HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Lola & Hurri

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 8
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Lola & Hurri   2017-06-06, 8:56 pm

i hate you hurricane
To Hurricane C.
●●
Kevés
●●
Music
Nem kellett volna kilépnem, nem kellett volna abbahagynom a táncot, de annyira felcseszett Mrs. Potts, hogy nem volt más választásom. Nem sok mindenre emlékszem az estéből, csak arra hogy írtam a barátnőmnek, hogy bulizni akarok és felejteni. És valóban így lett, buliztam és nem mentem be.. Bassza meg. Elfelejtettem a zh-t, de jelenleg azt sem tudom, hogy hány óra van, meg hol lehetek, teljesen szétcsaptam magam. Még a szememet sem vagyok hajlandó kinyitni annak ellenére, hogy valaki ölelgeti a derekamat és mellettem fekszik. Azt hiszem egy ágyon lehetek, biztos valaki idehozott mikor már totál részeg voltam és megnyugtat a tudat, hogy ruhában vagyok. Egészen addig tök rendben volt minden, míg hát valami motyogást nem hallok és fel nem ismerem a hangot. Neeeeeem, nem! Nem, kizárt! Én még részegen sem vegyülnék egy Matheressel, ez nem lehet Hurricane, csak még túl kóma vagyok. Biztosan ennyi lehet az egész, semmi több.
Végül csak kinyitom a szemet, de az a rohadt fény nagyon zavar, így azonnal be is csukom. Lerázom magamról a srác kezét és próbálok arrébb csúszni, hogy felkeljek az ágyról, de hát ő csak közelebb húz magához nyöszörögve. - Istenem.. - sóhajtok egyet, majd kinyitom a szememet és ránézek a srácra, de bár ne tettem volna, ennyire nem lehettem részeg, hogy vele aludjak, ewww.. Le kell zuhanyoznom, de előbb el kell ezt intéznem. Igazából rohadtul fáj a fejem az ordibáláshoz, így inkább a lábammal tolom le az ágyról, aztán hallom ahogyan leesik és mosolygok. - Mi a szart képzeltél cseszd meg?! Miért feküdtél be mellém és miért tapogattál? - kezdek el hangosabban beszélni hozzá, azonban majd szétszakad a fejem, így inkább befogom. Miért kell nekem ezzel a link alakkal mindig összefutnom, mintha muszáj lenne? Annyira, de annyira örülnék, ha végre kidobnák az iskolából, ez egy.. genetikaihulladék, nem is tudom hogyan lehet Liam testvére..


Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 11
Motto : fuck bitches, get money Age : 20 Titulus : troublemaker Foglalkozás : student Play by : dylan sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Lola & Hurri   2017-06-08, 9:44 pm


you never gonna see the real me.

Van pár perc ébredés előtt, amikor már magadnál vagy, de még nincsenek emlékeid. Csak a boldog üresség.
Pontosan ezt éreztem én is, miközben élveztem, hogy a redőny apró résein át beszűrődő erős napfény melegen cirógatja az arcom. Még nem akartam kinyitni a szemeim. Nem álltam még készen arra, hogy elkezdjem a napi rutinomat, ami abból áll, hogy végig színészkedem a napot. Legszívesebben ki sem mozdultam volna egész nap a szobából, és kivételesen nem a másnaposság, és nem is a fáradtság miatt, hiszen furcsa mód csak egy üveg sört ittam az éjjel. A problémám most az volt, hogy beszélgetnem kellett másokkal, de ha tehettem volna, elkerültem volna mindenkit. És az aznapi legelső problémám pontosan itt kezdődött.
Nem tudom, mit gondoltam, mikor úgy döntöttem, hogy kimentem ezt az ostoba lányt a részeg idiótak közül, mielőtt olyasmit tesz, amit később megbánna. Illetve nem ezzel volt gond, hanem azzal, hogy haza hoztam. Lassan nyitottam csak fel szemhéjaim, hogy megbizonyosodjak róla, Lola még mindig mellettem fekszik. És így volt. Kezem kicsit feljebb csúsztattam a derekáról az oldalára, mikor láttam, hogy kezd ébredezni.
Fejben már összeraktam, mit is fogok neki mondani, mielőtt kiakadna, de sajnos nem volt alkalmam magyarázkodni, mert a másodperc törtrésze alatt a padlón kötöttem ki, aztán csak nyöszörögve ültem fel a hajamba túrva, ahogy ránéztem és végig hallgattam a hisztijét.
- Neked is jó reggelt - motyogtam kissé sértődötten.
Azt hiszem, el kellett volna mondanom neki, hogy két srác is nyomult rá az éjjel, és ha rosszra fordultak volna a dolgok, esélye sem lett volna nemet mondani bármire. El kellett volna mondanom, hogy ennyire még sosem láttam részegnek és talán egy kicsit aggódtam is, hiszen baja is eshetett volna. El kellett volna neki mondanom, hogy mindenféle hátsószándék nélkül akartam neki segíteni, hogy az este második felében én kísérgettem mindenhova, vagy épp fogtam a haját, mikor hányni akart. Aztán végül nem mondtam semmit abból, amit elterveztem. Helyette csak elégedetten elmosolyodtam.
- Mindketten tudjuk, hogy ezt az alkalmat vártad már mióta megismertél - közben felálltam a földről és egy cseppet sem zavartattam magam, amiért nem volt rajtam póló. - Attól mert Matheres vagyok, még nem kell ennyire lenézni. Te is épp úgy bulizol néha, mint mi. A különbség annyi, hogy én gond nélkül kimegyek iszogatni kedd este tizenegykor is. Egyszer élünk, és nem akarom elpazarolni az időmet. Ez annyira szörnyű lenne? - Széttártam a karjaim, aztán pár pillanattal később vissza is ejtettem őket magam mellé, ezzel lezárva a témát, mert hamar rájöttem, felesleges ebbe jobban belemenni, sosem értené meg az elveim. Meg aztán nem is érdekelt, ki mit gondol rólam.
- Egyébként meg baromi jól csókolsz - jelentettem ki kuncogva. Bár nem történt semmi - történhetett volna, egy csóknál sokkal több is, de nem vagyok akkora paraszt, hogy visszaéljek a helyzettel -, mindig imádtam, mikor kiakadt. Én meg már akkor jól szórakoztam a tényen, hogy napokig azon fog gondolkozni, vajon tényleg történt-e valami.
Talán ostobaság, amit csinálok. Külső szemmel úgy tűnhet, mintha szándékosan akarnám ellökni magamtól az embereket, s ez talán így is van. De csak azért, mert ha senki sem kerül hozzám túl közel, nem fáj az elvesztésük. Ha az emberek többsége utál, vagy csak felszínes beszélgetést folytat veled, lényegesen megkönnyíti a dolgokat. És ez Lolára is igaz. Jobb, ha nem tudja a teljes sztorit. Jobb, ha azt hiszi, egy utolsó rohadék vagyok. Szerintem mindkettőnknek szívességet teszek.

©A hozzászólást Hurricane Callister összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-06-12, 9:30 am-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 8
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Lola & Hurri   2017-06-11, 8:14 pm

i hate you hurricane
To Hurricane C.
●●
Kevés
●●
Music
Nem segített kicsit sem a dolgokon, amikor elkezdett nekem pofázni, miután lerúgtam az ágyról. Mikor meghallottam, hogy jó reggelt kíván nekem, na hát akkor szikrát szórtak csak a szemeim, talán még sosem néztem ilyen csúnyán senkire sem. - Mekkora bőr van a pofádon, el sem hiszlek.. - szűröm ki a fogaim közt a szavaimat és csak figyelem őt. Megölném, jelenleg megtudnám ölni és szemernyi kis bűntudatom sem lenne a dolog miatt, mert hát nem érdemli meg azt, hogy foglalkozzak vele, szépen össze kéne szednem magam aztán elhagyni ezt a kócerájt, de nem.. én csak belemegyek a dolgokba, mert hát miért is ne tenném? Aztán intéz felém egy kérdést, amit eleinte csak viccnek szánt, de nem, egyáltalán nem annak szánta, azt hiszi, hogy most valaki lett? Hogy most minden máshogy lesz, mint eddig? Talán van némi igazság a szavaiban, hogy én is ugyanúgy bulizom, azonban és nem teszem magam tönkre minden egyes adandó alkalommal.
Még csúnyábban nézek rá, mintha ez egyáltalán még lehetséges lenne.. - Lehet, de te csak önmagadat pusztítod, elhajítod magadtól az életet és még csak kicsit sem érdekel ez téged.. - vágom neki kiabálva, de hát nem hiszem, hogy bárkit is fel fogunk ébreszteni, mert mindenki csak alszik, ebben reménykedem. Hogyan kerülhettem ide? Mi a faszért nem emlékszem semmire se?! Annyira bosszantó ez a helyzet és még arról nem is beszéltünk, hogy mellette kellett ébrednem, ez volt minden, amit nem akartam. Aztán mikor mondja azt, hogy.. inkább tükörbe néztem. -Nem csókolóztunk, mert nincs elkenődve a sminkem és rajtad sincs a rúzsomból és.. én még.. mindegy. - mondogatom tovább, de inkább nem fejezem be a mondatomat, mert nem jönnek ki jól a szituációból.. Főleg, ha benyögném neki, hogy a nyakakat is csókolni szoktam, meg hát nem is rúzsos a nyaka.
- Miért kell ekkora gyökérnek lenned? - teszem fel neki a kérdést, de hát nem is várok választ, inkább felkelek és próbálom megtalálni a cuccaimat.. jobb, ha megyek innen és minél előbb el kell húznom innen a csíkot.


Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 11
Motto : fuck bitches, get money Age : 20 Titulus : troublemaker Foglalkozás : student Play by : dylan sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Lola & Hurri   2017-06-12, 9:50 am


you never gonna see the real me.

Alap esetben nyugodt embernek tartom magam, akit nehéz felbosszantani, de nem indult jól a reggelem, tekintve, hogy Lola egy hisztiroham kíséretében lerúgott az ágyról. Az pedig már csak a hab volt a tortán, hogy még neki állt feljebb minden, mindezt pedig üvöltözve közölte.
- Jólvan, elég! - szóltam rá kissé erőteljesebb hanggal, hogy végre befogja a száját. Kezdett megfájdulni a fejem. - Először is, normális hangnemben is lehet beszélni, nem kell hallania a fél háznak, másodszor pedig inkább meg kellene köszönnöd, hogy kimentettelek egy Matheres buliból az helyett, hogy úgy viselkedsz, mintha minimum elraboltalak volna - kissé dühösen néztem rá, végül csak megráztam kicsit a fejem, jelezve, hogy tök mindegy, már megszoktam.
A felsőmért nyúltam, amit aztán fel is húztam. A beszélgetésünk tovabbi része már csak a saját magam szórakoztatasa volt. Ennyit megérdemeltem egy ilyen reggel után, és meg sem fordult a fejemben, hogy beismerjem neki az igazat ilyen egyszerűen. Úgy akartam vele játszani, mint macska az egérrel, ebben pedig nagyon is jó voltam.
- Az éjszaka folyamán vagy hatszor kiigazítottad a rúzsod - néztem rá értetlenül, mintha minimum hülyének nézném, amiért nem gondolkozik logikusan. - Különben is, mit gondolsz mennyire kenődhet az a rúzs, ha alvás közben sem jött le, és a párnámon sem hagyott nyomot? - Közben az ágynemű felé böktem a fejemmel. Megcáfolhatatlan érveim voltak, és bármit megtudtam volna magyarázni. Jobban nem akartam viszont belemenni, ennek elégnek kellett lennie ahhoz, hogy elbizonytalanodjon.
- És neked miért kell egy öntelt picsának lenned, aki azt hiszi, mindenki felett áll? - Kérdeztem vissza felvont szemöldökkel, ami mellé párosítottam egy gúnyos mosolyt is. - Tőlem legközelebb ne várj segítséget. Ha előttem fognak megerőszakolni, az sem fog érdekelni - motyogtam vállat vonva, miközben a kezébe nyomtam a cuccait, majd eltűntem a fürdőszoba ajtó mögött, mintha ezzel le akarnám zárni az egészet, és nem is vártam mást, csak hogy nem lesz ott, mire visszamegyek.

©

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 8
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Lola & Hurri   2017-06-17, 3:13 pm

i hate you hurricane
To Hurricane C.
●●
Kevés
●●
Music
Talán nem kellett volna neki így rontanom, nem kellett volna rajta levezetnem a frusztrációmat és a haragomat. Talán el sem kellett volna jönnöm ebbe a buliba és nem kellett volna vele találkoznom, nem kellett volna megmentenie, mert senkije vagyok. Csak az a lány vagyok, aki mindig cseszteti és baszogatja, hátha abba hagyja ezt az életvitelt. Rossz nézni, amikor valaki tönkreteszi magát, amikor tisztában van azzal, hogy magának árt és mégis folytatja. Már végignéztem egy ilyet, láttam mit tesz az emberrel, de még egyszer nem akarom, nem akarok valakit elveszíteni, mert egy idióta.. Persze igen, barátkoznék vele, sőt talán kibaszott jóban is lennénk, ha sok minden máshogy alakult volna az évek alatt. - Jól van, talán kicsit hangos és nyers voltam az imént.. - mondom neki halkan, majd oldalra nézek, nem.. nem fogom megismételni, ha nem hallotta, akkor ez van, nem leszek én papagáj.
Aztn áttérünk egy olyan témára, amelyet sosem szerettem volna.. milyen téma? Ez nem is téma, egy dolog, ami hihetetlen, nem.. nem csókolózhattam vele, nincs az az Isten. Bármi mást elhiszek, csak ezt nem, azért annyira részeg nem is lehettem, hogy vele kezdjek ki, meg hát.. telefonom elkezd rezegni, üzenetem érkezett, de most leszarom, egy kicsit nagyobb gond az, hogy azt állítja csókolóztunk. Tudom, hogy barátnője van és én sosem kezdek ki olyannal, akinek van valakije.. - Biztos vagyok benne, hogy nem csókolóztunk.. Mindent lehet rád mondani, egy utolsó csöves és huligán vagy de nem tennéd meg a barátnőddel ezt. - nézek a szemébe és halálosan komolyan is gondolom azt, amit kiejtek a számon. Nem fogok elhinni, hogy bármit is tettünk az éjszaka folyamán, még csak tapizni sem tapizhattam, nem. Nem fogom engedni, hogy felkavarja a nyugalmamat, így inkább elengedem ezt a fülem mellett és úgy teszek, mintha teljesen kizárt lenne ez a csók dolog.
Aztán öntelt picsának nevez és a feltételezés.. Arcom egyetlen érzelmet sem fejez ki, tudom hogy tudja, hogy nem igaz és talán azzal is tisztában van, hogy.. Mindegy. Megfogom a cuccaimat, amiket nekem és elkezdek távozni, aztán végül eszembe jut az az üzenet.. már épp próbálnám bevágni az ajtót és meglátom a barátnőm nekem szánt sorait.. Majd kiejtem a telefont a kezemből. Tartozol Hurrinek, megmentett. Bármennyire is képtelenség, tényleg jófej volt veled.. NEM! NEM! Kizárt! Dühösen fújtatok egyet, majd ledobom a cuccaimat és leülök az ágyra törökülésbe, majd könyökömet a térdemre helyezem, államat pedig a tenyerembe és így várok rá. Majd mikor meglátom, hogy nyílik az ajtó egy párnát vágok felé. - Ha nem lennél ekkora vak pancser, akkor láthatnád, hogy mivel van bajom veled kapcsolatban. - felveszem a cuccaimat, majd elindulok az ajtó felé és onnan fordulok vissza. - Én egyszer már csináltam végig ilyet, láttam mi lesz a vége a végtelen bulizásnak, alkoholizálásnak és egyéb szereknek.. Egyik pillanatban még ott volt, aztán a másikban már nem.. nem fogom még egyszer átélni, nem fogom megnézni valaki hogyan pusztítja el önmagát. - az arcom még mindig nem tükröz egyetlen érzelmet sem, csak nézem őt és próbálok.. nem is tudom, meglátni valamit, eddig nem láttam.


Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Lola & Hurri   

Vissza az elejére Go down
 
Lola & Hurri
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Lakónegyed-
Ugrás: