HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
King & Anton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: King & Anton   2017-06-10, 9:03 pm


●●●● King & Anton ●●●●

Egész hamar értem vissza a Winster házba. Még csak akkor kelhetett fel a nap. Ilyen volt ez az elnöki pozíció. Akartam a srácokkal valami közös programot, ezért le kellett adnom egy kérvényt a dékánnak, azonban csak ezen a reggel mehettem, különben várnom kellett volna egy hetet. Ezért keltem olyan korán. Természetesen előtte még gyorsan lezuhanyoztam, nehogy már büdösen állítsak be oda. Meg gyorsan meg is reggeliztem, hogy ne halljak éhen odafele. Fáradtan értem vissza a házba, de mindig öröm volt oda belépni. Igaz, még aludtak a testvéreim, szóval nem volt nagy nyüzsgés, de így csendesen is jó érzés volt ott lenni. Még vissza akartam dőlni egy kicsit az ágyba, ezért a szobám felé vettem az irányt. Lassan nyitottam be a szobámba, nehogy felkeltsem Cameront. Már oda is léptem az ágyamhoz és épp bele akartam dőlni, de megláttam az éjjeliszekrényemen egy kupac jegyzetet, amin az állt, hogy Abraham. Ki is ment a fejemből, hogy oda akartam neki adni a jegyzeteket. Ő is korán kelt, mert ment edzeni, de még gyorsan oda akartam adni neki a lapokat, szóval felkaptam és sietve mentem a szobájához. Arra számítottam, hogy már ébren volt, szóval nem ügyeltem az ajtóra, csak szimplán kinyitottam.
- Abe, meghoztam a... basszus! - a papírokat a szemem elé kaptam, hogy ne lássam azt, amit nem kéne. Egy srác feküdt az ágyában és ahogy láttam, hiányos öltözetben volt. A takaró eltakarta az alsó részét, szóval csak reméltem, hogy van rajta boxer.
- Mond, hogy van rajtad gatya -clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 07.
Posztok száma : 71
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: King & Anton   2017-06-12, 9:10 am

sorry, are you lost?


Bambán bámulok magam fölé, a plafont nézem merev tekintettel. Nem hiszem el, hogy hagytam neki, hogy ide csábítson. Magamat ostorozom, és azon gondolkozom, hogy miért? Miért uralkodik el ennyire a vágy rajtam, ha Abraham Johson a közelemben van? Miért veszítem el hirtelen az eszemet, hogyha meglátom? Miért nem tudok uralkodni magamon? Megrémiszt, hogy elveszi  józan eszemet, hogy elég egy forró pillantás és máris nekiadnám a lelkemet is.Nem akarom. Vagy mégis? Küzdeni próbálok ellene, de sikertelen vagyok, és ez bosszant.
Nem vettem észre amikor kimászott mellőlem, inkább a hiánya ébresztett föl. Oldalra fordultam, és a jobb oldalamon csak egy üres, kihűlt takaró alatti rész várt.
Mármint nem terveztem, hogy itt alszom. Egyáltalán nem akartam itt aludni. Hagytam neki, hogy elvegye az eszemet, de úgy terveztem, hogy amint visszaadja én visszacsámborgok a szobámba. De hát nem csámborogtam vissza, vagy Ő nem adta vissza a józan eszemet, nem tudom pontosan, de elaludtam. Valamilyen hülye filmet akart velem nézetni, ahol papok mentek ördögöt űzni beteg emberekhez. Engem meg annyira érdekelt ez az egész, hogy ahogy a kezei biztonságot ígérve körém kulcsolódtak, ahogy a háta az enyémhez ért, szinte rögtön elaludtam.
Most meg itt fekszem, és azon gondolkozom, hogy miért?
Felsóhajtok, észre sem veszem, hogy kinyílt az ajtó, csak mikor az ismerős hang beszédbe kezd. Ijedten kapom rá megrémült őzike szemeim, a takarót meg úgy hirtelenben rántom föl egészen a nyakamig. Mélyen elpirulok, de úgy bámulom, mintha ezelőtt sosem láttam volna még.
- Basszus.. -
Ismétlem meg Őt.
- Van! Persze, hogy van! -
Nagyot nyelek. Áldom az eget, hogy indulni készültem tegnap este.
- Figyelj, bocs én... huhh megyek is.. -
És kótyagosan felülök az ágyba, hogy én most akkor indulni fogok is, de úgy hirtelenjében egyik ruhadarabomat sem találom, amitől megrémülök, és a fejem ide-oda kapkodom.
Kinyírlak Abraham Johnson!

Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: King & Anton   2017-06-12, 11:09 pm


●●●● King & Anton ●●●●

Abrahamnak hála már több dolgot megtudtam, mint akartam erről a dologról, viszont arra sosem számítottam, hogy egy másik srácot találok a szobájában. Nem akarok félreértést, szóval tisztázom, semmi bajom nem volt azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódtak. Szerintem a mai világba már nem szokatlan dolog. Engem az sem zavart, ha előttem csinálták. Mármint nem azt csinálták előttem, hanem mondjuk, ha csókolóztak...ruhában. Mást nem szívesen néztem volna, de annak se örültem volna, ha egy hetero pár  játszik kutyásat előttem, szóval az teljesen mindegy, hogy ki kihez vonzódik. Úgy látszott nem csak én lepődtem meg. Bizonyára ő sem számított látogatóra.
- Huh ennek örülök. Várjunk csak... - tényleg megkönnyebbültem, hogy a srác nem volt teljesen. A hangja azonban nagyon ismerős volt.
- King? - gyorsan elhúztam az arcom elől a papírokat, hogy megnézzem tényleg ő volt e. Nem sok ruha volt rajta, sőt csak egy boxer volt, de nem volt újdonság. Mármint a Winsteres srácok gyakran mászkáltak így, mert ugye lányok nincsenek és srácok egymás között bátrabbak. Lehet őt még pont nem láttam így.
- Ne, nem csináltál semmi rosszat. Én jöttem be kopogás nélkül. Maradj nyugodtan. - a papírokat leraktam egy asztalra és közelebb léptem hozzá.
- Amúgy ti ketten akkor most... öhm... izé - nem tudtam, hogy fejezzem ki magam és valószínűleg már az arcom is elkezdett egy kicsit vörösödni.


clothes || remélem, jó lesz kezdésnek Very Happy ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 07.
Posztok száma : 71
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: King & Anton   2017-06-13, 9:20 am

sorry, are you lost?


Ha a helyzet így sem lenne elég kínos, Anton felismer, és én is felismerem Őt. Az arcom vörösödni kezd, és olyan mereven bámulom magam előtt a padlót, hogy félő pillantásom lyukat üt rajta. Bassza meg. Kicseszettül bassza meg. Nem Anton, hanem Abraham. Sikerült rávennie. olyan szorosan fonta körém a karjait, hogy képtelen voltam kiszakadni belőlük. Erre tessék. Itt vagyok az Ő szobájában, de már teljes mértékben nem egyedül. A nevem hallatára megtörten, nagyon aprót bólintok. Utálom ha az emberek belelátnak a kínos mindennapjaimba, amikor a hajam még kócos, és egy elnyűtt pizsamapólót viselek - amit most nyilván nem -.
A szemem vadul cikázik, próbálja megtalálni a saját ruhadarabjaimat, de jobb híján, mivel azok sehol sincsenek, Abraham pólójáért nyúlok ami a széken hever, és magamra rántom.
- Nekem nem kellene itt lennem.. -
Krákogok és a fejemet vakargatom.
És felteszi az ötvenmilliós kérdést, mire az arcom vörösödni kezd, és én tényleg nem akarok ránézni. Mert hát ez gáz, meg a kérdésére magam sem tudom a választ.
- Mármint mi ketten, mi? -
És adom a hülyét. Hátha ahhoz értek.


Vissza az elejére Go down
avatar


Winster ✘ Elnök

Winster ✘ Elnök
Csatlakozott : 2017. May. 28.
Posztok száma : 70
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák Play by : Mario Casas
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: King & Anton   2017-06-13, 8:24 pm


●●●● King & Anton ●●●●

Megnyugodtam, mert nem csak az én arcom kezdett vörösödni, hanem az övé is. Nem volt könnyű engem zavarba hozni, viszont ilyen helyzettel még sose kerültem szembe. Olyan volt, mintha keresett volna valamit. Gondolom a ruháit, mert pár pillanat múlva magára kapott egy pólót. Az a póló tuti, hogy Abrahamé volt, mert már nem egyszer láttam rajta, de az is lehet, hogy ugyan olyan pólójuk volt.
Megálltam egy pillanatra és vettem egy mély levegőt, hogy nyugodtabban tudjam kezelni a dolgot. Az arcom eredeti színe is kezdett vissza jönni.
- Dehogynem, maradj még. - nem akartam elzavarni onnan. Nem kellett volna messzire mennie, de akkor sem akartam ilyen helyzetben hozni őt. Leültem mellé az ágyra.
- Tudod... ö... ti ketten lefeküdtetek egymással? - nyögtem ki végül a kérdésem, ami lehet túl intim volt, de Winsteres testvérek vagyunk, szóval csak nem haragudott meg érte. Mielőtt válaszolhatott volna gyorsan megszólaltam.
- Nem mintha baj lenne, sőt meg is dicsérlek akkor titeket, mert halkak voltatok. Máskor ebből a szobából igen nagy hangok jönnek ki esténként. - zavaromban fel is nevettem egy kicsit, ami eléggé fura volt.

clothes ||  awkward  ||  ©️
Vissza az elejére Go down
avatar


Winster

Winster
Csatlakozott : 2017. Jun. 07.
Posztok száma : 71
Motto : Mottó helye Foglalkozás : diák
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: King & Anton   2017-06-15, 8:25 am

sorry, are you lost?


És amikor azt hiszed, hogy az egész helyzet ennél már nem lehetne kínosabb, rájössz, hogy sokkal kínosabb is lehet, és az ami eddig veled történt, amiről azt hitted, hogy olyan gáz, hogy a föld nyílik meg alattad, az már nem is tűnik olyan gáznak. Mert hát én azt hitte, hogy Anton nem hozhat minket ennél kínosabb szituációba, de nyilván tévedtem.
Kérdésére félrenyelem a saját nyálamat, és fuldoklani kezdek, köhögök, próbálom helyrerázni mind a légzésemet, mind a saját gondolataimat.
Legszívesebben rávágnám, hogy ehhez azért tényleg nincsen semmi köze, de mivel Ő maga nem sértésből kérdezett, nem felelhetek neki úgy, hogy megbántsam.
Nagy nehezen sikerül összeszednem magamat. Már nem köhögök, nem fuldoklom. Az arcom vörös, de simán foghatjuk arra, hogy ez a fulladozás miatt van, és nem látható zavarom végett. Te meg vagy elhiszed, vagy nem.
- Hmm.. hát ha ennyire tudni szeretnéd, akkor.. izé.. persze.. miért lenne titok? Szóval.. ahha.. szóval igen.. -
És az egész annyira kínos, mert hát én King Bradshaw sosem dadogok, sosem kerülök zavarba, és sosem használom az izé szót. De ebben a pillanatban minden józanságom elhagy, és csak arra tudok gondolni, hogy tuti kinyírom ezért Abrahamat.
Egészen addig a pillanatig amíg Anton meg nem szólal. A mondatát ízlelgetem, és úgy bámulok rá, mint egy cinkos társra. Az agyamban a kis fogaskerekek rögtön forogni kezdenek, és minden zavaromat félretéve megsértődöm. Abrahamre. Mert hát máskor bezzeg szétnyögi az egész Winstert, a múlt éjszaka, meg kussolt.
- Mikor volt az a máskor? -
Úgy teszek, mintha viccesnek találnám én is a dolgot, fölnevetek szórakozottan, de kíváncsian várom a választ, hogy kiderítsem volt-e azóta valakivel a szoba lakója vagy sem.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: King & Anton   

Vissza az elejére Go down
 
King & Anton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Event] Tükörkép
» Zenedoboz
» Anatole Saito vs King Chromwell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Welcome to Abbey Mount :: Testvériségek lakrésze :: Winster house-
Ugrás: