HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Piglet && Dudley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Piglet && Dudley   2017-06-07, 12:07 pm

first time you've got me baby


Úgy teszek, mintha tök véletlenül keveredtem volna arrafelé amerre Ő ül. Nyilvánvalóan az is teljesen véletlen, hogy kettő jegeskávé van nálam, na meg az is, hogy mielőtt kávéért mentem lefürödtem és félórán keresztül győzködtem magamat, hogy egy kávéba senki sem hal bele. Nem fogok én s, meg Ő se, meg Jesse se. Ez csak egy kávé. Egy jegeskávé vaníliafagylalttal. Ő meg csak egy lány. Egy sima, átlagos lány aki a padon ül és valamilyen könyvet olvas.
Az igazság viszont az, hogy bármennyire is szeretném elhitetni magammal, hogy Ő CSAK egy lány, tudom, hogy ez nem igaz. Képtelen vagyok kizárni a fejemből, mióta Noel behozta Őket a bandába. Épp Tekkenben akartam szétverni Jackiet, így egyáltalán nem, figyeltem oda rájuk, odavetettem egy nyegle helót, aztán hamar leléptem Jesse miatt.
Most pedig tényleg úgy teszek, mint aki teljesen akaratlanul keveredett pont ehhez a padhoz pont két darab itallal.
Nem tudom kiverni a fejemből. Nem tudok nem rá gondolni, nem tudom nem észrevenni, nem tudom egyszerűen képtelen vagyok nem hozzászólni.
Pedig csak öt percig láttam. Akkor sem szóltuk egymáshoz. nem is gondolnám, hogy felfigyelt rám. Csak állt ott a bátyja mellett. Én meg képtelen vagyok elfelejteni, hogy hogyan állt ott. Emlékszem a nadrágjára, a cipőjére, a felsőjére, mindenre emlékszem. Minden egyes kibaszott részletre.
- Szia, leülhetek?   -
Nem adom meg neki azt az esélyt, hogy nemet mondjon, helyet foglalok mellette.
Pillantásom óvatosan környékezi meg, minden egyes pislogással feljebb és feljebb haladva.
- Szereted a jegeskávét? Hoztam neked egyet.  -
Megköszörülöm a torkomat, mert borzalmasan hangzik ez az egész. Felé tolom a tálcát miután kivettem a sajátomat.
Törökülésbe rakom a lábaimat felé fordulva a padon.
A kezében lévő könyvet bámulom.
-Érdekes?  -
Bökök a dolog felé a fejemmel.
Annyira kínosan érzem magamat, hogy legszívesebben felállnék, megkérném, hogy felejtse el ezt az egészet, és lelépnék. Aztán meg a szobámban bőgnék -de csak átvitt értelemben -
-Igazából csak azért zavartalak meg, hogy bocsánatot kérjek. A múltkor nagyon bunkó voltam. Be kellett volna mutatkozzam, meg ilyenek, csak.. -
Csak mi Dudley?
Csak paraszt vagyok, egy bunkó fasz, csak hívott a csajom, és én meg rögtön ugrottam, mert amúgy egy szaros kis papucs vagyok, vagy csak kúrelni akartam, ami össze sem jött.
-.. szóval bocs.  -
Kérlek, ássatok el! Jó mélyre.

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 87
Motto : ♠ sometimes I tend to lose myself Age : 21 Titulus : malacka Foglalkozás : zsoké Play by : giza lagarce
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Piglet && Dudley   2017-06-08, 8:53 pm

first time you've got me baby


Én tényleg hasznos akartam ma lenni. El akartam menni fagyizni Mellel és Pollyval – ők ragaszkodtak hozzá – aztán mosni akartam, aztán egy keveset lovagolni is. Aztán megtaláltam az asztalomon ezt a könyvet, és a reggel tízből egyszer csak délután kettő lett, én pedig még mindig a kedvenc padomon ülök, és olvasok. Nem gondolom, hogy ez rossz dolog, de ettől függetlenül ma is passzív életű voltam, és hát… az elmúlt két hónapban igyekeznek arra nevelni, hogy aktív legyek, vagy legalábbis legyek kíváncsi az életre.
A könyv majdnem kiesik a kezemből, ahogy összerezzenek a hirtelen jött hanggal kapcsolatban, és még csak azt se tudom kinyögni, hogy persze, csüccs csak le, nem vettem meg a padot, már ülnek is mellettem. Akkorákat pislogok, mint egy béka, próbálom tenni valahova, de egyszerűen egy emlék se ugrik be, hogy ki lehet ez. Összecsukom a könyvet, nagyon már úgysem fogok tudni olvasni, és utánozva a mozdulatát, szembe ülve vele, törökülésben.
- Köszi hát.. laktózmentes? – Csak egy pillanatra nézek rá, de meg is bánom, és már nyúlok is a pohár után, hogy elvegyem. Majd végigfosom a fürdőt, nincs itt baj, kedves volt, el kell fogadni.  – Mindegy, köszönöm. Kedves tőled.
Asszem. Tök tanácstalan vagyok, ki ez?
- Aha, meglepően, testvérszerelemről szól. Nagyon megható. – Ha nem egy tök ismeretlen lenne, elkezdeném ecsetelni, mennyire szar egy szereplő van benne, és hogy a jellemfejlődések, de még mindig meg vagyok szeppenve, azt hiszem, mert hogy belekortyolok a kávéba, és lányos zavaromban elfelejtem, hogy rágó van a számban, ami a torkomra csúszik. És hát milyen az már, hogy ideül mellém valaki, nyilván ismerkedési szándékkal, én meg megfulladok itt rögtön? Szóval csak csendben könnyezve szenvedek, míg ő magyaráz arról valamit, hogy bunkó volt, és hogy be kellett volna mutatkoznia. Nem tudom, most is azt illene, bár ha már egyszer elvileg találkoztunk… lehet hogy úgy hiszi, tudom ki ő. És a végén én leszek a marha. Meg a bunkó.
A tüdőm újra megtelik levegővel, és a rágó is lejut a gyomromba végre, mire elmakogja amit szeretett volna. Hihetetlen, hogy nem tűnt fel neki, hogy csendben haldokoltam míg ő szónokolt.
Megköszörülöm a torkom. Még egyszer. Kitörlöm a könnyet a szememből, és csak aztán nézek rá.
- Bocsi, de ki is vagy te?
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Piglet && Dudley   2017-06-09, 9:59 am

first time you've got me baby


Úgy néz rám, mintha rémisztő lennék, mire elkezdek azon gondolkozni, hogy tényleg az vagyok-e. Mármint tudom magamról, hogy nem vagyok egy adonisz szépségű Dávid szobor, sőőőt.. anym legalább ezer olyan mondatot tudna mondani, amivel engem szid, de azért mégis. Talán egy kissé el is keseredem, miért is jöttem én igazából ide? A kávéra bámulok. Laktózmentes. Laktózmentes. Lehet, hogy az. Lehet, hogy a kávézóban jó fej emberek vannak, és gondolnak az olyan tudatlan kis seggarcokra, mint én. De az is lehet, hogy ez tökre nem igaz. Ki tudja?
-Hát izé nem. Nem tudtam ne haragudj. Megiszom akkor. Nem szeretném ha bármi bajod lenne.. -
Bocsánatkérőn pislogok rá, szemeim a kezébe került biztosan nem laktózmentes kávéra esnek. Kurva szánalmas vagyok. Ezen kattogok, közben pedig a szívószálat a számba dugom, és a lábát bámulom. Kurva szép a cipője.
-Hű. Izgi lehet, bár nem vagyok oda a romantikus könyvekért. Általában pszichológia dolgokról olvasok, pszichothrillereket vagy áhh mindegy. Valószínűleg úgy sem érdekel.
Vállat vonok. Mert amúgy engem tökre nem érdekelne egy olyan szerencsétlen ember története, aki még azt sem tudja, hogy miképpen iszom a kávét. Szeretnék valami frappánsat mondani, de nem jön ki semmi értelmes a számon. Most lépjek le? És ha amúgy azt gondolnád, hogy ez az egész helyzet nem elég megalázó, akkor kapaszkodj meg. Azt sem tudja, hogy ki vagyok. Vagy egy fél világ összedől bennem. Mert hát én tudom, hogy Ő kicsoda, sőt egyfolytában rá gondolok, és ha tehetném csak ülnék itt mellette és élvezném a társaságát. Az sem zavarna ha közben olvasna, nekem dőlhetne, én meg csak napoznék a gyér napfényben. Majdnem félrenyelek. Alig bírom lenyelni a jeges italt. Könnyezik. Magasba szalad a szemöldököm.
- Te most sírsz? Úristen. Ha ennyire nem bírod tényleg, nem kell meginnod. -
Nagyot nyelek. A bátyja tuti ki fog nyírni.
- Figyelj leléphetek, én tényleg csak bocsánatot akartam kérni, de nyilván nincs is miért, hiszen nem is emlékszel rám.. -
És hadarom és hadarom és hadarom, mit akinek szófosása van. Valaki most már tényleg ásson el. Akárki. Nagyot sóhajtok, újabbat szívok a szívószálon keresztül, megpiszkálom a fagyit ami kedvesen olvadozik a kávém alján.
- Amúgy Dudley vagyok. A bátyáddal múltkor benéztünk egy házibuliba, és akkor eszembe jutottál. Mármint, hogy milyen bunkó voltam. Aztán meg Winnietől nem fogok bocsánatot kérni, az Ő érzéseit nem igazán lehetne megbántani, meg amúgy is.. érted.
Érted? Mert én nem.
- Bocs tényleg megyek, csak kibaszott szépek a szemeid. -
Krákogok meg minden, de azért a szemét nézem. Véletlenül sem a melleit.

Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 87
Motto : ♠ sometimes I tend to lose myself Age : 21 Titulus : malacka Foglalkozás : zsoké Play by : giza lagarce
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Piglet && Dudley   2017-06-09, 11:33 pm

first time you've got me baby


- Hagyd csak, majd.. nemtom, eszek később kenyeret, hogy felszívja. – Mert az úgy működik. De mégse mondhatom neki, hogy semmi gond, saját vécém van, akkor fosom szé, amikor csak akarom. Mondom, tuti ismerkedni jöt, és nekem meg szocializálódnom kell, Meli szerint, hát akkor mi tartana vissza? Ugye, hogy semmi. De tényleg  nem emlékszem szerencsétlenre, és hát.. nem segít a helyzetén, hogy a lábamat bámulja.
- Igazából minden érdekel. – Ezt még sikerül a megfulladás előtt kinyögnöm, aztán jön a roham, meg a könny, meg a tüdőfájdalom. De persze, annyira el van foglalva a saját tépelődésével, fel se tűnik neki. Tök logikus. Kitörlöm a könnyet a szememből, és persz, hogy azt már észreveszi.
- Nem, nem, csak a torkomra ment. – Mondanám neki hogy nyugi, de még éget a légzőrendszerem. Óvatosan veszem a levegőt, a kávét is leteszem a padra, és kicsit helyezkedem, mikor benyögi, hogy menni akar. Menni, érted. Most jött. Betámadott. És most itt hagyna, totál összezavarodva, és még azt se mondta el, ki ő.
- Ne haragudj tényleg. Rohadt rossz a memóriám, főleg ha valami nem érdekel. – Hát, ez a fejemben sokkal jobban hangzott, meg kell hagyni, de hát már kicsusszant, kicsit rekedtesen és gyorsabban mint szerettem volna. Aztán meg elkerekedik a szemem, és a szám elé emelve a kezem kezdek rá mutogatni, mint egy hldkóros.
- Te vagy Dudley. Te tartasz bájosnak. – A puzzle-darabok összeállnak, és már nem is annyira zavar, hogy felégett miatta a légcsövem, meg hogy a gyomromban fog ragadni a rágóm, és hogy annyira erőteljesen bámul, hogy belepirul a fülem.
-Igen, Winonette nem nagyon foglalkozik mások bocsánatkéréseivel. Na meg, miért tőle kérnél bocsánatot, ugye… - Mindezt sikerü úgy mondani, hogy a kezem továbbra is a számattakarja, vagyis a negyedét nem érthette annak amit mondtam. Ha a szocializálódás ennyire égő dolog, soha nem akarom többet csinálni!! Újra a kávéba kortyolok, ami most balzsamosan simogatja az előbbi fulladás miatt megkínzott nyelőcsövem, egészen addig, míg újra ki nem nyitja a száját, mert akkor nemes egyszerűséggel a fél kortyot az arcába spriccelem, míg a másik újra a légcsövemben találja magát. Meg fog ölni, ez ki akar nyírni.
- Úristen. Ne haragudj! Uram Krisztus.. várj, segítek! – Kerítek zsepit, nem tudom honnan, és reflexből kezdem törölgetni az arcát. Milyen helyes… mi?
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 114
Motto : Kopog az est az ablakon, elhalkul lassan az élet, ágy szélére hasal a csend, átkarol puhán az éjjel. Age : 20 Titulus : lovely :'DDD Foglalkozás : student Play by : Ash Stymest
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Piglet && Dudley   2017-06-10, 4:15 pm

first time you've got me baby


Félredöntöm a fejemet, érdeklődve hallgatom. Az igazat megvallva semmit sem tudok a laktózérzékenységről. Mármint persze azon kívül, hogy nem ihat/ehet tejes dolgokat, mert rossz vége lesz.
A legszívesebben odanyúlnék és kitépném a kezéből a hülye kávét, csak inkább semmi baja ne legyen. Nyilván nem tépem ki a kezéből, nem teszek semmilyen erre hajazó mozdulatot, de szememmel szúrom . A kávét és nem Őt.
Na jó Őt is, de csak titokban.
- De tökre nem gáz. Rakd csak le. Amúgy sem olyan finom. Nem akarom, hogy beteg legyél, csak mert elcsesztem valamit.. -
Gáznak tényleg nem gáz, de az hogy nem finom. Kegyes hazugság, mert kibaszott finom. Az én számban ott figyel a zöld szívószál és képtelen vagyok abbahagyni a kávé kiszipolyozását. Meg az Ő bámulását.
Felcsillan a szemem, és hirtelen nagyot dobban a szívem amikor azt mondja, hogy minden érdekli. Mosoly ül ki az arcomra, és melegséget érzek a gyomromban. Soha senki nem mondta még azt nekem, hogy minden érdekli. Mármint a szó szoros értelmében nem mondta még senki ezt arra, amit mondtam valaha. Bár az is megeshet, hogy amúgy csak teljesen udvarias és szarik az egészre. Lehet, hogy azt kívánja, hogy húzzak már el a picsába.
Lehet le is kellene lépnem.
Mármint ki az a nyomoronc hülye gyerek aki ilyen szöveggel ide mer állni egy ilyen fullos nőhöz, mint Ő? Én már rég megbántam.
Beleköhögök a kávémba. "Ami nem érdekel". Fel akarok nevetni, olyan kínosan amitől mindkettőnk csak félrenéz, de nem mer mondani semmit. De nem nevetek, csak módszeresen félrenézek, és a kávémat szívom. Közben meg a szívem ki akar ugrani a helyéről, mert hát mégsem érdeklem. És ez szar érzés. Nagyon nagyon szar érzés.
- Ja. Örülök, hogy erről is tudsz.. -
Egy csalódott sóhaj hagyja el az ajkamat.
Annyira bánom, hogy nem verettem szét Winnie fejét. Akkor talán nem mondta volna el a húgának, és én nem égettem volna be magamat ennyire.
Miért is nem nyílik meg most a föld alattam?
Sóhajtok. És most már tényleg le akarok lépni, meg akarom keresni Jackiet és el akarom neki mesélni, hogy mennyire szánalmas vagyok, és hogy legközelebb amikor ilyesmire készülök verjen el. De nincs esélyem felállni, mert Piglet módszeresen telibe köp a kávéval.
Meg van az a jelenet amikor a lehető legszerencsétlenebbül nézel ki, úszol a folyadékban, mindenhol csöpög rólad valami és a crushod abban a pillanatban megjelenik?
Na ez az a pillanat, csak Ő velem szemben ül, és törölgetni kezd, amitől én még kínosabban érzem magamat.
- Ja nem gáz, bárkivel előfordul.. -
Kiveszem ujjai közül a zsebkendőt, és igyekszem saját magamról felitatni a Piglet nyálas folyadékot.
- Azért finomabban is közölhetted volna, hogy nem bírod a fejem.. -
Rámosolygok olyan igazi szánj meg légyszi, hadd maradjak itt a padon melletted mosollyal, és kibújok a pólómból.És nem nem menőzni akarok, mert amúgy nem vagyok izmos, és jó van egy csomó tetoválásom, de ennyi. Ne értsd félre. A pólóm csak azért vettem le, hogy a mellettünk csobogó szökőkúthoz vigyem, és valamennyire bevizezzem. Az egész úgy néz ki, hogy belemártom a pólót, és megdörzsölöm a foltot.
- De ugye tudod, hogy ez revánsot érdemel? -
Megállok mellette, ördögi vigyorral, és mielőtt észbe kaphatna. Fölkapom.


Az élet halált okozhat.Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Piglet && Dudley   

Vissza az elejére Go down
 
Piglet && Dudley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Udvar-
Ugrás: