HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Anton & Olivia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. May. 31.
Posztok száma : 31
Motto : Egyedül azok a korlátok léteznek, amiket te emelsz magadnak. Age : 18 Foglalkozás : diák és modell Play by : gigi hadid
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Anton & Olivia   2017-06-06, 1:24 pm

Good to see you again

Egész nap össze-vissza rohangáltam, jóformán egy szusszanásnyi időm sem volt. Ezzel persze nem volt semmi problémám, csupán annyira új volt még mindig a környezet, hogy nem tudtam teljesen ellazulni. Szerencsére nem egy ismerős arc köszönt vissza az iskola falai között, aminek azért rettentően örültem. Habár általában nem szoktam ennyire elveszettnek érezni magamat, most valahogy mégis úgy tűnt, mintha egyes egyedül lennék. Pedig számtalanszor kellett már másik városba, országba repülnöm egy-egy fotózás vagy épp divatbemutató miatt, de az ottani közeg mindig ismerős volt. Itt viszont más volt a helyzet.
Sokan a szüleik pénze által kerültek be ide, s még többen azért jöttek, hogy életük legjobb három-négy évét töltsék el e falak között, a lehető legtöbb bulival és alkohollal megfűszerezve az ittlétet. S habár jól tudom, hogy a bulikat én sem fogom kilométerekre elkerülni, engem mégis a tanulás motivál. Középiskolás éveimet végigdolgoztam, hogy összegyűjtsem a pénzt a tandíjra, hisz ekkora mértékű támogatást hiába ajánlotta fel, egyszerűen nem fogadhattam el a mostohaapámtól sem. Viszont mindig is tudtam, hogy nem akarok örökre modellkedni. Én világot szeretnék látni, különböző kultúrákat szeretnék megismerni, meg akarom kóstolni a legkülönfélébb ínyencségeket. Tudni akarom, mi zajlik egy szállodában a kulisszák mögött. Mi mindent kell összehangolni, hogy akadálymentesen működjön a gépezet. S hogy egy nap saját rendezvényszervező irodát nyithassak. Az Abbey Mount pedig a legjobb alapokat tudja nyújtani, így minden egyes itt töltött perccel próbálom magamba szívni a tudást. Az meg nem érdekel hányan fognak strébernek nevezni. Muszáj annak lennem, ha tényleg valóra akarom váltani az álmaimat, méghozzá saját erőforrásaimból, s nem az ölembe hullott pénzből.
Sietős léptekkel futok ki a főépületből, hogy visszamenjek a kollégiumba, majd kereső hadjáratra induljak, hogy megtaláljam az én drága legjobb barátnőmet. Fogalmam sincs hova bújhatott Nadine, de szükségem van egy kis csajos délutánra, mással pedig el sem tudnám képzelni a kávézással egybekötött vásárolgatást, csak is vele.
Az udvaron haladva egy lány elfut mellettem, szabályosan fellökve engem ezzel a tevékenységével. Bocsánatot nem kér, rohan tovább, s habár én nem találkoztam közelebbről a földdel, a kezemből kihulló papírjaim szépen kiterülve hevernek szanaszét. Néhány arra járó óvatosan átlépked felettük vagy épp nagy ívben kikerüli azokat. Ó nem, nem kell megállni segíteni... az nem lenne jó dolog...
Szemeimet forgatva, morgolódva guggolok le, hogy összeszedegessem a papírjaimat. Az sem dob túl sokat a népszerűségi skálámon, hogy a portfólióm szétszakadásának köszönhetően a lapok döntő többségét valójában a rólam készült fényképek teszik ki. Kicsit sem hihetnek beképzeltnek, á, dehogy.
- Ó, hagyd csak, mindjárt megvagyok. - Szólalok meg kedvesen, halkan, mikor észreveszem, hogy két másik kéz kezdi összébb szedegetni a dolgaimat. Mégis csak akad segítőkész ember ezen a világon! Tekintetem viszont addig fürkészi a földet, míg nem össze nem szedtük az összes papíromat. Felállok a földről, összeigazgatom a lapokat és a táskám mélyére süllyesztem őket. - Köszi a segítséget, igazán kedves tőled. - Még mindig nem nézek az illetőre, de mikor végre rá emelem a tekintetem, megdermedek. Ilyen nincs, ennyire azért nem lehet kicsi a világ... Márpedig mégis az, hisz Anton áll előttem. Anton Callas, a srác, akinek először odaadtam magamat. Ez remek, már-már komédiába illő, de hát ekkora szerencsém is csak nekem lehet. - Szia.
Vissza az elejére Go down
 
Anton & Olivia
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Olivia Swan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Udvar-
Ugrás: