HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Liam & Lola

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 8
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Liam & Lola   2017-06-06, 9:35 pm

i need your help Liam
To Liam Callister
●●
Kevés
●●
Music
Tudjátok vannak az életben olyan helyzetek, amikor mások segítségére van szükségünk, na.. most nekem Liam segítségére van szükségem, mert nagyon elegem van már abból, hogy Hurri nem fogja fel a dolgokat. Legalábbis a ne szóljon hozzám és kopjon le rólam, mert nagyon nem vagyok kíváncsi rá. Az sem sokat segített a dolgokon, hogy egy buli után egymás mellett ébredtünk, na ott telt be a pohár, mert még ha csak befeküdt volna mellém, hozzám is ért. Tudom, hogy most egy hülye picsának tűnök, de rühellem, ha olyan emberek tepernek, akik még az életüket sem tudják megbecsülni, hisz állandóan iszik, már tuti elitta a máját. Az sem lepne meg, ha többet nem ébredne fel és eltűnne egy életre az iskolából. Na de most a legfontosabb, hogy megtaláljam Liamat, mert tényleg beszélgetnem kell vele.
Végül megtalálom, nem kell sokat keresnem már a földszinten kiszúrom. Célirányosan elindulok felé, még nem tudom, hogy hogyan adom be neki ezt a dolgot, de az megnyugtat, hogy neki és éppannyira elege van a tesójából, mint nekem. Szerencsére egyedül van és nem kell senkitől sem elszakítanom, így tehát megragadva az alkalmat elé állok és elmosolyodom. - Szia Liam. - köszönök neki mosolyogva, hisz mi elég jól megvagyunk egymással, mondhatni barátok is vagyunk, sokkal értelmesebb, mint a testvére. És azt is tudom, hogy segíteni fog nekem, főleg ha végighallgat, legalábbis reménykedem ebben. Megköszörülöm a torkomat. - Szükségem lenne a segítségedre. - közlöm vele egy gyenge sóhaj közepette.


Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 63
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 20 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam & Lola   2017-06-07, 4:21 pm

Sosem voltam arról híres, hogy magoljak az iskolában. Őszintén szólva, azt sem tudom, hogy kerültem be erre, az Abbey Mount nevezetű egyetemre, mivel a jegyeim az esetek 90 százalékában elég katonásra sikeredtek. S annak külön megjegyezném, aki nem tudná, hogy ez mit is jelent, olyan változatás osztályzatokat kaptam, mint az egy és a kettő. Anyám nem nagyon foglalkozott ezzel, hiszen volt elég baja ezen kívül, s csak akkor beszéltem az iskoláról, amikor a heti egyszeri rajz óránk is megrendezésre került, illetve a rajzszakkörben szerzett új ismereteimet magyaráztam kellő odaadással.
A művészetelmélet órák egyre inkább kiakasztanak, hiszen több száz oldalt kell tanulni annak ellenére, hogy elég sok ember büfészaknak titulálja ezt. Valószínűleg csak azért gondolják így, mert nem látnak a dolgok mögé. Mint mindig, már most is kilóg a számból a meggyújtatlan cigaretta, s hallom, ahogy azt súgja „Gyerünk, Liam! Szívj el…” Mióta az egyetemen vagyok majdnem egy egész doboz elmegy naponta, de nem tartozom azok táborába, akiket ez különösebben zavarna és az esetleges káros következményein rágódna. Ha a dohányzásról van szó mindig azt mondom, ha nincs tüdő, nincs tüdőrák.
- Akkor holnap találkozunk – kiáltok a csoporttársaim után és ellentétes irányba indulok el. A gyújtó után kutakodok a zsebemben, s a földszintre érve meg is kaparintom a kicsikét. Már csak pár lépés és végre meggyújthatom az instant tüdőráknak nevezett, nagyanyám által koporsószegnek nevezett cuccot.
Egy női hangot hallok meg, amint a nevemet mondja és mosolyogva fordulok az irányába. Kiesik a cigi a számból a hirtelen jött mozdulat miatt, de nem csinálok belőle nagy ügyet, gyorsan felveszem a földről.
- Szia Lolító – köszönök a lánynak, aki a testvérem egyetlen kiszemeltje. Szegény csaj, a helyében már elmenekültem volna az országból. – Mit csinált már megint Hurricane? Lola, én tényleg nagyon kedvellek téged, de ez már kiesik a hatáskörömből, még csak azt sem mondhatom, hogy beszélek a fejével, mivel beszélgetni sem szoktunk egymással. Tudod te is, hogy mennyire rossz a kapcsolatunk, mindössze azt tudom tanácsolni, amit eddig. Menekülj – mosolygok rá.
A cigit visszarakom a dobozába és úgy határozok, majd később elszívom, amikor már egyedül leszek. Az egyik padhoz sétálok és leülök rá. Alig láthatóan intek a fejemmel Lola irányába, hogy foglaljon helyet mellettem.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 8
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam & Lola   2017-06-11, 8:01 pm

i need your help Liam
To Liam Callister
●●
Kevés
●●
Music
Olyan érdekes, hogy nem fogja fel, hogy nem akarok vele lenni, hogy nem akarom őt látni és még tudomást sem akarok venni a létezéséről. Hurricane baromira az agyamra megy már és nem is tudja megérteni a dolgokat, például azt sem, hogy kopjon le, az pedig már csak hab volt a tortán, mikor egymás mellett ébredtünk egy érdekes és részeg, de annál inkább ködös este után. Persze ő csak szívta a véremet, mert ő csak ehhez ért, semmi máshoz, hobbija lett, hogy az agyamra menjen. Miért nem tud olyan értelmes lenni, mint a testvére? Miért nem tud egyszerűen épelméjű maradni? Nem tudom miért teszi azt, amit de ha őszinte akarok lenni magammal, akkor nem is érdekel engem. Csak az számít, hogy kopjon le és ne keressen fel engem soha többet az életben, ez minden, amire szükségem volt.
Lehet mások szerint nem éppen az lett volna a legjobb döntés, hogy felkeressem a testvérét és őt kérjem meg, hogy koptassa le a tesóját már rólam, de ez engem kicsit sem érdekelt, csak azt akartam, hogy vége legyen. Nem akarok sem beszélni, sem találkozni, sem szóba állni Hurrival és talán ebben csak Liam tud nekem segíteni, így hát haborzás nélkül indultam el felé. Nem fog elküldeni és tudom, hogy megfog mindent tenni, amit meg tud, legalábbis nagyon reménykedem ebben. - Liam nem, most már elegem van... - mondom neki, majd leindulok felé, amint látom, hogy leül a padra én is így teszek nem sokkal utána, csak távolabb ülök tőle. Sóhajtok egyet, majd törökülésben helyezkedem el és úgy nézek oldalra egyenesen Liam szemébe. - Votl egy buli és hát nem sok mindenre emlékszem, de másnap mellette ébredtem és mondott dolgokat, mint hogy nagyon jól csókolok és hasonlók.. Annyira felbosszant, minden egyes alkalommal, inkább foglalkozzon a barátnőjével. - fortyogok a dühtől, már tényleg torkig vagyok ezekkel a dolgokkal.


Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 63
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 20 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam & Lola   2017-06-12, 6:13 pm

Kissé bosszantja a nikotinfüggő szervezetem, hogy órák óta nem gyújtottam rá, de Lola nem tartozik azon emberek közé, akiket hibáztatnám ilyenek miatt. Mindig megpróbálok a segítségére lenni a szőkésbarna szépségnek, akit az ikertestvérem folyamatosan csak szívat. Nem tudom, hogy miért van ennyire rákattanva Lolára, amikor ott van neki Onyx. Eden felbukkanása óta én még csak rá sem néztem más lányokra úgy, nemhogy még úgy viselkedjek velük, mint Hurricane. Ebből is látszik, hogy mennyire különbözünk egymástól. Sosem voltunk ugyanolyanok, leszámítva persze a külsőnket, ami mindig is egyforma volt. Habár mostanában könnyű minket megkülönböztetni egymástól, mivel Hurri megnövesztette a haját, míg én befestettem extra sötétre és többnyire egy idióta, szürke sapkátt hordok a fejemen.
- Várj – esik le, amiket mondott. Tágra nyíló szemmel bámulok a mellettem ülő szépségre. – Ti lefeküdtetek? – kérdezem csodálkozva, habár szerintem még Lola sem tudja rá a választ. Azon sem csodálkoznék, ha semmi sem történt volna köztük csak Hurricane ezzel húzná az agyát.
- Ha gondolod kideríthetem, hogy mi történt, de nem lesz könnyű menet – húzom el a számat, amikor eszembe jut valami, amitől hirtelen elszégyellem magam. – Ugye ez nem akkor történt, mikor elmentem veled abba a matheres buliba, hogy fedezzelek, ha Hurricane szívatni akar, aztán meg leléptem valakivel? – kérdezem aggódva. Lolának nem kell tudnia, hogy azon az estén verekedtem és az első szerelmemmel léptem le a buliból. Imádkozom, hogy azt mondja ez nem akkor volt, hamarabb vagy később, a részletek már ugyan mindegy, de ha aznap este történt, akkor megbuktam barátságból.
Cam szerint lazábbnak kéne lennem és erősen próbálkozom is, de nem mindig megy a dolog. Most konkrétan feszengek, annyira szarul érzem magam. Legszívesebben ceruzát és papírt ragadnék, hogy kirajzoljam magamból a feszültséget. Hirtelen ötlettől vezényelve kikapom a rajztömböm a táskámból egy ceruzával együtt és óvatosan Lola felé pillantok.
- Nem bánod, ha közben lerajzollak? – kérdezem. Elég régóta és elég jól ismer ahhoz, hogy azt mondja ez teljesen normális reakció, ha rólam van szó. Nem akarok előtte mélyebb dolgokat a papírra vetni, ezért is gondoltam, hogy az arca tökéletes lesz. Még sosem rajzoltam le és ami késik, az nem múlik.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Liam & Lola   

Vissza az elejére Go down
 
Liam & Lola
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liam Briantov
» Liam O'Keeffe
» Rosszat álmodtam, oda bújhatok melléd? Liam & Elena
» Jason Liam Norman
» ADATGYŰJTÉS

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Földszint-
Ugrás: