HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Piggy && Winnie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 21 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Piggy && Winnie   2017-06-07, 9:04 pmIgazából mondhatjuk, hogy semmi tudatosság nem volt abban, hogy az elmúlt két napot Polly társaságában töltöttem és nem tértem vissza a saját kis birodalmamba – birodalmunkba? - de ez nem lenne teljes egészében igaz. Büntetni akartam Piggyt azért, mert az utóbbi időben látványosan hanyagolt és nem tudom neki elhinni, hogy minden csak a rohadt könyvek miatt van. Sejtek valami mást is, de még nem volt alkalmam rákérdezni vagy ha mégis akkor inkább csak lenyeltem a kérdést és élveztem a békésen köztünk pihenő csendet. Hah, de ma nem!
A biztonság kedvéért azért vettem a sarki boltban két vödör Handmade by Hadley's-t, a kedvencéből, amitől még nem fosik. Arra az esetre, ha jobban megviselte volna a két napos tüntetésem, mint ahogy azt képzelem. Bár titkon talán egy picikét reménykedem benne, hogy végre észhez tért és rájött, hogy a bátyjának az ilyen szintű észre nem vétele nem vezet semmi jóra.
Nincs még annyira későn és remélem, hogy nem döntött úgy, hogy pont ma tölti máshol az éjszakát.  Szóval a lehető leglazábban lépek be a közös kis térbe ahonnan a szobák nyílnak és magabiztosan indulok meg Piggy szobája felé. A magabiztosságom egy nüansznyit csökken, ahogy közelebb érek a szobához, de ez nem akadályoz meg abban, hogy mindenféle kopogás meg egyéb felesleges körök lefutása nélkül benyissak.
- Megjöttem – közlöm a tényt, miután belépek és becsukom magam mögött az ajtaját. Lerakom a jégkrémeket az egyik kis asztalra és levetődök az ágyára – Mondom megjöttem – ismétlem meg magam még egyszer, mert eddig nem kaptam semmiféle kitörő lelkesedést a jelenlétemre. Figyelem magam szakasztott, négy perccel fiatalabb női mását és már meg is bánom, hogy két napig mellőztem a társaságát. Aztán a szobában nézek körbe, a könyvekre siklik a tekintetem amik szanaszét hevernek a helyiségben aztán visszatérek a húgomhoz.
- Na és mit csináltál ma? - úgy döntök túlságosan nagy ez a távolság, hogy az ágy szélén ülök így lerúgom a cipőimet és befészkelem magam mellé közben pofátlanul beleolvasok a könyvébe, vagyis igazából csak úgy teszek mintha bele akarnék olvasni mert az igazi célom, hogy eltereljem a figyelmét és egy apró engesztelő-üdvözlő puszit nyomjak a szája sarkába.
- Arra gondoltam, hogy a hétvégén elmehetnénk a lovardába – elkapok egy sötét tincset és az ujjaim közé veszem, majd szórakozottan csavargatni kezdem – Kíváncsi vagyok, hogy az az új zsoké gyerek, akit Franciaországból hozott a papa mit tud kezdeni Éjféllel. Látni akarom, ahogy levágódik róla – végig húzom a hajtincse végét az arccsontján – Akár még meg is látogathatjuk az öreget is – dobom be az egyik ütőkártyát, amire Piggs sose mond nemet, mert igazán ritka számba megy, hogy magamtól felvessem az ötletet, hogy látogassuk meg az apánkat.  Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 87
Motto : ♠ sometimes I tend to lose myself Age : 21 Titulus : malacka Foglalkozás : zsoké Play by : giza lagarce
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Piggy && Winnie   2017-06-09, 9:47 pmKét nap. Ennyi ideig hanyagolt az egyetlen személy, akinek sosem kellene hanyagolnia. Mégis megtette, és most úgy jön be, mintha csak szarni ment volna ki öt perccel ezelőtt. Mozdulatlanul nézem a könyvet, nem olvasok, ahogy az illata a szobába kúszott, nem tudok olvasni, nem tudok másra figyelni, csak rá.
- Jó. Megjöttél. Mit kezdjek vele? – Felé fordítom a fejem, ahogy undorítóan könnyelműen huppan le az ágyamra. Fájdalmasan nyikorog alatta a váz, és nem tetszik, hogy ennyire nem hiányoztam neki. – Most néztél szét, tele van a szoba könyvekkel, szerinted mit csináltam? – Felvonom a szemöldököm, és tüntetően lapozok egyet a könyvben, bár fogalmam sincs mit olvastam azon a lapon, vagy egyáltalán elolvastam-e. Tüntetek. Négy perccel idősebb, mégis sokkal éretlenebb, mint én vagyok, és annyi fejfájást okoz mindig, mégis, minden levegővétel fáj, amit nélküle kell vennem. Kitartóan dühös akartam lenni, de a puszi megenyhít, mint mindig, és a laktózmentes jégkrémek is. Becsukom a könyvet, félreteszem, és felé fordítom a fejem.
- Mióta akarsz te a lovardába menni? – az ingje gombjárt kezdem matatni, néha megpöckölve az állát is a mutatóujjammal. – Nagyon ügyes, tegnap voltam kint vele futtatni. Éjfél is elfogadta. – felnézek a szemébe, kicsit közelebb férkőzve hozzá, egy pillanatra hozzáérintem az orrom az övéhez. Nem vagyok túl jó társas kapcsolatokban, de a bátyám közelében nem kell próbálkoznom, minden olyan természetes, olyan jó.
- Ha megint vitázni akarsz apuval, akkor jobb ha kivered a fejedből. – Húzódom el, és felülök, a válla fölött nézve vissza rá. – Ha meg megint Appolineról akarsz neki áradozni, arrameg én nem vagyok kíváncsi. Amúgy is, nem az ő partija miatt szartál le két napig? – elnézek, sőt fel is állok, és mérgemben pakolni kezdek. A könyveket jobbra-balra, mert egyiknek sincsen helye, vissza kellene vinnem őket a könyvtárba, de nem is érdekel. Újra elönt a düh, csapkodom is őket, még a fagyikat is leverem.
- Azt hiszed, ha ideállítasz két fagyival miután nem is hívtál, és minden meg lesz bocsájtva? Azt hiszed nem esik kurvaszarul, hogy elmész, el se köszönsz, csak kiviharzol, mintha minden rendben lenne, és nem is keresel? – Nem tudom, miért érint ez ennyire érzékenyen, csak úgy jönnek a szavak, mintha más pakolná a számba őket. Kezembe akad a párna, ait még tíz éves korában adott nekem születsnapjára, a közös párnánk… - Azt hiszed, nem aggódom agyon magam?  - Hozzávágom a puha párnát, és leroskadok az ágy szélére. – Nagyon utállak most, Winonette.
 Vissza az elejére Go down
avatar


Kinsley


Kinsley
Csatlakozott : 2017. May. 29.
Posztok száma : 16
Motto : make that pussy poppin' Age : 21 Titulus : starboy Foglalkozás : diák Play by : sahores
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Piggy && Winnie   2017-06-16, 5:43 pmNem áll szándékomban pitizni és a bocsánatáért esedezni, de egyre jobban érzem azt, hogy egy pöcsfej voltam. Azonban a világért se vallanám be, még neki se. Inkább majd behízelgem magam a karjai közé és akkor minden rendben lesz. Nem véletlen hoztam jégkrémet se.
- Hát azt látom, hogy mit nem csináltál...mondjuk rendet – arrébb lökök a lábfejemmel egy könyvet, ami az ágy sarkánál hever és vigyorogva nézek Piggyre, aki még mindig igyekszik leszarni. Látom rajta, hogy egyre nehezebben megy neki ez pedig elégedettséggel tölt el. Mint ahogy én sem tudok huzamosabb ideig haragudni rá, úgy neki se sikerül főleg ha bevetem a titkos fegyverem.
Végül feladja és elteszi azt a tetves könyvet. A vigyorom pedig azzá a mosollyá szelídül, amit csak ő kaphat. Figyelem az arcát miközben az ingem gombjával játszik és össze-összerezzenek ahogy néha az államra koppant egyet az ujjával. Ha más csinálnál valószínűleg már rég lehordtam volna, hogy kurva gyorsan fejezze be, mert rohadt idegesítő. Piggyvel nem teszem.
- Igazából apa szólt, hogy nem ártana kilátogatnunk, mindkettőnknek. A szezonnal kapcsolatosan akar valamit megbeszélni – nem veszem le a szemem a szájáról miközben beszélek, egyetlen kis apró minutumra sem – Szóval kint voltál vele... - felvonom a szemöldököm miközben megismétlem a szavait. Nem tudom hová rakni, de rájövök, hogy jobban teszem ha nem mélyedek el ebben a témában, mivel ez valószínűleg annak a következménye, hogy nem voltam itt két napig. Szóval csak beharapom az alsó ajkam és inkább lenyelem a mondandómat. Mire észbe kapok már el is húzódik, nekem meg sikerül egy nagy levegőt vennem, mert úgy tűnik eddig visszatartottam míg túlságosan is közel voltunk egymáshoz.
- Nem, nem akarok veszekedni vele – hátradőlök a falnak, kinyújtóztatom a lábaimat és figyelem ahogy teljesen feleslegesen pakolászni kezd, közben próbálok nem mosolyogni – És de, kicsit elhúzódott a parti … - vonom meg a vállam, mintha semmiség lenne az egész, mert igazából tényleg az de nem akarom az orrára kötni, hogy ez mind miatta volt. Jó persze az is csak segített az egészben, hogy Polly nem is olyan rossz társaság, mint ahogy azt először gondoltam amikor beskatulyáztam az agyatlan, naiv, szőke lowelles picsák táborába.
- Mintha egyébként te nem szartál volna le nagy ívben az utóbbi napokban – horkanok fel, de közben így az ő szájából hallva a dolgokat még inkább taplónak érzem magam. Tehát nem is védekezek, amikor a párna az arcom felé repül, hagyom, hogy tökéletesen pofán találjon. Figyelem ahogy lezuhan az ágyra Piggy és csak remélni tudom, hogy egy picikét se gondolja komolyan, hogy annyira utálna. Nem utálhat. Ő nem. Bárki más igen, de ő nem.
- Ne haragudj - feljebb tornázom magam és pillanatok alatt termek mögötte, hogy átkaroljam és finoman az ölembe vonjam – Megígérem, hogy nem tűnök el többet anélkül, hogy szólnék – dünnyögöm a hajába és kivételesen komolyan is gondolom, amit mondok – Csak felbosszantott, hogy egyszerűen sehova se jöttél velem mostanság és gondoltam, ha eltűnök talán észreveszed.  Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Piggy && Winnie   

Vissza az elejére Go down
 
Piggy && Winnie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Kinsley house-
Ugrás: