HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
cherry && seungcheol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 27.
Posztok száma : 12
Motto : may the bridges I burn light my way right to the top Age : 23 Titulus : messed up morals Foglalkozás : egyetemista Play by : kim minseok
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: cherry && seungcheol   2017-06-05, 3:20 pm


Cherry & Seungcheol


Jang Seungcheol utált fejfájással ébredni. Azt még úgy-ahogy túlélte, hogy nem a saját ágyában ébredt a saját telefonjának csörgésére, ráadásul fogalma sem volt, hogy keveredett oda, ahol volt, mert a képszakadás elég hamar bekövetkezett nála, ráadásul az sem akart eszébe jutni, hol ismerte meg a harmincas éveiben járó nőt, akinél az éjszakát töltötte - legalábbis ezt abból gondolta ki, hogy minden polcon csak róla talált képeket meg a kutyájáról, szóval ezek szerint ez az ő lakása volt, nem? Minden esetre nem igazán tudta, mihez kellett volna kezdenie az éjjeliszekrényen talált üzenettel meg a kis szívecskékkel, amik az aljára voltak írva - sőt, egy pillanatig még azt is fontolgatta, hogy maradjon estig és egy újabb éjszakát töltsön itt, de nem volt biztos abban, hogy józanul is kért volna ebből az egészből, így végül csak ebédidőig maradt, aztán felszedve minden mozdítható, értékes dolgot, pénzt és bármit, ami ehető volt, nyakába vette a várost, ignorálva azt, hogy illett volna bemennie az előadásokra, amik a szakához tartoztak.
Jól bevált módszerei szerint a másnaposságra és fejfájásra az volt a legjobb módszer, ha az ember nem engedte, hogy másnapos legyen; az ő első útja is a boltba vezetett, ahonnan percekkel később jött ki egy üveg whiskyvel és egy doboz fejfájás-csillapítóval felszerelve, teljesen megfeledkezve arról, hogy valami ennie is kéne majd. Igaz, a nadrágja zsebébe gyűrt bankjegyekből még simán telt volna neki arra, hogy rendesen egyen is, de minek? Hiszen neki teljesen minden volt, mi történne, legalábbis tudta, szülei semmi esetre sem aggódtak volna miatta - esetleg hét perccel idősebb bátyja gondolkodhatott el azon, mégis mi a jó fene történt vele, hogy egy nap már nem tért vissza a kampuszra.
Nem mintha annyira meg akart volna halni; szerette az életét még akkor is, ha egyébként elég alantas módon kellett azt élnie, lopásokból keresve meg a pénzét csak azért, mert apja évekkel korábban ellökte őt magától, ahhoz meg túl büszke volt, hogy segítséget kérjen - innentől kezdve le volt ragadva ebben az ördögi körben, variálási lehetőségek nélkül. Bár az olyan pillanatokban, amikor egyedül volt és nyugodtan elgondolkodhatott mindenen, ami nyomasztotta, hitt még abban, hogy lehetett volna ez jobb is, csak elkezdeni volt nehéz; és igazából ezen filozofált, ahogy végre kielégítve kilométerhiányát leült a tengerpart homokjába, vagy egészen pontosan csak úgy eldőlt benne, mint a burgonyás zsák, nem törődve azzal, hogy egy ilyen manőver után napokig fogja majd kirázni magából a homokot, még olyan helyekről is, amiknek létezéséről egyébként a mindennapokban el is feledkezett. A whiskys üveget maga mellé tette a homokba, kihasználva, hogy egyedül volt az egész parton, ahogy az este közeledett - hiszen a szél egyre erősebben fújt és egész hűvös is volt, de őt ez valahogy nem zavarta, még ha amúgy rázta is a hideg.
Egyedül volt; még ha nem is tartotta kizártnak, hogy valaki előbb vagy utóbb rátalálna, konkrétan hívni bárkit is nem tudott, mert ha emlékezete nem csalt, a telefonja már olyan két napja lemerült és a testvériségének házában is hagyta, talán a párnája alatt, talán a fürdőszoba polcán, ki tudja? Minden esetre nem volt nála, így teljesen egyedül volt, csak ő, a gondolatai, meg a whiskys üveg. Hát mi volt ez, ha nem a tökéletes este?you control the tempo;;
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather ✘ Elnök

Mather ✘ Elnök
Csatlakozott : 2015. Jan. 15.
Posztok száma : 13
Motto : It's my life, don't you forget! Age : 23 Titulus : szabadszellemű Foglalkozás : diák, önjelölt tetováló Play by : Anna April
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: cherry && seungcheol   2017-06-14, 1:16 am

YOU WANT A BEER, DON'T YOU?

Ritka unalmas nap ez a mai. Nem is értem, hogy engedheti ezt a Mather jelenlegi elnöke. Egy ilyen csodálatos hétköznap nem telhet el parti, de legalább egy kis iszogatás nélkül! Hogy már javában vizsgaidőszak van? Ugyan kérlek, hát éppen azért! Persze azért nem aggódom annyira. Ha nincs buli, majd csinálunk. Legalább egy laza sörözést, amiből aztán akármi is lehet. Még orbitális nagy, reggelig tartó tombolás is. Nem ez lenne az első eset. Próbálom megkeresni az ikertestvéremet, de szokás szerint elmászkált valamerre, amelyik haverunk meg elérhető, még másnaposan döglik a szobájában a tegnap este után. Mi ez a morál? Én már hangolódnék az estére.
Végül, mivel az idő jó, társaság meg épp nem akad, elugrom egy boltba, veszek magamnak néhány sört és hirtelen ötlettől vezérelve a tengerpart felé veszem az irányt. Végül is ott a homokban ülve sörözgetni egészen hangulatos, még akár egyedül is. Ha meg beindulna az este, a bátyám vagy valamelyik span úgyis megcsörget majd, hogy merre vagyok.
Teljes nyugalomban megyek hát  a part felé, ahogy a homokba érek, még a cipőmet is rögtön lekapom és míg a sörökkel teli szatyrot az egyik, azt a másik kezembe fogva tartok a víz felé. Néhány méterrel arrébb azonban egy ismerős alakot pillantok meg. Seungcheolt, a háztársamat messziről is könnyű kiszúrni, olyan egyedi jelenség, még annak ellenére is, hogy ázsiai és arcra egy gyakorlatilag pont ugyanilyen rohangál még belőle a campuson. Meg egyáltalán, a tetovált embereket én amúgy is jobban megnézem, mint másokat. Nem azért, mert csodabogárnak tartanám őket, hisz nekem is van jó pár, inkább afféle szakmai ártalom. Az ő mintái egyébként kifejezetten igényesnek mondhatóak. Nem is agyalok sokat, egyenesen felé tartok.
- Csá! Csatlakozhatok? Van söröm - széles mosollyal szólítom meg és már le is huppanok mellé, mielőtt bármit is válaszolhatna. Végül is olyan erős érvet hoztam fel magam mellett, amit egyetlen valamirevaló matheros sem utasíthat vissza. Ennek nyomatékosításaként már ki is veszek két dobozzal az említett nedűből és az egyiket felé nyújtom. Annyira ugyan nem ismerem őt, csak egyszer-kétszer keveredett mellém a házunkban tartott közös iszogatásokon, de mi oka lenne olyan nagy baklövést elkövetni, hogy nem fogadja el tőlem, pláne, hogy ingyen adom?

LET'S SHAKE UP THIS EVENING!
@
It’s my life, don’t you forget!Vissza az elejére Go down
 
cherry && seungcheol
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Külváros-
Ugrás: