam, nem dicséretet kaptam, inkább egy kioktatást arról, hogy ennek folyamatosan így kell lennie, különben csak így vihetem később tovább a családi vállalkozást. Sokan ettől inkább összetörnének mint hogy motiválja őket, de engem dacossá és dühössé tett, arra motivált hogy minél jobban és keményebben dolgozzak a sikerért. Így lett belőlem maximalista, aki az elemit és a középiskolát és maximális eredményekkel végezte el. Útközben rátaláltam arra is, hogy mivel akarok foglalkozni, ha befejezem az egyetemet, a football. A foci olyan központi szerepet kapott az életemben, amiről korábban nem is álmodtam. Mindig volt valami amit el akartam érni, de soha nem volt olyan ami ennyire szenvedélyemmé vállt. Mindig győzni akartam, minden meccsen beleadtam mindent és ez tökéletesen beleillett a kis világomba.
Mikor végre egyetemet kellett választani természetesen a legjobbat választottam magamnak. Az iskolát ahol a szüleim is végeztek jó pár évvel korábban. Az Abbey-Mount nem csak remek névvel rendelkezett, de olyan emberek kerültek ki onnan korábban akik közül sokra felnézek, így belevágtam életem kalandjába azzal, hogy átköltöztem a kollégiumba és bekerültem a Winster ház soraiba, ahol probléma nélkül be tudtam illeszkedni. Eléggé ambíciózus és sport központú voltam ahhoz, hogy erős helyet építsek ki magamnak a házamon belül, bár még semmilyen tisztséget nem vállaltam magamra. Inkább koncentráltam a sportra és a tanulásra, meg persze a nőkre. Elfelejtettem megemlíteni, hogy mivel bennem megvolt az a tűz ami cselekvésre késztetett minden helyzetben, gyorsan népszerűvé válltam a nők körében, és rengeteg barátot is gyűjtöttem. Szóval összességében olyan szuperül érzem magam amennyire csak lehet. A Lovell ház mindig riválisa volt az enyémnek, de mivel én sosem értettem teljesen miért rivalizálna két ”osztály” egy iskolán belül, többnyire elkerültem a sározásukat, mindenkivel összebarátkoztam, akivel érdemesnek tartottam, mindegy volt honnan és származott, vagy melyik házban élt. Ennyi volt a rövid sztori remélem élvezted. Wink
Üdv, a nevem James G. Preston, 24 éves vagyok, 1993.04.03, London láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Angol. Jelenleg diák vagyok és a Winster csoportba tartozom. Matthew Lewis arcát vettem kölcsön.
Jellem
Nem vagyok túl bonyolult személyiség. Vagyis igazából senki nem hiszi ezt magáról, de az én gondolkodásom egyértelmű és egyszerű. Mindig magam elé állítottam egy célt amit el akartam érni, és mindent ez alá rendeltem, hogy gyorsabban és könnyebben haladjak az életben. Mindig tudtam, hogy sok olyan emberrel fogok találkozni akik próbálják lehúzni azt amit elértem, és meg akarják mutatni mennyivel jobbak nálam, na ezeket az embereket kerülöm el nagyon messziről. Rendes srác vagyok, rámenős, őszinte. Nem szokásom kertelni azzal kapcsolatban hogy mit akarok, mert az a hitvallásom, ha őszinte és magabiztos vagy megnyílnak előtted a kapuk. Ha valaki hezitál elhullik, akármilyenen munkáról, kapcsolatról, iskoláról van szó. Talán ez a nevelésemből is adódik, mivel a szüleim nagyon keményen a sport irányba neveltek, és tudatosan alakították ki az egyéniségem. Hogy tudjam mit és hogyan kell tennem. Ez először talán kissé negatívnak tűnhet, de többet köszönhetek nekik így, mintha nem foglalkoztak volna velem, és úgy nővök fel, mint valami Londoni utcagyerek. Nem vagyok egoista, nem tartom magam jobbnak az embereknél, csak annyiban vagyok különböző, hogy vagyok elég motivált és elég rámenős ahhoz, hogy elérjem a céljaim, és ne csak várjak és álmodozzak arról milyen lenne egy jobb élet, vagy milyen lenne gazdagnak lenni, jó sportolónak lenni, vagy miegyéb.
Olyan leszek amilyen akarok lenni, és azt fogom elérni pontosan amit akarok. Jelenleg ez a cél hogy jó tanulóként és jó sportolóként maximális eredménnyel fejezzem be ezt az iskolát, hogy aztán egy profi csapatban folytathassam a footballt.
Külső
Ahogy a legtöbb angolnál, az elegancia az én életemben is fontos szerepet tölt be, imádom az ingeket öltönyöket és nyakkendőket. Talán furcsa lehet egy férfinál, de hosszú időt tudok eltölteni egy boltban, hogy a megfelelő összeállítású dolgokat válasszam ki egymáshoz, és ne csak lekapkodjam a polcról ami csak úgy jön. Ahogy egy filmben mondták, az öltöny a modern lovagok palástja, hát így is viselem, és figyelek, hogy mindig megfelelő legyen a megjelenésem.
Testalkatra azt mondanám, hogy kicsit vagyok magasabb az átlagnál, de a sport miatt remek kondíciót és izomzatot növesztettem az évek során. Közepes hosszúságú sötét hajjal, barna szemekkel és kis borostával rendelkezem. Általában mindig mosolygok, hisz mi lehet megnyerőbb mint egy mosoly, amivel megmutatod mennyire jól érzed magad. Pont ezért kedvelnek meg az emberek, az első jó benyomás után már könnyű ismerkedni. Nem tudom mennyire illik ilyet mondanom, de eddigi tapasztalataim alapján sármosnak és jóképűnek tartanak, persze ez mások véleménye és másképp nem is hangoztatnám. Én vagyok az a srác, akit ha meglátsz, annyi jut eszedbe, hogy pár szót mindenképp váltanod kell vele, ha mást nem is.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 593
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 23 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: James Preston   2017-06-05, 9:30 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Hellóka, James!

Nohát, itt van motíváció bőven! *-* Nagyon tetszik, hogy ennyire eltökélt vagy és egyenesen haladsz a célod felé! Viszont ha jól értettem, lehet a szüleid nem lesznek annyira boldogak attól, hogy a foci mellett döntöttél, hisz... a családi bizniszt te öröklöd, emiatt mindig is arra terelgettek, hogy később jól tud irányítani a birodalmat, amit ketten felépítettek. Hát így mi lesz, kérek szépen?
Úgy érzem, rád még elég sok bonyodalom vár... Rolling Eyes
Foglald le az arcod, aztán pedig vesd is bele magad! :3

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
James Preston
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Lily & Sirius
» Aiden & Alicia
» James Walters
» James Rhodes - Vashazafi/Hadigép /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Winster house-
Ugrás: