HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Gregory Hopkins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Gregory Hopkins    2012-04-21, 5:46 pm

<< GREGORY EDMUND HOPKINS >>

i wish i could eat your cancer before you turn black

Születési hely és idő. 1984.09.14 ~ Wales, Cardiff Kor. 27 Foglalkozás. matematika tanár Szexuális orientáció. hetero Szociális állapot. közép osztály. Csoport. tanár

Spoiler:
 

Family:
Anya.Amanda Hopkins - 52 - virágboltos - Még mindig úgy tekint rám, mintha ötéves lennék. Ez roppantul idegesítő tud lenni, de mivel az ő meggyespitéje a világon a legfinomabb, ezért elnézem neki. No, meg mindig meghallgat és csodálkozom, hogy azok után amiket kamasz koromban műveltem még mindig az édes kicsi fiának tart.
Apa. Jeremiah Hopkins - 56 - bróker - A keménykezű. Míg anyám mindent elnézett, apám ha tehette volna, örökös szobafogságra ítélt volna. Ettől függetlenül felnézek rá és tisztelem, mivel kiérdemelte. Katonai pályára akart küldeni, de én tökéletesen tudom, hogy az nem nekem való. Túlságosan meg lenne kötve a kezem. Kicsit orrol rám amiatt, hogy elvállaltam egy tanári állást - szerinte nincs érzékem a gyerekekhez.
Testvér.Sarah Hopkins - 24 - egyetemista - Az én édes húgom. A legjobb barátom és testvérem egyben. Szinte mindent tudunk egymásról, bár úgy érzem, hogy van valami nagy titka amit nem mond el.
Egyéb hozzátartozók Zeusz - 2,5 - az én imádott Dobermannom.
Like,Dislike:
Like:
- cigaretta
- diákok büntetése
- nők
- Zeusz
- foci
- Liverpool FC

Dislike:
- dolgozatjavítás
- ha megmondják mit csináljon
- sok beszéd
- horgászat
- Madonna
- menza


The Story.....
- Kérem foglaljon helyet, Mr. Hopkins -
A tekintetem a fekete bőrfotelre esik, ami egész kényelmesnek tűnik, így első ránézésre. Nem tehetek mást, mint szótlanul engedelmeskedek és leülök. Mint egy szófogadó kisgyerek, aki fél az előtte álló, negyvenes évei közepén járható nőtől, akinek szigorú arckifejezésétől az embernek borsódzni kezd a háta. Úgy érzem, hogy ismét tizenegy éves vagyok és valami rossz fát tettem a tűzre, most pedig éppen a purgatóriumban vezeklem bűneimért.
- Szóval ... ahogy látom közgazdászként szerzett diplomát, majd elvégezte a pedagógusi képzést is ... -
Kényelmesen elhelyezkedek a fotelban, majd a szemem lassan körbejártatom az irodán. Egész kellemesnek mondanám. Bár szerintem egy picit túlságosan sötét. Mondjuk nem árt, ha a gyerek úgy érzi magát, mint egy kínzókamrában, amikor az igazgatói irodába küldik, de szerintem ez azért túlzás. Nem ártana ide néhány növény. Az egy picit barátságosabbá tenné a helyet. A bordó falak, meg ezek a mahagóni könyves szekrények ... NA meg a leginkább az a zavaró, hogy sehol valami személyes tárgy. Kivétel ha eltekintünk, a különböző kitüntetésektől, amin a nő neve díszeleg, meg egy régi Elvis poszterről, ami inkább abszurd, mintsem vidám.
- Igen, pontosan úgy történt ahogy le vagyon írva -
Bólintok egyet, miközben elszakítom a tekintetem Elvistől és a nőre nézek, majd egy megnyerő mosolyt küldök felé. Egyre jobban kezdem rosszul érezni magam ezen a helyen. Mintha valami fojtogatna és belém akarna mászni. Undorító.
- És mi vitte rá a lelkét, hogy tanárnak álljon ? -
A kérdésére összevonom a szemöldököm, majd halkan és könnyedén felnevetek. Mindezt, csak azért, hogy időt nyerjek magamnak egy frappáns hazugság kitalálásához. Azt mégsem mondhatom, hogy csak azért, hogy idegesítsem vele az apámat, illetve mert annyi jó nő jár a végzős osztályokba, hogy hejj és én nagyon imádom az ilyen kis friss husikat, mint azok...
- Tudja, imádom a gyerekeket . Van egy húgom és rengeteget vigyáztam rá, meg korrepetáltam matekból őt is meg a barátnőit is ... Tehát a tanári munkában több kihívást látok, mint abban, hogy az euró árfolyamáról írjak beszámolót -
Bravo. Ez mind igaz is. Leszámítva azt, hogy annyira de nagyon szeretném a gyerekeket. Az ilyen stréber kockafejűeket ki nem állhatom, meg a túlságosan nagyképű fiúkat is. Az pedig, hogy Cressiet korrepetáltam matekból tökéletesen igaz és a barátnőit is, noha ő arról nem tudott, de azt nem is nevezném annyira korrepetálásnak. Inkább csak formában tartottam őket, a gyakorlati matematikában. Amit egyesek inkább neveznek kémiának, de ez csak a részükről lenne igaz, mert ami engem illet minden csak színtiszta matematika volt.
- Ez mind remekül hangzik, viszont nálunk vannak nagyon nehezen boldoguló diákok, akiknek nem elég ha az ember kétszer elmagyarázza az anyagot. Úgy gondolja lenne elég türelme hozzájuk is ? -
Egy "ugyan kérem" mosolyt villantok rá és lassan bólintok egyet, mintha ennél természetesebb dolog nem is lenne a világon. Ekkor két erőteljes kopogást hallok a hátam mögül, majd hallom ahogy nyílik az ajtó és erőteljes magassarkú kopogások közelednek felém, majd két elképesztően hosszú lábat pillantok meg és megcsapja az orromat valami tömény vanília illat, ami nagyon, de nagyon emlékeztet valakire. Nagy erőlködések közepette feljebb viszem a pillantásom a lábairól , végig a vékony derékon és megállapodok a hosszú szőke hajnál, amiből egyetlen egy rózsaszín tincs virít ki.
- Anya, el kell mennem, mivel ... -
Elhallgat és rám néz. Komolyan mondom filmbe illő jelenet, ahogy az arcán átsuhan a felismerés, hogy ki is vagyok. Az én fejemben is lejátszódik az a bizonyos múlt szombat, amikor egy fülledt bárból az oldalamon a szőkével kisétáltam és megmutattam neki a lakásomat. Volt ott minden, pezsgő, tejszínhab, eper és jakuzzi. Tovább görgetem az előzmények listát a fejemben és eszembe jut, hogy milyen durván bántam vele másnap reggel amikor kitessékeltem a lakásból. Ha nem hagyott húsz üzenetet a rögzítőmön, akkor egyet se. Na én itt biztos nem fogok dolgozni.
- Elnézést, azt hiszem mégsem gondoltam komolyan a dolgot. Vagyis ... Asszonyom, ön alkalmazna engem azok után, hogy lefeküdtem a lányával ? -
Lassan felállok a fotelből és elvigyorodok. Úgy tűnik a szőke - a nevét nem tudom, sosem voltam jó a nevekben - köpni - nyelni nem tud, amit mondjuk megértek. Nem válaszoltam egyetlen könyörgő hívására sem. Hogy miért ? Mert egyszerűen nem tartom alkalmasnak arra, hogy huzamosabb ideig velem legyen. Különben is azt hazudta magáról, hogy huszonkét éves. Ember ... Hogy lehetek ennyire naiv ?
- Hogy mondja ? -
Megigazítom a zakómat és lesöprök róla egy láthatatlan porszemet, majd a fotel mögé lépek és megtámaszkodok a háttámláján. Komoly arccal nézek egyik nőről a másikra, majd megállapodok az anyán.
- Jól hallotta. De azért nagyon hálás vagyok, hogy fogadott. További szép napot ! -
Megfordulok, és laza léptekkel kisétálok a börtönből. Úgy tűnik mégiscsak marad a második opció. Az Abbey Mount School. Remélem ott nem futok bele egyetlen éjszakám partnerébe sem. Bár jóval kevesebb az esélye, hogy egy olyan nőt szedjek össze aki Hertfordban lakik. Szóval ... Reszkess A.M.S, a dögös matektanár közeledik !
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Gregory Hopkins    2012-04-22, 3:53 pm

elkészültem :3 csak keményen bírálni .. úgy szeretem, csak keményen Cool
Vissza az elejére Go down
avatar

Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Gregory Hopkins    2012-04-22, 7:32 pm

Khmmm Mr Hopkins

Tegnap már elfogadtam, szóval ma sem teszem ezt másként. Végigolvastam az új ET-jét. Sík hülye vagyok matekból, de szerintem nem azért fogok az órájára bejárni. Mintha magamat látnám a jövőben, csak nem épp tanárként.
És meghúzta az igazgató lányát... *pacsi*

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gregory Hopkins    

Vissza az elejére Go down
 
Gregory Hopkins
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: A bit more entertainment :: Törölt felhasználók előtörténetei
-
Ugrás: