HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
king bradshaw

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 07.
Posztok száma : 71
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: king bradshaw   2017-06-07, 12:35 pm

King Bradshaw

Most őszintén bevallom ország-világ szeme előtt, hogy én King Bradshaw még sohasem rúgtam be úgy istenigazából ezelőtt. Sohasem kellett arra kelnem, hogy a fejem zúg az elfogyasztott alkohol mennyiségtől, vagy hogy épp a saját gyomrom tartalmában fetrengek. Mindig sikerült megszabnom magamnak a kellő határt, nagyon is jól tudtam, hogy hol van az a bizonyos pont, ami után már csak az alávaló lerészegedés jön. Egészen tegnapig.
Ígéretes fiatal lévén lehetőségem van híres politikusokkal találkozni, villásreggeliken részt venni, mint pártfogolt nagyreményű ifjonc, én pedig a két pohár bornál vagy pezsgőnél sohasem merészkedem tovább. Sziporkáznom kell, jól kell vágnia az agyamnak, minden kérdésre tudnom kell a választ, vicceken kell nevetnem és a globális felmelegedés megelőzéséről vitába szállnom. Tudnom kell melyik emberrel kezdhetek, kiket kell tisztelnem, kik azok akik szóra sem érdemesek, kik juttatnak előre, és kik hátráltatnak.
De azt senki nem mondta, hogy Abraham Johnson is megvillantja magát. Akár a felkelő Nap, úgy ragyog be mindent kiaknázatlan lehetőségeivel és hatalmas vagyonával. A legfinomabb krém a tortalapok között. Ha Ő megjelenik, mindenki behódol az Őt körüllengő sikernek. De Abraham Johnsonnak meg van mindene ahhoz, hogy sikeres emberré váljon. Tökéletes alapanyag, hibátlan megjelenésű, végletekig vonzó, merész alak. Bárkit megvesz a mosolyával, vagy a pénzével. Tanítható lenne, hogy milyen ügyesen vonzza be a gyanútlant saját bűvkörébe.
El akartam sétálni mellette a pezsgős poharammal, bekúszni a terem egyik sarkába és Szíria problémáiról tanácskozni, de Abraham Johnson látszólag ugyan olyan érdekelt az ügyben, mint jómagam.  Pillanatok alatt vonta be magát az apró körbe, pontosan úgy helyezkedve, hogy  a szemkontaktust mindig tarthassa velem. Az illatát felém hozta a légkondicionáló huzata. Bortól mámoros illatú volt a lehelete, és úgy mosolygott, mintha Ő maga lenne a Megváltó.
Meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben.
Az álláspontunk annyira megegyezett, hogy egymás mondatait fejeztük be. A tekintetünk összekapcsolódott. A védelmi minisztert annyira meggyőztük, hogy felkért minket egy prezentáció elkészítésére. A pezsgők pedig egymás után csúsztak le a torkomon. Abraham Johnson mellett nem csak az időérzékemet, de a józan eszemet is elfelejtettem.
Hagytam, hogy a bűvkörébe rántson és fogva tartson.
Pedig sohasem akartam közel kerülni hozzá, soha nem akartam együtt dolgozni vele. Messze el akartam kerülni. Ha Ő Angliában marad, én elutazom a Világ másik pontjára, ha pedig Ő utazna Én maradnék. Ezt szerettem volna.
Annyira szerettem volna.
De Abraham Johnsonnak senki nem mondhat nemet.
A nyakamba szuszog, én pedig nem merem kinyitni a szememet. Szeretném ha ez az egész egy meg nem történt álom lenne.
Kinyitom a szememet, aztán lehunyom és újra kinyitom, de nem segít. Még mindig Abraham fekszik mellettem, még mindig olyan szorosan ölel, hogy képtelen lennék kiszakadni belőle anélkül, hogy föl ne riasztanám.
A fejem másnaposságtól sajog. Az ajkaim cserepesek és a torkom ki van száradva.
És megmozdulok.
És Ő is megmozdul.
Behunyom a szememet, de még látom hogy az övé elkapja a pillantásomat.
Próbálok úgy tenni, mint aki alszik, de magamon érzem a mosolyát. Magamon érzem a meg nem másíthatatlan dolgok következményeit. Magamon érzem a testének illatát, a súlyát, minden lélegzetvételét.
Nincs menekvés.
Nem tudok menekülni.
Nem akarok menekülni.
Hagyom, hogy beszippantson, magával ragadjon és megváltoztasson.

Üdv, a nevem King Bradshaw, 28 éves vagyok, 1990.08.10-én, Dublinban, Írországban láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem ír. Jelenleg mesterképzésen tanuló diák vagyok és a Winster house csoportba tartozom. Mikus Lasmanis arcát vettem kölcsön.
Jellem

A dereka túl egyenes, a vállával meg ha mindig feszengene. Sohasem mondanád meg róla, hogy anyagi helyzete megkérdőjelezhetőbb, mint a videó rólad a pornhubon. Ösztöndíjjal került be, tanulmányi eredménye pedig lehetővé tette, hogy újabb és újabb támogatásokat szerezzen. Intelligens, jól ért az emberekhez, könnyen köt új ismereteket, meglehetősen jó beszélgető partner olvasottsága miatt. Ambíciózus és ígéretes fiatal, könnyen kovácsol hátrányaiból előnyt. Szorgalmassága és hűsége sokakat vonz, míg tapasztalt, tudással teli pillantásától többen riadnak el. Tisztelettudó és a végletekig szerény, a hírnévvel és az Őt körüllengő  érdeklődéssel sohasem volt gondja. Nyugodt, magabiztos személyiség, a közelében egyszerű elfelejteni a gondokat. Sziporkázik, elkápráztat, megvesz magának a mosolyával, de sohasem hagyná hogy belé férkőzz. Szinte képtelenség belelátni a tökéletessége mögé. Képtelen teljesen kitárulkozni, megmutatni a szegény fiút Dublin egyik panelszobájából. Retteg attól, hogy mindez ellene fordulhat így érzelmeit nehezen mutatja meg másoknak, elzárkózik a világ elől. Kerüli azokat a témákat amik sebezhetőségét felfedik. Mindenek fölött tiszteli a családot és a barátságot, tartózkodik a hazugságoktól, kényelmetlenül éri bárminemű sajnálat. Nyugodtsága megirigyelhető, sohasem lehetett erőszakosnak nevezni. Kedvenc elfoglaltságai közé tartoznak a hétköznapi dolgok, így szívesen tölti szabadidejét múzeumokban és természetközelben. Remek fotós, kiváló teniszező. Furulyázik, bár ezt rendkívül kínosnak tartja, így sosem dicsekedik vele. Borzalmas szerencsejátékos, és nem tud kártyázni.
.
Külső
A  szülei mindig is nagy jövőt jósoltak neki. A nagyanyja adta a King nevet, azt remélve, hogy a fiúból lehet valaki. Hát lett is. Kifogástalan férfivá érett aki semmilyen testi adottságnak nincsen hiányában. Magas majdhogynem százkilencvenegy centiméter, szikár alkata kellemesen izmos. Sokat foglalkozik a külsejével, ezzel is ellensúlyozni próbálja származását.  Tökéletesnek szeretne látszódni. Nem hagyja, hogy bármi is megkérdőjelezhető lehessen rajta. Haját mindig tökéletesen ugyan abba a formába fésüli, arca mindig frissen borotvált, keze sohasem száraz, ajkai sohasem cserepesednek ki. Ügyel minden egyes részletre. Barna szemei tudást és alázatot sugároznak. Mindig jól öltözik. Jól áll neki a kék és a fekete. Tökéletessége már-már zavaró. Az ember valahogy mindig hibát keres benne. Hibát keres a szálfa egyenes hátban, a jól megmunkált testen, egy szeplőt vagy egy májfoltot, de képtelenség bármi ilyesmit találni Kingen. Bőre makulátlan, puha, az ember szívesen simítana rajta végig. Mosolya lehengerlő, fogai túl fehérek. Szerénysége miatt lehetetlen rossz szemmel nézni rá. A nevetése életre kelti a szemeit. Tökéletes alapanyag a megrontáshoz. 
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley ✘ Elnök

Kinsley ✘ Elnök
Csatlakozott : 2012. Apr. 19.
Posztok száma : 599
Motto : my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? Age : 24 Titulus : Miss Don't Mess With Me Foglalkozás : Diák Play by : Nina Dobrev
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: king bradshaw   2017-06-08, 8:36 pm

Elfogadva!
Abbey Mount Institute for Higher Education
Ááááw! Mr. Ellenállni szeretnék, de nem tudok!

Meg se lep, ezek a Johnsonék annyira tökéletesek, a fene egye meg őket! És Abe pont nem arról híres, hogy belenyugszik a gondolatba, hogy valami - vagy jelen esetedben valaki - nem lehet az övé.
És persze, persze, az alkohol… én is arra fognám. Na mondd, hogy nem volt lenyűgöző, ahogy minden gondolatodat tudta, és te is az övét. Meg az a mosolya, amiről titkon, mélyen legbelül te is tudtad, azt sugallja, game over Rolling Eyes Nem mered, ugyeugye?
Na foglalózz, aztán… tudod, te mi a dolgod <3
Boldogítsd Abét

Avatar foglaló
Egyetemisták nyilvántartója
Játékostárs kereső
Kapcsolatlisták
Klubok
Instagram
Twitter
AbbeyBlog
Telefonok

abbey mount
institute for higher educationBRUNETTES DO IT BETTER
her daddy must have been the devil cause she hotter than hell. shes doin' what shes doin' and shes doin' it well. she lines 'em all up just to knock 'em all down. she said you dont know nothin' so shut your mouth. and that's because...

Vissza az elejére Go down
 
king bradshaw
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Anatole Saito vs King Chromwell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadott karakterlapok :: Winster house-
Ugrás: