HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Winnie && Dudley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Winnie && Dudley   2017-06-07, 10:30 am

love is in the air


Kibaszott dühös vagyok Winniere. A hülye gyerek elfelejtett tankolni amikor kávéztunk a kúton. Hülye, hülye, hülye. Most meg gyalogolhattam vissza ezt a három kilométert egy szaros kis kannával. Eleinte csak nevettem az egészen, olyan kínomban nevetős nevetéssel, aztán meg csak üres tekintettel bámultam a fogyni nem akaró aszfaltot a lábam alatt. Odaértem. Örültem magamnak, még egy hülye csokit is vettem. Visszafele, pedig amikor már ismertem az aszfaltot a lábam alatt, elfogyasztottam a csokoládét és képtelen voltam nevetni, Winniet szidtam. Szerencsétlen biztosan csuklott.
Most már nem haragszom. Belenyugodtam szerencsétlen sorsomba, elfogadtam, hogy Isten Winnievel ver, én pedig mint jó keresztény - de, biztos - viselem a rám rótt terhet, hogy üdvözülhessek majd.
Csak ahogy közeledek az Aston Martin felé, Winnie az út szélén álldogál és engem bámul. Megtorpanok, és ahelyett, hogy visszabámulnék, szemeim idegesen tapadnak az autóra, aztán Winnie kezére, majd zsebére, és megint a bezárt ajtókra.
Rohanni kezdek, mintha egyszerre puskából lőttek volna ki.
A kannában lötyög a benzin, az én szívem meg vadul ver.
Nem is szólok hozzá, a vezetőoldal felé veszem az irányt, odaérve meg elengedem a kannát ami hangos csattanással ér földet, ujjaimat pedig a kilincsre futtatom, és óvatosan húzom meg.
Nem nyílik.
Benézek az ablakon, a kulcs pedig a helyéről pislog vissza rám incselkedve.
-Bazdmeg.  -
Winniere bámulok, minden dühömet próbálom felé irányítani. Mérges akarok lenni rá, kibaszott mérges. Üvölteni vele, vagy jól megrázni, de a hangok a torkomon egészen nyugodtan jönnek ki.
-Kizárt minket az autó.. -
És a néma útra pillantok. Se jobbról se balról nem jön senki.
- Hat kilométert sétáltam, és kizárt minket a hülye autó.. - -
És vihogni kezdek, lecsúszok a földre és kínosan vihogok tovább miközben ujjaimmal a hajamat tépem.
Miért nem Ő ment benzinért? Miért?

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 22 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Winnie && Dudley   2017-06-07, 1:41 pm

love is in the air


A padkán ülök és már szerintem öt perce nem szívtam bele a cigibe, ami csak ég magától tehát kurvára pazarolom. Az agyam lázasan pörög, de semmi normális magyarázattal nem tudok előhozakodni. Elbasztam. Kurvára elbasztam. Sóhajtva beletúrok a hajamba és mivel elfelejtem, hogy ott parázslik a cigi a kezemben így a cigaretta forró vége szép csíkot rajzol a halántékomra. Felszisszenek és hirtelen szeretném, ha itt lenne az anyukám és azt mondaná: minden rendben lesz.
De nincs itt, Dudley meg valószínűleg nemsoká visszatér és meg fog ölni, abban a pillanatban ahogy rájön, hogy bent hagytam a kocsikulcsot az autóban, ami lezárta magát. Valahogy. Ez pedig biztosan nem tölti majd el pozitív gondolatokkal, miután kurvára kiment a fejemből, hogy induláskor megemlítette, hogy tankolnom kellene.
- Egy rakás szar vagy, Winnie – nyögöm magam elé aztán felállok, hogy eltapossam a cigim, pont abban a pillanatban amikor feltűnik a látóhatáron Dudley nyúlánk alakja, ahogy egy benzines kannát cipel. Nyelek egyet, de a torkom száraz szóval csak szótlanul nézem és idegesen törlöm az izzadni kezdő tenyerem a nadrágomba. Még az sem enyhít a feszengésemen, hogy milyen jól néz ki Dudley ahogy cipeli a kannát és megfeszülnek az izmok a karján. Szóval elkezdek a lehetséges opciókon gondolkozni.
„Szia, Dudley. Képzeld épp kiszálltam hugyozni amikor erre járt egy fazon és becsukta az ajtót aztán a kulcs meg bent maradt” Nem, ez nem jó.
„ Hallod haver, jött itt két latin-amerikai faszi és pisztolyt fogtak a fejemhez majd bezárták a kocsit” Persze, hihető.
Az állam megfeszül, ahogy elhalad mellettem és összerándulok, amikor a benzines kanna a földre ér. A cipőm orrát fikszírozom meg egy kavicsot rúgok arrébb zsebre tett kézzel, míg Dudley teljesen feleslegesen próbálja nyitogatni az ajtót.
- Zárva van – jegyzem meg, amivel valószínűleg csak olajat rakok a tűzre de hát én egyszerűen már csak ilyen vagyok, ha lekeverne egy pofont akkor odatartanám az arcom másik felét is, hogy légyszi, még kérek. Óvatosan oldalra pillantok, ahogy nevetve lecsúszik az autó oldalán, elfog a bűntudat és sajnálom Dudleyt, sajnálom magamat meg az egész kibaszott világot.
- Biztos jön majd erre valaki – próbálkozok és arrébb is sétálok, hogy az út közepére érve először jobbra majd balra nézzek és pár percig csak álldogálok, de hiába. Tisztában vagyok vele, hogy kurvára nem fog senki se erre járni.
- Hívhatnánk autómentőt – vetem fel az ötletet, ahogy visszasétálok majd rájövök, hogy igazából minden cuccunk az autóban van, ami be van zárva. Szóval inkább csak beharapom az alsó ajkam és bánatosan pislogok le a srácra, aki valószínűleg most azon gondolkozik, hogy melyik halál lenne a legfájdalmasabb számomra és melyiket tudná itt helyben kivitelezni mindenféle eszköz nélkül. Tökéletesen megértem.
- Nézd, sajnálom – kezdek bele és remélem, hogy a bűnbánattól csöpögő hangom meg az aranyos tekintetem majd meghatja annyira, hogy ne akarjon kibelezni – De legalább nem esik - harminc másodperccel később megdörren az ég.
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Winnie && Dudley   2017-06-07, 2:00 pm

love is in the air


-Na ne bassz, tényleg? Azt hittem, hogy amúgy nyitva van, csak jókedvedből ücsörögsz itt kint..  -
Mosolygok rá megjátszott kedvességgel, negédes hangon, mintha csak egy kisgyerekhez beszélnék. Ha Winnie egy kisfiú lenne, egészen biztos, hogy nem lennék rá ilyen dühös. Megfognám a kis kezét, és visszaindulnánk a kút felé, közben pedig azzal szórakoztatnám, hogy milyen kalandos utunk lesz. Sárkányok, meg minden. De Winnie kurvára nem gyerek, kurvára nem tudom elfogadni a tényt, hogy kizárt minket az autóból.
A földön ülve nem tudom eldönteni, hogy az összes hajszálam egyenként tépjem ki, vagy a fejemet verjem inkább az aszfaltba.
Addig nevetek amíg már fáj a hasam. Kezemmel még mindig a hajamat markolászom, és azt kívánom bárcsak fogná be.
Közben pedig azon kattogok, hogy inkább beszéljen, mert a bűnbánó csendet még ennyire se tudnám elviselni.
Szemeimmel Winnie cipőjét követem. Tétován álldogál, és kisétál az út közepére.
Hatalmasat sóhajtok.
- Ne törd magad. Nem tudom, hogy feltűnt-e de mióta gyalogolok, ami legalább egy kibaszott óra volt, vagy több, na azalatt az idő alatt egy szaros autó sem jött.   -
Tehetetlenül rázom meg a fejemet, és felpillantok rá.
Miért vág ennyire bűnbánó fejet? És én miért tartom rettentő aranyosnak a fejét?
Elfordítom róla a tekintetemet. Kezdek megőrülni. A sokktól látom Őt ilyennek. Amiatt van.
- Légyszi még mondj ilyen jó ötleteket!  -
Cinikus a hangom. Annyira szeretném most jól megcibálni, aztán meg jól.. NEM!!
Felpattanok, és megkerülöm az autót. Egyszerre túl közelinek érzem azt a pár lépés távolságot is.
Úgy bámulok rá, mintha magát az ördögöt látnám, pedig nem nőttek szarvai. Szemeimmel próbálom kerülni Őt, nem akarok ránézni, de a mögötte lévő horizont annyira borús és sötét, hogy nem tudom nem Őt bámulni.
És a szél felém fújja az illatát. Az átkozott szél ide meri fújni, nekem pedig beszökik az orromba drága parfümjének bizsergető aromája. A tüdőmig hatol, és ott marad az íze.
- Hagyjuk jó? Nem kell sajnálod. Nyugodj bele a ténybe, hogy egy nyomorék fasz vagy.  -
De már nem tudok rá úgy haragudni. Tulajdonképpen már cseppet sem haragszom rá.
Megint elnézek az egyik irányba.
- És tudod mi a  legjobb? Hogy a benzinkút akkor zárt, amikor visszaindultam.  -
Szomorkásan elmosolyodom, és annyira szívesen beleverném a  fejemet az autóba, hogy hintáztatnom kell magamat, nehogy tényleg megtegyem.
És akkorát dörren az ég, hogy összerezzenek. Sohasem kedveltem a viharokat, bár semmi pénzért nem vallanám be, hogy félek a villámlástól.
A szél süvít, én pedig libabőrös leszek a vékony anyagú póló alatt.
Vágyakozva pillantok az autóra, majd Winnie jól szabott kabátja felé.
- Légyszives ne beszélj tornádókról, meg özönvízről, mert még az is megtalál minket.   -
Az esőcseppek pedig szorgosan csöpögnek , hatalmasat koppanva rajtunk.
Percek sem telnek el, és már csurom vizesek vagyunk.

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 22 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Winnie && Dudley   2017-06-13, 2:18 pm

love is in the air


Igazából nem is tudom, hogy Dudley miért áll még szóba velem. Annyiszor elcsesztem már a dolgokat az ismeretségünk alatt, hogy azt számon sem lehet tartani. De aztán végül valahogy mindig csak röhögünk rajta – vagyis ők, én meg csak mosolygok és igyekszem elsüllyedni a földben, ami persze sose jön össze.
Szóval most itt jön Hunt és próbálja kinyitni a zárva levő kocsiajtót én meg az eget nézem valami megváltásért könyörögve. Megrándul a szám széle, ahogy rám veti azt az ál-mosolyt és olyasmit akarok mondani, hogy többször nem fog előfordulni de hát mind a ketten tudjuk, hogy úgyis megtörténik még egyszer, kétszer, ezerszer.
- De talán szerencsénk lesz és majd pont most fog erre járni egy autó – zsebre dugom a kezem, forgolódok és igazából csak magamat próbálom ezzel meggyőzni. Ennyire nem esküdhet össze ellenünk az univerzum.
- Mondjuk...miért nem vitted magaddal a telefonod egyébként? - az utolsó szót megnyomom és magam is meglepődök, hogy ilyet kérdezek tőle de hát kurvára jogos a felvetés – Mi van ha közben mittomén … - elhallgatok és összeszűkült szemekkel figyelem ahogy arrébb megy – mondjuk történik velem valami?
Mert az ugye biztosan szíven ütné, hogy ha velem történne valami. Maximum Piglet aggódna értem, ha megvernének, elrabolnának vagy mondjuk megerőszakolnának. Más nem. Mindenesetre nem tűnt elsőre rossz ötletnek az orra alá dörgölni az egészet, meg ilyenkor amikor én baszok el valamit előszeretettel keresem a másik hibáit, hogy aztán ne csak én legyek a bűnbak.
- Kösz szépen – megsértődöm, pedig tényleg egy nyomorék fasz vagyok és ez most valahogy tőle még inkább szarul esik, mintha mondjuk más mondaná. Vissza akarok vágni valamivel, ami neki is fáj meg szarul esik de nem jön egyetlen szó sem a nyelvemre.
- Kurvára fantasztikus – morgom az orrom alatt, amikor közli, hogy a benzinkút akkor zárt, amikor eljött. Így az utolsó utáni lehetőség is, ami megfordult a fejemben az enyészeté lesz. Igazából akárhogy is nézem rohadtul kilátástalan az egész helyzetünk, de valami oknál fogva a tény, hogy vele ragadtam itt a világ két vége közti kietlen útszakaszon...valahogy elviselhetőbbé varázsolja az egészet. Még úgy is, hogy láthatóan most én vagyok az utolsó ember, akivel lenni akar.
Akkor pedig eldörren az ég, de nem olyan kis aranyosan és barátságosan hanem olyan hangerővel, amitől az ember észre se veszi, hogy összeszarta magát. Én is összerezzenek, habár nem félek a viharoktól sőt egészen magával tud ragadni egy-egy villámlás meg a sötét égbolt. Elnézek az ég felé, pont abban a pillanatban ahogy sűrű és kövér esőcseppek kezdenek aláhullani. Lehunyom a szemem egy kicsit és reménykedek abban, hogy ha kinyitom akkor a szobámban leszek és ez az egész csak egy csúnya rémálom.
- Ígérem most már befogom a szám – sóhajtok és Dudleyra nézek, amit egészen megnehezít, hogy folyamatosan a pofámba hullik az eső. Figyelem ahogy az eső egyre jobban átáztatja azt a leheletvékony pólót ami rajta van és bár körülöttem már minden nedves az én torkom mégis úgy szárad ki, mintha a sivatagban bóklásznánk két napja.
Megkerülöm az autót, lehámozom magamról a kabátot és odanyújtom neki. A saját érdekemben teszem, mert a gondolataim egyre inkább csak elkalandoznak ahogy rátapad a mellkasára a nedves ruhadarab. Azt meg ugye nem kellene.
- Tessék, vedd fel – utasítom – Ha jól emlékszem volt valahol egy buszmegálló az úton, elsétálhatnánk odáig az legalább fedett -

Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 21 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Winnie && Dudley   2017-06-26, 2:14 pm

Trágár beszédet, és kiskorúaknak nem ajánlott utalásokat tartalmaz.love is in the air


Olyan pillantással nézek rá amit Medusza is megirigyelt volna, és többé nem tartom lehetetlennek, hogy egy pillantással ölhet az ember. Mert megtenném, ha lehetne, annyiszor megtettem volna már. Winnie sohasem volt a hasznomra, soha egyetlen egy alkalommal sem tudtam hasznot húzni a barátságából. Vehetett volna nekem akármit, de minek, hogyha annyi pénzem van, hogy magam is rosszul leszek tőle? Kérhettem volna akármilyen szívességet, de minek, hogyha még egy autót sem lehet rábízni? Így hát hamar rá kellett döbbennem, hogy barátságunk csak számára nyereséges, nekem leginkább vesztességes. De Winnie közelsége ennek ellenére is megnyugtatóan hat rám - persze vannak olyan kivételes alkalmak, mint a mostani -, valamilyen furcsa és megmagyarázhatatlan oknál fogva szeretem ha a közelemben van, és elkápráztat tökéletlenségének minden apró mozdulatával.
- Winnie, nem tudom eldönteni, hogy kettőnk közül melyikünk szerencsésebb.. -
Nagyot sóhajtok, lemondok a szemmel gyilkolásról, és megnyugodni kezdek.
- Te vagy Én? Mert hát akkor semelyikünk szerencséjére nem bíznám a dolgot, ha nem gond.. -
És nem kívánom részletezni, hogy miért.
Aztán Winnie megint megszólal. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért nem tud csak csöndben lenni, és várni, hallgatni, vagy csak elmélkedni az élet nagy dolgain. Mindig meg kell szólalnia, minden egyes kibaszott alkalommal, amikor már elfogadnám a helyzetünket. Mindig elrontja.
A kezem magam előtt fonódik össze, jó szorosan, a szám pedig összepréselődik, és nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. megint.
-Winnieke... most amúgy tényleg kussolhatnál. Mégis mi a faszom történne veled?
Mi történhet veled egy autóban, amit vezethetsz, be tudsz zárni, fűt és véd minden féle külső hatástól? Mondj csak egy olyan dolgot, ami történhetett volna veled, és a telefonom nélkül menthetetlen helyzet lett volna, és leszoplak.. -

És igyekszem minél csúnyábban nézni rá, vagy legalább úgy ahogy az ember a kutyájára szól, mikor az megint kiássa a frissen vetett gyepet. Nem vagyok benne biztos, hogy sikerül.
Az eső pedig esik, mi meg kívülről bámuljuk, ahogy a cseppecskék végigszánkáznak az autón. Mi meg csurom vizesek vagyunk már.
Szó nélkül veszem el a felém nyújtott kabátot, és tekerem magamra. Nem fogom megköszönni neki, az egyszer már biztos. Mindent Ő cseszett el.
De azért a szemem a mellkasára tapad, ahogy az inge a bőréhez ázik. Ajjaj valaki simán indulhatna a vizes póló versenyen.
- Menjünk... -  
Sóhajtok, és félre rúgok egy kavicsot. Hosszú éjszaka lesz, az biztos.
- Vagy tudod mit, keressünk egy hülye téglát és dobjuk be az ablakot. Majd kifizeted.
-

Mert hát egyértelmű, hogy Ő fizeti. Ő a hibás, meg minden.


Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Winnie && Dudley   

Vissza az elejére Go down
 
Winnie && Dudley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Alternatív játéktér-
Ugrás: