HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
polly feljegyzései

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Lovell

Lovell
Csatlakozott : 2017. Jun. 03.
Posztok száma : 49
Motto : " And the newspaper tycoon says that the architect is a very cold man. The architect replies that if the boat were sinking, and there was only room in the lifeboat for one person, he would gladly give up his life for the newspaper tycoon. And then he says something like this... I would die for you. But I won't live for you." Age : 20 Titulus : pudlista Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: polly feljegyzései   2017-06-06, 5:51 pm

-> sorrend, hogyan történnek kronológiai sorrendben Polly játékai
-> Minden naplóbejegyzésnél a Kedves Naplóm alatt a link a bejegyzésről szóló játékhoz (ha van)

Kedves Naplóm,
link
Apu nagy bajba keveredett. Abe azt mondta, ne mondjam el senkinek. Nem mintha erre magamtól nem jöttem volna rá...
Veled, mindenesetre, most mégis kivételt teszek.
Apa mindig szeretett túlzásokba esni. Ez nem változott. Csak az, hogy én most már utálom ezt benne. Nem akarom túl hosszan leírni. Ha foltos a papír, akkor az azért van, mert sírok.
Röviden, tömören, és talán a legkevésbé fájdalmasan: apám vesztett a kaszinóban. Ez nem újdonság. De ezúttal - mint azt mondtam - a kelleténél is nagyobb túlzásba esett.
Nem csak a felhalmozott adósságok a problémák, a vállalat is veszélybe került. Félek elmondani bárkinek is. Oninak. Connienak. Bárkinek. Lehet jobb is így, ha csak én tudok róla, Abe, és te.
Abe-el hazajöttünk New York-ba a hosszú hétvégére, és most elvisz a kedvenc éttermünkbe, hogy megbeszéljük a dolgot. Azt mondta együtt kitaláljuk. Lehetséges, hogy nincs mit kitalálni ezen? Lehetséges, hogy tényleg elveszítünk mindent, amiben felnőttünk?
Félek. Remélem elmúlik, mert ettől gyengének érzem magam. Gyenge sosem lennék, az nagyobb szégyen, mint félni.

ezerszer ölel egyetlen Polly-d
Kedves Naplóm,

Rég írtam...
Nem volt kedvem írni.
Időm sem volt, ami azt illeti.
Apám haladékot kapott a tartozásai kifizetéséig, úgyhogy egy ideig megoldódott a problémánk. Vagy legalábbis az ő problémája. Viszont tekintve, hogy rengeteg pénzről van szó, nem támaszkodhatunk egyedül a saját vagyonunkra, mert könnyen tönkremehetnénk. Úgyhogy...
Lett egy barátom. Vagy mondhatjuk, hogy én lettem az ő barátnője. Winnie Coates az. Kékvérű, sznob, és könnyen lekezeli az embereket, de velem mindig rendesen bánt. Szívesen mondanám, hogy szerelmes vagyok, vagy hogy ő szerelmes belém, esetleg szerelmesek vagyunk egymásba, de azt hiszem Winnie nem szeret. Én sem őt. Lehetséges, hogy a mi világunkban nem is létezik ez az érzés?
Mindenesetre cseppet sem bánom. Ha szeretne, az sokkal rosszabb lenne. Valójában Winnie a tervünk része, amit aznap, New Yorkban megbeszéltünk a kedvenc éttermünkben. Ha feleségül megyek hozzá az elkövetkezendő évek folyamán, akkor az ő vagyonukkal megtoldva a miénket, már egyszerűbben törleszthetjük a tartozást.
Talán bűntudatot kellene éreznem, amiért kihasználom, de messziről sem környékez meg. Tudja, hogy akarok tőle valamit, csak nem tudja, hogy mit. Nem úgy tűnik, mintha ellenére lenne a dolog. Meg egyébként megcsal.

ezerszer ölel egyetlen Polly-d
Kedves Naplóm,
link
Rosszul döntöttem?
Elmondtam Onyxnak a titkot. Azt is, hogy mi történt apámmal, és azt is, hogy miért vagyok együtt Winnievel. Nem hinném, hogy bárkinek is elmondaná, Onira az életemet is rábíznám. Gondolkoztam rajta, hogy Connienak is elmondom, de rájöttem, hogy ő túlságosan is... Nem is tudom. Ijesztő? Lehet ilyet mondani? És ő elmondaná Bo-nak. Na akkor halnék meg.
Egyébként négy hónapja vagyunk együtt Winnievel. Minden rendben, azt hiszem. Igazából élvezem a dolgot, és néha arról is megfeledkezem, hogy hazudok neki. Még mindig nem érzek bűntudatot. A húga viszont utál. Érdekel? Nem.

ezerszer ölel egyetlen Polly-dKedves Naplóm,
link
Összevesztünk Onyx-al.
Mi mindig is ezt csináltuk, de most már kezd egy kicsit az idegeimre menni. Nem kellett volna neki elmondanom az anyagi helyzetünket, folyamatosan azzal nyaggat. Meg minden mással, ami sértő, és irritáló, és felidegesít, és egymás torkának esünk tőle. Mintha gyakorolná...
Délelőtt vásárolni mentünk. Azt hittem jó ötlet lesz. Aztán az lett, ami mindig szokott lenni. Nem tudom, mikor békülünk ki. Remélem azért hamar. Egyrészt, mert a szobatársam, és nincs kedvem kerülgetni őt, miközben durcázik a szoba közepén. Másrészt pedig, mert minél tovább vagyunk rosszban, annál nagyobb veszély fenyegeti a titkomat.
Bárcsak egyszerűbb lenne vele.
Mindegy, készülődnöm kell, este Winnievel találkozom.

ezerszer ölel egyetlen Polly-d
Kedves Naplóm,
link
Este találkoztam Winnievel. Annak ellenére, hogy reggel Onyx-al csatát vívtunk, nem volt annyira szörnyen rossz kedvem. A végére egész kellemes lett a napom.
Winnie apjának volt fogadása, egy várostól nem messzi kúriában. Aggódtam, hogy este hideg lesz, de végül nem fáztam. Egyébként élvezem ezt a barátnősdit. Eleinte azt gondoltam, hogy kellemetlen lesz bájologni, de rájöttem, hogy egyáltalán nincsen vele bajom. Sőt, kifejezetten élvezem.
Holnap viszont el kell mennem Conniehoz, mielőtt még Oni teszi és kikotyogja a titkomat. Lehet, hogy már most is késő.
ezerszer ölel egyetlen Polly-d

Kedves Naplóm,
link
Amint hazaértem, összeszedelőzködtem, hogy meglátogassam St.Leger-éket.
Na, vajon ki volt ott már jóval előttem?
Onyx.
Igazából, mire odaértem, addigra vagy hatszor idegesebb voltam rá, mint amikor tegnap elváltunk. Mindenesetre, ahogy az lenni szokott ilyenkor, megint kezdődött a tipikus harcunk, aminek Connie szerintem titkon imád a szem- és fültanúja lenni.
Nem hiába, Onival talán túlságosan is hasonlítunk egymásra, ezért nem tudunk lenni egymással, és egymás nélkül.

ezerszer ölel egyetlen Polly-d
Kedves Naplóm,
link
Apu nagy bajban van.
Nem csak annyira nagyban, mint eddig. Annál sokkal, sokkal nagyobban.
A brunch után St.Leger-éknél, visszamentem az egyetemre. Volt pár órám. A vihar akkor kapott el, amikor éppen visszafele indultam a szobámba, hogy átolvassam még pár jegyzetemet. Nem akartam, hogy tönkremenjen a hajam, és a sminkem, ezért egy fa alatt húztam meg magamat, és ott kaptam hívást apámtól.
Azt mondta fenyegetik. Nem értem, nem értem az egészet, hogy miért nem kaphat haladékot, ahogy ígérték. Ideges vagyok. Nem akarok sírni, mert nem akarok Onyx előtt gyengének mutatkozni. De rettegek. Tényleg rettegek. Apámért. Még a bátyámért is. Minden olyan zavaros, minden darabokra hullik körülöttem, és fogalmam sincsen, hogyan tarthatnám egyben. Apa, Abe, Winnie, Onyx, Connie, Piggy... Ezerfelé áll a fejem. Fáradt vagyok.
A fa alatt egy srác meghallotta a telefonbeszélgetésemet. Nem tudom, pontosan mennyit hallhatott, de szerintem meg fogom ölni. Csak a biztonság kedvéért.

ezerszer ölel egyetlen Polly-d


Vissza az elejére Go down
 
polly feljegyzései
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Raven Sutter feljegyzései

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Social media :: A diákokkal kapcsolatos dolgok :: Kincsesláda :: Közös
 :: Rebecca Twain
-
Ugrás: