HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Liam & Cam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 112
Motto : Do re mi fa so fucking done with you Titulus : f*ckboy Foglalkozás : tanuló Play by : keneti james fitzgerald apa
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Liam & Cam   2017-06-08, 12:43 pm

A man's true character comes out when he's drunk
318 - zene - nézd el, hogy kicsit béna :c

Tudom, hogy ő nem ilyen, meg minden, de nem lehet minden este bent poshadni a kollégium falai között, amikor van élet a sulin kívül is, és ő jelenleg nincs a legjobb állapotban. Szeretném valahogy összerázni, hiszen a barátok erre vannak, hogy ott legyenek akkor is, ha az ember toppon van, és akkor is, ha a legmélyebb bugyrában van a rossznak. Én most ott akarok lenni, és segíteni neki, hiába nem a legjobb ötlettel álltam elő, azért, ez ártani csak nem árthat.
- Állj ehhez az estéhez pozitívan, akkor nagy bajok csak nem lehetnek, nem? - próbálkozom, de fogalmam sincs, hogy ehhez tud-e pozitívan állni. Nem egyszerű a helyzete, ezt nem tagadom, és nem is vagyok ellene, miért is lennék, csak nekem rossz őt így látni, amikor tudom, hogy nem csak ez bújik meg benne, hogy van egy kicsit pozitívabb fele is, amit hiányolok. Nem is tudom ilyenkor mit tehetnék, vagy akár mondhatnék, hiszen sohasem voltam olyan helyzetben, mint ő, soha nem kellett halállal megküzdenem, - csak a nagyszüleimével, de akkor még gyerek voltam nagyon, fel sem fogtam - míg neki ilyen hamar ezzel meg kell barátkoznia. Ha bántja, ha nem, egy halál mindig borzalmas, és szörnyű következményeket tud maga után vonni.
- Egyezzünk meg abban, hogyha ez most katasztrofálisra sikerül, soha többet nem próbálkozom meg, ide elrángatni téged. Ígérem. Rendben? - sosem egyezkedtem még ilyen témában vele, de most megteszem, és ha én megígérem, akkor be is tartom, így biztos lehet abban, hogy nem átverni igyekszem őt, hanem komolyan gondolom ezt, amit most mondtam. Ha neki nem jó ez a légkör, ha nem segít rajta egy picit sem az alkohol, vagy ilyenek, akkor hagyom a fenébe. Nem, nem őt, hanem ezt az alkohollal, és a kocsmával felvidulós, összeszedős dolgot. Bár ez most nekem jót fog tenni, túl sok minden volt az elmúlt napokban, és olyan hirtelen fordulnak az események körülöttem, hogy még én magam sem fogtam fel teljesen.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 65
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 20 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam & Cam   2017-06-08, 5:16 pm

Mikor idekerültem az egyetemre nem volt az elsődleges céljaim között a barátkozás gondolata. Eléggé antiszociális lett a személyiségem az utóbbi időszakban, s azt a halvány szikrát, ami nem enged teljesen elzárkózni az emberektől is Cameron biztosítja a számomra. Ránézésre senki sem mondaná meg, hogy egy évvel alattam jár, hiszen magasabb és edzettebb is nálam. Az utóbbit nagyon bánom, hiszen már ezer meg ezer alkalommal elhatároztam, hogy igenis fasza csávó leszek, változtatok az étrendemen, kevesebb gyors és egészségtelen kaját eszek, na meg edzeni is lejárok. Mondanom sem kell, hogy mindig úgy határozok, majd holnap elkezdem. Tipikus lusta ember felfogás, de igazából a rajz elveszi az időmet a kondizástól. Ezt nem szeretem hangoztatni Cam előtt, mivel Ő sport szakon van, így nem túl előnyös számomra, ha ezeket kiejtem a számon a társaságában.
- Teljesen pozitív vagyok – erőltetek egy gyenge mosolyt az arcomra. Cam kitalálta, hogy feldob egy kicsit és társaságibb emberré tesz, így elvisz kocsmázni. Vonakodva ugyan, de belementem a dologba. Nem vagyok az apám és Hurricane sem vagyok, hogy állandóan mást se csináljak csak igyak, így néha belefér. – Viszont előre szólok, ha részeg leszek az a te hibád és nincs csajozás, ez kan buli! – magyarázom neki. Én amúgy sem tudnék egy lányra sem ránézni, mióta kiderült, hogy Eden, az egy nyári kalandom is az Abbey-re jár máshogy látom az efféle dolgokat.
- Ha nem fog tetszeni, akkor el kell jönnöd velem egy posztmodern kiállításra – vágom rá gyorsan vigyorogva. Tipikusan én vagyok, az ivásról lenne szó, de még ilyenkor is felhozom a művészeteket.
- Remélem valami csendesebb kocsmát néztél ki, egy nagy egyetemi bulihoz tényleg nincs kedvem, viszont ha lesz valami jó lehetőség az Abbey-n, akkor talán, hangsúlyozom talán, elkísérlek – emelem fel a hangom a mondat végére. Elgondolkodtató, hogy vajon voltam-e már részeg, de valamiért a nemre tippelek. Tinédzser koromban undorodtam az alkoholtól apám hatására, ám a cigire már egészen fiatalon, 15 éves korom környékén rászoktam. Akkoriban párszor elmentem pár barátommal füvezni is, de a pia sosem volt a terítéken. Már akkor is elég furcsa voltam. Az egyetemen természetesen már nagyobb szerepet játszott az alkohol, viszont eltörpül minden más mellett.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 01.
Posztok száma : 112
Motto : Do re mi fa so fucking done with you Titulus : f*ckboy Foglalkozás : tanuló Play by : keneti james fitzgerald apa
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam & Cam   2017-06-09, 2:49 pm

A man's true character comes out when he's drunk
375 - zene - nézd el, hogy kicsit béna :c

Liam és én, hát eléggé különbözőek vagyunk, szinte mindenben, ne csak külsőre, de valahogy ez engem sosem zavart, magam sem tudom miért nem. Mondhatnak bármit, én szívesen barátkozom vele, jó társaság, és én nem tartom furának, csak nagyon ritkán, amikor én se  nagyon értem, hogy mégis mire akar kilyukadni. Mondjuk a rajzai, én sose tudtam rajzolni, nem is akartam mondjuk, én midnig meguntam, és türelmem sem volt hozzá, de értékeltem, ha valaki tudott. Nála is értem, nem arról van szó, hogy nem, egyszerűen csak olyan furcsa nekem, hogy ő ezzel le tudja magát foglalni. Hogy a rajzolás neki amolyan időeltöltő cselekvés, számomra csak unalom, és némi bénázás. A pálcika emberek mennek, de egyszer rajzoltam egy kutyát, amit mindenki zsiráfnak hitt, fogalmam sincs ezeket, hogy lehet összekeverni, de anya kitette a hűtőre, hogy nagyon szép zsiráfot rajzoltam és büszke rám. Nem mertem neki bevallani, hogy az egy kutya.
- Látom - forgatom szemeimet egy sóhaj keretében, de legalább próbálkozik, már ennek is örülök, mert azt hittem élből elutasít. Mondjuk megtette, sokáig győzködtem, hogy a válasza mégis igen legyen, és adjon esélyt ennek az egésznek. - Nem hagyom, hogy lerészegedj annyira, hogy baj legyen. És nincs csaj, hacsak te nem akarsz összeszedni egyet, mert én nem foglak vissza - nevetek fel, bár tudom, hogy ő nem fog egy csajra sem rávetődni, szerintem annyit nem is tud inni, hogy megtegye, nem azért, mert nem szedhetne össze senkit, hanem azért, mert ő nem akar senkit összeszedni. Nem értem, é értem is egyben, nem mindig jó amit én csinálok, és nem mindenkinek fekszik.
- Aztak... - csúszik ki a számon, de utolsó pillanatban visszanyelem a káromkodást. - Fair ajánlat, legyen - tényleg az, én arra nem mennék önszántamból, ahogy ő sem a kocsmába, így elfogadom minden zokszó nélkül.
- Csendeset néztem nyugi - vigyorgok rá, amolyan igazán diadalittasan, amikor hangsúlyozza a talánt, nála ez már hatalmas haladás. - Nekem már egy talán is több, mint a semmi - nevetek fel, majd megállok az egyik ajtónál és kinyitom, bent nincsenek sokan, így tudhatja, hogy igazat mondtam.
- Látod, mondtam, hogy csendes - tessékelem be magam előtt, hogy véletlenül se tudjon elmenekülni, nincs romkocsma hangulata a helynek, inkább kávézószerű, de nincsenek hangosan csevegő emberek, vagy éppen laptopon pötyögők, akik kihasználják a wifit.
Vissza az elejére Go down
avatar


Pierson

Pierson
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 65
Motto : ♦ first honesty, then industry, then concentration Age : 20 Titulus : ♦ abstract artist Foglalkozás : .♦ student Play by : ♦ cole sprouse
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Liam & Cam   2017-06-12, 6:12 pm

Magam is csodálkozom, hogy rögtön igent mondtam Cameron ötletére, miszerint menjünk el inni, ami kicsit sem az én reszortom. Igazság szerint nem bánom, hogy miként döntöttem, mert tudom, hogy egy alkalom után úgysem válok olyanná, mint amilyen az apám vagy Hurricane, attól, hogy egy család vagyunk, vagyis voltunk valamikor és egy vér csörgedezik az ereinkben még nem vagyok olyan, mint ők. Eddig mindig tudtam hol a határ és egy-két sör után megálltam. Ma nem szeretnék leállni, Cam előtt bármikor megmutathatom az igazi arcom. Tudom, hogy Ő nem fog elítélni és mellettem áll majd olyankor is, amikor más nem.
Előveszem a cigim a zsebemből, ami pont a pénzem mellett volt, megjegyzem magamban, hogy majd figyeljek oda, hogy ne rakjam ugyanoda mind a kettőt, nehogy kiessen a font a helyéről. Kiveszek egy szál cigarettát és Cam felé nyújtom a dobozt.
- Kérsz haver? – kérdezem kíváncsian, míg meggyújtom a rákkeltő tárgyat. Elég fiatalon kezdtem és tisztában vagyok a veszélyeivel, de nem vagyok hajlandó lemondani róla.
- Nyugi, nem lesz baj – biztosítom. – Ami azt illeti még régebben meséltem neked egy lányról, mikor megismerkedtünk akörül. Tudod, akivel összejöttünk pár éve egy nyári táborban, aztán otthagytam szó nélkül, a neve Eden. Most itt van az egyetemen és a múltkor összefutottunk, Lola elrángatott egy matheres buliba, ahol végig a fal mellett ácsorogtam és ott volt Eden is. Rámozdult egy fickó, segítettem neki eljönni onnan, azóta nem beszéltünk, de feljöttek bennem az emlékek, és nem nagyon szeretnék most más lánnyal lenni. Szóval, ha hallottál olyat, hogy egy fura srác leütött egy nála jóval kigyúrtabb, részeg fickót az én voltam – rántom meg a vállam elmesélve Cameronnak a rövid történetet.
- Te ki fogod bírni csajozás nélkül ma? – nézek rá kétkedően, aztán hirtelen szélesen elvigyorodom – Vagy talán van valaki, aki miatt kibírod? – kérdezem felhúzva a szemöldököm, elég kíváncsivá tett a gondolat. Cam mindig is a nőcsábászok táborát erősítette, így nem lepődnék meg semmin.
- Nahát igazad volt! – nevetem el magam besétálva a kocsmába. Alig vannak páran és nem tűnik a legjobb, legdrágább helynek. Azonnal megtetszik és olyan hülye, már-már hihetetlen gondolat ötlik a fejembe, hogy ide még vissza fogok járni. – Mivel kezdjünk? – nézek Cameronra kíváncsian. Legszívesebben először meginnék egy sört, de nem vagyok tisztában azzal, hogy jó-e sörrel kezdeni vagy sem, így inkább rábízom magam a profira.Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own nature into his pictures.Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Liam & Cam   

Vissza az elejére Go down
 
Liam & Cam
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liam Briantov
» Liam O'Keeffe
» Rosszat álmodtam, oda bújhatok melléd? Liam & Elena
» Jason Liam Norman
» ADATGYŰJTÉS

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Gravesend :: Belváros :: Kocsmák, Fogadók-
Ugrás: