HomeHome  WidgetsWidgets  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 
Ash & Becca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Ash & Becca   2017-06-11, 6:17 pmHa csak egyetlen napot is kellett volna várnom, amíg Ledus visszavánszorog a Mucsaröcsögei kiruccanásáról, én mindenesetre úgy döntöttem, egyedül is képes vagyok felkutatni az egyetemhez közeli, vagy legalábbis nem túl messzi bevásárlóközpontot, hogy olyan létfontosságú dolgokat vásároljak, amiken sajnos nem lehet spórolni. Többek között Snickerst. Meg körömvágó ollót, ami nálunk fogyóeszköz volt, és a hajamra is annyi minden kellett, hogy abból a pénzből, amit elköltöttem az ápolására már igazán vehettem volna egy all inclusive nyaralást Dubaiban, meg egy tigrist is, ha már arra járok.
Szóval a kis kosaramban volt már majdnem a listán szereplő összes ÚRISTEN EZ KELL, meg egy tucat random dolog, amire nem volt szükségem, és amire az elkövetkezendő három évben sem lesz, ennek ellenére valamiért belesöpörtem a többi mellé, és úgy tettem, mintha azok galád módon maguktól másztak volna oda teljesen észrevétlenül.
A hangszórókból minimális hangerőn szólt valami régi Britney szám, még a kopasz kora előttről, a tudatalattim mélyéről pedig előkerült a szövege, pedig azt sem tudtam, hogy tudom. Úgyhogy dudorászva, halkan énekelgetve sétálgattam, és magamban mosolyogtam, amikor felidéztem Ash Skylar instagram képét, ami mostanában hatalmas sikereknek örvendett a világhálón.
Sajnáltam ugyan, hogy az akartnál több haja maradt, és határozottan bántam, hogy kegyetlenségünket nem vittük túlzásba Ledával, aki szerint jobb is volt így, de azért szórakoztatott a történet. Meg amúgy is, félő volt, hogy a Karma lassan visszaadja nekem. Ashnek a haját vágom, Felixnek a könyveit és dvd-it lopkodom a szobájából, betöröm ártatlan Dunantos sünik orrát... Nem a fénykoromat éltem. Vagy - másik perspektívából nézve - talán éppen, hogy azt.
- You drive me crazy, i just can't sleep... - dünnyögtem magamban, és éppen egy sampon francia leírását próbáltam kibogozni telefonos google translate-el, mert nem tudtam franciául, amikor megállt mellettem valaki. Felpillantottam rá, és csak pislogtam.
- Ash Skylar - kúszott mosolyajkaimra, és lepillantottam a telefonomra. "Rövid haj". Felé nyújtottam a sampont. - Tessék, cheveux court. Franciául van, azt jelenti rövid hajra, és egészen biztosan nem így ejtik - nyújtottam felé a sampont. - Vásárolsz egyébként? Nem tudtam, hogy a matheresek... hát, hogy vásárolnak - grimaszoltam, vállat vontam, és nézegettem tovább a samponokat.


______________________________________________________
- 346 lett, de lehetünk rövidebbek is Cool csak kellett valami alap -


Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-11, 7:36 pm

Artikulálatlan hörgés hagyja el a torkomat, ami újabban az ébresztőóra bágyadt csipogását helyettesítette a kedves kis szobánkban, miután minden egyes nap legalább hat egész perccel korábban kellett kelnem, hogy az újdonsült hajkoronám valamilyen emberibb, kevésbé focistás fazonba igazgassam. Devlon szerint a középen hosszabb, oldalt rövidre nyírt hajból ideálisan tudnék a mai divatnak megfelelő hagymafrizurát kreálni egy hajgumival, és bár igaza volt, én valószínűleg előbb használtam volna fojtóhurokként az a kibaszott hajgumit, mintsem hogy a hajamba rakjam.
Hol a rövidebb tincsek meredtek az égnek, hol a hosszabbak lógtak a szemembe, bármit is tettem, bármilyen erős waxot, zselét, lakkot használtam, a fazon megmaradt valahol az „őrült tudós” és a „tegnap megtépett anyukám” között félúton.
Természetesen senki sem hagyta, hogy egy pillanat erejéig legalább elfelejthessem ezt a tragédiát, az összes nyomorult ember, aki unalmas napjait nagyáruházi vásárlással akarta tölteni, megdöbbent tekintettel pislogott a madárfészekre a fejem tetején, ami egykoron a hajam volt. Senki nem szólt egy szót sem hozzám, a szülők sem húzták arrébb a gyerekeiket, ha elsétáltam mellettük, pusztán meglepett pillantásokkal kísérték az utamat, valószínűleg azon gondolkozva, mennyire kell lesüllyednie az embernek, hogy ide jusson, hát megmondom én, meddig…
- Gonosz Ananászlány! – nem viszonozom a mosolyát. Ő okozta a vesztem, nem érdemli meg, hogy mosolyogjak rá.
- Tessék, egy középső ujj – mutatok be neki morcosan – Ez minden nyelven azt jelenti, hogy bekaphatod.
Kiveszem a kezéből a sampont, és a kosaramba dobom az energiaitalok és a gumicukrok békésen magasodó kupacának tetejére.
- Ja nem, dehogy, én ezt ellopom… úristen, mégis mit a szart csinálok szerinted? És hol a faszba lehet itt hajformázót kapni? Lehetőleg ne olyat, amit te használsz, úgy látom az nem valami jó.


Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-11, 8:19 pmMinden erőmmel azon voltam, hogy lebiggyesszem a számat, és úgy, sértetten pislogjak a középső ujjára, de a szórakozottság láthatatlan damillal húzta fel szám két sarkát, és ettől olyan gonosz kerti törpeként bámultam rá, mint amilyennek éreztem is magamat.
- Lenyűgöző, Ash Skylar, milyen nemzetközi kifejezéseket ismersz. - Felpattintottam a következő kezem ügyébe kapott sampon kupakját, és beleszimatoltam. Vágtam valami arcot, és inkább visszatettem, aztán nyúltam a következőért.
- Hajformázót? - pillantottam rá, kezeim rutinosan három polccal feljebb nyúltak, levarázsoltam egy hajformázót, és úgy nyújtottam felé, mintha valami reklámban lettünk volna. Csak aztán azt mondtam, alvilági mosollyal, - De te hajat vegyél, ne hajformázót - és az nem volt annyira reklámos. - Egyébként az én hajam, kérlek, tökéletes - nyúltam is hozzá koronámhoz, és gyorsan hátralibbentettem, hogy a hátam közepét súroló hajzuhatag egy gyors táncot járjon le a levegőben.
- Amúgy meg ne vedd olyan komolyan a dolgot - legyintettem, és lefele kezdtem pislogni, az alsó polcokra, hátha arra bujkál kedvenc samponom, kedvenc balzsamommal karöltve. - Visszanő pikk-pakk, holnap már észre sem... Vagy hát, holnap még talán de, viszont egy-két hónapon belül olyan lesz, mint régen, sajnos. Örülj neki, hogy a hajadat vágtuk le - ontottam magamból a bölcsességet, mint valami orákulum, és közben tovább legyintgettem, mintha semmi másra nem vágytam volna annyira, mint hogy előtte paskoljam a levegőt. És közben tekintetem találkozott az alsó polcos kedvencekkel. Halleluja!
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-11, 9:01 pm

Becca pont olyan tenyérbemászóan ijesztően vigyorgott rám, mint a Chucky baba, és pont annyira ZS kategóriásak voltak a poénnak szánt szellemes kis megjegyzései is, amiket azon a bájosan ártatlan hangján csicsergett, mint maga a horrofilm.
Ő látszólag roppantul jól szórakozott, felém nyújtott egy kis, sötétkék tégelyt, mintha valami ingyen termékmintát osztogatna, én pedig készségesen elvettem tőle és visszatettem a helyére a polcra, helyette a kettővel mellette lévő sorból választva, bedobtam egy fekete tubusosat a kosaramba.
- Neked ilyenkor egyébként stroke-od van? – kérdezem abszolút kifejezéstelen arccal, miután végignéztem, ahogy dobálja a haját, ahogy a buta libák a samponreklámokban, vagy az összes Lovelles diáklány az Abbey-n. – Vagy mit dobálod itt a sörényed? Piszkálnak a legyek, mint a lovakat?
Nem is tudom, mi idegesített jobban, Becca, amiért ennyire jól szórakozott, a tény, hogy visszavágni se tudtam neki, mert minden ütőkártya nála volt, vagy a néni, aki már harmadjára próbált meg odafurakodni a polchoz, ami előtt álltam.
- Ne vegyem komolyan? – kérdezem felháborodva, a gonosz pillantásomat helyette mégis az idős hölgy kapja, akinek a kosara másodjára áll bele a farcsontomba, és pofátlanul próbál odafurakodni a samponokhoz, ahelyett, hogy szépen várna még három percet, ami igazán nem sok a végtelen nyugdíjas idejéből. – És mi az, hogy örüljek, hogy a hajamat? Mégis mi volt még más opció?
Készségesen teszek egy lépést Becca felé, mert még így is Ő tűnik a szimpatikusabb banyának, és így legalább a néni macskakajája és dobozos tartósteje sincs benne a seggemben.
- És amúgy is, neked mit ártottam? A te hajadat nem is piszkáltam… nem mintha nem tenne jót neki egy új szín… szereted a zöldet, nem?Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-11, 9:57 pmNem is törődtem a megjegyzéseivel. Az ég egy néni képében küldte szövetségesemet, hogy Ashley farpofái közé állítsa a maga előtt toligált faltörőkost, én pedig szándékosan úgy tettem, mintha fel sem tűnne, hogy a fiút mennyire zavarja az őt ostromló katonám, csak úgy trilláztam magamból az okosságot.
- Aha, a lábad. Kezed. - Elszakítottam tekintetemet az alsó sorról, és kőarcomat ráemeltem. - Péniszed. - Néni itt felszisszent, rosszallóan morgott, mint egy rottweiler, és éreztem, hogy nem volt jó lépés nyilvánosan emlegetni a kedvenc samponos polca előtt ácsorgó furahajú tetovált fiatalember csodatestrészét, mert a viktoriánus korban ez nem volt illendő, és így félő felbontotta szövetségünket, hogy most már engem is legalább annyira gyűlöljön, mint Ash-t. Én meg közben lepillantottam délre, ahol valahol a nemesebbik része létezett elvileg, és ráncoltam a homlokomat, amikor megakadt a szemem a béna, pörgős övcsaton.
- Milyen béna - biccentettem, és ezzel egyidejűleg meg is indultam lefelé, mert közben samponkészletemet is meg kellett magamnak szereznem. Meg is szereztem, még hátra is nyúltam, mert az elsőket mindig földhöz vágják, kifújkálják belőlük az illatot, meg sosem olyan jók.
Ash csaknem rám lépett, miközben odalent guggoltam, rosszallóan felpillantottam rá, és innen még szarabbul nézett ki a haja, amitől megint csak elmosolyodtam.
- Ha Ledát bántod, engem is bántasz. Vedd úgy, hogy nekünk közös a hajunk. És amúgy ne is fáradj, az én hajamat nem is fogod bánta... - indultam meg felfelé, de egyszer csak nem tudtam tovább emelkedni. - Au! - Az említett csodahajam nem engedett tovább emelkedni, fejbőrömet tépve megálljt parancsolt. Furcsán, gerincferdülésben álltam, és nem értettem mibe akadtam bele. - Ash Skylar, mi az isten van, most fogod a hajam? - és próbáltam úgy forgolódni, hogy lássam, de ha odafordultam, akkor a pöcse helyével néztem farkasszemet, szóval visszafordultam vinnyogni az eredeti pózomba.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-11, 10:42 pm

Már épp kicsúszik a számon, hogy amúgy a faszt tetszik még mindig lökdösni, de Beccának végül előbb sikerül csúnya szót harsognia a levegőbe, amivel a néni természetesen egyből reakcióba lép, és már adja is ki magából a bosszús püffögéseket, én meg csak remélem, hogy a protézisét nem fogja a hátamba köpni.
- Vigyázz arra a piszkos szádra, te lány! Ide rendes, kulturált emberek járnak! – nézek rá kritikán aluli színészi játékom kíséretében előadott felháborodással, majd az ujjaimmal játékosan megpörgetem az övcsatom tetejét díszítő Batman emblémát, amit az imént lealacsonítóan csak „bénának” nevezett. Nem tudom eldönteni, hogy visszavágjak-e egy „te vagy a bénával”, mint egy büszke ötéves, vagy inkább csak kezdjem el énekelni neki a Batman rajzfilmek főcímdalát, de végül egyikre sincs szükség, mert a nénit nem hatotta meg, hogy az imént megdorgáltam Beccát a csúnya beszéd miatt, így még búcsúzóul taszít rajtam egyet, mielőtt végleg elpárolog. Kis híján feldöntöm az előttem guggoló kis harcipockot, ahogy felé lépek, amire természetesen fel is kapja a fejét – vesztére. A még mindig pörgő Batman jelem olyan gyorsasággal darálja be a röpke mozdulattól meglibbenő hosszú, barna hajszálakat, hogy csak döbbent pislogásra van időm, majd mikor már az összes hajtincset bekebelezte, amit elbírt, feltör belőlem az a mélyről jövő, ördögien kárörvendő röhögés.
- Nem én fogom – vigyorogva nézem, ahogy pánikolva sipákol ott előttem a földön – Hanem a „béna” övcsatom.
És igen, végre egyszer enyém a győzelem, az amúgy tényleg kurvaszar övcsatom, amit nagyjából négy éve nyertem egy hülye játékgéppel most már hivatalosan is megérte mind a két font ötven centet, amit akkor rááldoztam.
- Baszki, Becca, ezt kiszedni sem tudom. – kacarászok tovább, miközben az ujjaimmal próbálom megszabadítani magam a hajzuhatag fogságától – A hülye csodahajad egészen a csatig be van akadva, nem tudom kipattintani a helyéről ezt a szart. Nem téphetjük ki ezt a tincset? Csak olyan háromujjnyi vastag, meg se látszana…
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-11, 11:31 pmNem.
Ez volt az első gondolatom. Hogy nem.
Mert ez ilyen nem szituáció volt, hogy nem, ilyen nem történhet velem, és nem, ez nem egy vígjáték, nem, nem lehet, hogy visszakapom, és nem, nem is tettem semmi rosszat, amiért visszakaphatnám. Jót tettem. Segítettem Ledának. Segítettem Ashnek... bizonyos értelemben. Jót tettem.
Akkor?
Olyan érzésem volt, mintha szembe szélnek köpködtem volna, és most az egész arcom csöpögött volna a nyálamtól. És nem, nem volt kellemes érzés. Ahogy az sem, hogy egy bevásárlóközpont hajápolászati szakosztályán hajtottam végre szabálytalan pilates mozdulatokat Ashley Nincshaja Skylar pörgettyűs baszdman-es bolhapiacról elcsórt övcsatjába akadva a frizurámmal, miközben a fejem és az ő micsodája közötti szakasz geometriailag tökéletes párhuzamban állt a hideg padlózattal, amire időközben letettem a térdemet. Szóval, nem, nem akartam élni.
Közben artikulálatlan vinnyogás, nyervogás, kivehetetlen imák, és miegymások hagyták el a számat, és próbáltam a lehető legkevesebb fájdalmat okozni magamnak, azon tűnődve, hogyan tudom a legtöbb fájdalmat okozni a hülye övcsatjának, ami valljuk be, nem volt egyszerű.
- Ashley, ne merj nevetni! Ez nem vicces! - szóltam fel idegesen, és megcsaptam a lábát. - Még egy hang, és eggyel feljebb csapok! - fenyegetőztem mellé. - És ne mozogj már, meg úristen, hozzá ne érj, mert fáj! Beleakasszak valamit a hajadba? Ja várj, neked nincs hajad... - Nem tudom, miért éreztem úgy, hogy a "nincs hajad" viccek ott, abban a helyzetben megállják majd a helyüket. Tényleg nem tudom.
- Ne nevess! - ismételtem magamat, és próbáltam forgolódni, hogy fel tudjak rá nézni, de fejbőröm megint csak sikoltva ellenkezett... sikoltását én közvetítettem a külvilágnak. - Mindenki minket néz, ne nevess már. - Mintha azért néztek volna, mert nevet. Mert végül is, minden más tök normális volt. Aztán meghallottam a következő zseniális ötletét.
- Kitépni?! Te mekkora hülye akarsz lenni? Rögtön skalpolj is meg! Háromujjnyi vastag... Anyád a három ujjnyi vastag. - Semmi más nem jutott eszembe. - Bogozd ki, életedben először próbálj meg elérni valami sikert, na, menni fog! Én hiszek benned Ash - vettem Yodábbra a figurát, mert kezdtem aggódni saját testi épségemért. És a csodahajamért.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-12, 3:23 pm

Még azt mondja, hogy nem vicces, buta Becca, hát dehogynem, ez egyszerűen filmbe illően zseniális. Ilyen egyszerűen nem történhet meg a való életben, nincs még két akkora nyomorék, mint mi, akik egy szimpla bevásárlást nem tudnak megejteni egy komplett katasztrófahelyzet felállítása nélkül.
Nem is értem, miért csak én szórakozom jól ezen az elbaszottul groteszk helyzeten. Jó mondjuk, nem az én hajam volt beakadva. Többek között azért nem, mert nekem ugye nem sok maradt…
A fenyítő ütéstől, amit a combomra mér, védekezően rándulok össze, aminek következtében valószínűleg rántok egyet az ő fején és polipcsáp hajkoronáján is, ami az istenért nem akar engedni a matató ujjaimnak és dacosan marad a helyén, rám tekeredve, ahogy eddig volt.
Ő sikítozik, én idiótán röhögök, kívülről nézve ez lehet a világ legelbaszottabb nyilvános szopása, videóra kéne venni.
- Persze, hogy minket néznek, ha itt sípolsz, mint egy kutyajáték. – igyekszem nem jobban húzni a haját, mint amennyire a helyzet megköveteli, de ez nem épp a legegyszerűbb feladat jelenleg. Főleg, mert miután a cibálás nem jön be, tekergetni kezdem a tincseket jobbról balra, majd balról jobbra, hátha valamelyik irányba enged végre és kicsusszan az övemből. De hát kurvára nem, helyette viszont sikerül egy csomóhoz hasonlító gumót fonnom az övcsat és az öv közé, aminek a látványától ismét feltör belőlem az hiénavihogára emlékeztető röhögés.
- A faszomat, Becca, nem hiszem el, hogy a faszba lehet ennyire sikamlós a hajad? Mi a szart kensz te rá, folyékony selymet? Tökre összebasztam már az egészet, de nem jön ki csak áttekeredik máshová. Olyan a kibaszott hajad, mint te, útban is van, és minél többet foglalkoznak vele, annál rosszabb lesz…
Utolsó elkeseredett próbálkozás gyanánt még megpróbálom újra kipattintani az övet a helyéről, sikertelenül, majd húzok még egyet Becca haján, amitől ugyan eredményt nem remélek, de revansként az elmúlt percek beszólásáért úgy érzem, megérdemlem.
- Mindenképpen megmondom anyukámnak, hogy sokat fogyott, ha már csak háromujjnyi vastag, de most inkább állj elő valami világmegváltó ötlettel, mert én ezt rohadtul nem tudom szétszedni, és hosszútávon nem igazán vagy ott jó helyen, másnak tartogatom a pozíciót.
Lenézek Becca feje búbjára, és kihasználva, hogy gyakorlatilag teljesen védtelen a fennálló helyzetben, óvatosan megpaskolom a buksiját, ezzel biztatva, hogy gyorsan találjon ki valami okosat, ha már nekem - nem meglepő módon - nem sikerült.
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-12, 8:34 pmMegvolt az a szörnyű szokásom, hogy ha valami nem úgy sikerült, ahogy én azt akartam volna, akkor az egész világot utáltam. Ezzel a szokásommal én is éppen annyira tisztában voltam, mint akkor már a bevásárlóközpont összes hallótávolságon belüli embere, és azok is, akik normál esetben nem voltak hallótávolságon belül, viszont most kiderült, hogy de, mégis.
- Nem sípolok, hanem fájok! Ez a fájdalmam hangja Ash, szóval jobb ha sietsz, mert még el sem értem a max hang... Aaaahuhu! Ezt direkt csinálod? - ujjaimmal kötélhúzást játszó tincseim gyökerét simogattam, hátha attól megenyhülnek. De mint a rossz gyerekek vitatkozáskor, úgy ráncigálták Ash bénaszar - mert most már szarnak is tartottam, nem csak bénának - titkos mikkentyűjét.
De legalább éreztem, hogy próbálkozik. A baj csak az volt, hogy abban a helyzetben bármit csinálhatott, próbálkozhatott, vagy hozzá sem nyúlhatott, vagy kitéphette volna tőből, vagy levághatta volna a fejemet, mindenféleképpen ugyanúgy gyűlöltem volna érte.
- Akkor úgy tűnik olyan az ember személyisége, mint amilyen a haja. Neked nem sok van, meg ami van, az is csak elrettentő példának. - Becca, megtanulhatnál kussolni. A feleletet erős rántásként éreztem meg a fejbőrömön, bár simán lehet, hogy megint csak bénaszar volt, mint a nyomi öve. Felnyikkantam.
- Carinának? - ugrott be újdonsült barátnőm neve, és az, hogy ezek ketten itt valami levet szűrtek össze. - Szegény lány - dünnyögtem odalent. - Na, de mindegy, szóval kitaláltam. Az világos, hogy hiányosságaid vannak a hajak terén, és hogy ha Leda lenne itt, akkor fél másodperc alatt kibogozná, vagy ha most mi ketten fordított helyzetben lennénk, akkor én ki tudnám bogozni de... Tudod mit, mindegy. Lényeg, hogy ez neked nem megy, úgyhogy keressük meg a papír írószereket. - Gondoltam ott közlöm majd vele, hogy nem a hajamat fogjuk levágni, hanem az ő övét fűrészeljük el, és miután homo sapiens-é egyenesedtem, azután fogom majd én kibogozni. Ennek az övnek már úgyis mindegy, lángszóróval fogom atomjaira gyilkolni. - Lassan menj, ne ráncigálj, figyelj oda, ne nevessél, és vidd már a kosaramat, mert mint látod, éppen nem tudok azzal törődni!
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-12, 9:36 pm

Vajon minden lány ennyit picsog? Mármint nyilván, ha húzzák az ember haját az annyira nem kellemes, elismerem, de azt hittem a lányoknak a fájdalomküszöbe is nagy, nem csak a szája. Ezek szerint akkor nem, már ha Beccát tekinthetjük az összehasonlító példa alanyának. Vagy lánynak. Ő inkább amolyan macskásnéninek tűnik, de ki tudja, most beszélgetek vele nagyjából harmadszor, ha a köszönést és a kötelező köröket nem számoljuk. Hű, három alkalom, és már előttem térdel, nem is rossz.
- Nem direkt csinálom! – hazudom felháborodottan, mialatt Becca ujjai vadul tapogatni kezdik hol a fejbőrét, hol az övcsatomat, mintha csak azon gondolkozna, hogy melyiket kezdje vadul cibálva megszabadítani a másiktól.
- De az enyém legalább nem őszül. – szórakozottan megragadok egy random hajszálat, és egy gyors mozdulattal kitépem a többi közül, mert hát, ha már a haja nagy részének mennie kell, akkor plusz egy mit számít, nem? – Mondd, hány éves is vagy?
A tisztának legkevésbé sem nevezhető padlóra szórom a barna szálat, és próbálok nem meglepettnek hangzani, amikor kimondja Cara nevét. Mégis honnan a viharból tudnak a nők mindent? Ezek tuti tényleg lánymaffiát üzemeltetnek az Abbey falai között, biztos annak is Stanley az elnöke, ő izgul nagyon erre a dirigálás dologra, bár jelenleg Becca holtversenyben van a címért.
- Miután Maxxie már nem igazán vevő az ilyenekre…
Hallgatva a végtelennek tűnő mondatait azon agyalok, mennyivel jobban járnék, ha csak szimplán levenném a nadrágomat, és itt hagynám, hogy oldja meg, legyen boldog, de alsónadrág híján, pucér seggel azért én sem masíroznék végig az áruházon, már csak a közszeméremsértés miatt kiróható pénzbírság miatt sem.
- Mi? – kapcsolódok vissza a beszélgetésbe értetlenül – Papír-írószer? Én nem adok vágóeszközt a kezedbe, remélem, tudod. Kényes területeken vagy, még a végén bajom esik.
Morogva, a lehető legkevesebb mozgás kíséretében felkapom az amúgy kurvanehéz kosarát a jobbomba, a bal kezemben pedig a sajátommal egyensúlyozva megteszem az első ominózus lépést.
- Miért nem hagyhatjuk itt a kurva kosarad? Vagy szeretnél még valamit vásárolgatni így a faszommal szemezve, amíg odaérünk a papíroshoz?
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-12, 10:48 pmNem direkt. Azért egy morgással jeleztem, hogy de, direkt, csak hogy ő is tudjon róla.
Aztán kitépett egy hajszálat. Már rossz kedvem volt, már percekkel ezelőtt elszállt belőlem a szórakozottság érzete, és kerti törpe mosolyom, már nem voltunk reklámban, és többé nem dobálhattam tökéletesen sima, töredezetlen, ápolt, csillogó, illatos, hosszú barna tincseimet. Azt kívántam bár betonból lenne a fejbőröm, hogy így is dobálhassam, és metál koncertes fejmozdulatokat végrehajtva centrifugálisan megpörgethetném magam körül a hajam végén sikoltozó Ash Skylart. Könnyebb volna az élet.
- Haljmeg - könyököltem a közelebb eső combcsontjába.
Nem tudom, miért hoztam fel Carát, de legalább egy pillanatra abbamaradt a hiénaröhögés, és a hajhúzgálás, így össze tudtam szedni gondolataimat, hogy valami ütős stratégiával álljak elő a jövőre nézve. Olyan főbb tervek fogalmazódtak meg bennem kronológiai sorrendben, mint például egy olló felkutatása, az öv levágása, tökéletes hajam visszatökéletesítése, Ash Skylar meggyilkolása, hullájára lyukak döfködése az ollóval, a biztonsági felvételek elkérése, törlése, minden szemtanú megfenyegetés, Ash Skylar testének elajándékozása a rottweiler hangú néninek.
- Jól hallottad, papír-írószer - kezdtem bólogatni, aztán abbahagytam, rájöttem, hogy nem működik, ha a hajad be van darálva. - Majd te vágsz. Bogozni nem tudsz, az egy dolog, szégyen, igen, de egy dolog. De az olló sincs meg? Te hol nőttél fel?
Közben lassan megindult, én pedig próbáltam kitapasztalni, hogy térden sétálva, vagy neandervölgyiben sétálva a kellemetlenebb.
- NEM HAGYJUK ITT! - parancsoltam a padlónak. - Én vagyok a főnök, én irányítok, nem hagyjuk itt, azok az enyémek, te csak lépkedj óvatosan! Nem, ne is lépkedj, csoszogj, úgy-úgy. Au! Ne, ne így! Kicsit léphetsz gyorsabban, így sosem érünk oda. Tudod hol van egyáltalán? Persze, hogy nem tudod, honnan tudnád, minek kérdezem. Két sorral lejjebb balra, aztán ott a sor végén a jobboldali polcok - megtorpantam, hogy kifújjam a levegőt. - Állj már meg, nem látod, hogy megálltam? Hova rohansz?
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-12, 11:22 pm

A könyöke érzékeny pontot érint, ösztönösen összegörnyedek egy kicsit az újabb testi fenyítés hatására, magammal húzva őt is, szóval összességében gondolom ez megint neki fájt jobban. Hát sosem tanul belőle? Nyilván nem, tekintve, hogy bólogatni próbál. Bólogatni! Taktikusan csak kicsit billegteti a fejét, hogy minél több haja maradjon a fejbőréhez csatlakozva, ennek köszönhetően a bólogatás sokkal inkább hasonlít valami teljesen más, felnőtt filmes produkciókból ismert helyzetekben használt mozdulathoz. Vagy hívhatjuk szopásnak is, ha már egyszer az.
- Ó nem, nem, izgalomra semmi ok. Remekül bánok az ollóval, milyen fazonra gondoltál?
Vajon tényleg nem gondolt bele, hogy az én kezembe adni az ollót még nagyobb felelőtlenség, mintha az övében lenne? Mi a fasz, akkor Becca mégsem okos? Maradt így bármi pozitív tulajdonsága?
- Jól van, már baszki, ne ordíts! – lökök egyet az alfelemmel az arca felé, hátha az elhallgattatja – Mégis ki mondta, hogy te vagy a főnök?
A normál sétatempóm, mint kiderül abszolút nem opció, úgyhogy lelassítom a lépteimet, majd kérésére csoszogni kezdek, majd tipegni, totyogni, kúszni, homlokizomból dolgozni magam előre, aztán újra haladós tempóra kapcsolok, de ennek, bazdmeg semmi nem jó. Nők…
- Az isten basszon meg, Becca, te tényleg ennyire kiállhatatlan vagy? – megállok és dühösen oldalba verem a kosarával, szigorúan az övével, abban több a cucc, a nehezebb nagyobbat üt. – Ha már úgyis ott vagy, találj magadnak valamit, amivel elfoglalhatod a szádat, mert már az agyamra megy a szöveged.
Adok még neki pontosan négy másodperc pihenőidőt, majd szó nélkül továbbindulok, remélve, hogy tartja a tempót, lábon, térden, hason, nekem igazából édes mindegy, ha kell húzom magam után.
- Két sorral lejjebb kurvára háztartási cikkek vannak… ja nem, várj, másik oldal. Oké, kapaszkodj, kanyarodunk! Mondom kanyarodunk, baszod, lépkedj már a lábaiddal, vagy felborítalak.

Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-13, 12:27 am- Nem a hajamat kell vagdosnod te nagyon idióta, az övedet vágod el. Vagy a torkodat. - avattam be mégis a tervbe, mert kezdett elegem lenni a bambaságából, meg az egyszerű gondolkodásból, és akkorát sóhajtottam, hogy csodálom nem omlott össze a tüdőm.
- Én mondtam, az előbb, és ha a főnök mondja, akkor úgy is van - ragaszkodtam még mindig sziklaszilárdan a posztomhoz, mert ha más nem is lehettem abban a helyzetben, legalább főnök akartam lenni. Két fajta főnök van, az egyik szop, a másik szopat. Most nem tudtam melyik vagyok.
- Kiállhatatlan, hah. Kettőnk közül te állsz, és nem én, úgyhogy légy férfi, állj ki, és örülj magadnak, hogy megteheted! - Szóval csomókban tépődött a hajam, fájt a hátam, valami köcsög odafentről ütögetett a kosarammal, valami szúrósba térdeltem, és rettentően, borzasztóan aggódtam a csodahajam épségéért. Lényegében előre gyászoltam, de erről nem kellett tudnia. Alapból kiállhatatlan személyiségem volt - néha, na - de ott, akkor, egyáltalán nem törődtem vele, hogy játsszam a kiállhatót. - Találjak valamit idelent... De nincs idelent SEMMI. - Aztán halkabbra véve a hangerőt puffogtam, mintha már azt sem érdemelte volna meg, hogy kivegye a szavamat, és úgy, átkokat mormolva jártam mellette a békatáncot.
Megint megindult a gyorsvonat, amiért már indult volna a felpaprikázott anyádpicsáját, de úgy döntöttem, jó kislány leszek, és nem keltek gyanút, hátha azt hiszi megenyhült a szívem, és nem fogom meggyilkolni azonnal, amint nem a pöcsével nézek farkasszemet, hanem annak képmásával, az arcával.
- Lépkedek, LÉPKEDEK! - feleltem megtörve ezzel egy perccel ezelőtt felállított némasági fogadalmamat. - Keress valami ollót... Megvan? Na, király, akkor bontsd ki, és óvatosan szúrd a szemedbe.
Aztán felnyújtottam a kezemet.
- Mégis én vágok, nem bízom benned, és levágod a hajamat a hülye csóróöved helyett, amit a soha meg nem születő unokáidra akarsz hagyni. Főnök vagyok, megbeszéltük, kérem.
Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-13, 3:59 pm

- Az övemet? Én? A saját övemet? – most rajtam volt a sor, hogy elégedetlenségemnek egy kicsit nagyobb hangot adjak, mint amit a gyanútlan vásárlók még normális hangerőnek tartanak, így ismét mi lettünk a figyelem középpontjában – Meg a nagy lófaszt! Vagy levágjuk a hajad, vagy addig guggolsz ott előttem, amíg kihullik magától.
Ellenvetést nem tűrve, szilárd meggyőződés kíséretében dübörgöm a szavaim a levegőbe, aminek következtében már végképp ránk szegeződik mindenki döbbent tekintete, akik látótéren belül tudhatták a bizarr kompozíciónkat. De hiába morrantam volna bárki arcába egy elegáns „mivan”-t, az össze gyáva elkapta a tekintetét, mielőtt még szóra nyithattam volna a számat, és mind úgy csinált, mintha a kezében tartott vonalas füzet vagy kék golyóstoll csomagolásának hátoldala sokkal izgalmasabb lenne, mint a hajléktalan srác, aki épp szopat egy sipákoló lánykát.
- Ha tovább duruzsolsz ott lent, akkor minden értelemben állni fogok! – figyelmeztetem vigyorogva, na nem, mintha látná.
Meglepően csendesen halad, aminek köszönhetően talán még abszurdabbá válik a helyzetünk, mint mikor vonyított, akkor legalább az emberek tudták, hogy valami nincs rendben, így viszont, hogy már-már némán elfogadta a sorsát, olyan, mintha teljesen hétköznapi dolog lenne valakivel a farkad hegyén vásárolni.
De mindegy is, Becca annyi ideig sem tudja befogni a száját, hogy legyen időm megdicsérni, pedig az „ügyes vagy” csak két szó, nem sok időt vesz igénybe. Amint lehetősége van, azonnal visszakapcsol a sípolásba, és máris dirigálni kezd, mint egy igazi kontrollmániás picsa.
- Én egy szóval sem egyeztem bele, hogy te legyél a főnök, de mindegy, tessék!
Vigyorogva teszem le mellé a kosarainkat, majd engedelmesen lenyújtom hozzá a polcról leemelt ollót, ami, akárcsak a többi, legalább két helyen össze van tekerve a lopásgátló, eltéphetetlen gyorskötöző műanyaggal, megfosztva ezzel az egyetlen lényeges funkciójától. Használni akarod az ollót, kisköcsög? Vedd meg, majd otthon használod, azt meg, hogy ott hogyan nyitod szét, leszarjuk.
- A szemembe azért még beleszúrjam?


Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-13, 10:44 pm- Csak menjünk! Mennyémá! - nyújtottam be sokadszorra kérvényemet. Mozduljál.
- Jaj ne, én rettegek az erekciótól, inkább csöndben maradok! - Lehet ilyet nem a legkedvesebb dolog kiáltozni egy bevásárlóközpont közepén, de már rég nem volt kedves semmi az életemben, ráadásul meg is fogadtam ígéretemet, és az elkövetkezendő egy percben sikeresen lehűtöttem tüzet okádó nyelvemet. Noha nem volt egyszerű, mert Ash Skylar magától is olyan suttyón mozgott, mint akit az aluljáróban, vagy Mordorban tanítottak meg rá, hát még így, hogy hűségesen pörögtem a dereka körül, mint valami hulahoppkarika...
Úgy ragadtam el tőle az ollót, mintha ezeréves rabságom után átnyújtotta volna nekem a cellám kulcsát. De aztán a lopásgátló láttára lemállott rólam az odaerőszakolt mosoly:
- Ez mi a szar? - Pontosan tudtam, hogy ez mi a szar, pont annyira tudtam, hogy ez mi a szar, mint amennyire Ash. - Ráadásul ez egy balkezes olló... Neked egyébként nincsenek gondjaid az életben maradással? Olyat keress, amin nincsen gordiuszi csomó basszameg, hát szerinted mit csinálok, elrágom, vagy előveszek egy másik ollót és azzal kibontom? Hát ne idegesítsél már. Engedj-engedjmár, hadd forduljak oda normálisan - és olyan pozíciót kerestem, amiből én is kiválóan ráláthatok a választékra. - Vége. Vége az emberiségbe vetett hitemnek.
Ekkor tűnt fel a sorunkban egy pirospólós sapkás fiatalember, aki valószínűleg a helyen dolgozott - következtettem a logóról a béna sapkáján -, és aki még nagyobb valószínűséggel alapból furcsa párosunkat akarta figyelmeztetni, hogy a közjó érdekében kerüljük a vulgáris kifejezések torokból való hörgését, és a szexuális tevékenységre hajazó nyilvános mozdulatokat. De amint meglátott minket, úgy tett, mint aki mégse ide jött, szóval kezemmel elkezdtem felé csapkodni, ezzel sikertelenül üzenve neki, hogy jöjjön már közelebb, mert innen, lentről, nem látom jól.
- Jó napot, bocsánat, tudna nekünk segíteni? Ühümm, köszönöm, szóval arra lennék kíváncsi, hogy ha most én ezt az ollót megvenném, és hazavinném, akkor kérem, mivel vágnám el ezeket a műanyagsz...szegecseket, mert én nyilván azért veszek ollót, mert nincsen ollóm... Megértem az értetlen arckifejezését, én sem értem. - Valószínűleg halálra rémült. Én pedig rém boldognak éreztem magamat. Mintha abból nyertem volna az energiámat, hogy másokat megfélemlítek.Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-14, 12:03 am

- Jólvan, nem kell izgulni, ha minden csávóval így viselkedsz, akkor nem sok erekciót fogsz látni úgyse. – jegyzem meg, erőszakosan visszanyelve a Felixel és a kapcsolatuk bukásával kapcsolatos megjegyzésemet, mert bár bájosan seggfej tudok lenni, azért nem akartam, hogy elbőgje itt magát előttem térdelve. Vagy a nadrágom lenne tiszta könny, aminek köszönhetően úgy néznék ki, mint akivel egy csaj végigorálozta az áruházat és mégis a gatyájába ment el, vagy a padló, ami meg azért rossz, mert Becca így is olyan rohadt esetlenül botladozott, mintha a járás nem egy mindennapi tevékenység lenne, nem akartam ezt fokozni még egy nedves padló csúszós felületével.
- Persze, hogy balkezes, abból neked kettő is van, gondoltam ez a legjobb. Szerinted, bazdmeg, ha lenne olyan, ami nincs összekötve, akkor nem azt adom oda? – nyilván nem azt adtam volna a kezébe, eszem ágában sem volt engedni, hogy lekaszabolja rólam az övet. Eszmei értéke van már vagy… hát legalább tizenöt perce.
Becca egyszemélyes felmentő serege béna baseball sapkában érkezik, és olyan ostobán bámul minket, hogy a pillanat töredéke alatt elvesztem az érdeklődésemet az irányába. Több hasznát éreztem volna, ha megkeressük inkább a nénit, aki ennek az egésznek az okozója, de - ugyan nem ismertem el hangosan, - azért kimondatlan tényként lebegett a levegőben, hogy nem én vagyok a főnök, így ebbe sincs beleszólásom. Hagytam, hogy Becca fecsegjen, mert arra ugye rohadtul ráérünk most, én addig B terv után néztem a fölénk magasodó polc kínálatában.
Úriemberhez méltóan nem akartam közbevágni a  kampánybeszédébe, így önkényesen leemeltem egy szép piros sniccert a többi közül, felbontottam a papírcsomagolását és pár halk kattanással olyan hosszúra húztam a pengéjét amennyire csak lehetett. Látszott, hogy még nem volt használva, alig kellett kettőt nyiszálni vele, és a sűrű, barna hajzuhatag már meg is adta magát, egy része továbbra is rajtam maradt, de egész sokat sikerült megmenteni. Már ha megmentésnek számít, hogy továbbra is Becca fején maradnak…
- Hagyd csak, Sapis, megoldottam. – küldök felé néhány lekezelő legyintést, jelezve, hogy távozhat. – Jézus, már! Mi a szarból van neked a hajad, hogy még így se tudom kiszedni az övemből? Hihetetlen.
Hiába nyiszáltam az övcsatra ragadt hajcsomót, nem engedett és mivel a sniccert eszem ágában sem volt négy font kilencvenért megvenni, tudtam, hogy nem halogathatom tovább az elkerülhetetlent, így Becca védtelen tincsei után végül csak muszáj voltam levágni a szíjamat is, ha még ma le akartam venni a nadrágomat. És az azért eléggé tervben volt.
- Nagyszerű, szétbasztad az övemet, köszönöm szépen!

Szegény övem, pedig majdnem sikerült megmenteni.Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-14, 6:33 pmNekem a világomban nem volt, hogy mi történik a hátam mögött Ash Skylar fejében, hogy miért ad ki magából pattogóbogár hangokat, és miért cibálja a hajamat, miközben én éppen diplomatikus kommunikációt próbálok folytatni a sapkával. Nem is akartam hátraszólni, hogy nehúzgáljálmár, hát nem látod, hogy dolgozom, baszdmeg?, mert gondoltam jobb, ha nem rontok amúgy is suttyó közös megjelenésünkön azzal, hogy még neki is állok szájkaratézni a társammal.
Szóval ugyanabban a szarógalamb pózban, lentről próbáltam megállapodni a sapesszal, hogy ezt gondolják át, meg szóljon a főnökének, mert ez így elég tré, meg hát ki venné már ezt meg, meg szóljanak a gyártónak. Persze természetesen amúgy is retardáltnak kinéző párosunk retardáltabbik tagja csak közbeszólt, útjára engedte emberemet, aki úgy megörült szabadságának, hogy szó nélkül elszublimált.
- Hah, megoldottad! Hogy oldottad meg? Én oldottam meg éppen a dolgot, ha nem vetted volna észre. - Óvatosan felfelé pillantottam rá, hogy elkerüljem a hajhúzást. Gondolatban meg is dicsértem magamat szédületes alkalmazkodó képességemért, amiért már képes voltam olyan mozdulatokat tenni, hogy közben számításba vettem az övéhez ragadt hajamat. Aztán persze egy darabig még lentről vizsgáltam, hogy már megint mi a jóistennel próbálkozik, meg mi a jóistenért nem érzem próbálkozásait, végül pedig egyszerűen megállapodott tekintetem az övén.
Pontosabban az övcsatján. Benne a hajammal. Hosszú tincsek tekeredtek rá, lazán lógicsáltak a föld felé, mintha oda teremtették volna őket. Engem meg mintha tényleg egy méter magasra teremtettek volna, ott ácsorogtam mélyen, mint valami velociraptor.
- Te hallod... - nyúltam a tincsekhez, ujjaimmal megpöcköltem az egyiket, aztán, mint aki nem hisz a szemének, óvatosan hátrébb kúsztam, még mindig dínóban, és megállapítottam, hogy többé nem vagyok hozzákötve a csődtömeghez. VÉGRE! És hogy ott lóg a fél hajam. Bakker.
Aztán levágta az övet, és azt mondta, hogy szétbasztam.
Felálltam. Kezemmel a hajam traumát átélt oldalához nyúltam, ujjaim pedig bánatosan érintették meg a kurta tincseket.
- ASH!!! - Tudatosult bennem az egész, mint egy villámcsapásra. - Ash, te levágtad a hajamat! - Mintha nem tudta volna, és emlékeztetnem kellett volna. - Hallod... Hallod te levágtad a hajamat! - Kezeim gyorsan a telefonomért nyúltak, hogy az előlapi kamerában lecsekkoljam újdonsült frizurámat. Lehet, hogy nem kellett volna. Az ép fele ugyanolyan hosszan, ugyanolyan tökéletesen omlott a hátam közepéig, mintha minden hajszál gondosan a helyére lett volna rendezve. Viszont a másik fele...
- Ez szörnyű... Te... te szétbasztad a hajamat. Az életemet! Kit érdekel a szaros öved, én most nem mehetek miattad utcára hónapokig! - Szívem szerint ott helyben megvertem volna az egész gyereket, úgy ahogy van, a hülye fejével, a tetőtől talpig érő suttyóságával, és a béna batman-es ventilátorövével együtt. Az övvel vertem volna el!
Helyette csak leültem a földre, törökülésben, és úgy döntöttem, soha többé nem is megyek inkább sehova.Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-15, 3:32 pm

Sapis persze pillanatok alatt megérezte a tetteim súlyát, így az első – és egyetlen – alkalmat megragadva menekülőre fogva arrébb csoszogott pár sorral, nehogy esetleg még jobban belekeveredjen, és rajta is csattanjon egyet Becca haragjának ostora. Vagy a tenyere, könyöke, ökle, nem riadt ő vissza semmiféle megfélemlítő módszertől.
Mondjuk azt hittem Beccának ennél azért kicsit gyorsabban kapcsol, ha tudom, hogy ilyen energiatakarékos üzemmódban gondolkodik, én is elpárolgok a Sapissal együtt, mielőtt még rájön, hogy mit tettem. Mondjuk csak ugyanazt, amit Ő és a dögös-vörös barátnője, és az imént az még nem volt főben járó bűn, szóval…
- Hallom, Becca, hallom. – felelem higgadtan – Az egész kibaszott áruház hallja, nyugodj már meg.
Komolyan felmerül bennem, hogy sikítozva a földhöz vágja a mobilját, vagy, ami még rosszabb, a fejemhez, de ehelyett csak lehuppan a földre, törökülésben, mint a mesedélutános óvodások, és olyan megsemmisülve gubbaszt ott, mint akit sokkos állapotba került, mert minimum az egyik végtagját vesztette el, nem csak pár hajtincset.
- Az arcod miatt nem kellene kimenned, nem miattam. Amúgy is, ne reagáld már ennyire túl, a tiédből így is több maradt, mint amit nekem hagytatok. – meglengetem az orra előtt az övem, és a csatba csavarodott hajcsomót, ami békésen harangozik a levegőben – Ez a pár szál nem is olyan sok, fésüld át a másik oldalról, aztán kész.
Nagyon igyekszem nem megmosolyogni a gondolatot, hogy nézne ki Homer Simpson hajjal, mert azért még egy kicsit féltem az életem, habár a teljes összetört Becca nem tűnt annyira veszélyesnek. Sőt, a bánatos tekintetét látva az ember legszívesebben örökbe fogadta volna, mint a gazdára váró kiskutyákat, de engem nem tévesztett meg, tudtam, hogy hangosan ugat és harapni is képes. Remélem legalább szobatiszta.
- Na, ez azért még nem a világ vége. – igen, ezt biztatásnak szánom, mielőtt hirtelen ötlettől vezérelve kihalászom a nem olyan régiben a kosaramba dobott, Becca által ajánlott sampont és felé nyújtom. – Tessék! Cheveux court, kifejezetten rövid hajra. A tiéd lehet.
Vissza az elejére Go down
avatar


Elliott

Elliott
Csatlakozott : 2014. Jun. 26.
Posztok száma : 130
Age : 23 Titulus : becca for president Foglalkozás : khaleesi Play by : emilia clarke
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-16, 2:41 pmAz agyam odalent, a földön próbált megoldást találni a katasztrófára. Már megjelentek fejemben az első valódi időgép pontos tervrajzai, de eljátszottam egy egyszerűbb öngyilkosság gondolatával is, és a legértelemszerűbbnek tűnő szimpla ideg összeroppanással, ami mondjuk annyi időre juttat elmegyógyintézetbe, amíg visszanő a hajam.
- Nyugodjak meg? - Már csak erőtlenül, döbbenten pislogtam fel rá, letaglózva a ténytől, hogy nem féltette az életét, és nem próbált fejvesztve menekülni minden gyilkos pillantásom elől. - Te... idióta - ejtettem fejemet előre, hogy az ölemet bámuljam, és megcsonkított tincseim előrezuhanjanak, emlékeztetve engem hiányosságaikra.
- De te megérdemelted, én pedig nem - emeltem fel a fejemet, és szúrós szemmel méregettem. - Meg amúgy is... Én nem hagyom ilyen szarul, mint te, elmegyek fodrászhoz - érintettem meg mutatóujjammal a halántékomat. - Hah, persze, átfésülöm, aztán majd úgy nézek ki, mint valamelyik herkás matheres emós, hogy a fülem felett van elválasztva a hajam - vetettem rá újabb megsemmisítő pillantásokat, de még mindig ott ácsorgott csak, és nem semmisült meg. Még ennyit se tudott csinálni.
Ash nem volt vicces. Cseppet sem volt vicces. Még az is viccesebb lett volna, ha vértócsában haldoklom és a számon keresztül köpködöm ki az embóliás tüdőm darabkáit. Ennek ellenére, amikor valami vidításra emlékeztetni próbáló, de kicsit sem emlékeztető, mert ugyanannyira idegesítő dumával állt elő, valamiért egy őszinte, halk ha-ha-ha tört fel belőlem. Elvettem tőle a cheveux court sampont, aztán felnéztem rá, és halvány mosollyal a számon sóhajtottam.
- Hát... mondhatjuk, hogy nem a te hibád - vontam vállat, és hozzá tettem. - De nem mondjuk. Adjál pénzt fodrászra! - a lábához vágtam a cheveux court-ot, felpattantam, megigazgattam valószínűleg kibaszottidiótán kinéző frizurámat, és kinyújtottam a kezemet, aztán visszahúztam, aztán megint kinyújtottam, mint akinek görcsös rohama van. - Nem viccelek, adjál.. Ah, vagy tudod mit? Hagyd. Nem kell a szaros pénzed... Nem, tudod mit, adj! De komolyan, ez a te hibá... Nem, már csak az hiányzik, hogy tőled kéregessek... Mondjuk... - megfogtam a kis kosaramat, elvettem tőle a hozzávágott cheveux court-ot, és elsétáltam. - Hülye nyomorék.részemről VÉGE? gondolkozik izgatott elfojtott nevetés elfojtott nevetés


Vissza az elejére Go down
avatar


Mather

Mather
Csatlakozott : 2012. Jun. 06.
Posztok száma : 161
Motto : we are the diamonds that choose to stay coal Titulus : vulgar picture Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok Play by : Oliver Sykes
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   2017-06-21, 4:14 pm

Én amúgy tényleg nem értettem ezt a nagy méltóságvesztést meg világvége hangulatot, szerintem tényleg nem lett annyira feltűnő. Jó, kurvára feltűnő, de nem vészesen rossz. Jó, kibaszottul gáz, de nem menthetetlen. Itt-ott talán kicsit egyenetlen a vágás, de hát baszod, sniccerrel nekimenni a mozgó célpontnak… mit vártunk? Ő, mondjuk, gondolom azt, hogy nem vágom le a haját, de na…
- Szerintem még így is jobb fodrász vagyok, mint ti. – lengetem meg szabad kezem párszor a hajkoronám szánalmas maradványa körül. – Amihez mellesleg én is elmentem volna, ha lenne még mit megmenteni. A tiédből egész sok maradt.
Kicsit azért féltem, hogy ott helyben felpattintja a sampon kupakját, és a tartalmát célirányosan az arcomba fröcsköli, majd amíg a földön heverve próbálom kiszedni a csípős trutyit a szememből még belém is rúg párszor, de nem tette. Gyanús volt, hogy nem tette. Ha a Leda bosszú a hajam elvesztésével járt, a Becca féle valószínűleg az életemet fogja követelni. Bár megrugdosna inkább.
- Az én hibám? A faszt, te játszottad a samponreklámosat, tehetek én arról, hogy a hülye hajad közelebb akart kerülni hozzám? – nézek rá felháborodva. – Meg különben is, adjál te pénzt, nekem most új övet kell vennem.
Szemrebbenés nélkül figyeltem Becca kéregető kezét, ahogy felém nyújtja, majd elhúzza, majd ismét felém nyújtja, mint, aki nem tudja eldönteni, hogy most letarhálni lenne-e kellemetlenebb, vagy büntetlenül futni hagyni. Nekem mondjuk eszem ágában nem volt kifizetni azt az eszméletlenül pofátlan összeget, amit egy fodrász elkér egy hajvágásért, főleg, ha én ingyen is meg tudtam volna csinálni neki, bár volt egy olyan érzésem, hogy mostanság nem igazán kérne a segítségemből. Meg úgy egyáltalán soha.
Búcsúzóul még hozzám vágja a sampont, amit aztán inkább mégis elvisz magával, egy kedves elköszönés kíséretében elmasíroz, én meg még egy kicsit álldogálok ott a sorok között, hátha ezredszerre is meggondolja magát és visszajön megverni. Jobb most túlesni rajta, mint arra ébredni, hogy párnát nyom az arcomba. De hiába várom, nem ugrik elő egyik polcsor mögül sem, így még egy utolsó, bánatos pillantást vetek az övem maradványára, majd hajcsomóstól, mindenestől ott hagyom a polcon, és elcsoszogok a másik irányba.

-------------------------------------------------------------------


élmény volt, mint mindig <333
Vissza az elejére Go down

Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Ash & Becca   

Vissza az elejére Go down
 
Ash & Becca
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Abbey Mount School :: Get more adventure :: Real time játékok-
Ugrás: