HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Abraham Johnson Jr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 05.
Posztok száma : 74
Motto : Mottó helye Foglalkozás : Vállalati örökös
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Abraham Johnson Jr   2017-06-05, 9:52 pm

Abraham Johnson Jr
Ujjaim összepréselődnek, a finom papír közé tömött dohány zörögve hullik ki meztelen mellkasomra. Másik kezem a telefont markolja, a hívás másik felén apám monoton, komor hangja vallja be bűneit, melyeknek súlyát valószínűleg még nem is fogtam fel teljesen. Az öreg érti a dolgát, igyekszik áldozatként kikerülni a történtekből, én viszont a tőle, a mestertől tanultam. Hallom a szavakat: kaszinó, alkohol, bunda és adósság. Eleinte csak egy átlagos beszámolónak vélem, hisz a szerencsejáték nem új elfoglaltság a fater repertoárában. Bárom a részt, ahol megfordul a szerencséje és a kétszeresét nyeri ,vagy amikor lezárja azzal ,hogy húsz furgonnyi dohánnyal lóg az egyik cimborájának, de nem, olyan szavak következnek, mint igazgató, maffia, adósság, veszély.
Millió.
Milliók.
Millió dollárok.
Hogy képes valaki elbaszni milliókat egy kaszinóban? Tudtam, hogy apámnak gondja van, de az Ő vagyonával nem gondoltam volna, hogy konkrét bajba is kerülhet. Ha jól hallom ,tartozása nem csupán anyagi alapú, hanem a vállalat is valami módon belekeveredett, és ez bosszúságom fő oka. A vég generációk óta a család birtokában áll, é nem engedhetjük meg,hogy ez másképp legyen pont miatta... Pont mielőtt megkapnám. Ujjaim elfehérednek a szorítástól, unott magyarázkodását képtelen vagyok tovább hallgatni. Izmaim görcsösen megfeszülnek, a telefon ezüstös villanással szeli át a tágas szoba ájerét, hatalmasat koppanva az ágyban szembeálló üvegfalnak csapódik, szilánkosra törve a kijelzőt.
A hasamon pihenő idegen kéz megrándul, Fáradt erőtlen férfihang kérdezi mit történt, de csak egy nyöszörgést hallani. Nem vagyok hajlandó erről beszélni vele, ezért csak egy komor "semmi"t válaszolok. A fiú már hallott így beszélni, tudta, a faggatás csak rontana a hangulatomon, ezért egy simítás után visszaalszik. Az én szememre viszont nem akar álom jönni, a lehetséges végkimenetelek és elkerülhetetlen következmények nehezítik el gondolataimat. Csak órákkal később találok nyugalomra mikor a férfi ölelése szorosabbra vált, én pedig ezt viszonozva hunyom le szemeimet, élvezve  New Yorki napfelkeltét, ami narancsra színezett szmogból, és felhőkarcolókkal szabdalt fénypászmákból állt. Nyakamon cserepes ajkak gyengéd csókját érzem, ujjai erősen markolnak oldalamba, érzem felébredt. Fölé lendülök, kezeit hátraszorítva nyomok lomha csókot szájára, amit ő ajkaim vad harapásával jutalmaz.
Pár percre ugyan, de megfeledkeztem a problémáimról.
Pár percre ugyan, de kiélvezhettem a jelent, nem aggódva a jövőért.
Pár percre nem az elnöki posztért induló kőgazdag gyerek, és nem az üzleti válságba sodort család örököse voltam, hanem egy férfi. Egy férfi egyszerű szükségletekkel, vágyakkal, éhséggel. Reggel első dolgom volt vetetni egy új telefont, és felhívtam a húgomat, aki még aludt ugyan, de már tudott a történtekről. Megbeszéltünk egy ebédet az egyik kedvenc éttermünkben, s bár mindketten aggódtunk a vállalat és az apánk sorsáért, kétlem ,hogy megoldásra találnánk a problémára ma.
A hely nem a legpuccosabb, de anya mindig idehozott minket, ha le voltunk törve, vagy nyertünk valami semmitmondó érmet. Pollyval az Johnson-toronytól jöttünk együtt autóval, az út során azonban inkább a telefonunkat bámultuk, mint beszéltünk.
- Te sem láttál cikket róla, ugye?
- Nem
- rázta meg fejét, a hátsó ülésre ismételten némaság ülepedett. Az étterembe beülve gyorsan felvették a rendelésünket, én pedig ujjaimat összefűzve előrehajoltam az asztalnál.
- Azt ugye te is tudod, hogy amikor holnap este visszamegyünk az egyetemre, erről egy szót sem szólhatunk senkinek. - egyetlen pillantással jelzi, hogy már a feltételezés is sértő, hisz jól tudja ő is, mi forog most kockán.
Új ez a helyzet, a kockázat viszont hatalmas, egy terv kell nekünk, gyorsan, és nem hibázhatunk. Megoldást ugyan nem fogunk rá  hamar találni, de az elsődleges célunk egyelőre az, hogy ne tudja meg a sajtó.
Üdv, a nevem Abraham Johnson Jr, 27 éves vagyok, 1990.06.05-én, New Yorkban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Amerikai. Jelenleg Diák vagyok és a Winster house csoportba tartozom. Diego Barrueco arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Az ambíciót és a Machiavellizmust egy hajszálvékony vonal határolja el csupán. Mikor az ember mindenre képes lenne az céljáért, könnyen megeshet, hogy útközben el kell hagynia az etika és morális ösztönök által kreált irányelveit.
Abraham Johnson Jr apjának erős, határozott véleménye volt a világon mindenről, s ezeket nem volt rest megosztani fiatal fiával. Olyan bölcsességeket plántált az ifjú agyába, amik nem erős tartásra, hanem sikerre nevelték a gyermeket. Megtanulta azt, hogy Achilles is csak olyan erős volt, mint a sarka. Beszélhetünk a szabad világ uráról, az Amerikai Egyesült Államok elnökéről, akinek nemzetközi befolyása mindenkijét túlszárnyalja, Ő még mindig csak egy férfi egy megromlott politikai házasságban, s népszerűsége azon múlik, hogy sikerül-e valakinek dokumentálni a félrelépéseit. Sok hasznos, ám egyben megkérdőjelezhető dolgot elsajátított tőle Az ifjabbik Johnson. Megtanulta, hogy ha pénzről van szó, az ember enm ismerhet barátokat, bizalmasokat, csak üzletfeleket. Az apja megmutatta, neki, hogy a pénz egy alaktalan, hihetetlenül erős hatalom, ami kikerüli a törvényeket, és csak a mennyiségétől függ, milyen messzire nyúlik el.
Ezek a leckék örökké kísérni fogják Abrahamet egyre rögösebbé váló útján, de a legfontosabb dolog, amit az apjától tanult, az az, hogy a kaszinóban mindenki veszes, csak a tulaj nem.
Külcsín
Abraham szerencsére az anyja szépségét örökölte. Az apja krumpliorra helyett egy finom nyeregívű szaglószervvel büszkélkedhet a fiú. Ehhez hasonlóan, a kopaszodás elkerüléséért is áldja az eget, ugyanis az apja huszonegy éves korában már egy ötvenes családapa hajkoronájával büszkélkedhetett, Abraham viszont dús, szénszínű frizurájától egyáltalán nem szeretne megválni. Szemeit az öregtől örökölte viszont, amit egyébként egyáltalán nem bán, a mélybarna íriszek erős, magabiztos kisugárzást biztosítanak a férfinak, mai az üzleti világban nem hátrány. Arca általában borotvált, főleg, ha kamerák előtt kéne szerepelnie, vagy a vállalattal kapcsolatban van jelenése, egyébként viszont konstans borosta jellemzi Abrahamet. Egyszer próbálkozott a bajusszal is, de... Arról talán ne is beszéljünk.
Öltözködési stílusa kifogástalan, egy Brooklyni suttyó, vagy akár Wall Street-i farkas is lehet, alkalomtól függ. Az ízlés az ő anyagi helyzetében nem szükséges, hiszen fizethet másoknak is a ruhaválasztásért. (Általában ezzel viszont nem él, vagy maga, vagy Polly intézi a gardrób-ügyeket.)
Abe arca tipikus modellarc, ami tagadhatatlanul segíteni fogja céljai elérésében, viszont egy markáns állkapocs nem emeli sajna az ország élére. Szerencsére nem is ejtették fejre a kölyköt, aki nem pont egy zseni, viszont annál ravaszabb.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Abraham Johnson Jr   2017-06-06, 8:28 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Üdv itt idősebb és Pollyhoz hasonlóan tökéletes Johnson! *-*

Azt mondják, szerelemben és háborúban nincsenek szabályok, és kabooom! Rád tökéletesen illik ez a mondás!
Elképesztő, de vannak olyan családoknál, ahol a gyerekek komolyabbak a szüleiknél, és véleményem szerint, nálatok is pont ez a helyzet, hisz míg édesapád mentegetőzni próbál, addig te is és Polly is a probléma megoldásán morfondíroztok. Ami persze nem meglepő, hisz a jövőtökről, a jó létetekről van szó, viszont a szülők dolga lenne, hogy megalapozzák a csemeték felhőtlen életkörülményeit. A felsőbb rétegekben legalább is.
Nagyon szép szófordulatokat használtál az előtörténetedben, élvezet volt olvasni! *-*
Irány foglalózni, aztán pedig MINDENBEN a húgodat támogatni!  heart

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Jun. 03.
Posztok száma : 49
Motto : " And the newspaper tycoon says that the architect is a very cold man. The architect replies that if the boat were sinking, and there was only room in the lifeboat for one person, he would gladly give up his life for the newspaper tycoon. And then he says something like this... I would die for you. But I won't live for you." Age : 21 Titulus : pudlista Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Abraham Johnson Jr   2017-06-10, 3:01 pm

szeretlek bátyó <333333
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Abraham Johnson Jr   

Vissza az elejére Go down
 
Abraham Johnson Jr
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Winster house-
Ugrás: