HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Jace&Annika

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 11
Motto : hakuna matata Titulus : ♣ young antidonna Foglalkozás : ♣ student Play by : ♣ cara delevingne
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Jace&Annika   2017-06-07, 4:26 pm

Másnaposságtól fájó fejjel lépek be a stúdióba, s közben fejben végig Jace-t szidom. Tegnap világosan megkérdeztem őkegyelmétől, hogy ma lesz-e bármiféle munka és ő mosolyogva válaszolt, hogy biztosan nem. Ha én ezt előre tudom, akkor biztosan nem megyek el este szétcsapni magam, hiszen nincs is annál rosszabb, amikor még félig ittas állapotban kell bejönnöd dolgozni. Való igaz, hogy másnaposságnak titulálom a mostani állapotom, de ettől függetlenül nem vagyok biztos benne, hogy már teljesen kijózanodtam, hiszen hajnal négykor még nagyban ittam a shottokat és most reggel tíz óra van. Nem vetülne rám jó fény, ha ez kiderülne, pedig tudták, hogy néha ezzel jár, ha egy matherest alkalmaznak. Persze én nem panaszkodom, mert diákhoz képest nagyon is jó a fizetésem, simán megvagyok belőle és anyának ezáltal kevesebb pénzt kell utalnia a számlámra minden hónapban. Ők is jobban járnak velem, hiszen egy diplomás már sokkal többet elkérne. Kész kompromisszum az egész munkáltatásom!
- Williams, remélem elég nyomós indokod van arra, hogy iderángattál, mert ha nem a pokol tüzében fogsz elégni, biztosítalak róla – mondom neki mindenféle köszönés nélkül. Nem leszek ma a legjobb hangulatomban, de ez van, szerintem már hozzászokott a hirtelen stílusomhoz. – A többiek merre vannak? Csak azt ne mondd, hogy korábban hívtál – nézek Jace-re villámokat szóró szemekkel. Ez rosszabb, mint amikor kiderült, hogy a nővérem, Tyra, is az Abbey Mount-ra jön tanulni, mert a szüleim azt akarják, hogy felügyeljen engem. Nincs szükségem bébiszitterre.
- Igazából, hogy őszinte legyek nem készültem semmivel, minden cuccom a koliban hagytam, mivel miután felkeltem még arra sem volt időm, hogy rendesen megfésülködjek és lezuhanyozzak – húzom el a számat. Eléggé elgondolkozom ahhoz, hogy hozzátegyem azt az apró mondattöredéket, hogy remélem kidől a piaszagomtól, de végül visszafogom magam. Jace nem tett ellenem semmit azon kívül, hogy elfelejtette a mai napot vagy szándékosan nem szólt.
- Egyébként tényleg, én tegnap kérdeztem tőled be kellesz-e ma jönnöm, de azt mondtad nem. Mi változott azóta? – kérdezem ezúttal teljesen normális hangnemben, mint ahogy a főnökömtől szokás. Habár inkább tartom az anyját a főnökömnek, mint őt. – Nem kezdhetnénk? Délutáni alvást tervezek – nevetem el magam.


A beauty never liesVissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 7
Motto : ☇ Nothing. Age : 22 Titulus : ☇ Curly Foglalkozás : ☇ student / singer Play by : ☇ Harry fuckin' awesome Styles
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: Jace&Annika   2017-06-10, 10:40 am

Anyám pikkel rám. És hogy honnan vagyok ebben olyan nagyon biztos? Mert mindig a másnaposságtól meghalni kívánó napjaimra teszi a legfontosabb dolgokat. Tudom, hogy rossz lehet neki az, hogy eljöttem otthonról és egyedül van többnyire, de nekem sokkal jobb itt. Még mindig úgy gondolom, hogy hiába keresem degeszre magam az éneklésemmel bármikor eltűnhetek a lefolyón, dönthetnek úgy a rajongóim, hogy már nem szeretnék és akkor az a pénz sem fog örökké kitartani. Miért ne lehetne egy normális szakmám? Az már más tészta, hogy referenciának beírhatnám a koncertjeimet meg ezeket. De ez most nem téma.
Idegesen baktatok fel a lépcsőn, ami édesanyám irodájához vezet, már magamban teljesen elképzeltem miket fogok a fejéhez vágni és mit fogok megköszönni mikor rájövök, hogy az ajtó kulcsra van zárva. Vagy bent dug valakivel jelen pillanatban, vagy tényleg dolga akadt. Ami elképzelhető. Szomorúan fordulok sarkon és indulok meg a stáb többi tagjához útközben elvéve egy pirítóst, mert most több nem is csúszna le a torkomon viszont kell valamit bevinnem a szervezetembe, mert ki tudja mikor fogok újra enni vagy szünetet kapni. Nyugodtan, fejfájásomat próbálva nem  rosszabbítani enném meg a kenyeremet, amikor fülsüketítő rikácsolás hatására még a szőr is feláll a hátamon.
- Annika, bazd meg lehetne kicsit csendesebben? - morgok vele még mielőtt feltehetné a következő kérdését. Istenem, ez a lány teljesen kiaggaszt. De tényleg. - Honnan a fenéből tudjam? Peeersze, minden vágyam volt veled eltölteni a szombat délelőttömet. Tényleg. - szúrós szemekkel nézek irányába, majd lehunyom őket és ujjaimmal az orrnyergemet kezdem el masszírozni. Kurva hosszú egy nap lesz ez. Ha túlélem.
- Ott az öltözőm, vegyél egy tiszta törölközőt és menj zuhanyozz le, mert ha az anyám meglát akkor ki fog fordulni a bőréből. Bár lehet azt kéne. - most nem is tudnám eldönteni kire haragszok jobban. Az anyámra, mert ennyire kicseszett velem vagy Annikára amiért engem hibáztat a mai nap miatt. Nem én akartam azt, hogy így legyen! - Addig kitalálhatsz valamit, mert anya valami rohadt videót akar készíteni vagy mi a franc. - meghúzom a vállamat és végre beleharapok az elhűlt ételembe. Nem megy nekem ez a dolog ma.
- Az anyám kedélyállapota változott tegnap óta. Szerinted, ha tudtam volna azt mondom menj részegedni nyugodtan? Na,ne nézz hülyének már Anni. - mikor átvált normális hangnemben már nekem sem sípol a fejem, nem érzem azt, hogy ha tehetné most kifordulna. Nono, ilyet nem játszunk. - Látod valahol a boszorkányt, akit te a főnöködnek én meg az anyámnak hívok? Nem? No, akkor még nem kezdhetjük, mert fingom sincs, hogy mit akar.
Remember,
everything will be alright

Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 11
Motto : hakuna matata Titulus : ♣ young antidonna Foglalkozás : ♣ student Play by : ♣ cara delevingne
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: Jace&Annika   2017-06-12, 6:02 pm

Elgondolkoztat a dolog, hogy lelépek betegségre hivatkozva és megkérem Jace-t, hogy fedezzen az anyja előtt. Talán van olyan jó fej és aranyos, hogy megtenne ennyit értem. Nem állunk olyan közel egymáshoz Jace-szel, tartjuk a távolságot, úgy viselkedünk egymással, mint a munkatársak. Az egyetemen akárhányszor meglátjuk egymást csak köszönünk és elsétálunk a másik mellett. A stúdióban is többnyire a munkáról beszélünk meg néha a sulis dolgainkról. Ő volt az első ember, akit itt megismertem, mégis eléggé távolságtartóak vagyunk egymással, ami kicsit sem probléma, hiszen nem jó a munkatársaiddal szorosabb kapcsolatot kialakítani és most személyes tapasztalatról beszélek. Mikor levelezőn voltam a tanulás mellett dolgoztam is és elég balul sült el a dolog, de nem szeretném részletezni.
Látom a srácon, hogy ő sincs a legjobb formában, így elmosolyodom. Talán tényleg nem az ő ötlete volt, hogy idejöjjünk ilyenkor. Az anyja néha egy hárpia tud lenni, de ezt sosem mondanám ki Williams előtt, mert félek, hogy zokon esne neki és azt sem tudom, hogy mennyire vélekedik elfogultan az édesanyjáról. Szeretném most szétkáromkodni magam és szidni az asszonyt, de félek, hogy következménye lehet.
- Jävla skit, Jace! – szólok rá svédül, ami körülbelül annyit tesz, hogy baszd meg. – Mintha olyan szar lenne a társaságomban, kedves Jace – szólalok meg gúnyosan. Egyikünk sincs a legjobb passzban. Ha ez a srác ma így bármilyen zenei tartalmat fog készíteni annak biztosan nem lesz jó vége. Nem szívesen veszek ebben részt, de végül is engem nem ismer a nagy világ és még pénzt is kapok egy kis munkáért, sokkal többet keresek itt diploma nélkül, mint amennyit otthon keresnék, pedig Svédország sem a szegénységéről és a visszamaradottságáról híres.
- Nem, igazából nem is bánnám, ha elküldene ma az anyád, semmi kedvem itt lenni, na meg a törölköződ sem akarom összekoszolni – rántom meg a vállam. Éppen nem bűzlök és nem hiszem, hogy látszik rajtam a fürdés hiánya, mindössze a közérzetem rossz ennek a tudatában. Tanulság: ne üsd ki magad annyira, hogy ne juss el a zuhanyzóig. – Videót? Úgy nézel ki, mint a mosott szar, ebből ma nem lesz videó, hidd el – közlöm a tömény, ám keserű igazságot.
- Jól van na, igazad van, Jacey – vallom be elhúzva a számat. Nehéz igazat adni neki meg úgy mindenkinek, de néha muszáj. – Nem akarsz lelépni? Ha te is jössz velem kevésbé kapok az anyádtól és megoszlik a dolog, minthogy itt basszuk el a napunkat nem túl jó állapotban és inkább készítenénk máskor egy minőségi videót. Ne legyél hülye Jace, menjünk el – nézek rá könyörgő szemekkel. Nem ismerem annyira a srácot, hogy előre tudjam a válaszát. – Nem muszáj együtt lenni egész nap, ha lelépünk, és nem szeretnél velem lenni se gond.


A beauty never liesVissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 7
Motto : ☇ Nothing. Age : 22 Titulus : ☇ Curly Foglalkozás : ☇ student / singer Play by : ☇ Harry fuckin' awesome Styles
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: Jace&Annika   2017-06-16, 12:55 pm

Volt két csaj a tegnapi buliban, akiket szívesen elvittem volna magamhoz és megtanítottam volna nekik egyet s mást, de nem tettem. Mert mikor tudatosult bennem édesanyám SMS-e, akkor a gyógyszer sem segített volna a dolgon. Nem. Az anyámnak van egy ilyen férfilohasztó képessége, amivel elveszi minden kedvedet mindentől és nem tehetsz ellene semmit. De tényleg. Most már kezdem érteni apám miért futott fejvesztve ettől a nőtől, akit én az anyámnak Ő pedig egy ideig a szerelmének hívott. Mert egy hárpia, és ezt minden tisztelettel állítom. Bár, ha valaki ilyeneket kezd el mondani az anyámról akkor egyből ugatok, de ez csak azért van mert senki más ne mondja rá, hogy bolond. Ő az én bolondom, a többieknek csak a főnökük.
Amin amúgy csodálkozok is, mert anyának nem szokása késni és az is meglep, hogy a többiek is lassan szállingóznak. Pedig ismerik az elvemet, minél hamarabb kezdjük annál hamarabb mehet mindenki a dolgára, és nekem jelen esetben a legnagyobb dolgom a kajálás. Reggel nem igazán ment le a torkomon egy pirítós se, de még a kávém se, szóval ez a nap is csodálatos lesz.
- Annika, töltöttél már el a társaságodban huzamosabb időt? Majd, ha igen, akkor megérted miről beszélek. - vakargatom kócos hajamat, miközben nem gondolom komolyan azt amit mondtam. De szerintem ezt Ő is tudja. Mi ilyenek vagyunk. Szívjuk egymás vérét, a közös ismerősök előtt csak úgy viselkedünk mint két idegen. Nem sokan tudják, hogy együtt dolgozunk de ez így van rendjén, mert nem akarom, hogy az összes ismerősöm tőlem kérjen munkát.
- Olyan prolinak nézel, hogy nincs még egy törölközőm? Elég rosszul gondolod Anni. Van egy szekrény abban az öltözőben, ami tele van használatlanokkal. Szóval, mielőtt anyám megjönne és szétrúgná a segged vagy kirúgna, szerintem menj és tusolj le. Nincs kifogás. - vállat vonok. Ha ennyire el akar menni, akkor tegye meg, de az biztos, hogy szar lenne nélküle dolgozni. Elég jó munkát végez és vannak használható ötletei. - Szóval azt mondod szarul nézek ki? Menj a picsába. Egy kis púder, meg korrektor és álmaid pasijává válok. Bocsi, elfelejtettem, hogy már az vagyok. - rákacsintok egy hatalmas mosoly kíséretében és felpattanok a neves székemből. Megropogtatom csontjaimat, meg elgémberedett testrészeimet és az előttem álló hölgyet nézegetem. Nem rossz egy lányka, de valamiért mindig is az alacsonyabbak jöttek be. Annika, meg hát... modell alkatú hölgyemény.
- Mondasz valamit. De nem is tudom, nem akarom máskor felvenni azt a retkes vidit. Már idehurcoltam a fenekemet, szóval jó lenne túl esni rajta, de ha meg szar lesz akkor nem akarok megint visszajönni. Tök szar. - beletúrok a hajamba, majd felveszem a hátamra a táskámat és felé fordulok. - Menjünk, mielőtt meggondolom magam, és anyámat meg majd elintézem én. Van egy kijátszható apa kártyám, amit előszeretettel használok is majd fel. Amúgy, ne hülyéskedj, naná hogy veled fogom tölteni a napomat. Elvégre, miattad lógok a munkámból. - megindulok a kijárat felé, majd bepattanok a kocsimba és várom, hogy a lány is ugyanígy tegye.
- Itt van anyám kártyája a kocsimban, hol szeretnél reggelizni? Ő állja. - gyújtom be az autót, majd a rádiót, hogy zenét hallgassunk miközben megyünk.
Remember,
everything will be alright

Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 11
Motto : hakuna matata Titulus : ♣ young antidonna Foglalkozás : ♣ student Play by : ♣ cara delevingne
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: Jace&Annika   2017-06-17, 5:07 pm

Már nem is emlékszem utoljára mikor töltöttem együtt időt fiúval. A bulikban sosem arra megyek, hogy én aztán jól bepasizzak, sőt a legtöbbször még el is utasítom a közeledést, mert úgy gondolom, még fiatal vagyok és partiznom kell, nem akarok egyenlőre megállapodni még pár hónapra sem. Rövid időre összejönni valakivel meg nem a legjobb dolog, szerintem értelme sincs. Jobban belegondolva még nem nagyon volt tartós kapcsolatom, a leghosszabb is mindössze 8 hónapig tartott egy Loke nevű sráccal, akire a legjobb jelző a lüke lenne. Nem is értem, hogy bírtam ki vele annyi időt egyáltalán, főleg, hogy szerelmes sem voltam belé. Elég kitartó tudok lenni, ha más emberekről van szó és nem áll messze tőlem, hogy egymás után vagy százszor új esélyt adjak, de azért még nálam is van egy határ. Kissé másabb arcomat mutatom itt, Angliában, mint otthon tettem. Sokkal szabadabb és önállóbb lettem, ezzel a személyiségem is rengeteget fejlődött, reményeim szerint jó irányba, habár ezt csak egy olyan külső szemlélő tudná eldönteni, aki már évek óta úgy ismer, mint a tenyerét. A nővérem, Tyra, sem lenne képes erre.
- Óh ugyan, Jacey! – legyintek. – Örülnél te, ha mindig az én társaságomban lehetnél, hiszen minden velem a legjobb – nevetem el magam. Nem vagyok ám annyira nagyképű, mint amennyire ebből a kijelentésemből tűnik, ám nem tudom, hogy Jace Williams mennyire ismert meg a közös munkánkból kifolyólag. Általában nem nagyon pofázok, csak dolgozok, mert az anyja egy hárpia, aki még engem is megtud félemlíteni, de nincs azaz Isten, hogy én ezt hangosan kimondjam.
- Nem is bűzlök, maximum kicsit pia szagom van, de az még azért van, mert pár órája nagyban ittam – tárom ki a karom. Nem tudom, hogy legyen-e annyi merszem, hogy bevalljam Jace-nek, hogy még igenis érzem azt az utolsó hülye shotot. Vajon Ő is hasonlóan vélekedik hozzám? – Tudod kedves Jace, addig nem lehetsz az álmaim pasija, míg férfisminket hordasz és semmi arcszőrzeted sincs. Nem tűnsz valami férfiasnak – rántom meg a vállam egy félmosoly kíséretében. Nem sértésnek szánom, egyszerűen imádom húzni az agyát. Tudom, hogy Ő nem az a sértődős fajta, legalábbis nagyon remélem, mert ha az, akkor most azonnal el is búcsúzom a munkámtól.
- Most az egyszer tényleg egy cipőben járunk. Nem akarom itt elcseszni azzal a napom, hogy megpróbáljuk belőled a legjobbat kihozni, amikor szemmel láthatóan nem fog összejönni. Anyukád egész nap tök ideg lenne és kiabálna, a legutóbb sem sült ki az ordibálásából semmi jó, már nem is emlékszem, hogy akkor mi volt a baja, de vissza kellett jönnünk egy másik nap – idézem fel a nem túl kellemes emléket. Volt már rá példa, hogy egész nap kidolgoztuk a belünket is, de Mrs. Williams még az átlagosnál is rosszabb passzban volt és az egészet pár nap múlva kezdhettük elölről. Most is hasonló sülne ki belőle, ha meglátna minket.
- Te most halálosan komolyan mondod vagy viccelsz? – alig bírom elhinni, hogy ennyire könnyen rá sikerült vennem Jace-t, hogy lógja el a mai napot. – Ömm legyen mondjuk a Charlie’s-ban, isteni omlettjük van és meghalok most egy kis kajáért – nevetem el magam.
- Ha anyukád rájön, hogy én rángattalak bele, letagadom. Tudod, hogy milyen meggyőző tudok lenni, most sem okozna gondot – pattanok be mellé a kocsiba.– Igazából örülök, hogy nem nekem kell most vezetnem, mert ha szondáztatnának igen csak megszívnánk mind a ketten.


A beauty never liesVissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 7
Motto : ☇ Nothing. Age : 22 Titulus : ☇ Curly Foglalkozás : ☇ student / singer Play by : ☇ Harry fuckin' awesome Styles
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTéma: Re: Jace&Annika   2017-06-22, 2:21 pm

Amikor bejelentették pár éve a szüleim, hogy jogi úton is szétválasztják az életüket és nem hagyják tovább a sajtónak a találgatást, akkor megkönnyebbültem egy kicsit. Annyi éven keresztül hallgattam, ahogy veszekednek különböző dolgokon, hol szétmentek, hol megint összejöttek majd összevesztek azon, hogy apának újabb forgatási szerződést ajánlottak fel és el kell mennie egy időre valamilyen másik városba. Mindig akadt okuk a vitára, és egykeként nagyon örültem, hogy nincs egy kisebb testvérem akit pátyolgatni kell ezek után. Elég volt nekem megszokni azt, hogy ilyen létezik és a szüleim mit sem törődve velem játszották ezt éveken keresztül.
Mégis akadnak pillanatok, mint a mai, amikor sokkal jobban örülnék annak, ha azért kellett volna idejönni, hogy apával meg anyával, hármasban, családként együnk valami finomat majd töltsük együtt az időt relaxálással vagy valami mással. De nem, az én anyám nem ismer ilyen gondolatokat, sőt, hamarabb behív minket dolgozni a születésnapomon is, mintsem felköszöntsön vagy meglepetés bulit rendezzen nekem. Mindegy, nem is annyira szeretem a meglepetéseket.
- Ha ettől jobban érzed magad Annika, akkor nyugodtan legyél ebben a hitben. – legyintek arra, hogy szeretnék a társaságában lenni. Nem azt mondom, hogy nem jó vele beszélgetni de számomra túl nyers a stílusa, túl sok, és nagyon hasonlít az anyámra. Márpedig ki az a hülye, aki a saját anyjával akarna több időt tölteni? Vagy esetleg járni? Én biztos nem. Amúgy is elég fura helyzet a mostani, alig vannak rajtunk kívül és ez nagyon gyanús nekem. Talán egy teszt lett volna, és anya fentről figyel a kis kameráján keresztül? Kinézem belőle…
- Hát, azért érződik rajtad rendesen a pia, kedvesem. De mindegy, ha nem akarsz akkor nem kell. Végül is nem én fogom érezni a bűzöd. – csak húzom az agyát. Nincs semmi gond az illatával, azon kívül, hogy a pia kicsit érződik rajta, attól meg ellehet tekinteni. Nem én leszek az, aki esetleg páros lábbal fogja kirúgni innen. Ahhoz túl jószívű vagyok és engedékeny, és ezért nem én kezelem a dolgaimat és az irányítást. – Most ezt mondod, bezzeg ha alattam lennél egy kényelmes ágyban, akkor másképp ejtenéd ki a nevemet. A gyönyör különböző árnyalatait mutatnám be neked, de ha nem, hát nem. Nem erőszak a disznótor. – vállat vonok. Már feküdtem le egy két lánnyal, és tapasztaltam dolgokat, nem volt gond még a technikámmal és nem engedem, hogy egy Annika féle lány letörje a szarvamat, vagy a kedvemet. Ennél erősebb vagyok.
- Anya mindig tök ideges, csak akadnak pillanatok amikor kevésbé ránk és jobban az apámra. – vállat vonok. Az egész sajtó hangos volt a válásuktól, és még mai napig szeretnek cikkezni róluk, ha véletlenül lekapják egy közös percben őket. De engem már nem zavar ez a dolog, anyának és apának is megvan a maga útja, ahogyan nekem is.
- Szerinted így néz ki egy arc, ami viccel? – kérdőn húzom fel a szemöldökömet, majd a másik percben már kifelé tartunk a stúdióból. Ha ez most egy teszt volt tutira elhasaltunk, de nem is baj. Néha anyának is meg kell tanulnia lazítani. – Én a fia vagyok. Szerintem hamarabb hinne nekem, de megengedem, hogy rám kend a dolgot. – vállat vonok vezetés közben, a rádióból valami halk pop zene árad míg mi magunk mögött hagyjuk az egész pereputyott és Charlie’sba érünk.
- Megérkeztünk, hölgyem. – mosolyodok el míg leállítom a motort. Majd kiszállok és bevárom a lányt, hogy leülhessünk egy kissé eldugottabb helyre és élvezhessük a reggelt. – Hm… szerintem én rántottát fogok enni, és legalább két liter kávét fogok mellé kérni. Azt hiszem másképp nem bírnám ki a mai napot. Reggeli után mit akarsz csinálni?Remember,
everything will be alright

Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTéma: Re: Jace&Annika   

Vissza az elejére Go down
 
Jace&Annika
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jace Herondale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Külváros-
Ugrás: