HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Abraham & Anton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Abraham & Anton   2017-06-07, 5:20 pm


●●●● Abraham & Anton ●●●●
Az elnöki pozíció nem mindig volt élvezetes. Alapjáraton nagyon élveztem, hogy én lehettem a Winster ház elnöke, de ezzel nagy felelősség zuhant a nyakamba. Én voltam a felelős az összes Winsteres diákért. Ha valami rosszat csináltak, akkor engem is felelősségre vontak. Ezeket megpróbáltam megelőzni, szóval egy sajátot büntetési rendszert alkottam, ami nem volt durva, de illető nem követte el még egyszer azt a dolgot, valószínűleg. Viszont nem szerettem ezeket a helyzeteket. Nem akartam a "testvéreimet" megbüntetni, azonban néha muszáj volt. Még Cameron is kapott egy büntető feladatot, pedig ő volt az egyik legjobb barátom a Winsterbe, plusz a szobatársam is ő volt. Neki is meg kellett tanulnia, hogy nem csapkodjuk meg csak úgy viccből az egyetemista lányok fenekét.
Egy másik házból való lány jött oda szólni nekem, hogy csináljak valamit ez ügyben. Ez volt a jobbik eset, mert ha másnak szól, akkor nagyobb probléma is lehetett volna belőle. Így megoldottuk házon belül.
Sajnos olyan is előfordult, hogy a házon belül volt valakivel probléma és a többi testvér szólt, hogy valamit kezdeni kéne vele. Ez az eset is ilyen volt. Több panasz is jött Abrahamra, hogy kicsit hangosak esténként. A szabályzat hivatalosan kimondja, hogy lány nem teheti be a lábát a házba, kivéve a földszintet (mert a többi emeleten voltak a szobák) illetve a különböző események idején. Viszont tilos volt ott aludnia egy lánynak. Akkor valószínűleg mindig jött volna pár fura hang némelyik szobából, na meg más okok is voltak, szóval jobbnak látták, már a régi elnökök, kitiltani őket.
Viszont arról senki nem írt, hogy mi van ha egy Winsteres a fiúkat kedveli és azokat viszi fel magához. Nem akartam ezt korlátozni, szóval meg volt engedve. De már Abraham szomszédjait zavarták az érdekes hangok.
Megálltam az említett srác ajtajánál. Nem igazán volt szokásom csak úgy benyitni egy szobába, kivéve a sajátomba, szóval kopogtam az ajtón.
- Abraham, bemehetek? - kérdeztem, miközben kopogtam párat.
- Beszélnünk kéne valamiről. -

clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 05.
Posztok száma : 74
Motto : Mottó helye Foglalkozás : Vállalati örökös
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Abraham & Anton   2017-06-12, 4:26 pmSzia - Motyogom ki az párnák takarásából a srácnak, aki épp most közölte velem bágyadt, mégis örömteli hangon, hogy neki ideje lelépnie. Egy jó ideig még mozdulatlanul fetrengek, majd erőt véve magamon, kimerítő mozdulatok árán, de sikerült elterülnöm az egész ágyon. Minden porcikám kimerült, Mintha még izomlázam is lenne, ami egész szokatlan. Tény, hogy jól megmozgattuk egymást,  ennek nem egyszer hangot is adtunk, tán túl hangosan is. Az ágy nyikorgásáról pedig ne is beszéljünk tán, egy idő után már felesleges volt miatta aggódni.
Na ja, szörnyű vagyok.
Feljebb húzom magamon a vékony ágyneműt, lepillantva a reggeli merevedésemet pillantom meg, ami valamennyire még meg is lep, hogy lehet ennyi energia bennem. Na nem gond, most nincs ilyesmire időm, se kedvem, szóval csak a hasamra fordulok, beszippantva az ágynemű erős öblítőillatát. Nem sokkal később hallom a kopogást, a kilincs lenyomódik, Anton arca jelenik meg az helyiségben.
- Csak egy pillanat -  mondom neki, ő visszahúzódik, én pedig magamra dobok egy pulcsit és egy melegítőt - Szabad... mi  a probléma? - játszom a tudatlan, nyilván a tegnap- és egyéb estékről van sző, s a gondolattól reflexből az asztalon pihenő óvszercsomagolásra csúszik pillantásom - Foglalj csak helyet egyébként - biccentek az íróasztalom előtti székre.
Nincs mivel megkínálnom, szóval csak némán pislogok rá, várva a hegyibeszédet, amit tejes mértékben megérdemlek, viszont fogalmam sincs, hogyan oldom meg azt, hogy ne történjen meg legközelebb.
- És hogy megy a suli? Meg minden? - próbálom elpuhítani a nyilván kellemetlen helyzetet, de ilyen sablon dolgokkal, csak rontok rajta.


Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Abraham & Anton   2017-06-13, 12:07 am


●●●● Abraham & Anton ●●●●

Abaraham nem volt alapvetően rossz srác. Mármint nem úgy rossz srác, hanem viselkedésileg. Egész normálisan tudta kezelni ezeket a dolgait. Sose volt azzal probléma, hogy előttünk kezdett volna el valakivel vetkőzni és egyéb dolgokat csinálni. Legalábbis én nem tudtam ilyen esetről. Viszont hiába vonultak el, túlságosan is hangosak voltak. Volt olyan, amit már én is hallottam és nem volt túl kellemes. És nem az volt a baj, hogy egy másik sráccal hangoskodott, teljesen elfogadtuk az ilyet. Ha valaki lánnyal hangoskodott, az is megkapta a büntetését. Csak reménykedtem, hogy a partnere már nem volt a szobában, mikor bekopogtam. Amikor mondta, hogy szabad, bementem. Nem rég kelhetett fel, mert még meg volt a reggeli merevedése, ami eléggé feltűnő volt még nadrágban is.
- Köszönöm! - leültem a székbe és végignéztem az asztalon. Volt ott egy óvszeres csomagolás, amit még az este használhattak. Legalább védekeztek.
- Egész jól, csak kicsit sok a dolgom. -nem akartam egyből letámadni, de elég fura volt a hangulat.
- Figyelj... ne utálj meg ezért, de muszáj megbeszélnünk. - valószínűleg már sejtette miről lesz szó. Megfogtam az óvszer csomagolást és felé mutattam.
- Nekem teljesen mindegy, hogy kit dugsz meg a szobádban, vagy hogy ki dug meg téged, nem tudom hogy megy ez... - megráztam a fejem, mert picit elterelődtem a témától. A papírt vissza raktam és összekulcsoltam a kezem.
- Ugye tudod, hogy bírlak? - sajnos csak azután esett le, hogy máshogy is lehet értelmezni, miután már kimondtam.
- Mármint nem úgy, mint az a srác, aki már reggel elfelejtett segíteni rajtad, hanem mint testvért. - próbáltam gyorsan hárítani, de ezzel se kerültem jobb helyzetbe, mert az közepét nem kellett volna. Lehet inkább be kellett volna fognom a szám.
- Viszont picit hangosak voltatok az este és nem igazán örültek a lakótársaid. -


clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Abraham & Anton   

Vissza az elejére Go down
 
Abraham & Anton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Winster house-
Ugrás: