HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Astrid Brinley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Csatlakozott : 2017. Jun. 05.
Posztok száma : 1
Motto : You may think that you'll die without her But you know that's a lie that you told yourself You fear that you'll never meet another so pure But it ain't true Foglalkozás : tanuló Play by : elizabeth olsen
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Astrid Brinley   2017-06-07, 4:15 pm

Astrid Brinley
Ide egy előtörténetet kérünk, vagy egy szerepjáték-példát. Bármelyiket is választod, minimum 500 szavasnak kell lennie. Ez az egyik legfontosabb rész, tehát nyugodtan gondold át, szánj rá több időt.
Üdv, a nevem Astrid Brinley, 20 éves vagyok, 1997. Február 23-án, Atlantában láttam meg a napvilágot. Nemzetiségem Amerikai. Jelenleg diák vagyok és a lovell csoportba tartozom. Elizabeth Olsen arcát vettem kölcsön.
Belbecs
Mindig is illedelmesnek, kedvesnek, és aranyosnak igyekeztek a szüleim nevelni, olyannak, aki értékeli a munkát, és azt, amit beleölnek abba, hogy milyen legyek. A gond csak azzal volt, hogy mindig is beakartak szabályozni, olyannak nevelni, amilyen nem akartam lenni, mert nem szeretek kedves lenni mindenkivel, és nem szeretem magam elé engedni az embereket. Már kiskoromban biztos volt, hogy nem leszek olyan tökéletes amilyennek akarnak, így letettek rólam, és a húgomra ugrottak rá. Belőle, most tökéletes hercegnőt gyártanak, megkap mindent, és borzasztóan boldog... Vagy legalábbis annak tűnik, de mindannyian tudjuk, hogy a pénz, és a kényszer senkit sem tesz boldoggá. Én ebből a kényszerből kiszakadtam, éppen ez volt annak az oka, hogy ők meg kiszakítottak engem a baráti társaságomból, és idetoloncoltak. Azt hittem, hogy utálni fogom, de a lányokkal együtt változtam, és egy év alatt teljesen beépültem a Lovell házba. Nagyon könnyen alkalmazkodom, a manipulálás sem esik nehezemre, túl sokat éltem egy manipulatív család tagjaként, már kisujjból kirázom ezeket. Hazudni nem szép dolog igaz? Nekem mégis úgy jön, mintha az igazat mondanám, varázslatos színészi tehetségem van ahhoz, hogy még a legnagyobb hitetleneket is meg tudjam győzni, annyira könnyedén jönnek belőlem a szavak, és szinte mindig minden fel vagyok készülve, mert gyorsan kattognak a kerekeim. De mondhatom, hogy ezt nem használom ki, nem élek vissza, csakis végszükség esetére tartogatom, mert nem lehet minden hazugságot többször ellőni, hogy kirántson a csávából.
Külcsín
A külső olykor tükre annak, amit a belső rejt, de néha egészen mást is láthatunk, mint amit gondolnánk, ezért nem szabad a külső alapján ítélni. Az első benyomást sem szabad arra alapozni, csakis a tettekre és a szavakra. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet tökéletes sztereotípia alap, az ember külleme, mint ahogy nálam is, szőke hajam, és zöld szemeim egyszerre árulkodhatnak ártatlanságról, de valami rejtett titokról is. Nincs rajtam különleges jegy, tetoválás, vagy esetleg anyajegy, a szemeim az egyetlen olyan részeim, amik talán figyelemfelkeltőek, és én ezt olykor akaratlanul is kihasználom. Hajam eredeti szőke, festéket csak akkor látott, mikor lázadó korszakomban barnára festettem az egészet, de mára lenőtt már, és csak az eredeti színe látszik. Egészen magam vagyok egy lányhoz képes, a százhetven centit bőven elérem, így nem sokszor jöhet magassarkú szóba, főleg, ha nálam jóval alacsonyabb emberek közelében vagyok. Szerencsére vékony alkat társul ehhez a magassághoz, de ez nem csak úgy van, ezért sajnos tenni kell, sokat futok, csak különleges alkalmakkor kényeztetem magamat édességgel, mert tudom, hogy a férfiaknak az kell. Hogy az ember adjon magára, és arra, hogy figyelemfelkeltő legyen, így lehet,hogy nincsenek szép kerek idomaim, mégis megtanultam, hogy emeljem ki úgy, mintha lenne. Csalás, és ámítás, de ha ezzel lehet nekik tetszeni, sajnos muszáj.
abbey mount
institute for higher education
Vissza az elejére Go down
 
Astrid Brinley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Growing like a newborn :: Elfogadásra váró karakterlapok-
Ugrás: