HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Birk & Olivia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 31
Motto : Egyedül azok a korlátok léteznek, amiket te emelsz magadnak. Age : 18 Foglalkozás : diák és modell Play by : gigi hadid
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Birk & Olivia   2017-06-06, 11:57 am

Stepbrother Dearest

Bárhogy is próbálkoztam, sehogy sem tudtam álomba szenderülni. Órák óta csak forgolódtam, mint aki nem találja a helyét, holott semmi különös nem volt ebben az éjszakában. Na jó, talán mégis...
Másnap kellett beköltözni a kollégiumokba, ez pedig annak ellenére, hogy kellemes izgatottsággal töltött el, most valamiért ugyanakkor el is szomorított. A bőröndjeim becsomagolva álltak az ajtó mellett, indulásra várva. A szobám túlzott mértékben is ragyogott a tisztaságtól, amit egyébként a stressz-takarításnak tudhattunk be. Az ablakomon hiába fújt be a friss, éjszakai szellő, most ez sem hozott semmiféle megnyugvást a lelkemre. A magyarázat túlságosan is egyszerű és egyértelmű volt. Nem akartam holnap magam mögött hagyni az otthonomat.
Egy határozott mozdulattal ledobtam magamról a takarót, majd kiosontam a szobámból. Hangtalanul nyitottam ki, s csuktam be magam mögött az ajtómat, fel nem ébresztve ezzel senkit sem. Utam a lépcsőkön le, egyenesen a konyhába vezetett, hogy a hűtőből kihalászhassam a kedvenc nyugtató fagyimat. Miután sikeresen megkaparintottam magamnak a csokis-málnás jeges csodát, s a lehető leggyorsabban egy kanalat is előráncigáltam a fiókból, már a pultra is könyököltem, hogy falatozhassak a mennyei édességből. Ebben volt az utolsó reményem... Talán ez majd elnyomja bennem a keserűséget, a szomorúságot és arra tudok majd koncentrálni, hogy minden bizonnyal életem legjobb időszaka fog elkezdődni holnap. A modellkedésből összegyűjtött pénz végre meghozta gyümölcsét. Nem mintha a mostohaapám nem ajánlotta volna fel, hogy fizeti a tandíjat, de nem fogadtam el tőle. Oké, hogy anyával már évekkel ezelőtt összekötötték az életüket, s ezáltal számomra is biztosított kellemes körülményeket, mégse akartam az ő pénzéből élni. Azt pedig, hogy a tanulmányaimat is kifizesse... nos, azt egyáltalán nem engedhettem.
Gondolataimba mélyedve kanalazok újra és újra a fagylaltból, hogy mielőbb meghozza a várt hatást. De most valahogy az is elmarad. Belesüllyesztem a kanalat a krémes állagú édességbe és unottan az asztalra könyöklök, fejemet megtámasztva. A lépcső felől lépteket hallok, ezért tekintetemet kíváncsian a hang irányába emelem. Remek... mégis sikerült valakit felébresztenem.
És persze, hogy nem anyát, vagy épp a mostohaapámat, hanem Birk-öt. Mi is lehetne ennél jobb? Ahogy feltűnik a helyiségben, úgy emelkedem fel a pultról és húzom ki magam, hogy ne egy összegörnyedt szerencsétlenséget lásson maga előtt.
- Én ébresztettelek fel? - Hangom ezúttal aggódó, bár ezt többnyire még mindig a holnapi nap miatti stressznek köszönhetem. Bár, való igaz, hogy tényleg nem akartam senkinek se megzavarni a nyugalmát, erre úgy tűnik mégis sikerült. - Kérsz fagyit? - Megemelem a dobozkát és felé mutatom. Nem szoktam ellenséges hangnemben beszélni vele, csupán akkor, ha kiprovokálja, most azonban - eddig még - nem adott okot arra, hogy undok legyek. Helyette előveszem a bűbájos énemet, s még egy halvány mosolyt is megeresztek irányába. Nem mondhatnám, hogy éppen jó kedvemben vagyok, így most végképp nincs kedvem egy esetleges vitához. Sem cukkoláshoz, sem vérszíváshoz. Most csak nyugit szerettem volna magam körül. De hogy Birk mennyire lesz partner ebben, arra nem tudtam volna választ adni.
Vissza az elejére Go down
 
Birk & Olivia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Olivia Swan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Lakónegyed-
Ugrás: